• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام؛
راستش درخواست و پیشنهاد ایجاد این بخش و یا تالار توسط دوستان زیادی داده شده ، استقبال خود ما هم از وجود بخش مفیدی در این زمینه زیاد هست ولی مشکل این هست که بخش به دلیل تخصصی بودنش نیاز به مدیر و یا مدیرانی با متخصص داره که درست شکل بگیره ، و مطالب موجود درش به جای کمک باعث درد سر نشند !
در این گونه بخش های تخصصی نیاز به وجود پیش شرط هایی هست که شاید نشه اینجا بیان کرد و قبلاً در رابطه با بخش مشابه دیگری با خود شما هم تبادل نظر داشتیم که در صورت نیاز میتونم توضیحات کاملتر رو از طریق پیام ارسال کنم .

سلام

لطفا" بخشی را جهت ارائه ی مطالب گروه فنی ،مهندسی و تکنولوزی روز ایجاد کنید.

بیشتر فکر کنم بخش های روان شناسی و دانستنی ها در شرایط موجود بین بخش های موجود مناسب تر باشند .
ضمنا" گاهی مطالبی هست که ارزشمندو مفیده وجایی در انجمن برای اون دیده نمیشه بطور مثال مطلبی با عنوان تاثیر اندیشه بر اینده بشر،این رو کجا میشه قرار داد در کل برای اندیشه و حیطه ی تفکر چه گزینه ی رو در نظر گرفتین؟

با تشکر

خانمی

کاربر ويژه
ممنون از پاسختون ولی هر بخشی حسن های خودشو و مخاطب خودش رو داره .مورد اخری رو هم متاسفانه اصلا" متوجه نشدم .

rahnama

پدر ایران انجمن
سئوال خانمی عزیز :بطور مثال مطلبی با عنوان تاثیر اندیشه بر اینده بشر،این رو کجا میشه قرار داد
جواب ادمین عزیز : فکر کنم بخش های روان شناسی و دانستنی ها در شرایط موجود بین بخش های موجود مناسب تر باشند .

:گل:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
Header انجمن باحال نیست و جذبه نداره :تعجب:
یه فکری کنید به حال این Header

HD-AS.PNG

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
صفحه معرفی باز شده برای آشنائی با افراد. اختیاری است واگر عزیزی نمیخواهد خود را معرفی کند لازم نیست به این صفحه مراجعه کند . نوشتن اسم کاربری را همه در تایپیکها می بینند.لطفا رعایت فرمائید:گل:

خانمی

کاربر ويژه
با سلام

علاوه بر تخصص های موجود در انجمن برای بیماری های غدد یا میبایست تخصص مجرایی در نظر بگیریم یا در کنار نام گوارش لغت غدد رو هم اضافه کنیم که

موارد مرتبط رو در جای مناسب قرار بدهیم.جهت اطلاع در گروه پزشکی فوق تخصص گوارش جدا عمل میکند .

فوق تخصص غدد هم جدا عمل میکند ولی گاهی بسته به اضطرار فوق تخصص گوارش بیمار غدد را ویزیت میکند چرا که در آن شرایط خاص غدد دستگاه گوارش مورد نظر است.

اگر عنایت کنید نظم لازم ایجاد شود متشکر می شوم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
لطفاً نام کامل بخش مورد نظر رو بفرمایید .
و یا اگر مد نظرتون تغییر نام بخش گوارش هست نام تغییر یافته ی این بخش رو بفرمایید تا ایجاد و یا تغییر بدیم .
با تشکر

با سلام

علاوه بر تخصص های موجود در انجمن برای بیماری های غدد یا میبایست تخصص مجرایی در نظر بگیریم یا در کنار نام گوارش لغت غدد رو هم اضافه کنیم که

موارد مرتبط رو در جای مناسب قرار بدهیم.جهت اطلاع در گروه پزشکی فوق تخصص گوارش جدا عمل میکند .

فوق تخصص غدد هم جدا عمل میکند ولی گاهی بسته به اضطرار فوق تخصص گوارش بیمار غدد را ویزیت میکند چرا که در آن شرایط خاص غدد دستگاه گوارش مورد نظر است.

اگر عنایت کنید نظم لازم ایجاد شود متشکر می شوم.

Alireza

کاربر ويژه
سلام به همگی ^__^

من حق انتقاد برای خودم قائل نیستم چون کاری نکردم برای اینجا و کاربرای عزیزش ...
ولی پیشنهاد صمیمانه میشه اسمشو گذاشت ...

یسری خلل ها و مسائلی که به چشمم میاد رو میگم خدمتتون شاید دوست داشتین و تغییر دادین .. -__^

حجم اوتار و سایز یه مقدار غیر فنی تایین شده ، یهگرافیست میتونه کارشو به هر صورتی دربیاره ولی عزیزانی که کمی با این موضوع آشنا هستن سریع متوجه اشتباه انتخاب شدن سایز برای اوتار میشن ...
وقتی سایز از 130*130 بالاتر هست ، باید حجم انتخابی حدود 13 کیلوبایت داشت و اگر 160*160 باشه باید حجمی حدود 19 کیلوبایت رو در نظر گرفت ... ( توی سخت گیرانه ترین شرایط ممکن )
برای امضا هم همینطور هست ، سایز استاندارد عکس برای امضا 100*500 هست با حجم زیر 50 کیلوبایت ، این هم توی شرایط خیلی سختگیرانه ، و اینکه میشه فایل رو روی سرور آپ نکرد و قابلیت اوتساید Img کد رو به اندازه یک بار استفاده ، اکتیو کرد ... اینجوری به سرور هم کمتر فشار میاد ... ^__^

همونطور که یبار به علی عزیز هم گفتم ، این انجمن روی ورژن 3.8 نصب هست که معنی جز این نداره که میتونه مکسیمم توانایی گرافیکی و هک اویلبلیتی رو داشته باشه چون خیلی قدیمی و کامل هست ... -__^
یعنی اینکه این قالب فعلی واقعا ضعف بزرگی تو این ورژن محسوب میشه ... ^__^

موفق و موید باشین

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام علیرضا جان
ممنون ازت .
قبل از جواب دادن این رو بگم که کارهایی که انجام انجام شد و اصلاً کل اینجا مربوط به کارهای این چند ماه نمیشه وخیلی از مسائل ادامه ی زحمتهای گذشته ای هست که محدود به این انجمن و این چند وقت نمیشه و اینجا به خودی خود چیزی نداشت اگر کارهای قبلی نبود . هرچند سربسته ولی فکر کنم تونستم منظورم رو برسونم .

در مورد حجم آواتار و امضاء چون میدونم تخصص شما در این رابطه بیشتر از من هست پس به حساب همین در اولین فرصت از تنظیمات رو به شکلی که گفتی تغییر خواهم داد .

در مورد قالب من اصلاً شخصا کار زیادی براش انجام ندادم و همه ی زحمت ها با آرش عزیز بوده ولی در همین حد که میدونم براش زحمت زیادی کشیده که اختصاصی برامون باشه .
ا طرفی بسیاری از هک ها و امکاناتی هم که نصب کردیم نیاز به هماهنگی با قالب رو داشتند .
درواقع میخوام بگم در صورت تصمیم به تغییر نیاز به یک تصمیم و کار طولانی هست که باید وقتی باشه برای این کار .

سلام به همگی ^__^

من حق انتقاد برای خودم قائل نیستم چون کاری نکردم برای اینجا و کاربرای عزیزش ...
ولی پیشنهاد صمیمانه میشه اسمشو گذاشت ...

یسری خلل ها و مسائلی که به چشمم میاد رو میگم خدمتتون شاید دوست داشتین و تغییر دادین .. -__^

حجم اوتار و سایز یه مقدار غیر فنی تایین شده ، یهگرافیست میتونه کارشو به هر صورتی دربیاره ولی عزیزانی که کمی با این موضوع آشنا هستن سریع متوجه اشتباه انتخاب شدن سایز برای اوتار میشن ...
وقتی سایز از 130*130 بالاتر هست ، باید حجم انتخابی حدود 13 کیلوبایت داشت و اگر 160*160 باشه باید حجمی حدود 19 کیلوبایت رو در نظر گرفت ... ( توی سخت گیرانه ترین شرایط ممکن )
برای امضا هم همینطور هست ، سایز استاندارد عکس برای امضا 100*500 هست با حجم زیر 50 کیلوبایت ، این هم توی شرایط خیلی سختگیرانه ، و اینکه میشه فایل رو روی سرور آپ نکرد و قابلیت اوتساید Img کد رو به اندازه یک بار استفاده ، اکتیو کرد ... اینجوری به سرور هم کمتر فشار میاد ... ^__^

همونطور که یبار به علی عزیز هم گفتم ، این انجمن روی ورژن 3.8 نصب هست که معنی جز این نداره که میتونه مکسیمم توانایی گرافیکی و هک اویلبلیتی رو داشته باشه چون خیلی قدیمی و کامل هست ... -__^

موفق و موید باشین

t92

متخصص بخش
موفق و موید باشین

علیرضا جان یه نکته ای رو فکر کنم توجه نکردی بهش اینکه:
منظورت از قالب چی هست ؟
طوری که من متوجه هستم منظورت قالب نیست بلکه گرافیک قالب مد نظرت هست و اجزای ظاهریش.:دوست:
چون اگر بخوای درباره قالب و بطنش صحبت کنیم فکر کنم بی انصافی هست چنین قضاوتی و اغراق نباشه اگه حتی برخی از باگ و ایرادات قالب دیفالت وی بولیتین رفع شده و به نظرم کمی پیدا کردن چنین چیزی راحت نباشه.
ولی درباره ظاهر قالب باید بگم که میشه گفت اصلا روش کار نشده چون یه گرافیست روی ظاهر قالب کار می کنه و فرصتش هم نبوده و زیاد مورد توجه نبوده . و اگر ایده ای داری و طرحهایی که به بطن قالب سازگار باشه مشتاقیم که ارائه کنی و استفاده کنیم:گل:
امیدوارم مطلب رو رسونده باشم.

--------------------------------------
آقا هوشنگ تاج سر این هم که فرمودید مشکلی نیست ولی اگر پی در پی بزنید گاها اررور میده . حالا دقیق تر توضیح بدید که بیشتر بررسی می کنیم ولی در کل مشکل خاصی نداره:نیش::گل:

Alireza

کاربر ويژه
علیرضا جان یه نکته ای رو فکر کنم توجه نکردی بهش اینکه:
منظورت از قالب چی هست ؟
طوری که من متوجه هستم منظورت قالب نیست بلکه گرافیک قالب مد نظرت هست و اجزای ظاهریش.:دوست:
چون اگر بخوای درباره قالب و بطنش صحبت کنیم فکر کنم بی انصافی هست چنین قضاوتی و اغراق نباشه اگه حتی برخی از باگ و ایرادات قالب دیفالت وی بولیتین رفع شده و به نظرم کمی پیدا کردن چنین چیزی راحت نباشه.
ولی درباره ظاهر قالب باید بگم که میشه گفت اصلا روش کار نشده چون یه گرافیست روی ظاهر قالب کار می کنه و فرصتش هم نبوده و زیاد مورد توجه نبوده . و اگر ایده ای داری و طرحهایی که به بطن قالب سازگار باشه مشتاقیم که ارائه کنی و استفاده کنیم:گل:
امیدوارم مطلب رو رسونده باشم.

--------------------------------------
آقا هوشنگ تاج سر این هم که فرمودید مشکلی نیست ولی اگر پی در پی بزنید گاها اررور میده . حالا دقیق تر توضیح بدید که بیشتر بررسی می کنیم ولی در کل مشکل خاصی نداره:نیش::گل:
آرش عزیز موضوع رو اشتباه برداشت کردی ، این قالب که خودت بهتر از من میدونی بیس استایل وی بی 4 هست ...
ببین برای انتخاب استایل باید کمی دید گرافیکی هم داشته باشیم ، نوع استایل ، چیدمان عرضی و طولیش ، نحوه قرار گیری منوها ، هدر و فوتر و ...
بعد دید کد نویسی اون مطرح میشه و بحث باگ ها و ...
تو ورژن 3.6.8 همه چیز عکس هست ، دکمه ها ، زمینه ها ، و منو ها و ...
ولی تو vb4 چیدمان کنار هم عکس ها هست ، اگر تا بحال تونسته باشی وی بی 4 رو اجزاشو ببینی متوجه میشی که چه طراحیه سخت و وحشتناکی نیازه و یه طراح وی بی 4 ، زراحی وی بی 3.8.6 واسش خیلی خیلی سادست ...
تو نت میتونین سرچ کنین استایل های این ورژن رو و دانلود کنین ، بعد از نصبش بسادگی میشه اجزاشو دونه دونه طراحی کرد ... ^__^

Reza

متخصص بخش اسکریپت
تو بخش خودرو یه بخش عکس اتومبيل فکر کنم لازمه :قلیون:

negar2

کاربر ويژه
اینجا تاپیک معرفی اعضا داره؟
چرا چت باکس اینجا این مدلیه؟ به نظرم یه نموره کوچیکه!!! بهدشم چرا صفحه های قبلیه چت باکس اینجا حذف میشه؟!!!! اگه همه صفحات مث صفحات کتاب بایگانی و موجود باشه کاربرای تازه واردی که قدم رنجه میکنن تشریف میارن به میزان قدمت سایت و چت باکسش پی میبرن و این خودش کلی کلاسه (البته بگما من تازه وارد نیسما:نیش: )
بقیشم بعدا میگم.............

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اینجا تاپیک معرفی اعضا داره؟
چرا چت باکس اینجا این مدلیه؟ به نظرم یه نموره کوچیکه!!! بهدشم چرا صفحه های قبلیه چت باکس اینجا حذف میشه؟!!!! اگه همه صفحات مث صفحات کتاب بایگانی و موجود باشه کاربرای تازه واردی که قدم رنجه میکنن تشریف میارن به میزان قدمت سایت و چت باکسش پی میبرن و این خودش کلی کلاسه (البته بگما من تازه وارد نیسما:نیش: )
بقیشم بعدا میگم.............

نگار عزیز ممنون بابت پیشنهاداتون .
تایپیک معرفی اعضا وجود داره ، مطمئنن بعد از کمی حضور براتون نمایش داده خواهد شد .

در مورد چت باکس هم ، هر چتباکسی نوع خودش رو از لحاظ اندازه و ... داره و زیاد قابل تنظیم نیست .
در مورد صفحات بایگانی اون هم باید بگم که ما خودمون این تنظیم رو برای چت باکس انجام دادیم ، چون در صورت بایگانی نوشته ها چت باکس و لود صفحه ی اول سنگین تر میه و این برای دوستانی که با دایل آپ هستند کار رو سخت تر میکنه .
از طرفی این تنظیم سرعت چت باکس رو هم بیشتر میکنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا