• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

همکاری اعضا در جهت افزایش لینک های ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza

متخصص بخش اسکریپت
ممنون از علي جان و اقا هوشنگ :گل:
ممنون از همه :گل:
زحمت اصلي رو شما كشيدين:گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
احمد جان دو روز ما نوشتیم نوع شارژ را مرقوم فرمائید و هیچکدام از عزیزان جواب ندادند. مجبور شدیم همه را ایرانسل بفرستیم.به هرحال اگر نمی توانی استفاده کنی اعلام تا شارژ همراه اول بفرستیم:گل:

نه مشکلی نیست اقا هوشنگ

rahnama

پدر ایران انجمن
متاسفانه رمز شارژ در پیام خصوصی جابجا می شود .نمیدانم به چه صورت رمز امین جان را که اشتباه است بفرستم؟؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
میتونید هر سطر از پیام رو به یک شماره اختصاص بدید ...
مثال:
5
6
3
3
و
.
.
.

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزان اگر می توانید این حرکت با ارزش را ادامه دهیم:گل:

gorg nama

متخصص بخش
آقا مبارک همه باشه منم کم کردم ولی اینجا نگفتم چون نه مدال میخوام نه شارژی چیزی ادمین جون مطمئن باش تنهات نمیذاریم من خودم تو 25تا وبلاگ و وب سایت ثبنت کردم انجمنو بازم دست دوستان درد نکنه من به چنین کاربرانی افتخار میکنم من افتخار میکنم که چنین کاربرانی دوستان من هستن

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیز دلم ممنون . بقیه عزیزان هم مثل شما ی :گل: واقعا هیچ انتظاری نداشتند ولی خوب اصول مدیریت ادمین عزیز اینست که این عزیزان معرفی شوند.و تشویق گردند. لطفا در صورت معرفی, لینک سایت و یا وبلاگها را در این تایپیک قرار بدهید , چون لینک متقابل باعث بهتر شدن وضعیت سایت خواهد شد.موفقتر باشی.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نتیجه این تلاشها و حمایت ها و یک افتخار دیگر برای ایران انجمنی ها:

rahnama

پدر ایران انجمن
راه افزایش رنک در آلکسا

7 راه افزایش رنک در آلکسا » با توجه به اطلاعاتی بدست آمده از وبمستران (ایرانی ، خارجی ) رتبه بندی الکسا در جایگاه خاصی قرار دارد این رتبه بندی بر اساس بازدید و ترکیب بندی مختلفی انجام میشود
alexa-p30vel.gif
حالا پی سی ول در اینجا قصد به برخی از نکاتی که باعث افزایش رنک الکسا میشود بپردازد

1. دانلود و نصب تولبار الکسا

1-alexa-toolbar.gif
زمانی که شما Alexa Toolbar را نصب میکنید زمانی که سایتی را برای مشاهده باز میکنید تولبار الکسا و روبات آن در جریان سایتهای بازدید شده قرار میگیرد و برای آن سایت رتبه ای از لحاظ مقدار زمان بازدید و … تعلق میدهد
2. قرار دادن ویجیت widget رنک الکسا در سایت خود
2-alexa-widget.gif
widget الکسا به شما این امکان را میدهد تا بتوانید رتبه سایت خود را در سایت به نمایش در آورید
3. پیش فرض نمودن آدرس سایت خود در مرورگرها
3-defualt-page.gif
شما میتوانید سایت خود را بعنوان سایت پیشفرض در مرورگر خود تنظیم نمایید تا زمانی که برای اولین بار مرورگر را باز میکنید سایت شما باز شود
4. ثبت سایت خود در دایرکتوری ها

4-directory.gif
امروزه دایرکتوریهای مختلفی برای ثبت لینک وجود دارند که الکسا نیز برای ثبت سایت در این دایرکتوریها رتبه ای را در نظر گرفته است
5. نوشتن مطلب خوب در Help الکسا

5-alexa-tweet.gif
شما با نوشته های خوب در قسمت help الکسا میتوانید مطالب مفیدی را ارائه دهید در این بین ممکن است مدیران بخش مطلب ارسالی شما را Tweet نماید که با این کار میتوانید بازدید خوبی را کسب نمایید
6. استفاده از افزونه انتقال دهنده (Redirect) لینکها برای وردپرسی ها

6-alexa-redirect.gif
بدین صورت که شما لینکهای خارجی خود را در وردپرس با Redirecter الکسا ارجاع میدهید

7. نقد و انتقاد (نظرات) در صفحه الکسای سایت شما

7-Review-Summary.gif
نظرات در قسمت صفحه الکسای سایت شما بی تاثیر نیست شما میتوانید با ثبت چند نظر با یوزرهای مختلف امتحان نمایید

تهیه و تنظیم توسط امید صمدبین

gorg nama

متخصص بخش
اقا من یه جا دیگه هم گذاشتم تبلیغ انجمنو که به ثبتم رسید اونم تو یه انجمن هستش

13054431171.jpg

ahmadfononi

معاونت انجمن
اینم در وبلاگ من هم تبلیغ ایران انجمن هم تبلیغ دایرکتوری انجمن

Tabligh__ahmadfononi_.JPG

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.