• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
ادمین جان لطفا در رابطه با این ستون توضیحاتی ادا فرمائید.
درجه: 16 [
s_green.gif
]

سابقه: 0 / 375
img_left.gif
orange.gif
hp.gif
img_right.gif

سحر و جادو: 98 / 44643
img_left.gif
green.gif
mp.gif
img_right.gif

تجربه: 3%
img_left.gif
blue.gif
exp.gif
img_right.gif

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهاد:
لطفا در لابلای پست ها اسپم نگذارید . هر مطلبی را که بنظرتان می رسد در این تایپک بنویسید.

.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ادمین جان لطفا در رابطه با این ستون توضیحاتی ادا فرمائید.
درجه: 16 [
s_green.gif
]

سابقه: 0 / 375
img_left.gif
orange.gif
hp.gif
img_right.gif

سحر و جادو: 98 / 44643
img_left.gif
green.gif
mp.gif
img_right.gif

تجربه: 3%
img_left.gif
blue.gif
exp.gif
img_right.gif

این نوارها نشان دهنده ی فعالیت های و درجات هر کدوم از کاربران هستند .
ولی بعد از اینکه نصب شده اند هنوز تنظیم نشدن و برای بهتر کار کردنشون ، باید تنظیمشون کنیم .
که انشاالله بعد از این کار توضیحات کامل رو هم در مورد کارکردشون میگم .

پیشنهاد:
لطفا در لابلای پست ها اسپم نگذارید . هر مطلبی را که بنظرتان می رسد در این تایپک بنویسید.

.

تاکید بسیار بسیار ویژه و تقاضا از دوستان خوبم که میدونم همگی اکثراً رعایت میکنیم ، ولی یاداوری هم هر از گاهی بد نیست ، برای اینکه انجمنمون بره به سمت تخصصی شدن و اینکه تبدیل نشه به انجمن زرد که این روزها خودتون زیاد توی سطح اینترنت از نوع انجمن ها میبینید ، تایپیک های خوب دوستانمون رو همیشه سالم نگه داریم و هر مطلبی رو که داریم در جای خودش به کار ببریم .
اگر بخشش نبود و یا تایپیکش نبود کافیه بگین که دو سوته ایجاد بشه ولی پست بی ربط به موضوعات یعنی از بین رفتن انجمن .
فکر کنم تجربه ای که برای هممون در این مورد پیش اومده کافی باشه .
اینکه انجم زرد کاربران زرد رو رو سوی خودش میکشه و کاربران زرد هم مطالب زرد رو و بعد از مدتی این یعنی خداحافظی !

که البته همونطوری که گفتم انجمن ما تا این لحظه از این نظر بسیار خوب جلو رفته و منظورم من بیشتر برای آینده امون بود .

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
علي لطفا بخش گالري عكس رو راه اندازي كن تا تو بخش آزاد عكسها رو نزارن...

rahnama

پدر ایران انجمن
با عرض پوزش برای اینکه داستان شکل طبیعی بخود بگیرد سن جوان 25 سال نوشته شد.و با اجازه ادمین عزیز سن ویرایش شد.

eliza

متخصص بخش
مذهب و ادیان

سلااااام...
خوب من سعی کردم توی همون پیشنهادم بخش بندی رو بگم که
شامل قرآن ، دین اسلام ،دین زرتشت ، دین مسیحیت ،سایر ادیان، کتاب های اهل بیت ، احادیث و سخنان بزرگان ، مناجات و پرسش و پاسخ

:نیش::13:ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
يه پيشنهاد ديگه داشتم ميشه شكلكها در همين قسمت ارسال سريع پاسخ هم رويت بشن؟

قرار بود که بخش شکلکها هم به بخش ارسال پاسخ سریع اضافه بشه ، ولی بعد به این نتیجه رسیدیم که چون اسم شکلکها که هنوز تکمیل نشده اند بعد از تکمی میشه به راحتی به وسیله ی تایپ بین دو نقطه وارد کرد پس صفحات رو بیشتر سنگین نکنیم بهتر هست .
مثلا با وارد کردم کلمه ی خنده بین دو نقطه :: به راحتی شکلک خنده ظاهر میشه ، بقیه ی شکلکها هم که هنوز اسم خوب فارسی براشون انتخاب نشده به زودی با کمک شماها براشون اسم انتخاب میکنیم . (مسئولیت ارائه ی باقی شکلکها همراه با نامشون به Maryam سپرده شده . که تایپیک مخصوص شکلکها رو هم زده اند و میتونید نظراتتون رو بگین .

يه پيشنهاد ديگه هم داشتم آيكن هايي كه شكلك دارند براي شروع يك ارسال جديد ميشه متحرك باشن؟
بله . اینها پست آیکن هستند ، انشاالله به فکر تهیه ی پست آیکن های بهتر و متنوع تری برای انجمن هستم .

