• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه

الان قوچان در منتهای دریوزگی و فلاکت قرار داره چه به لحاظ دمایی و چه به لحاظ بارش
من یاد ندارم قوچان تا دهه اول اذر فقط 24 میل بارش داشته باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت فعالیتهای خورشیدی

pyje3y3u.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
البته از ساعاتی دیگر باد به پرچم قوچان خواهد وزید و این اسطوره بی بدیل شمالشرق کمر راست خواهد کرد:139:

سیبری

کاربر ويژه
من بعد از اینکه جی اف اس اون دو میل برف رو اول آذر فقط در تمام خراسان فقط روی قوچان دقیق پیش بینی کرد می پرستمش!

13120412_2_3006.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان و کارشناسان عزیز

اگه دوستان من رو هنوز فراموش نکرده باشند من قبلا هم در این فروم فعالیت داشتم که به خاطر مشغله و درس یه چند ماهی در خدمت دوستان نبودم.

ولی البته کم و بیش به اینجا سر میزدم و از صحبت های دوستان و کارشناسان به خصوص امیرمحسن عزیز استفاده می کردم.

از این به بعد با اجازه دوستان میخوام کمی هم در این فروم فعالیت داشته باشم و همچنین سوالات خودم رو از کارشناسان عزیز انجمن بپرسم. :گل:

سلام بردوستان عزیز

به به ....ببین کی اومده..داش حسن گل از قم...خیلی مخلصیم حسن جان،دلتنگت بودم..رفتیو دیگه یه خبر از ما نگرفتی...خیلی خوش حالم ک مجددا در بین ما حضور داری و نماینده ای از استان قم هم خواهیم داشت{بعد از رفتن محمد عزیز}

rahsazan

کاربر ويژه
نمای نزدیک دماسنج کمینه-بیشینه راهسازان:خجالت2:

البته دمای محیط مربوط به الان نیست

IMG_1940.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان و کارشناسان عزیز

اگه دوستان من رو هنوز فراموش نکرده باشند من قبلا هم در این فروم فعالیت داشتم که به خاطر مشغله و درس یه چند ماهی در خدمت دوستان نبودم.

ولی البته کم و بیش به اینجا سر میزدم و از صحبت های دوستان و کارشناسان به خصوص امیرمحسن عزیز استفاده می کردم.

از این به بعد با اجازه دوستان میخوام کمی هم در این فروم فعالیت داشته باشم و همچنین سوالات خودم رو از کارشناسان عزیز انجمن بپرسم. :گل:
سلام حسن جان
ما هیچ وقت شما و دوستان عزیزمون رو فراموش نکرده و نخواهــــــــــــــــــــیم کرد:گل:

سیبری

کاربر ويژه
5 شنبه
این نقشه پوشش برف روی زمینه نه نقشه بارش

که نشون میده کل شمالشرق از بجنورد تا سرخس سفید پوش میشه به امید خدا

13120500_2_3006.gif

سیبری

کاربر ويژه
و این هم نقشه دمایی جی اف اس که عاشقشم

چون میدونه که قوچان سالاره !

دقیقا روی قوچان رو بخاطر بازتابش ناشی از برف سنگین روی زمین 14- زده و این نشان از دقت و اشراف اقلیمی جی اف اس داره

13120500_2_3006.gif

Jacob7

New member
اهواز امروز مه گرفتگی شدید داشت هوا هم خیلی بد بود کلا هوا تو اهواز یه جوریه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

rainrain

New member
دوستان ی سوال دارم یعنی ازتون راهنمایی میخام.برا دیدن پیش بینی عددی سایت weatheronline باید چکار کنم.نقشه رو میارم و نمیدونم کدوم گزینه رو بزنم ک پیش بینی عددی رو بهم نشون بده البته روی نقشه.ممنون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا