• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

همکاری اعضا در جهت افزایش لینک های ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چرا آقا هوشنگ منتظر بودم تا شما بیایید اعلام کنم که از نظر من تمام افرادی که در این تایپیک به هر نحوی شرکت کردند شایسته دریافت مدال هستند ، اگر برای شما مشکلی نداره ، جایزه رو به پنج قسمت مساوی تقسیم کنیم ( 5 شارژ دو هزار تومانی ) و بین پنج نفر از دوستانمون که اینجا زحمت کشیدند تقسیم کنیم .

rahnama

پدر ایران انجمن
به روی چشمم.:شاد::شاد::شاد:
تعداد ایرانسل؟
تعداد همراه اول؟
را مشخص فرمائید.:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
خیلی خیلی ممنونم از آقا هوشنگ و حاکم میخواستم بگم من سیم کارت دائم دارم و انگیزه من برای شرکت توی این تاپیک فقط و فقط همکاری بود .

با تشکر یکی از همه :احترام: :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیز من ممنون. کلا همه عزیزان محبت شما را نسبت به سایت دارند و این جایزه صرفا جنبه خاطره دارد.عزیزانی که تمایل دارند می توانند پس از دریافت آنرا به دوستان و آشنایان کادو بدهند.
1- نفر اول فرق نمیکند. ارسال شد . ایرانسل.:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خیلی خیلی ممنونم از آقا هوشنگ و حاکم میخواستم بگم من سیم کارت دائم دارم و انگیزه من برای شرکت توی این تاپیک فقط و فقط همکاری بود .

با تشکر یکی از همه :احترام: :گل:
شما حالا بگیر دوستی آشنایی فامیلی چیزی پیدا میشه ! :بدجنس:

از همه دوستانی که در این مدت برای تبلیغ و پیشرفت انجمن زحمت کشیدند و وقت گذاشتند تشکر میکنم .
و همچنین آقا هوشنگ عزیز که من شخصا میدونم چقدر برای تبلیغ و افزایش لینک های انجمن زحمت کشیدند و اینجا هم با جایزه ای که تعیین کردند لطفشون بی حد کردند .

به امید خدا به زودی مدال حامیان توزیع خواهد شد .

تشکر از همگی

rahnama

پدر ایران انجمن
جوایر همه عزیزان ارسال شد. قابلی نداشت فقط برای خاطره این حرکت بود.:گل: موفقتر باشید.

rahnama

پدر ایران انجمن
احمد جان دو روز ما نوشتیم نوع شارژ را مرقوم فرمائید و هیچکدام از عزیزان جواب ندادند. مجبور شدیم همه را ایرانسل بفرستیم.به هرحال اگر نمی توانی استفاده کنی اعلام تا شارژ همراه اول بفرستیم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا