• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**چهاردهمین مهمان صندلي داغ ايران انجمن با حضور BLaDe ( مهسا)**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
به نام خداي خوبيها

سلام به همه دوستان گلم:گل:
2.gif

خب مهمان اين بار صندلي داغ يكي ديگه از دخترهاي خوب و دوست داشتني ،‌خوشجل ،‌ ناناز ، مهسای عزیز هست...
بدون هیچ مقدمه ای میریم که شروع کنیم این صندلی داغ رو...

با آرزوي ساعاتي خوش در اين صندلي داغ و جيز شدن باران عزيزم...

شروع صندلي داغ 12:50 90/10/21
پايان صندلي داغ پایان روز 90/10/27
طبق روال معمول دوستاني كه قوانين صندلي داغ رو مطالعه نكردند ابتدا قوانين را مطالعه نمايند ....

قوانين صندلي داغ

با تشكر از همه دوستاني كه وقتشون رو ميذارن و به اين صندلي داغ ميان... :بغل::بغل:

بسم الله شروع ميكنيم....

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

50( سوال عمومي )

1- نام :
2- نام خانوادگي ( در صورت تمايل عنوان كنيد ) :
3- تاریخ تولد :
4- متولد و ساکن کدام شهر هستی؟
5- رشته ی تحصیلی:
6- هدف از زندگی :
7- چه جور با انجمن آشنا شدی؟
8- خصوصیات ظاهری خودت را بگو
قد :
وزن :
رنگ چشم ها :
مدل چشم ها:
رنگ موها :
مدل موها:
9- چندتا خواهر و برادر داری؟
10- نظرت راجع به اسمت چيه ( معنی اش چیه )؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
11- دست چپي يا دست راست ؟

12- راجع به آيندت و راجع به شغلت بگو و.....

13- وقتي دلت تنگ ميشي چکار ميکني؟

14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده ؟ ( بگو برات تعبيرش رو بگم )

15- غذاي مورد علاقه ات؟

16- قشنگ ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟

17- کاری هست که دوست داشتی انجامش بدی ولی تا حالا موفق نشده باشی؟

18- چرا عکس خودتو برای آواتارت نمیذاری؟

19- منظورت از اسم کاربریت چیه؟

20- اين انجمن رو چرا انتخاب كردي براي عضويت و فعاليت در اون ؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
21- خیلی کوتاه خاطره اولین روزت تو ايران انجمن رو بگو.
22- زندگی خودت رو در 10 ساله دیگه چطور می بینی؟
23- 2 تا از بهترين تاپيكهايي كه توي انجمن ديدين ؟
24- تا بحال سوار اسب شدي ؟
25- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام دادي چي بود؟
26- روزی چند ساعت تو نتی ؟
27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟
28- چقدر اعتماد به نفس داری؟
29- بهترين مكان شهر شما براي زندگي ، از نظر شما كدام منطقه است و چرا؟
30- سوغات شهر شما ؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
31- بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی ؟
32- تا بحال به رشت سفر كردي ؟ آره يا نه ؟ چرا ؟
33- مهمترین هدفت تو زندگی چیه؟
34- بهترين جايي كه براي مسافرت رفتي؟
35- بهترين دوستت تو انجمن؟
36- دوست داشتی ادمین باشی؟
37- ورزش محبوبت چيه ؟
38- رنگ مورد علاقه ات چیه؟
39- ماشين مورد علاقه ات ؟
40- به بزرگترین آرزوت رسیدی یا نه؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
41- سریال محبوبت چیه؟
42- فيلم محجوبت چيه ؟
43- آهنگ محبوبت چيه ؟
44- -یه دعا:
45- یه شعر:
46- تکه کلام داری؟اگه داری چیه؟
47- اگر زمان به عقب برمیگشت بازم همین مسیر رو انتخا میکردی؟
48- نظرت راجع به اين نفرات :
rahnama
Maryam
admin
eliza
Nethunter
سنجاقي
maksemos
Mehdi_FXX
alirezakarimi
Reza
mario8344
j@v@d
Reza Nicoltntpcd
Mahsa
GORG
fatemeh m
MEA47
آرش007
000
ASHKAN
Parisa
NaSeR 4
mahdis
Nicoltntpcd
khodam
neda_nest
يگانه جان
ahmadfonooni
baroon8560
Nani
nedajun
amininho
0mid
bamdad
M.Ryder
sarah
sinareza

(( اگه كسي رو جا انداختم بگه تا اضافه كنم...))

