• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

aghasina21

کاربر ويژه
در کل فاز های منفی نوسان AO ، آنومالی دما با وضعیت دمای فراتر از نرمال در غالب نقاط کشور همراه خواهد بود.

امیر جان ولی بنا به نظر یکی از کارشناسها تو یه سایت دیگه و البته چیزی که تو مهر دیدیم باید بگیم وضع شمال و به خصوص گیلان قدری متفاوته
وقتی این دو تا شاخص مثبت باشن مثل الان، بارش ها زیادن ولی هوای سرد خوب نفوذ نمیکنه
ولی وقتی منفی میشن سرما بهتر نفوذ میکنه ولی بارش ها کاهش پیدا میکنه
ولی حالا اگه مثل مهر امسال دریاهای اطراف هم فعال باشن، خب میشه مهر امسال رشت که هم خیلی بیشتر از نرمال بارید و هم دما حسابی زیر نرمال بود
پس با این اوصاف برای ما فاز منفی این دو تا شاخص بهترن دیگه امیرمحسن عزیز. درسته به نظرت؟

آخرین ویرایش:

aghasina21

کاربر ويژه
92822_787.jpg

فک کنم این طرفای نزدیک خونه ماست .به به
چهار راه میکائیله دیگه علی جان
چه وضعیه آخه؟! جالبه هر سال از این بارونا داریم ولی هیچ فکری به حال شهرمون نمیشه!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان

آپ جدید نروژ چیز خاصی نزده واسه بجنورد،فقط واسه هفته ی دیگه شنبه مقدار ناچیزی برف زده ک شک ندارم ک مثل همیشه میپره!!!من برم بخوابم..شب خوش،یا علی..:گل::احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان ولی بنا به نظر یکی از کارشناسها تو یه سایت دیگه و البته چیزی که تو مهر دیدیم باید بگیم وضع شمال و به خصوص گیلان قدری متفاوته
وقتی این دو تا شاخص مثبت باشن مثل الان، بارش ها زیادن ولی هوای سرد خوب نفوذ نمیکنه
ولی وقتی منفی میشن سرما بهتر نفوذ میکنه ولی بارش ها کاهش پیدا میکنه
ولی حالا اگه مثل مهر امسال دریاهای اطراف هم فعال باشن، خب میشه مهر امسال رشت که هم خیلی بیشتر از نرمال بارید و هم دما حسابی زیر نرمال بود
پس با این اوصاف برای ما فاز منفی این دو تا شاخص بهترن دیگه امیرمحسن عزیز. درسته به نظرت؟
وقتی منفی میشن سرمای خوبی میاد ولی باشها کاهش پیدا میکنه کشور که کلا خشک میشه ولی خب سرد میشه ... اما خب اگه منفی باشه و دریاهای اطراف بسیار فعال باشن خیلی هم خوب میشه

سلام آقا سینا

ممنون از اظهار نظرتون.
نظر اون دوستان محترم ولی من نقشهای تک تک ماهای سال رو به انضمام وضعیت شاخصهای مذکور رو دارو. و حتی امروز وضعیت آنومالی ارتفاع در تراز 500 میلی بار رو در هر دو حالت شاخصها گذاشتم.حقیقتا تحت هیچ عنوان فاز منفی این شاخصها به تنهایی منجر به وقوع پدیده سرمایش در ایران ما نمیشه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

aghasina21

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

به دوستان عزیزم در استان گیلان بخصوص دکتربهزاد عزیز؛استاد محمود عزیز و علی و سینای گل از صمیم قلب تبریک میگم...توروخدا واسه ما هم دعا کنید..وضع استان خراسان شمالی و بجنورد بشدت خرابه..:ناراحت:

از زحمات استاد امیرمحسن عزیز هم ک با پست های جامع و علمیشون فروم رو سرپا نگه میدارن؛کمال تقدیر و تشکر دارم...انشاالله بزودی با رویت سرمای زمهریز و برف های سنگین در مشهد مقدس؛زحمات ایشون هم جبران بشه..:گل:

آبدیت جدید تا چهارشنبه بعدازظهر به وقت ایران...

13112012_2_1612.gif
خیلی لطف داری محمد عزیز
نمیدونم منظورت من بودم یا سینای دیگه که قبلا تو فروم بود، در هر صورت لطف داری
ایشالا شما تو زمستون جبران میکنید و با چنتا برف عالی این روزا رو فراموش میکنی;)

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آپ نروژ واسه مشهد فوق العادست جمعه و شنبه برف خوبی داریم با این حساب:شاد2:

1.jpg

aghasina21

کاربر ويژه

سلام آقا سینا

ممنون از اظهار نظرتون.
نظر اون دوستان محترم ولی من نقشهای تک تک ماهای سال رو به انضمام وضعیت شاخصهای مذکور رو دارو. و حتی امروز وضعیت آنومالی ارتفاع در تراز 500 میلی بار رو در هر دو حالت شاخصها گذاشتم.حقیقتا تحت هیچ عنوان فاز منفی این شاخصها به تنهایی منجر به وقوع پدیده سرمایش در ایران ما نمیشه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ممنون امیرمحسن عزیز
والا من واقعا نصف علم شما رو هم ندارم و حتما نظر شما صاحبه
بهرحال واسه من که فرقی نداره. خلاصه برن تو فازی که اینجا لااقل یه برف خوب ببینیم و حسرت به دل نمونیم :))

Dr.ben

کاربر ويژه
دوباره اومدم که!
اومدم اینو بذارم:

1 Anzali (Iran)98.0 mm
2 Rasht (Iran)36.5 mm
3 Noshahr (Iran)35.0 mm
4 Ardebil (Iran)11.0 mm
5 Gorgan (Iran)8.0 mm
6 Babulsar (Iran)7.0 mm
7 Gharakhil (Iran)5.0 mm
8 Sarab (Iran)4.0 mm
9 Ramsar (Iran)3.3 mm
10 Zanjan (Iran)2.7 mm
11 Bandarabbass (Iran)2.0 mm
12 Zahedan (Iran)2.0 mm
13 Saghez (Iran)0.8 mm
14 Maragheh (Iran)0.6 mm
15 Tabriz (Iran)0.4 mm
16 Ahar (Iran)0.2 mm
17 Kashan (Iran)0.2 mm
18 Kermanshah (Iran)0.1 mm
19 Ali-Goodarz (Iran)0.0 mm

انزلی 12 تا از قبل داشت با این 98 تا مجموع بارشش از این سیستم رسید به 110 میلیمتر.
همین دیگه، شب خوش.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

در پنجاه و پنجمین روز از فصل پاییز و با ورود یک سامانه سرد پاییزی بارش برف اکثر نقاط استان اردبیل را فرا گرفت.

به گزارش فارس، این بارش که از عصر امروز شدت بیشتری گرفته در بیشتر مناطق استان اردبیل به ویژه شهرهای نیر، سرعین و اردبیل بیش از سایر نقاط استان جلوه‌گری می‌کند به طوریکه تاکنون بیشترین بارش برف از نیر و سرعین گزارش شده است.

با ورود سامانه بارشی که بارندگی‌های خوبی را در مناطق مختلف استان به دنبال داشته در مناطق کوهستانی تعدیل و کاهش دمای هوا ساکنان مناطق این استان را مجبور به استفاده از لباس گرم، بخاری و دیگر تجهیزات زمستانی کرد و رانندگان نیز با احتیاط بیشتر در محورهای برفگیر و لغزشی استان به تردد خود ادامه دادند.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان اردبیل بیشترین بارش از شهرستان کوثر و اردبیل به ترتیب با پنج و چهار میلی‌متر گزارش شده و بارندگی‌ها در شمال استان نیز زارعان و کشاورزانی که برای کشت پاییزه خود چشم انتظار بارش برف و باران بودند، خوشحال و مسرور کرده است.

به دنبال ورود یک سامانه بارش‌زا تغییرات دمای هوا طی امروز و فردا همچنان هوای این استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد به طوریکه در مرکز استان دمای هوا نسبت به مدت مشابه روز گذشته 14 درجه کاهش یافته است.

با خروج این سامانه از روز یکشنبه به تدریج روز دوشنبه هوای نسبتاً پایداری در استان حاکم می‌شود اما از روز سه‌شنبه با وارد شدن یک توده هوای بسیار سرد دمای هوا به شدت افت کرده و بارش برف و باران اکثر نقاط استان اردبیل به ویژه شهرهای جنوبی این استان را فرا می‌گیرد.

aliwinter

Banned
درود بر دکتر بهزاد عزیز

خیلی مخلصیم دکترجان...خدا از دهنت بشنوه دکترجان:گل:،انشاالله ک ما هم بزودی به زمره ی لذت بردگان از پاییز 92 بپیوندیم!!!

به به!!چاکر علیرضا جان هم هستم من...

آقا سلام،خوبی بلامیسر؟؟؟؟!!!والا من آنچنان بی تابی نکردم؛اگه اومد ک خوش آمد..اگرم ک نیومد فدای سرت عزیزم...من به این شرایط بی بارشی و بد در بجنورد عادت کردم و به اندازه ی کافی جوش این شرایط رو زدم{سال های گذشته}،ولی خداوکیلی جان محمد یه نگاه به این آمار بنداز داداشی:
http://nkhmet.ir/Dorsapax/userfiles/file/z7.pdf

بنظرت من باید الان چکا کنم؟؟؟!!!:خنده1:

من تسلیمم
نمیدانم چه بگوییم:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون امیرمحسن عزیز
والا من واقعا نصف علم شما رو هم ندارم و حتما نظر شما صاحبه
بهرحال واسه من که فرقی نداره. خلاصه برن تو فازی که اینجا لااقل یه برف خوب ببینیم و حسرت به دل نمونیم :))

خواهش میکنم آقا سینا

ما مخلص شما هم هستیم

فقط جهت اطلاعتون و وضعیت دمای سطح زمین در فاز منفی NAO رو ببینید:

Positional_NAO.png

ستون سمت راست دما رو نشون میده و سالهایی که این پدیده هم رخ داده رو کامل مشخص کرده

اینهم وضعیت ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار و دمای سطح زمین در وضعیت فاز منفی AO

AO_Negative_2.gif

اینهم کامل مشخص میکنه:

AO_COLD_2.gif

نوشته در وضعیت فاز منفی AO ورتکس قطبی ضعیف شده و هوای سرد به شمال اروپا و شمال آسیا نفوذ پیدا میکنه!

در حالیکه ما در
جنوب غرب آسیا زندگی میکنیم.

به این موضوع کاملا دقت کنید
.

مطالب بالا در مورد دما بود ، اگه هر امر دیگه ای داشتید در خدمت هستم.

هر کسی هم تو ایران فکر میکنه من اشتباه میکنم.

حاضرم یک مناظره کاملا منصفانه بذارم و یا مدرک و دلیل حرفم رو ثابت کنم.

به شرط اینکه طرف مقابل هم مستند و با حس احترام متقابل صحبت کنه!

من واقعا از خیلی از هواشناسای کشور این موضوع رو پرسیدم ، حتی از اقلیم شناسهای بزرگ که اگه من اشتباه میکنم منو قانع کنند ولی میدونید در جواب من چی گفتند :

یا طفره رفتند و یا اینکه گفتند شما از طرفدارهای فاز مثبت این شاخصها هستید؟!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب واقعا این یعنی چی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا