يه پيشنهاد ديگه داشتم ميشه شكلكها در همين قسمت ارسال سريع پاسخ هم رويت بشن؟
قرار بود که بخش شکلکها هم به بخش ارسال پاسخ سریع اضافه بشه ، ولی بعد به این نتیجه رسیدیم که چون اسم شکلکها که هنوز تکمیل نشده اند بعد از تکمی میشه به راحتی به وسیله ی تایپ بین دو نقطه وارد کرد پس صفحات رو بیشتر سنگین نکنیم بهتر هست .
مثلا با وارد کردم کلمه ی خنده بین دو نقطه :: به راحتی شکلک خنده ظاهر میشه ، بقیه ی شکلکها هم که هنوز اسم خوب فارسی براشون انتخاب نشده به زودی با کمک شماها براشون اسم انتخاب میکنیم . (مسئولیت ارائه ی باقی شکلکها همراه با نامشون به
Maryam سپرده شده . که تایپیک مخصوص شکلکها رو هم زده اند و میتونید نظراتتون رو بگین .
يه پيشنهاد ديگه هم داشتم آيكن هايي كه شكلك دارند براي شروع يك ارسال جديد ميشه متحرك باشن؟
بله . اینها پست آیکن هستند ، انشاالله به فکر تهیه ی پست آیکن های بهتر و متنوع تری برای انجمن هستم .
اين هم پيشنهاد من براي بخش گالري عكس هست... ديگه فكر نميكنم جاي عكس متفرقه اي بمونه...
ديگه كم و زيادش به پاي خودتون
گالری عکس
بخشها:
هنرمندان ایران
هنرمندان جهان
فيلم ها وسريال ها
كاريكاتور و طنز و نقاشي
كودكان
مذهبي
طبيعت
حيوانات
عاشقانه
كارت پستال
مدل لباس ، مو ، آرایش ، کفش و...
دکوراسیون و مبلمان
انیمیشن و فانتزی
موتور ، ماشین ، کشتی ، هواپیما و فضاپیما
تصویر زمینه کامپیوتر
موبایل Wallpapers
عكسخانه اعضاي انجمن
ورزشكاران و تصاوير ورزشي
عكس های خبری روز و گزارش تصویری
عكس هاي منتخب روز
شهرها و طبیعت ایران
شهرها و طبیعت جهان
مناسبت ها
بنا وساختمان
حشرات
خوراكي ها
نظامي و جنگي
مجسمه سازي
بخش بندی خوب و جامعی هست .
انشاالله مدیر بخش هم بیان و نظرشون رو بگن ، حتماً به زودی راه اندازیش میکنیم .
ولی آیدا یه مشکلی که خودت هم تجربه ی زیادی در این مورد داری ، بعضی بخش های خطر ساز برای انجمن هست که کاربرانی که از بیرون میان و بعد با افزایش تعدادشون دیگه نمیشه دقیق پستهاشون رو کنترل کرد ، و با توجه به اینکه جرات ثبت سایت رو توی سامانه ی ثبت پیدا نکردیم و سایت ثبت نیست و در به در دنبال حتی یک بهونه ی کوچیک برای ... کردن سایتهایی هستند که ثبت نشدن برای وادار کردنشون به ثبت ، پس خودمون باید زمینه های ایجاد چنین تایپیک هایی رو از بین ببریم .
پس بخش هایی مثل بخش های زیر میتونن خطرساز باشن :
هنرمندان ایران
هنرمندان جهان
فيلم ها وسريال ها
كاريكاتور و طنز و نقاشي
عاشقانه
مدل لباس ، مو ، آرایش ، کفش و...
عكس های خبری روز و گزارش تصویری
عكس هاي منتخب روز