• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
داشتم فکر میکردم :
چرا افرادی که ثبت نام میکنند , مراجعه بعدی ندارند؟ شاید با کمک هم بتوانیم علت آنرا بیابیم.

.

rahnama

پدر ایران انجمن
نظر سمیه عزیز به :
:گل: یه پیشنهاد
به نظرم از دکمه تشکر فقط برا تشکر کردن استفاده کنی بهتره چون با نوشتن پست تشکر تاپیک قدیمی میاد بالا و تاپیکهایی که جدید زده شدن و هنوز خونده نشدن میرن پایین
صرفا یه پیشنهاد جهت بهتر شدن انجمن :چشمک:

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
اگه قراره امتیاز دهی بشه بهتره یک نفر مسئولش بشه (مثلا ناظم انجمن) و به مفید بودن پست اهمیت بده . و مثلا یکی مثل من که یه عکس رو از یه جا کپی می کنم امتیازم با سمیه خانوم که ساعت ها میشینه و آموزش تصویری سرور (اینو گفتم که خوشش بیاد و این اموزشا رو زودتر بذاره مردم از بس چشم به تاپیکاش دوختم که این آموزشارو شروع کنه ) :giggle: رو میزاره نباید امتیازامون یکسان باشه. به نظر من که کار من که یه عکس رو کپی کردم اصلا امتیازی نداره !

t92

متخصص بخش
اگه قراره امتیاز دهی بشه بهتره یک نفر مسئولش بشه (مثلا ناظم انجمن) و به مفید بودن پست اهمیت بده . و مثلا یکی مثل من که یه عکس رو از یه جا کپی می کنم امتیازم با سمیه خانوم که ساعت ها میشینه و آموزش تصویری سرور (اینو گفتم که خوشش بیاد و این اموزشا رو زودتر بذاره مردم از بس چشم به تاپیکاش دوختم که این آموزشارو شروع کنه ) :giggle: رو میزاره نباید امتیازامون یکسان باشه. به نظر من که کار من که یه عکس رو کپی کردم اصلا امتیازی نداره !

حمید جان درسته مطلبت ولی این امتیاز رو کسی می ده که مطلب رو خونده و براش مفید بوده..دیگه کسی که مطلب رو خونده براش مهم نیست که از کجا کپی شده یا خود نویسیده از خودش کشف کرده....:نیش:
من قراره نرم افزار بذارم مثلا..خب نمی شه که از خودم نرم افزار تولید کنم همش از یه جایی کپی خواهد شد...بستگی به ارزش مطلب داره....حمیــــــــــد....:14:

Cube

مرکز بازی های آنلاین انجمن راه اندازی شد .
هنوز تمام تنظیماتش انجام نشده ولی 80درصد راه اندازی شکل گرفته و انجام شده و الان قابل استفاده برای دوستان میباشد .
لینک مرکز بازی های ایران انجمن :
http://www.iranjoman.com/arcade.php

بالا نمیاد ؟! اینترنت من زاییده یا ؟!:فکر:

Cube

بخش شبکه یه سری قسمتاش کمه :
مثل :
سرور
سیسکو
وایرلس
و امنیت در شبکه هم بهتره بشه : هک و امنیت شبکه (البته اگه عبارت "هک" مشکل زا نیست)
کلا این قسمت ها باید باشن :

1. شبکه
  2. ADSL و Wireless
  3. مبانی شبکه
  4. تجهیزات سیسکو
  5. ویندوز سرور
  6. هک و امنیت شبکه
  7. اینترنت
  8. خبر

آخرین ویرایش:

Cube

به نظر من آخرین ارسالها اگه بالای صفحه باشن بهتر و تو چشم ترن
من خودم همین امشب تازه فهمیدم ته صفحه همچین چیزی هم هست !

میشه بالای صفحه تو یه فضای کوچولو (یه بند انگشتی :giggle:) بصورت متجرک باشن. تجربه قبلی میگه که خیلی عالیه و جواب هم میده...

من خودم عشقم اینه که زود برم ببینم ارسالم تو آخرین مطالب نشون داده میشه یا نه :giggle:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بالا نمیاد ؟! اینترنت من زاییده یا ؟!:فکر:

حمید این آدرس بازی ها برای من میاره بدونه مشکل :

http://www.iranjoman.com/arcade.php

اگر دوستان دیگه ای هم در این مورد (ورود به بخش بازی های آنلاین) مشکل دارن بگند تا حتما پی گیری کنیم .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بخش شبکه یه سری قسمتاش کمه :
مثل :
سرور
سیسکو
وایرلس
و امنیت در شبکه هم بهتره بشه : هک و امنیت شبکه (البته اگه عبارت "هک" مشکل زا نیست)
کلا این قسمت ها باید باشن :

1. شبکه
  2. ADSL و Wireless
  3. مبانی شبکه
  4. تجهیزات سیسکو
  5. ویندوز سرور
  6. هک و امنیت شبکه
  7. اینترنت
مرسی حمید از دقت و توجهت و پیشنهاداتت .
در مورد بخش شبکه خب الان با بخش بندی که سمیه ایجاد کرده ما بخشی رو داریم ، اصولاً از همون اول بنا رو بر این گذاشتیم که من در بخش بندی ها دخالت زیادی نکنم و بخش بندی هارو خود مدیران با توجه به تجربه و سلیقه اشون انجام بدن و به من پیشنهاد کنند تا من ایجادشون کنم .
پس در این مورد شما هم من نظری نمیدم ، و میذاریم اونطوری که خودتون تخصص دارین و درش تجربه دارین و به سلیقه ی خودتون ، ایجادشون کنم . مسلما تجربه ی شما و سمیه و همه ی مدیرانی که در بخشی فعالیت میکنند ، در بخش خودشون بیشتر از منه و نظر و پیشنهاد اونها بهتر از من خواهد بود .
پس اگر تغییراتی رو مفید میدونین ، با هم مشورت کنین ، هرچی که به صورت کلی و نهایی به عنوان بخش شبکه برای من فرستادین عینن همونرو، ایجادشون میکنم . و هیچ نظری نخواهم داد .

به نظر من آخرین ارسالها اگه بالای صفحه باشن بهتر و تو چشم ترن
من خودم همین امشب تازه فهمیدم ته صفحه همچین چیزی هم هست !

میشه بالای صفحه تو یه فضای کوچولو (یه بند انگشتی :giggle:) بصورت متجرک باشن. تجربه قبلی میگه که خیلی عالیه و جواب هم میده...

من خودم عشقم اینه که زود برم ببینم ارسالم تو آخرین مطالب نشون داده میشه یا نه :giggle:

خب همین یه کوچیکی که میگی رو اون بالا یه طرحش رو گذاشتم ، البته برای آزمایش تا ببینیم نظر شما دوسان خوبم در مورد آخرین ارسالهایی که با صورت رونده در بالای صفحات وجود داره چیه .

Cube

بخش بندی ها باشه تا سمیه خانوم هم بیاد و نظر بده ببینم اگه موافقه بهت بگیم که زدیفشون کنی.

خب همین یه کوچیکی که میگی رو اون بالا یه طرحش رو گذاشتم ، البته برای آزمایش تا ببینیم نظر شما دوسان خوبم در مورد آخرین ارسالهایی که با صورت رونده در بالای صفحات وجود داره چیه .
عمودی خیلی بهتره . افقی حال نمیده و خیلی طول داره تا یه عنوان بیاد و رد بشه . عمودی با یکم سرعت بیشتر خیلی بهتره.

اون صفحه برام بالا میاد ولی خود بازی بالا نمیاد و صفحه در حالت لود می مونه .. شایدم اینترنت من خرابه ؟!

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
جستجو ار طریق برچسب را زدم خیلی تعجب کردم روز بروز برچسب ها کمتر مبشه؟ دستی خیلی برچسب داشتیم. الکسا امروز تغییری نشان نداد فکر کردم شاید از پاک شدن برچسب ها باشد؟

t92

متخصص بخش
جستجو ار طریق برچسب را زدم خیلی تعجب کردم روز بروز برچسب ها کمتر مبشه؟ دستی خیلی برچسب داشتیم. الکسا امروز تغییری نشان نداد فکر کردم شاید از پاک شدن برچسب ها باشد؟

آقا هوشنگ این به خاطر حذف کردن برچسبهایی مثل حروف اضافه و حروف ربط می تونه باشه ... دلیل دیگه ای سراغ ندارم برای این....

rahnama

پدر ایران انجمن
آرش جان اگه فکر میکنی مشکلی داره از طریق دستی برچسب ها اضافه کنیم.

t92

متخصص بخش
آرش جان اگه فکر میکنی مشکلی داره از طریق دستی برچسب ها اضافه کنیم.

:احترام::گل:
نه آقا هوشنگ نیازی نیست دستی ..البته اگر عبارت خاصی مدنظرتون باشه که تو عنوان نیست می تونید این رو دستی وارد کنید.
در کل این هک جالب و کارامدی هست من هم مثل شما بودم و وارد کردن برچسب خودش یه کار بود...ولی این کار رو راحت می کنه...
خسته نباشید و ممنونم از شما خیلی...:گل:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خوب در مورد بخش بندی شبکه
مرسی حمید از پیشنهادات خوبت

خوب طبیعا اون موقع که این بخش تشکیل شد من با توجه به اطلاعات خودم در مورد شبکه این بخشهارو با کمک بچه ها چیدیم مثلا من از سیسکو اطلاعات کمی دارم مسلما چون اطلاعات ندارم برا بخش پیشنهاد ندادم اما الان با توجه به تخصص حمید می تونیم یه سری بخش دیگه اضافه کنیم

خوب تغییرات اقا حمیدم قرار بود من هماهنگ شم اما یه سری کار دیگه داشتم که موند برا الان که خودش مجبور شد اقدام کنه :giggle:

خوب تغییرات پیشنهادی من برای تالار شبکه و امنیت
برای بخش سوال و پاسخ عمومی
می خوام اینجا دو بخش شه که سوالات دیگه خیلی قاطی نشه تو هر بخشم یه تاپیک بایگانی می زنم و کل سوالات پرسیده شده در اون بخشو به صورت تیتر وار میارم تا یکی بخواد ببینه تا حالا چی پرسیده شده راحت باشه براش
****** بخش شبکه
****** بخش اینترنت

برای بخش اینترنت
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=120
در این قسمت سه تاپیک مهم اضافه کردم
فکر کنم دیگه با اینا بخش اینترنت دیگه کامل شده باشه

اما بخش شبکه
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=113
در این قسمت می خوام تغییراتی بدیم نظر بدید

اینجارو سه قسمت می کنیم
*****سرور
****سیسکو
****وایرلس
و مطلب مربوط به هر بخشو میبریم توش و تو خود تالار یعنی جایی که لینکشو دادم میتونیم مباحثی که کلیه مثل توضیحات در مورد آی پی و اینا رو قرار بدیم.

و میمونه تغییراسم امنیت در شبکه به هک و امنیت در شبکه

دیگه فکری به ذهنم نمی رسه:فکر:
حمید بدو بیا نظر بده
از همه بچه ها هم خواهش می کنم نظری داشتن دریغ نکنن تا یه بخش خوب و جامع داشته باشیم ممنون از لطفتون

آخرین ویرایش:

Cube

خوب
این حرکت بخش های پرسش و پاسخ خیلی عالیه و کلا حرکت باحالی زدین.

من میخوام بخش های سیسکو و سرور و وایرلس کلا بیان بیرون و از تو صفحه اصلی انجمن قابل دید باشن.
نمی دونم اون یکی انجمن رو دیدین ؟
می خوام کلا اونجوری بشن.
مثلا الان اموزشای سیسکوی من رو گذاشتین تو اموزش موضوعی شبکه و این قشنگ نیست و باید در کنار بخش اموزش موضوعی شبکه یه بخش سرور و سیسکو اضافه بشه و کلا از هم سوا بشن.
اینجوری تو صفحه اصلی کابر قشنگ میره رو سرور یا سیسکو کلیک می کنهو هی نمیخواد بچرخه و....

Cube

یعنی کلا شبکه این بخش ها رو داشته باشه :

دقیقا به ترتیب زیر :

1. مبانی شبکه
  2. تجهیزات سیسکو
  3. ویندوز سرور
  4. هک و امنیت شبکه
  5. هاست و دامین
  6. ADSL و Wireless
  7. اینترنت

وضعیت