• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j@v@d

کاربر ويژه
میگم توی هر تاپیک یه ارسال موضوع جدید هم بزارین که راحت تر بشه تاپیک زد !
من الان به وجود اون دکمه عادت کردم و هی ارسال پاسخ (Post Reply)رو میزنم !

gorg nama

متخصص بخش
آقا علي لطفا تو بخش وبلاگ نويسان يه جايي بازكن به نام سيستم هاي انجمن دهي رايگان ممنون ميشم اگه باز كني

j@v@d

کاربر ويژه
سیستم انجمن دهی ؟
خودش یک تالار داره که !
کد:
http://www.iranjoman.com/forum-528/

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سلام الان که سرعت انجمن کم بو د میزان اپتایم سرور رو دیدم از 20 Received responses
9 تا Fail
در صورتی که باید یدونه ارور هم نده
برای چک کردن میزان اپتایم سرور به این سایت HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] برین و ادرس انجمن رو بدین و میزان اپتایم سرور رو ببینین
www.host-tracker.com
n98dx2ata89b39xrrld.png

Mahsa

متخصص بخش بازی های ویدئویی
سلام الان که سرعت انجمن کم بو د میزان اپتایم سرور رو دیدم از 20 Received responses
9 تا Fail
در صورتی که باید یدونه ارور هم نده
برای چک کردن میزان اپتایم سرور به این سایت HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] برین و ادرس انجمن رو بدین و میزان اپتایم سرور رو ببینین
www.host-tracker.com
n98dx2ata89b39xrrld.png

یه نکته انحرافی :غش2::غش2::غش2::غش2::غش2:

شارژ لپ تاپش داره تموم میشه :دی

راستی اقایون نمی خواید تبلیغات کنید و مهمون هایی رو که وارد انجمن می شن رو امکانتشون رو محدود کنید تا ثبت نام کنن ؟؟؟؟
چون تعداد افراد مهمان انلاین 15 برابر افراد عضو هستش !

rahnama

پدر ایران انجمن
وروجک عزیز این پیشنهاد را داده و منتظر جواب است :

سلام داداش
يه تاپيك اخبار جالب هم بزنيد تو تالار عمومي بد نيستا
و همينطور اخبار ديگه
همه چي كه حوادث نيست
ميسي

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون آقا هوشنگ .
در مورد بخش اخبار قبلا یک پیشنهاد مشابهی بود که توی این پست توضیحاتی دادم :

http://www.iranjoman.com/25877-post233.html

وروجک عزیز این پیشنهاد را داده و منتظر جواب است :

سلام داداش
يه تاپيك اخبار جالب هم بزنيد تو تالار عمومي بد نيستا
و همينطور اخبار ديگه
همه چي كه حوادث نيست
ميسي

rahnama

پدر ایران انجمن
با توجه به اینکه انجمن زیاد مهمان دارد پیشنهادم اینست که به بیشتر تایپیکها لینک ایران انجمن داده شود که برای استفاده ثبت نام کنند.

rahnama

پدر ایران انجمن
با توجه به تجربه ای که در بالابردن pagerank گوگل دارم , احتمالا پیچ رنک ایران انجمن بزودی داده خواهد شد. از همه عزیزان مسئول در خواست میکنم در بین بعضی از نوشته های خود کلماتی که با یکی از تایپیکها همخوانی دارد را لینک همان تایپیک و یا پیوند به خارج بدهید تا صفحات بهم مرتبط گشته و به یک اندازه درجه گوگل را داشته باشند.
نمونه لینک به داخل و لینک به خارج مشخص است.لطفا ماوس را روی کلمات بکشید.

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مثال بارزتر این موضوع برای دوستانی که احتمالا بخواند بهتر منظور آقا هوشنگ رو درک کنند :
تایپیک شخصی به شخصی هست که به وسیله ی همین لینک دادن های متقابل دو linkback براش ایجاد شده .
این اتفاق توسط سیستم سئو انجمن ثبت میشه . احتمالا سیستم linkback برای مدیران رده بالای انجمن نمایش داده بشه .
قسمت زیرین تایپیک ها اگر لینک متقابلی به یک تایپیک داده بشه اینچنین نمایش داده میشه :
(این نمونه از تایپیک شخصی به شخصی هست، که نشان میده دو لینک متقابل از دو وبلاگ ما آنچه هستیم که هستیم و وبلاگ آموزش فرهنگ رانندگی به این تایپیک داده شده)

hana

کاربر ويژه
اهم اهم:راز:
سلام ببخشید میخواستم پیشنهاد بدم واسه انجمن بخش اخبار هم بزارید . خبرا یه جا باشن به نظرم بهتره تا تو هر بخش اخبار به صورت پراکنده باشه:نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
حنا جان خوش آمدید ...

بحث مربوط به بخش اخبار رو میتونید در این پست مطالعه کنید :

http://www.iranjoman.com/25877-post233.html
با تشکر

اهم اهم:راز:
سلام ببخشید میخواستم پیشنهاد بدم واسه انجمن بخش اخبار هم بزارید . خبرا یه جا باشن به نظرم بهتره تا تو هر بخش اخبار به صورت پراکنده باشه:نیش:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
البته تو خود صفحه filtering بخش خبرش حدود ده تا سایت هست که کلا همشون اخبار اقتصادی و سیاسی و اخبار جهان و ایران داره

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سلام لطفا یه بخش ایجاد کنین به نام
معرفی وبلاگ کاربران ایران انجمن ؟؟؟

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام لطفا یه بخش ایجاد کنین به نام
معرفی وبلاگ کاربران ایران انجمن ؟؟؟

در این تایپیک می توانید سایت و یا وبلاک خود را ثبت فرمائید:
معرفی وبلاگها - انجمن های تخصصی ایران انجمن
ضمنا می توانید در دایرکتوری ایران پیوند وابسته به ایران انجمن ثبت نمائید.
http://www.iranpeyvand.ir/index.php

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سلام ادمین جان هنگامی که تو سایت مثلا یه چیزی رو اشتباه وارد می کنی یا صفحه رو پیدا نکنه صفحه رو سفید میاره مثلا http://www.iranjoman.com/sfkjjn شما میتونی صفحه سفید رو عوض کنی و اونجا لینک ادرس صفحه اول رو بدی تا کاربر کلیک کنه و وارد صفحه اول انجمن بشه میشه یا نه ؟
مثل آموزش ساخت صفحه ارور 404 اختصاصی
لینک

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
اول اجازه بدین قبل از جواب دادن به پیشنهاد خوب شما ، یک بار هم من یک پیشنهاد و انتقادی از بعضی دوستامون بکنم بعد انشاالله ادامه بدیم :بله:
البته فقط شامل شما نمیشه . و موضوع کلی هست .
انتقادم این هست کهه ی ما ایرانی هستیم ، هممون دارای اسمهایی هستیم حالا بعضی از اسمها هم عربی ، خلاصه مطابق چیزهایی هستند که توی فرهنگ ما وجود دارند . و اگر بخوایم حرفی هم بزنیم مطمئنن زمانی میشه این کلمات درست در کنار هم قرار بگیرند که اجزای اون هم سنخ باشند .
خب مثلا من اسم و حتی فامیلم رو برای راحتی دوستان زدم بخوان مشخصات دقیق تر هم از خودم میدم ! چون که ما اینجا کار خلافی یا پنهون کاری نداریم که بخوایم از لو رفتن اسممون بترسیم !

حالا اسم واقعی خودمون(اسم شناسنامه ای) رو هم نگیم لااقل میشه اسمی رو مجازی مثلا مشت قلی ، مشت کاظیم ، :بدجنس: من برای شوخی این اسم هارو گفتم ، هر اسمی که میشه برای خودمون انخاب کنیم و تلفظش برای ندا قرزار دادنمون توسط دیگران راحت تر باشه و بشه همراه اون احساسات فرهنگ ایرانی رو هم منتقل کرد رو برای خودمون انتخاب کنیم .

مثلا من اینجا میخوام همین کار رو در جواب پیشنهاد شما بکنم ، و بگم فلانی جان ، اما نمیشه !
lifes good جان هم که نمیشه گفت مجبور میشم بگم با سلام خدمت شما محترم ! و بعد یه راست برم سراغ مساله ! با اینکه اسم واقعی شما رو هم میدونم ولی خب میبینم دوست ندارید اسمتون گفته بشه . کسی یا مهمونی هم این مکالمه ی ما رو میخونه پیش خودش فکر میکنه بابا چقدر رسمی ، یاد اداره افتادم ! فکر میکنه من رئیس اداره ام شما هم کارمند زیر دست بنده ! بدون هیچ دوستی و محبتی .
یا مثلا چند دوست داریم مثل ... حالا بازم اسمشون رو ساسور میکنم نام کاربریشون gorg هست .
توی پیام های خصوصی بازم میتونم با اسم صداشون کنم ولی توی تایپیک ها چون دوست ندارم اسمشون گفته بشه ادم چی صداشون کنه ؟
گرگ جان ...
آخه این یکمی خنده دار میشه از طرفی هم برای دیگران و حتی شاید خود طرف هم این حس بیاد که داره مسخره میکنه .

حرفی که عرض کردم از باب پیشنهاد بود ... دوستان میتونند نظر خودشون رو داشته باشند و مطمئنن این نظرات برای همه هم قابل احترام . هیچ اجاری درش نیست .

در هر حال ما امکان افزودن نام واقعی رو هم برای همین منظور اضافه کردیم و همونطور که گفتم نیازی هم نیست حتماً اسم واقعی که داریم اونجا نوشته بشه ! اسم چیزی هست که هر کس خودش رو در لباس اون میبینه و هر چیزی که انسان دوست داره میتونه باشه .

و اما جواب پیشنهاد خوب شما :
لایفز گود جان به خوبی متوجه منظور شما شدم و صفحه ی ارور 404 رو می فرمایید .

چیزی هست که فکر خود من رو هم مشغول کرده ، این صفحه رو برای مدتی راه اندازی کردیم ولی چون ساده بود و طرحی نداشت حذفش کردم ، قول میدم به زودی صفحه ای طراحی کنم این ارور رو هم برای سایتمون فعال کنیم .

با تشکر

rahnama

پدر ایران انجمن
در تائید صحبتهای ادمین عزیز اگر خدا نحواسته حس میکردم این سایت کوچکترین مسئله ای دارد نه اسم واقعیم را می نوشتم و نه سنم. و اصلا یک لحظه نمی ماندم.خیلی از عزیزان شماره همرا ه و حتی شماره منزل من را هم دارند.و عزیزانی که در قزوین عضو سایت هستند اکثرا من را می شناسند.اگر نمی خواهید که اسم واقعی شما باشد (البته این مسئله در مورد عزیزان خانم انجمن بسته به موقعیت و نظر خودشان دارد.نظرم بیشتر روی آقایان است)اقلا اسم کاربری که ما بتوانیم راحت تر با هم ارتباط برقرار کنیم معرفی کنند.بهیچ وجه خدانخواسته نظر تحمیلی ندارم و فقط بعنوان پیشنهاد است.بنظرم می شود در رابطه با این موضوع هم بحث کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا