چجوری میتونم تو ورپرس دسته ها بدون ارسال مطلب در اون ها نشون بدم؟
G gorg nama متخصص بخش 2012 , May 4 #1 چجوری میتونم تو ورپرس دسته ها بدون ارسال مطلب در اون ها نشون بدم؟
A ASHKAN متخصص بخش تلفن همراه 2012 , May 4 #2 غیرممکن است .............. البته بدون ارسال مطلب چون برنامه نویسی طراحی وردپرس این امکان رو به شما نمی ده.
غیرممکن است .............. البته بدون ارسال مطلب چون برنامه نویسی طراحی وردپرس این امکان رو به شما نمی ده.
G gorg nama متخصص بخش 2012 , May 4 #3 من یبار اینکارو با یه پلاگینی کردم ولی الان اسم اون پلاگینه یادم نیست هم باهاش مرتب گردم هم بدون اینکه پستی توش ارسال کنم دیده میشد.
من یبار اینکارو با یه پلاگینی کردم ولی الان اسم اون پلاگینه یادم نیست هم باهاش مرتب گردم هم بدون اینکه پستی توش ارسال کنم دیده میشد.
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , June 23 #4 با سلام از کد زیر در قسمت فراخوانی دسته ها استفاده کنید : PHP: <?php wp_list_categories('hide_empty=0'); ?> موفق باشید
با سلام از کد زیر در قسمت فراخوانی دسته ها استفاده کنید : PHP: <?php wp_list_categories('hide_empty=0'); ?> موفق باشید
G gorg nama متخصص بخش 2012 , June 23 #5 شرمنده ها امین جان فراخوانی دسته ها کجا میشه . اگه امکان داره مو به مو توضیح بده ماکه زیاد از این وردپرس سر در نمیاریم
شرمنده ها امین جان فراخوانی دسته ها کجا میشه . اگه امکان داره مو به مو توضیح بده ماکه زیاد از این وردپرس سر در نمیاریم
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , June 23 #6 در قسمت سايد بارت يه همچين كدي هست: PHP: wp_list_categories(); كه ممكنه در داخل اون پرانتز عبارتي نوشته شده باشه به جاي اون اينو بذار: PHP: <?php wp_list_categories('hide_empty=0'); ?>
در قسمت سايد بارت يه همچين كدي هست: PHP: wp_list_categories(); كه ممكنه در داخل اون پرانتز عبارتي نوشته شده باشه به جاي اون اينو بذار: PHP: <?php wp_list_categories('hide_empty=0'); ?>