اين هم پيشنهاد من براي بخش گالري عكس هست... ديگه فكر نميكنم جاي عكس متفرقه اي بمونه...
ديگه كم و زيادش به پاي خودتون

گالری عکس

بخشها:
هنرمندان ایران
هنرمندان جهان
فيلم ها وسريال ها
كاريكاتور و طنز و نقاشي
كودكان
مذهبي
طبيعت
حيوانات
عاشقانه
كارت پستال
مدل لباس ، مو ، آرایش ، کفش و...
دکوراسیون و مبلمان
انیمیشن و فانتزی
موتور ، ماشین ، کشتی ، هواپیما و فضاپیما
تصویر زمینه کامپیوتر
موبایل Wallpapers
عكسخانه اعضاي انجمن
ورزشكاران و تصاوير ورزشي
عكس های خبری روز و گزارش تصویری
عكس هاي منتخب روز
شهرها و طبیعت ایران
شهرها و طبیعت جهان
مناسبت ها
بنا وساختمان
حشرات
خوراكي ها
نظامي و جنگي
مجسمه سازي
بخش بندی خوب و جامعی هست .
انشاالله مدیر بخش هم بیان و نظرشون رو بگن ، حتماً به زودی راه اندازیش میکنیم .

ولی آیدا یه مشکلی که خودت هم تجربه ی زیادی در این مورد داری ، بعضی بخش های خطر ساز برای انجمن هست که کاربرانی که از بیرون میان و بعد با افزایش تعدادشون دیگه نمیشه دقیق پستهاشون رو کنترل کرد ، و با توجه به اینکه جرات ثبت سایت رو توی سامانه ی ثبت پیدا نکردیم و سایت ثبت نیست و در به در دنبال حتی یک بهونه ی کوچیک برای ... کردن سایتهایی هستند که ثبت نشدن برای وادار کردنشون به ثبت ، پس خودمون باید زمینه های ایجاد چنین تایپیک هایی رو از بین ببریم .
پس بخش هایی مثل بخش های زیر میتونن خطرساز باشن :

هنرمندان ایران
هنرمندان جهان
فيلم ها وسريال ها
كاريكاتور و طنز و نقاشي
عاشقانه
مدل لباس ، مو ، آرایش ، کفش و...
عكس های خبری روز و گزارش تصویری
عكس هاي منتخب روز

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهاد:
در بخش معرفی 2 پست وجود دارد که با تایپیک هماهنگی نداره. اگر ممکنه به این بحش انتقال داده شود.سپاس سپاس سپاسگزارم.

rahnama

پدر ایران انجمن
مجددا درخواست میکنم لابلای پست های عزیزان اسپم گذاری نداشته باشید.

.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام دوستان

من اومدم ازتون خواهش کنم تا از این به بعد

گفت و گوهای دوستانه اتون رو هم توی این تاپیک هر چه دل تنگت خواهد بگو (گفتگوی آزاد)

و

پیشنهادات و انتقادات خودتون رو در این تاپیک پیشنهادات و انتقادات مطرح کنید ...:گل:

خیلی خوب میشه اگر انتقادات و پیشنهادات فقط در یه تایپیک جمع بشن و باشن ، اینطوری احتمال ندیدنشون و یا از یاد رفتنشون هم خیلی کمتره .
ممنون از پیشنهاد خوبتون

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهاد:
ادمین عزیز یه مسئولی برای صندلی داغ انتخاب فرمائید. تا کم کم سئوالات اولیه با همکاری و همفکری عزیزان آماده شود تا زمانی که تعداد اعضا زیاد شد مشکلی نداشته باشیم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پیشنهاد:
ادمین عزیز یه مسئولی برای صندلی داغ انتخاب فرمائید. تا کم کم سئوالات اولیه با همکاری و همفکری عزیزان آماده شود تا زمانی که تعداد اعضا زیاد شد مشکلی نداشته باشیم.

فکر کنم حضور خود مدیر بخش آیدا هم برای این کار لازم باشه .

من خودم هم نظراتی در مورد صندلی داغ داشتم ، که اونها رو هم برای مشورت میگم .
ولی میتونیم تا آیدا بیاد ما نظراتمون رو کم کم بگیم . و جمع کنیم .
اگر نظری هست دوستان بگن .

rahnama

پدر ایران انجمن
با توجه به موافقت ادمین عزیز در رابطه با سئوالات صندلی داغ نظرات خود را بیان تا با همفکری هم و جمع بندی آیدا ی عزیز و شماره بندی بر اساس اولویت ها کم کم سئوالات اولیه تکمیل شود.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اولین پیشنهاد رو من میدم ...
اینکه هر کاربر در طول صندلی یک نفر فقط سهمیه ی پرسیدن یک سری سوال نهایت 15 تایی رو داشته باشه .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
دومین پیشنهاد رو هم من میدم ...

و اون این هستش که کسانی که دوست دارند روی صندلی داغ بشینند خودشون میان اعلام آمادگی میکنند و بعد از این که کاندیدا ها تعدادشون به 5 نفر رسید یه تاپیک نظر سنجی میگذاریم و کاربری که بیشترین رای رو آورد اولین نفر هستش و بهمین ترتیب ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
4- هرکسی که به نشستن یک نفر رو صندلی رای مثبت میده موظف به پرسیدن سوال از اون شخص بعد از نشتن در روی صندلی باشه .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهاد مجدد:
برچسب مطالب را مرقوم فرمائید.
نمایش برچسب های پست مرتبط بر اساس مطالب پست

.

eliza

متخصص بخش
'این پیشنهادو دوباره دادم که از قلم نیفته.
بخش مذهب و ادیان که شامل قرآن ، دین اسلام ،دین زرتشت ، دین مسیحیت ،سایر ادیان، کتاب های اهل بیت ، احادیث و سخنان بزرگان ، مناجات و پرسش و پاسخ باشه.
البته در صورتی که موافقین این بخشو راه اندازی کنین.
منم میشم مدیرش .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا