• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هشدار پلیس ايران درباره افيوني هاي وحشتناک."به نام حمام نمک"

sasan

Banned
376632_328056037287564_63017044_n.jpg

هشدار پلیس ايران درباره افيوني هاي وحشتناک

«حمام نمک» نوعی ماده مخدر شیمیایی است که هر فردی با مصرف آن تبدیل به آدمخواری وحشی و خطرناک می‌شود.

این‌گونه معتادان با رفتاری عجیب و جنون‌آمیز برای شکار انسان‌‌ها به کمین می‌نشینند و پس از کشتن افراد، خون قربانیان‌شان را می‌نوشند و به جویدن و خوردن گوشت آنان می‌پردازند.

طی هفته‌‌های اخیر مأموران پلیس، افرادی را به دام انداخته‌اند که در حمله جنون‌آمیزی به مردم، قصد آدمخواری داشته‌اند. یکی از افسران پلیس از دستگیری جوانی خبر می‌دهد که پس از مصرف ماده مخدر (حمام نمک) تبدیل به آدمخواری وحشی و درنده شده بود و صورت قربانیان خود را می‌جوید و می‌خورد.

«عليجاني» یکی از افسران پلیس آگاهي گفت: در تازه‌‌ترین مورد از این نوع وحشیگری آدمخوارانه، یک پسر 20ساله که پس از مصرف (حمام نمک) دچار جنون ناشی از این مخدر شیمیایی شده بود، به آپارتمان پیرزن 77 ساله‌ای هجوم برد و پس از شکستن شیشه‌‌های آپارتمان، وارد اتاق شد و با زدن ضربات بیل بر سر پیرزن او را از پای درآورد. این پیرزن که به سختی مجروح شده است اکنون در بخش فوریت‌‌های خاص تحت نظر پزشکان قرار دارد.

همسایه‌‌های پیرزن به پلیس گفته‌اند: حرکات جوان بسیار عجیب و وحشیانه بود، فریاد‌های پیاپی می‌کشید و پیاپی تکرار می‌کرد: «خدا همه را دوست دارد!»
پلیس آگاهي می‌گوید: استفاده ازاین ماده مخدر که به نام «حمام نمک» معروف شده در میان برخی از مردم از جمله جوانان شیوع پیدا کرده که پس از مصرف رفتار‌هایی عجیب و خطرناک از خودنشان می‌دهند و وحشیانه به دیگران حمله می‌کنند.

جوان 20 ساله‌ای که به پیرزن هجوم برده بود با تماس همسایه‌ها، توسط پلیس دستگیر شده و آزمایشات انجام گرفته نشان داده که این جوان پس از استفاده از همین ماده مخدر کنترلش را از دست داده و به پیرزن نگون بخت حمله‌ور شدهاست.

پیرزن 77 ساله دراین‌باره می‌گوید: زمانی که پشت در خانه‌ام بود فریاد می‌کشید و جملات درهمي به زبان می‌آورد. او به من گفت: از تو متنفرم، می‌خواهم بکشمت. بعد فریاد می‌کشید: «خدا همه را دوست دارد.»پلیس دراین‌باره اضافه کرد: ما مجبور شدیم او رابه یک صندلی ببندیم و هنگام دستگیری متوجه شدیم که او از مشروبات الکلی نیز استفاده کرده و ترکیب مشروب و ماده مخدر «حمام نمک» او را به جنون و وحشیگری کشانده است. او در صحبت‌‌های خود می‌گفت که او یک بیگانه است و می‌تواند با بيگانگان ارتباط برقرار کند.

خوشبختانه ما توانستیم او را بموقع دستگیر کنیم تا صدمات بیشتری به افراد دیگر وارد نکند. به گفته پلیس افزایش خشونت این‌گونه معتادان ازجمله جویدن گوشت همنوعان خود به عنوان آدمخواران، موج آشفته و تازه‌ای است که با استفاده از ماده شیمیایی methcathinone به انسان دست می‌دهد.

یک افسر پلیس مواد مخدرگفت: اثرات این دارو شامل بی‌قراری، پارانویا، توهم، درد قفسه سینه و بالاخره خودکشی است در حال حاضر استفاده از این ماده مخدر کاملاً ممنوع اعلام شده است، ولی توسط قاچاقچیان به جوانان عرضه می‌شود و گاه‌به‌گاه شاهد حمله یکی از معتادان به مردم هستیم.

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

درود ساسان گرامی

این گزارش در تیرماه به فارسی برگردانده شده و پلیس آمریکا هشدار داده بوده است. گویا در این یک
ماه به جای پلیس آمریکا پلیس ایران را نشاندند و گزارش را در باره-ی ایران می خواهند نشان دهند. این هم پیوند این گزارش از تارنمای هم صدا:

آدمخوار شدن معتادان با مخدر « حمام نمک»
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۱

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

درود ساسان گرامی

این گزارش در تیرماه به فارسی برگردانده شده و پلیس آمریکا هشدار داده بوده است. گویا در این یک
ماه به جای پلیس آمریکا پلیس ایران را نشاندند و گزارش را در باره-ی ایران می خواهند نشان دهند. این هم پیوند این گزارش از تارنمای هم صدا:

آدمخوار شدن معتادان با مخدر « حمام نمک»
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۱

ممنون آقای مرزبان عزیز.
از عزیزان باز هم درخواست دارم در مورد ارسال اخبار و توجه منبع آنها دقت بیشتری کنند.

Silver Star

مدير ارشد تالار
بله خبری بود که نشنیده بودم و برام جالب بود:18:
تازه فردا میتونم به عنوان News واسه کلاس زبانم ازش استفاده کنم:بدجنس:

parisa

متخصص بخش
سلام .واسه خودم سوال پیش اومد اصلا این نمک حمام چیست؟اینو پیدا کردم گفتم بد نیست شمام بخونید

ماده مخدر نمک حمام Bath Salts Drugsچیست

متاسفانه امروز دیگر نمی توان گفت واقعا ماده اصلی نمک حمام Bath Salts Drugsچیست زیرا مخدر نمک حمام Bath Salts Drugsدر هر کشوری دارای فرمول خاصی است اما ماده شیمیایی که در همه انها مشترک است ماده ای به نام متیلن دی اکسی پیرووالرون است .
ماده شیمیایی متیلن دی اکسی پیروو الرون Methylenedioxypyrovalerone را به اختصار MDPV می گویند .
امروزه سه نوع ماده مخدر به اسم نمک حمام در جهان به فروش می رود
MDPV+مفدرون
MDPV+مفدرون +متیلون
MDPV به تنهایی
در واقع ماده اصلی مخدر نمک حمام همان MDPV است و در هر کشوری هر سازنده مواد مخدر بسته به سلیقه خودش یک ماده مخدر دیگر برای افزایش قدرت MDVP به ان اضافه می کند مثلا نوع ماده مخدر نمک حمام در کانادا علاوه بر MDPVمقداری متیلون و مفدرون هم دارد .
اما ماده متیلن دی اکسی پیرووالرون چکار می کند
این ماده از باز جذب نورادرنالین و دوپامین در مغز جلوگیری می کنند و اثراتی مشابه با ریتالین امفتامین و کوکائین دارد بسیاری که از MDPV استفاده کرده اند انرا مشابه با کوکائین می دانند .
ماده مخدر متیلون یک انالوگ مخدرمشابه با مخدر اکستاسی است و در انواعی از ماده مخدر نمک حمام ماده مخدر متیلون یافت شده است که اثرات اضافه کردن متیلون مثل اضافه کردن اکستاسی به ماده مخدر نمک حمام است
در واقع MDPV اثراتی مشابه با کوکائین دارد و ماده مخدر مفدرون اثراتی مشابه با امفتامین و متامفتامین و کوکائین و ماده مخدر متیلون اثراتی مشابه با اکستاسی دارد

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
:خنده2:

وای حس تجربه کردنش داره قلقلکم میده...!!!:نیش::نیش:

بالا