• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
حمید فکر کنم تو ایندکس زیربخشا نشون داده میشن بااینکه تو آموزش موضوعی هستن اما تو ایندکس هم نشون داده میشن البته فکر کنم هااااااااااااا اینو باید علی و آرش بگن

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
کلا برو اون یکی انجمن رو ببین .
دقیقا یچی تو همون مایه ها میخوام
بخش هاست و دامین هم حتما اضافه کنین.

AliJoOJoO

کاربر ويژه
یعنی کلا شبکه این بخش ها رو داشته باشه :

دقیقا به ترتیب زیر :

1. مبانی شبکه
  2. تجهیزات سیسکو
  3. ویندوز سرور
  4. هک و امنیت شبکه
  5. هاست و دامین
  6. ADSL و Wireless
  7. اینترنت

حمید فکر کنم تو ایندکس زیربخشا نشون داده میشن بااینکه تو آموزش موضوعی هستن اما تو ایندکس هم نشون داده میشن البته فکر کنم هااااااااااااا اینو باید علی و آرش بگن

با هماهنگی سمیه و حمید عزیز، راه اندازی شد .

eliza

متخصص بخش
سلام
میدونم که تازه بخش مربوط به هنر راه اندازی شده و ممنون برادر علی:نیش:
اما از همین الان بخش موسیقی را هم بهش اضافه کنین فکر میکنم بهتر میشه
بعد هم اینکه قسمت نقاشی کلاسیک رو به نقاشی تغییر بدین که بشه در تمام زمینه های نقاشی پست زد
بازم ممنون

اهان یک سوالی هم از مدیر بخش ادبیات داشتم بخش جدید ادبیات که اضافه شده رو بیشتر درموردش توضیح بدین به غیر از کتاب چه پستهایی به این بخش تعلق میگیره.

rahnama

پدر ایران انجمن
اتفاقا سئوال من هم هست. ما ادبیات ایران داریم و ادبیات جهان . این ادبیات منظور چیست و چه مواردی باید در آن ثبت شود؟ ممنون

Maryam

متخصص بخش ادبیات
اتفاقا سئوال من هم هست. ما ادبیات ایران داریم و ادبیات جهان . این ادبیات منظور چیست و چه مواردی باید در آن ثبت شود؟ ممنون

ممنونم از الهام عزیز و آقا هوشنگ ... این بخش ادبیات قرار نبود که زده بشه متاسفانه من بد توضیح دادم برای علی آقا و ایشون هم درستش کردند ... ان شاء الله سر فرصت حذف میشه بخش اضافه ...

الهام عزیز ... این بخش نقاشی کلاسیک رو هم گفتم به ایشون تا اسمش رو به نقاشی تغییر بدهند ... :چشمک:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
به نظرتون نباید یه بخش جدا برای آفیس داشته باشیم ؟ کلی مطلب در مورد این موضوع هست که مجبوریم تو بخشها ترفندها بزنیم اما اگه جدا بشه بخشش بهتره نه؟ :فکر:

t92

متخصص بخش
خب این بخش آفیس رو در کجا ایجاد کنیم؟
می شه در تاپیک ترفند و مقاله بهش یه زیرشاخه اختصاص داد . . .
یا روش دیگه ای دارید بگید . . .
البته اینجوری بشه باید برای بقیه نرم افزارهای مشهور هم همین کار رو کرد . . .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
من یه پیشنهاد داشتم برای این قسمت

همون طور که میبینید توی این بخش تعداد زیادی تاپیک داریم که مربوط به عکس های طنز میشه

حالا به نظرتون ادغامشون کنیم توی یه تاپیک به اسم عکس های طنز ...؟

یا اینکه بگذاریم همونجا توی بخش سرگرمی بمونند ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من یه پیشنهاد داشتم برای این قسمت

همون طور که میبینید توی این بخش تعداد زیادی تاپیک داریم که مربوط به عکس های طنز میشه

حالا به نظرتون ادغامشون کنیم توی یه تاپیک به اسم عکس های طنز ...؟

یا اینکه بگذاریم همونجا توی بخش سرگرمی بمونند ؟

ممنون از پيشنهادت .

نه ادغام نشند تو يه تايپيك .

زيرگروه عكسهاي طنز رو در بخش گالري عكس و نقاشي ايجاد كردم .

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
به نظر من تو بخش کامی یه بخش داشته باشیم به اسم مثلا نرم افزار (اینو نداریم دقت کنیددرخواست نرم افزار داریم اما صحبت در مورد امکانات مختلف نرم افزارهای مختلف رو نداریم) اون تو میشه در مورد نرم افزارهای مختلف حرف زد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به نظر من تو بخش کامی یه بخش داشته باشیم به اسم مثلا نرم افزار (اینو نداریم دقت کنیددرخواست نرم افزار داریم اما صحبت در مورد امکانات مختلف نرم افزارهای مختلف رو نداریم) اون تو میشه در مورد نرم افزارهای مختلف حرف زد

تشكر از پيشنهادت .
با هماهنگي مدير بخش كامپيوتر ، آرش عزيز ، بخش آموزش نرم افزارها ايجاد شد .

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
درود بر همگان
پيشنهادم اينه كه هر ماه مديران يه گزارش عملكرد از فعاليت هاشون بدهند و ...

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
پيشنهادم اينه كه هر ماه مديران يه گزارش عملكرد از فعاليت هاشون بدهند و ...
مدیران ارشد این کارو کنن همون بنفشها :نیش:

بچه ها یه پیشنهاد دارم
من میگم یه بخش به نام " خاطره های جورواجور" حتی این اسمم مدنظرمه به بخش گفتگوی ازاد اضافه کنیم تا اتفاقاتی که می افتن و به صورت تاپیکهای خاطره درمیان اونجا بزاریم تا این تاپیکهای جالب بین حجم زیاد پستها گم و گور نشن
فکر کنید :فکر: خیلی خوب میشه هاااااااااا مثلا الان اون تاپیک باحال داستان مدال آقا هوشنگ گم شده تو پستها ........
بخش باحالی میشه به نظر من .....

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بچه ها یه پیشنهاد دارم
من میگم یه بخش به نام " خاطره های جورواجور" حتی این اسمم مدنظرمه به بخش گفتگوی ازاد اضافه کنیم تا اتفاقاتی که می افتن و به صورت تاپیکهای خاطره درمیان اونجا بزاریم تا این تاپیکهای جالب بین حجم زیاد پستها گم و گور نشن
فکر کنید :فکر: خیلی خوب میشه هاااااااااا مثلا الان اون تاپیک باحال داستان مدال آقا هوشنگ گم شده تو پستها ........
بخش باحالی میشه به نظر من .....

خيلي ممنون از پيشنهادت سميه .

يك فكرهايي در اين موارد دارم كه البته قسمتي از پيشنهادش رو آيدا هم قبلاً گفته بود .
ولي هنوز دارم در موردش فكر ميكنم .
طرح زاه اندازي تالاري هست به اسم خانواده ي ايران انجمن ، كه قابل نمايش براي همه نيست و قابل ورود هم براي همه نيست .

حالا زياد توضيح نميدم تا تكميل شه ، انشاالله در آينده بيشتر در موردش بحث خواهيم كرد ، يادت باشه اين بخش خوبت رو هم اون موقع پيشنهادش رو بدي تا اضافه كنيم .

eliza

متخصص بخش
نشان لیاقت
جهت کاربرانی که بخش جدیدی، برای انجمن راه اندازی نموده اند.

میتونین در این مورد بیشتر توضیح بدین.جدای از بحث مدال منظور از راه اندازی بخش جدید چیه؟
یعنی اینکار به صورت شخصی انجام میشه؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نشان لیاقت
جهت کاربرانی که بخش جدیدی، برای انجمن راه اندازی نموده اند.

میتونین در این مورد بیشتر توضیح بدین.جدای از بحث مدال منظور از راه اندازی بخش جدید چیه؟
یعنی اینکار به صورت شخصی انجام میشه؟

چرا اين پست رو دوبار و در دو تايپيك زديد ؟!

چواب در تايپيك مشكلات مديران داده شد .

پست تكراري به زودي منتقل خواهد شد .

eliza

متخصص بخش
من عذرخواهی میکنم.
هردو صفحه با هم باز بود اینطورشد که جابجا ارسال کردم.
:خجالت::خجالت::خجالت::تنبیه:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب دوستان یه پیشنهاد برای اینکه انجمنی تمیز و مرتب داشته باشیم

فونت پیش فرض انجمن tahoma و سایز 2 می باشد تو ارسال پستها سعی کنید از این فونت و سایز استفاده کنید اینجوری انجمن و پستهای مختلف یه تاپیک خیلی خیلی مرتب میشن :چشمک:

حالا این کار خودکار انجام میتونه بشه نمی دونم :فکر: اما فعلا دستی اینکارو خواستید بکنید ممنون

شادشادشادباشید.

galaxy

کاربر ويژه
با سلام خدمت همه ی دوستان
به نظر من یه بخش به اسم اخبار دنیای IT واقعا برای این انجمن لازمه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا