یعنی کلا شبکه این بخش ها رو داشته باشه :
دقیقا به ترتیب زیر :
- مبانی شبکه
- تجهیزات سیسکو
- ویندوز سرور
- هک و امنیت شبکه
- هاست و دامین
- ADSL و Wireless
- اینترنت
حمید فکر کنم تو ایندکس زیربخشا نشون داده میشن بااینکه تو آموزش موضوعی هستن اما تو ایندکس هم نشون داده میشن البته فکر کنم هااااااااااااا اینو باید علی و آرش بگن
اتفاقا سئوال من هم هست. ما ادبیات ایران داریم و ادبیات جهان . این ادبیات منظور چیست و چه مواردی باید در آن ثبت شود؟ ممنون
من یه پیشنهاد داشتم برای این قسمت
همون طور که میبینید توی این بخش تعداد زیادی تاپیک داریم که مربوط به عکس های طنز میشه
حالا به نظرتون ادغامشون کنیم توی یه تاپیک به اسم عکس های طنز ...؟
یا اینکه بگذاریم همونجا توی بخش سرگرمی بمونند ؟
به نظر من تو بخش کامی یه بخش داشته باشیم به اسم مثلا نرم افزار (اینو نداریم دقت کنیددرخواست نرم افزار داریم اما صحبت در مورد امکانات مختلف نرم افزارهای مختلف رو نداریم) اون تو میشه در مورد نرم افزارهای مختلف حرف زد
مدیران ارشد این کارو کنن همون بنفشها :نیش:پيشنهادم اينه كه هر ماه مديران يه گزارش عملكرد از فعاليت هاشون بدهند و ...
بچه ها یه پیشنهاد دارم
من میگم یه بخش به نام " خاطره های جورواجور" حتی این اسمم مدنظرمه به بخش گفتگوی ازاد اضافه کنیم تا اتفاقاتی که می افتن و به صورت تاپیکهای خاطره درمیان اونجا بزاریم تا این تاپیکهای جالب بین حجم زیاد پستها گم و گور نشن
فکر کنید :فکر: خیلی خوب میشه هاااااااااا مثلا الان اون تاپیک باحال داستان مدال آقا هوشنگ گم شده تو پستها ........
بخش باحالی میشه به نظر من .....
نشان لیاقت
جهت کاربرانی که بخش جدیدی، برای انجمن راه اندازی نموده اند.
میتونین در این مورد بیشتر توضیح بدین.جدای از بحث مدال منظور از راه اندازی بخش جدید چیه؟
یعنی اینکار به صورت شخصی انجام میشه؟