49-" هر جا که دل خوشه بهشت همونجاست" بهشتت کجاست؟
50- نشستن روی صندلی داغ چه حسی د

BLaDe

متخصص بخش زبان
1- نام : مهسا
2- نام خانوادگي ( در صورت تمايل عنوان كنيد ) : مراداُف
3- تاریخ تولد : 1368/9/27
4- متولد و ساکن کدام شهر هستی؟ متولد تهران و ساکن بهبهان بیدم
5- رشته ی تحصیلی: نرم افزار کامپیوتر
6- هدف از زندگی : عشق ورزیدن به همسر و قدردانی از پدر و مادر گلم و رسیدن به اهدافم
7- چه جور با انجمن آشنا شدی؟ برادرم ( با نام کاربری Cube ) برای اولین بار منو با اینجا آشنا کرد و گفت بدو بیا تا کسی مدیر نشده درخواست مدیریت برای تالار زبان رو بده و منم سه سوته اومدم:نیش::غش2:
8- خصوصیات ظاهری خودت را بگو
قد : حدوداً 152 سانت
وزن : همش 55 کیلوی ناقابل
رنگ چشم ها : قهوه ای روشن
مدل چشم ها: خمار و قشنگ :نیش:
رنگ موها : موهام مشکی بود ولی بعدش قهوه ای روشنش کردم.
مدل موها: کوتاه و صاف.
9- چندتا خواهر و برادر داری؟ 2 تا خواهر و یه برادر
10- نظرت راجع به اسمت چيه ( معنی اش چیه )؟ اسمم رو دوست دارم و به معنی "شبیه ماه" بید.

BLaDe

متخصص بخش زبان
11- دست چپي يا دست راست ؟ با افتخار میگم که دست چپ بیدم:63:

12- راجع به آيندت و راجع به شغلت بگو و..... دوست دارم در آینده خونه بخریم و ماشین هم نیز ...:زبون: امیدوارم در کل آینده خوبی در پیش رو داشته باشم. شغلم که در حال حاضر مترجم متون انگلیسی هستم و این شغل رو دوست دارم ولی بدیش اینه که همیشگی در طول سال نیست و موقع باز بودن مدارس و دانشگاه ها بیشتر متن دارم تا تابستون ... :خونسرد: بعدشم تو یه آموزشگاه زبان تدریس می کردم که اومدم بیرون و دوباره ممکنه یه آموزشگاه دیگه برم واسه تدریس.:احترام:

13- وقتي دلت تنگ ميشي چکار ميکني؟ بیشتر وقتا آهنگ گوش میدم و اگه دلتنگ پدر و مادر یا شوهرم یا کسی که از دست دادم بشم ، یواشکی و تو خلوت خودم گریه می کنم تا خالی بشم.

14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده ؟ ( بگو برات تعبيرش رو بگم )

15- غذاي مورد علاقه ات؟ ماکارونی و قرمه سبزی و استانبولی و مرصع پلو:8::18:

16- قشنگ ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟ عاشقتم.

17- کاری هست که دوست داشتی انجامش بدی ولی تا حالا موفق نشده باشی؟ خیلی چیزا بوده ولی یکیش این بود که دوست داشتم به خارج سفر کنم یا اونجا زندگی کنم و انگلیسی صحبت کنم و انگلیسیم قوی تر بشه و یکی دیگه اینکه دوست داشتم مهماندار هواپیما بشم.:16:

18- چرا عکس خودتو برای آواتارت نمیذاری؟ عکس خودم رو که در حال حاضر بعنوان عکس شخصیم گذاشتم ولی واسه آواتار نمیذارم چون دوست ندارم همه افرادی که وارد انجمن میشن عکسمو ببینن و فقط ترجیح میدم افراد خاصی که دوستام هستن و بهشون اعتماد دارم ببینند.:39:

19- منظورت از اسم کاربریت چیه؟ به معنی " تیغ " بید :اخطار:و همینطور اسم یه فیلمیه که خیلی وقت پیش دیدمش و در مورد خون آشام ها بود :49: و اون فیلمو خیلی دوست دارم ...:38:

20- اين انجمن رو چرا انتخاب كردي براي عضويت و فعاليت در اون ؟ چون این انجمن با انجمن های دیگه فرق داره و توش همه بهت سر میزنن و رفاقت و دوستی توش واقعیه و همینطور اعضای این انجمن رو دوست دارم و واسم عزیزن ...:دوست:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
21- خیلی کوتاه خاطره اولین روزت تو ايران انجمن رو بگو. خب من اومدم تو انجمن و اون موقع هنوز به اونصورت کسی از این انجمن خبر نداشت و کسی هم زیاد توش نبود و خیلی از تالارها مدیر نداشت و من و داداشم پاچه خواری علی رو کردیم و اونم منو مدیر سبز تالار زبان کرد.
22- زندگی خودت رو در 10 ساله دیگه چطور می بینی؟ زندگی ای سرشار از عشق و محبت و صمیمیت بیشتر
:51: و شاید یه بچه کوچولو در کنارمون .:52:
23- 2 تا از بهترين تاپيكهايي كه توي انجمن ديدين ؟ تاپیک آموزش درس زبان انگلیسی و تاپیک پیشنهاد در بخش تالار مدیریت انجمن:نیش:
24- تا بحال سوار اسب شدي ؟ آره و همینطور عاشق اسب سواری بیدم و دوست داشتم یه اسب داشتم ...
25- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام دادي چي بود؟ گرفتن مدرک زبان انگلیسی و بعدشم ازدواج
26- روزی چند ساعت تو نتی ؟ معمولا 4 ساعت ...
27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟ تو عالی بیدی عزیزم ...
28- چقدر اعتماد به نفس داری؟ از صد در صد میتونم بگم 70 % دارم ...
29- بهترين مكان شهر شما براي زندگي ، از نظر شما كدام منطقه است و چرا؟ همه جاش خوبه ... ولمون کن بابا .. این شهر چی داره که خوبش کجاش باشه ..:52::خنده2::ایده:
30- سوغات شهر شما ؟ ماست که خیلی هم زود ترش میشه.

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
31- بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی ؟ دکتر یا مترجم زبان :نیش2:
32- تا بحال به رشت سفر كردي ؟ آره يا نه ؟ چرا ؟ نه متاسفانه. فقط ازش رد شدیم. چون موقعیتش پیش نیومده.:48:
33- مهمترین هدفت تو زندگی چیه؟ فراغت و آسایش در زندگی در میانسالی و پیری بدون دغدغه مالی و غیره و عاقبت به خیری.:51:
34- بهترين جايي كه براي مسافرت رفتي؟ شمال :خونسرد:
35- بهترين دوستت تو انجمن؟ اول از همه بارون جونم .:دست: بعدش نگار و مریم و فریده و مهدی و امید و دختر دریا و آسمان دریایی .
36- دوست داشتی ادمین باشی؟ نه مگه بیکارم کار واسه خودم درست کنم ...:غش::50::51:
37- ورزش محبوبت چيه ؟ چند تا بیدن که به ترتیب اولویت از این قرارن : اسب سواری ، شنا ، اسکیت سواری ، موتور سواری و دوچرخه سواری :ایول:
38- رنگ مورد علاقه ات چیه؟ آبی آسمانی:داغ:
39- ماشين مورد علاقه ات ؟ بنز و کمری :خجالت:
40- به بزرگترین آرزوت رسیدی یا نه؟ بعله :giggle:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
41- سریال محبوبت چیه؟ سریال خارجی خاطرات یک خون آشام و Twilight:15:

42- فيلم محبوبت چيه ؟ فیلم خارجی پسر جهنمی ( Hell Boy )

43- آهنگ محبوبت چيه ؟ کلاً آهنگ های حمید عسکری ، محسن یگانه و علی اصحابی رو دوست دارم.:14:

44- -یه دعا: ایشالا همه بیمارا شفا پیدا کنن و همه گرفتارا مشکلشون حل بشه :64: و همه زوج ها در کنار همدیگه تا پایان عمر با خوشی و عشق جاودان زندگی کنند.:7:

45- یه شعر: می نویسم دفتری با اشک و آه ، در شبی تاریک و غمگین و سیاه ، مینویسم خاطرات از روی درد ، تا بدانی دوریت با من چه کرد !!!:گریه::64:

46- تکه کلام داری؟اگه داری چیه؟ آره دارم : "مشکوک میزنی" و
:15: " کُر بِرَ ...." که این دومی به زبون بهبهانی بید که یعنی :برو بابا.:16:

47- اگر زمان به عقب برمیگشت بازم همین مسیر رو انتخاب میکردی؟ نه همه این مسیر رو ... بعضی قسمتای خوب رو بیشتر میرفتم و تو بعضی مواقع از فرصتم بیشتر استفاده می کردم
:46:و وقت بیشتری رو با خانوادم میگذروندم.:47:

48- نظرت راجع به اين نفرات :

rahnama پدر
بزرگوار انجمن و دوستی مهربان و دلسوز:4:خیلی مهربونه و به احساسات افراد هم اهمیت میده ...:نیش:

Maryam معاون ایران انجمن و یکی از دوستای دیرینه خوب من تو انجمن.:14:

admin علی آقای گل و مهربون و دلسوز کاربران و انجمن که به خاطر
یک موقعیتی که در انجمن باهاش روبرو شدم و هیچ وقت اون موقع رو یادم نمیره ، لطفی که در حقم کرد رو فراموش نمی کنم.:4:

eliza دوستی که برای تالار زبان زحمت کشید و از بین ما رفت تا به زندگیش برسه.:2:

Nethunter دختر گل و شیطون و زحمت کش انجمن که از اوایل گشایش انجمن میشناسمش .:12:

سنجاقي آیدا جون که تو تالار آزاد زحمت می کشه و با مطالبش آدمو میخندونه.:13:

maksemos یوسف خان که قبلا اسمشو نمیدونستم و همونی که رأیش پرید و میخواست رأیشو به فاطمه بفروشه. ایشالا در آینده بیشتر آشنا میشیم.:63:

Mehdi_FXX مهدی خوب و رفیق قدیمی بنده که بهم سر میزنه:36:

alirezakarimi علیرضا خان که عکسشونو تو انجمن دیدم ولی آشنایی زیادی باهاشون ندارم ...:5:

Reza بعله آقا رضا هستن در انجمن ... :10:نظری ندارم ... :73:ایشاللا وقت زیاده واسه آشنایی .. زودتر به پروفایل بنده مراجعه کنید و آشنا شید با بنده ...:11:

mario8344 آقا بهمن از دوستان بنده هستن که بهم زیاد سر نمیزنن ....:62: آهان مچتو گرفتم ای رفیق بی مرام.:نیش:

j@v@d فقط اسم کاربرشونو زیاد تو انجمن دیدم ولی کنجکاو نشدم ببینم ایشون کین .. شرمنده فرصت نشده آشنا بشم باهاشون ... :12:در اسرع وقت ایشالا بهم سر میزنن و آشنا میشیم .. :15:بعله ...:63:

Reza Nicoltntpcd
نمیشناسمشون متاسفانه:5:

Mahsa نمیشناسمشون متاسفانه:5: ولی چون هم اسم من بیدن حتما دختر خیلی خوب و مهربونی هستن مثل من !!!:63:

GORG آشنا نبیدم با ایشون ولی نام کاربری آشنایی دارن ....:34:

fatemeh m فاطمه دوست جدیدم بید که لطف داره بهم و هر روز بهم سر میزنه و واسم عکسای قشنگ میذاره.:36:

MEA47 نمیشناسمشون متاسفانه:5:

آرش007 متاسفانه نمیشناسمشون:5:

000 آقا محمد دوست قدیمی که متاسفانه جدیداً خیلی ازش خبر ندارم و شرمنده اش بیدم ..:5:

ASHKAN اشکان خان مدیر تلفن همراه بیدن که من باهاشون آشنایی ندارم.
:5:

Parisa متاسفانه نمی شناسمشون ...:5:

NaSeR 4 دوست عزیزی که از تاپیک های زبان استقبال می کنه
و ممنونش هستم و خودش هم انگلیسی بلده .:6:

mahdis دختر خوبی به نظر میاد ولی آشنایی ندارم زیاد باهاش :تعجب:

Nicoltntpcd نگار جون خودم که هر روز بهم سر میزنه و کلی می خندیم ...:45:
khodam شیما جون که با هم دوست صمیمی نیستیم ولی مطالب و پست ها و تاپیک هاشو دنبال می کنم و مثل دوستم می مونه.:2:

neda_nest نمیشناسمشون متاسفانه:5:

يگانه جان تا حدودی می شناسمشون ولی نه خیلی ... عکسای قشنگی میذارن تو انجمن ...:36:

ahmadfonooni احمد فنونی خودمون که خیلی شلوغ کاری می کنه تو انجمن و خیلی عزیزه.:4:

baroon8560 بارون جیگر که هر روز بهم سر میزنه و با هم کلی حرف می زنیم و خیلی باحاله ....:2:

Nani زیاد نمی شناسمشون و نظری ندارم ...:5:

nedajun
زیاد نمی شناسمشون و نظری ندارم ...:5:

amininho امین خان گل که بهم لطف داشتن و همینطور تاپیک هامو دنبال می کنن .. :6:ممنونم ازشون . همینطور اگه اشتباه نکنم امین خان بود که منو از سبز به بنفش ارتقاء داد ...:4:

0mid ناظم و دوست قدیمی و مهربون بنده که عشق فوتبال بید.:27::53:

bamdad متاسفانه نمیشناسمشون .:5:

M.Ryder متاسفانه افتخار آشنایی باهاشون رو نداشتم.:5:

sarah
زیاد نمی شناسمشون و نظری ندارم ...:5:

sinareza متاسفانه نمیشناسمشون و فقط نام کاربریشون واسم آشناست.:64:

(( اگه كسي رو جا انداختم بگه تا اضافه كنم...)) نه عزیزم :بله:قربون دستت :giggle:همین هایی هم که نوشتی خودش یه لیست بلند بالا:هنگ: به حساب میاد.:غش2:بعله جا داره در اینجا کاربرانی رو اضافه کنم ::42:

Kami خواهر بنده در انجمن که از انجمن به دلیل مشغله خداحافظی کرد.:73:

Cubeبرادر مهندس بنده که مدیر بخش شبکه و الکترونیک بود و خداحافظی کرد.:11:

Melika همکار بنده که لطف کردن و کلی تاپیک و مطلب زبان رو در تالار زبان به جا گذاشت و متاسفانه بدون خداحافظی از جمع ما رفت ...:11:
scream آرش خان که وجودش خیلی با ارزش بود و از جمع ما در انجمن رفتند.:1:

دختر دریا دوست عزیز و همشهریم که به تازگی با هم آشنا شدیم و برام عزیزه و با دوستان دیگه ام فرقی نداره و مهربون و دوست داشتنی است و بهم خیلی از نظر اطلاعات کمک می کنه.:2:

آسمان دریایی خواهر "دختر دریا" هستن که زبان هم بلد هستن و برام مثل دوستان دیگه ام عزیزه و خیلی مهربونه .:12:

فائزه حسین زاده دختر خوبی که متاسفانه غم بزرگی در دلش داره و امیدوارم تسکین پیدا کنه و خدا بهش صبر بده ..:ناراحت: دوست دارم رفیق صمیمی تری براش بشم ...:بغل: امیدوارم در درساش هم موفق باشه ...

ahmad reza از دوستان خوبم احمد رضا که در حال آشنایی باهاش هستم ... :نیش: شیرازیه و به شهر ما هم میشه گفت نزدیکه :غش2: و پسر خیلی خوبیه ... :دوست:

نیکا فریده جون یکی دیگه از دوستان جدیدم که مهربون و گرم و خودمونی است.:2:

mary.brayant مریم جون که خیلی دوسش دارم و مترجم زبان هستش و الان سرش شلوغه:23: و داره واسه کنکور میخونه :22:و خیلی گرم و خودمونی بید و با بچه ها زود دوست میشه...:1:

Reza.M آقا رضای خودمون که به تازگی باهاش آشنا شدم و امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم در آینده و بیشتر آشنا بشیم با هم ... :نیش:

mahdad-mtp
دوست خوب و جدیدم مهداد خان که با هم تو چت باکس آشنا شدیم و ایشالا بیشتر آشنا میشیم و رفیق تر میشیم ...

gorg nama دوست خوبم مهدی که کمی سرش شلوغ بید ...:34:

amin khan دوست جدیدم که به تازگی باهاش آشنا شدم و امیدوارم موفق باشه .:35:

sasan آقا ساسان ، دوست جدیدم که مهربون و مودبه و مطالبش خوب و مفیدن :8:و پسر خوب :خجالت: و دوستی عالی هستن ...:19: تازشم عکسشون رو هم تو اون تاپیکه دیدم ...

WALKMAN علیرضا خان که بسیار بسیار مهربون و مودبه و خیلی به انجمن اهمیت میده :42: و نظرات خوبی ارائه میده و به من هم خیلی سر میزنه :19: و خوشبختانه طرفدار تالار زبان تاپیک کلاس درس زبان انگلیسی شده :18: و به همین خاطر باعث خوشحالی من میشه و امیدوارم دوست خوبی براش باشم و در زبان هم بتونم با تاپیک های زبان کمکش کنم ... :نیش2: و در ضمن عکس علیرضا رو هم دیدم تو اون تاپیکه .... :بله::خجالت:

segar
آقا محمد که سوالات خوبی هم ازم پرسید :66: و همون سوالت باعث شد تا در موردش کنجکاو بشم :گل: و هم یه سری خصوصیات رو ازش بفهمم و هم اسم قشنگشو ... امیدوارم موفق باشه و به آرزوش که ملاقات علی کریمی بید برسه ... :48: بعله ایشون طرفدار سرسخت فوتبال بید ... دوست خوب و مهربونیه و دوستیش از روی معرفت و حقیقیه ...:14:

پارسا مرزبان دوست خوبی که هنوز باهاش دوست نشدم ولی قصدشو دارم ...:خجالت: ایشون اهل شعر و ادب هستن و شعر می نویسن :ایده:و در تاپیک فزیاد باد میذارن واسه بزوبچ که بخونن ...:2: شعراشون هم خوندم و خیلی ساختنشون سخته ... :34:از اون شعرای خوبه ...:نیش:

KAMYAR آقا کامیار خودمونه که باهاش به تازگی آشنا شدم :63: و لطف کردن درخواست دوستی دادن و کنجکاو شدم ببینم کیه !!!! :7:و اینگونه شد که دوستیمون آغاز شد و برام عکسای قشنگ و متحرک میذارن ... :2: دستشونم درد نکنه ... :6: خیلی مهربونه و قلب رئوفی داره ... :39:
49-" هر جا که دل خوشه بهشت همونجاست" بهشتت کجاست؟ :2:بهشت من قلب تمام کسایی بید که از صمیم قلب دوسشون دارم ...:1:

50- نشستن روی صندلی داغ چه حسی داره ؟ خیلی حرارتش زیاده و این نگار پلید هم هی هیزم میریزه زیرش تا داغ بمونه ...:نیش: البته من سفارش مبل راحتی داده بودم که نیاوردن و منو رو این صندلی خشک نشوندن ... کمرمون هم خشک شد ...:غش2:

:بغل:ممنون از آیدا جوون دوست خوبم بابت سوالاتی که واسم طرح کرده بود ... :4:

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام جهت غافلگیری مدیر بخش امدیم :نیش:
خوب هستی؟
معنی نام کاربریت چیه؟؟
این اواتارات کیه؟؟
راستی من با اسمت الان اشنا شدم؟
تاریخ عضویتت؟؟
اهل فیلم هستی؟؟
طرفدار فوتبال هستی؟؟
تیم محبوب ایرانی_اروپایی؟؟
کدوم دریا باحال تره خزر یا خلیج فارس؟
بندر عباس امدی؟
نظرت درباره بندر؟؟
چرا تو دنیای به این کوچیکی دل همو میشکونیم؟
خودتو شاد جلوه بدی جلوی ادما؟
دروغ میگی؟
فعلا همینا موفق باشی چیزی بیادم نمیاد

sasan

Banned
سلام مهسا جان ممنون میشم به این سوالات جواب بدی

1.قويترين مرد دنيا کيه؟
2.گه حرصت در بياد چيکار ميکني؟
3.تو فيس بوک عضوي؟چرا؟
4.چرا فيس بوک همه جاي دنيا آزاد ولي تو ايران فيلتر؟
5.تو زندگيت از چه افرادي متنفري؟
6.yahoo-Gml-Hot-Aol-t.f-skype...يا چي؟
7.تا حالا نقاشي کشيدي؟چي بود؟
8.تا حالا شعر گفتي؟واسمون بگو؟
9.ميتوني شير مورچه رو بدوشي؟
10.تيکه کلامت چيه؟
11.قشنگترين بازيگر زن و مرد ايراني؟
12.قشنگترين بازيگر زن و مرد هاليوود؟
13.دوست داری با چه شخصيتي ازدواج ميکردي؟
14.کدوم شخصيت اجتماعي بالاتره؟
15.معادل فارسي کلمه هاي زير را بنويس:
الف.آسانسر:
ب.هليکوپتر:
پ.موبايل:
ت.کامپيوتر:
ث.ترمينال:
چ.توالت:
ج.فکس:
ح.تلفن:
خ.تلويزيون:
ه.راديو:
ع.کوپن:
غ.اتومبيل:
ف.جرثقيل:
ق.ترن:
ص.مترو:
ض.ويدئو:
ط.ناو:
ظ.تراس:
ی.سوبسيد:
16.چند شاعر شعرنو را بنويس:
17.پسران حضرت ابراهيم(ع) را نام ببر:
18.به نظرت افسانه ها ريشه در حقيقت دارن؟
19.از بين دريا و جنگل و کوه و صحرا کدوم بيشتر دوست داري؟
20.تعريفت از جمهوري چيه؟
21.ستون بدن چيه؟
22.شهر آتشکده در نزديک کاشان؟
23.آيا ربا با سود اسلامي فرقي داره؟
24.پر مصرف ترين فلز کاربردي؟
25.توابع مثلثاتي چيه؟
26.لگوراتيم چيه؟
27.هندسه چيه؟
28.جبر چيه؟
29.چه سالي رو واسه ازدواج پيشنهاد ميکني؟
30.تسخير يعني چي؟
31.تسليم يعني چي؟
32.تا حالا تسليم کي يا چي شدي؟
33.بچه بودي از آمپول ميترسيدي؟
34.چرا تو بچگي همه ميخواستيم خلبان يا دکتر يا معلم بشيم؟
35.از بين ماست موسير-ترشي-سالاد-شور...چه چاشني رو دوست داري؟
36.طلوع خورشيد رو دوست داري يا غروب خورشيد؟
37.شب رو بيشتر دوست داري يا روز؟
38.چه گلي رو بيشتر از همه دوست داري؟
39.مارک ادکلنت چيه؟
40.راست ميگن اگه به کسي ادکلن بدي جدايي مياره؟
41.به کسيکه دوسش داري کادو چي ميدي؟هم پسر هم دختر؟
42.نيايش يعني چي؟
43.قشنگترين جاده ايران؟
44.اسم دختر کوروش هخامنشي؟
45.تعريفت از عمر آدمي چيه؟
46.راستشو بگو داشتی به سوالا جواب میدادی بهم بدو بیراه هم گفتی؟

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
51.خوب هستی؟ بعله خیلی ممنونم محمد خان عزیز ...:نیش:
52.معنی نام کاربریت چیه؟؟ این تکراری بود ... :سوت:به معنی " تیغ " بید و همینطور اسم یه فیلم خارجی که قشنگ بود و درباره خون آشام ها و یه سیاهپوست بود که شکارچی خون آشام ها بود و تیغ داشت ... اینم عکس فیلمش :

Blade_trinity_av_gipi.jpg

53.این اواتارات کیه؟؟ این دو نفر دو شخصیت اصلی سریال twilight هستند که در سریال نامشون ادوارد و بلّا بید
:خجالت: و اسم اصلیشون هم Kristen Stewart و Robert Pattinson بید ... به شما هم این سریال رو توصیه می کنم که ببینید .. :چشمک:

54. تاریخ عضویتت؟؟ راستش نمیدونم ولی فکر کنم دو سه سالی میشه که اینجام ... فقط یادمه از اول راه اندازی انجمن بودم اینجا ...:احترام:

55. اهل فیلم هستی؟؟ بله چه جورشم .. البته با فیلم ایرانی حال نمی کنم و فقط تو کار خارجی بیدم ...:خونسرد:

56. طرفدار فوتبال هستی؟؟ متاسفانه نه شرمنده ...:نمیدونم:

57. تیم محبوب ایرانی_اروپایی؟؟ اروپایی رئال مادرید و بارسلونا ...:ایده: ایرانی هم استقلال اهواز ...
:غش2: البته به جای من آقامون بازیهاشونو نگاه می کنه .:غش:

58.کدوم دریا باحال تره خزر یا خلیج فارس؟ خزر

59. بندر عباس امدی؟ متاسفانه نه:64:

60. نظرت درباره بندر؟؟ بندر رو هم غیر از آب و هوای شرجی شون دوست دارم چه بندر عباس چه بندر دیلم چه گناوه و چه بندر دیگه ای رو ... شنا تو دریاشون رو هم خیلی دوست دارم ... کشتی ها و قایق هایی که لب بندر لنگر میندازن رو هم دوست دارم برم نگاه کنم.:6:

61. چرا تو دنیای به این کوچیکی دل همو میشکونیم؟ چون نمیدونیم که خیلی زود دیر میشه ...
:64:

62. خودتو شاد جلوه میدی جلوی ادما؟ آره ...:18:

63. دروغ میگی؟ بعضی وقتا دروغ مصلحتی میگم ... :63:مثلا وقتی عکس العمل طرف رو موقع راست گفتنم میدونم ... :15:ولی قبلا ها هم به خاطر خیلی چیزا که راستشو گفتم پشیمونم ...:28:

64. راستی من با اسمت الان اشنا شدم؟ اینم جزء سوالات بود ؟؟؟؟؟:فکر: بله...:53:

:14:ممنون از محمد عزیز رفیق خوبم بابت سوالاتی که واسم طرح کرده بود ... :4:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
65. چرا بخش ادبیات نمی یای؟ وای منو نکشیا ... :30:چون به خدا وقت نمی کنم :73:و اینکه زیاد به ادبیات علاقه مند نیستم ... :10:شرمنده ..:5: ولی چند بار سر زدم که !!! :27:

:14:ممنون از فاطمه جون رفیق جدید و عزیزم بابت یه دونه سوالی که واسم طرح کرده بود ... خسته نباشی !!! ایشالا منم واسه صندلی داغ خودت جبران می کنم ...:4:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
66. قويترين مرد دنيا کيه؟:غش: تا اونجا که میدونم قوی تر از آقامون وجود نداره ... :غش2:
67. اگه حرصت در بياد چيکار ميکني؟ هر کی که از دستش حرصم در بیاد رو جوابش رو میدم و باهاش دیگه هم نشینی نمی کنم.:حرص:
68. تو فيس بوک عضوي؟چرا؟ نه متاسفانه ... :48:چند بار سعی کردم ولی "ف ی ل ت ر" ه سایتش ولی بازم تلاش می کنم ...:کسل:
69. چرا فيس بوک همه جاي دنيا آزاد ولي تو ايران فيلتر؟ چون ایران الکی همه سایت ها رو یکی در میون "ف ی ل ت ر" می کنه:52:
70. تو زندگيت از چه افرادي متنفري؟ از افرادی که دیگران رو مسخره کنند ...:اخطار:
yahoo-Gml-Hot-Aol-t.f-skype .71....يا چي؟ Gmail , hotmail:نیش2:
72. تا حالا نقاشي کشيدي؟چي بود؟ آره ... یه درخت و یه کوه و چند تا کوه و خورشید و چند تا گل و یه نی نی با کلاه مکزیکی.
:ایده:
73. تا حالا شعر گفتي؟واسمون بگو؟ نه بلد نیستم...
74. ميتوني شير مورچه رو بدوشي؟ مگه شیر هم داره ؟؟؟؟
75. تيکه کلامت چيه؟ "مشکوک میزنی"
:مشکوک:و " کُر بِرَ " که این دومی به زبون بهبهانی بید یعنی برو بابا:62:
76. قشنگترين بازيگر زن و مرد ايراني؟ شهاب حسینی :نیش:و الناز شاکر دوست
:نیش2: ...:18:
77. قشنگترين بازيگر زن و مرد هاليوود؟
:11:نمیدونم کدومو بگم ، پس : Keanu Rivers ( کینو ریوز ) :12:، لئوناردو دیکاپریو :63:، براد پیت ، آنجلینا جولی ، کریستین دانست ، کیت وینسلت.
78. دوست داشتی با چه شخصيتي ازدواج ميکردي؟ دیگه از ما گذشته ...:10: ولی ترجیحاً با یه پسر خوش تیپ مو بور چشم آبی سفید گوگولی مگولی تو دل برو
:63::12:
79. کدوم شخصيت اجتماعي بالاتره؟ نمیدونم ...:نمیدونم:
80. معادل فارسي کلمه هاي زير را بنويس:
آسانسور: بالابر
هليکوپتر: بالگرد
موبايل: تلفن همراه
کامپيوتر: رایانه
ترمينال: پایانه مسافربری
توالت: دستشویی
فکس: نمابر هوشمند
تلفن: تماس / زنگ / دستگاه ارتباط از راه دور
تلويزيون: نمایشگر صوتی _ تصویری
راديو: گیرنده صوتی
کوپن: کالا برگ
اتومبيل: خودرو
جرثقيل: بالابر سنگین
ترن: قطار / قطار هوایی
مترو: قطار زیرزمینی
ويدئو: تصویر / دستگاه پخش تصویری
ناو: همون ناو میگن
تراس: بالکن
سوبسيد: یارانه
81. چند شاعر شعرنو را بنويس: نیما یوشیج و مریم حیدر زاده و فروغ فرخزاد و فریدون مشیری و مهدی اخوان ثالث.:ایول:
82. پسران حضرت ابراهيم(ع) را نام ببر: هشت فرزند پسر داشت :
اسماعیل (علیه‌السلام) از همسر اولش هاجر، اسحاق (علیه‌السلام) از دومین همسرش ساره وپس از رحلت سارا از سومین همسرش قطوره : زمران و یُقشان و مَدان و مِدیان و یِشباق و شوحا:گل:
83. به نظرت افسانه ها ريشه در حقيقت دارن؟ نه :خواب:
84. از بين دريا و جنگل و کوه و صحرا کدوم رو بيشتر دوست داري؟ دریا:چشمک:
85. تعريفت از جمهوري چيه؟
جمهوری به معنای قرار داشتن حق حاکمیت در دست خود مردم است. کلمه جمهوری شکل حکومت را مشخص می‌کند. :بله:
86. ستون بدن چيه؟ فقرات ؟؟؟:فکر:
87. شهر آتشکده در نزديک کاشان؟ نیاسر:نیش:
88. آيا ربا با سود اسلامي فرقي داره؟ نمیدونم ...:نی نی:
89. پر مصرف ترين فلز کاربردي؟ آهن :دست:
90. توابع مثلثاتي چيه؟ سینوس و کسینوس و تانژانت و کتانژانت ... مثلثات
مطالعه اندازه گیری زاویه است. اما این سخن به معنی اندازه گیری مقدماتی زاویه درر هندسه نیست که در آن مقدار زاویه مورد نظر هر یک نقاله خوانده می شود بلکه محاسبه با توابع خاصی است که بستگی به زوایا دارند و به علت کابردشان در مثلثات، توابع مثلثاتی نامیده می شوند.:22:

91. لگاریتم چيه؟
تابع نمایی رو که یادتونه : ( y = ax ) این تابع یک تابع یک به یکه . و توابع یک به یک همگی معکوس پذیرند . " به معکوس تابع نمایی لگاریتم می گویند . " :23:
92. هندسه چيه؟هندسه مطالعه انواع مختلف اشکال و خصوصیات آنهاست. همچنین مطالعه ارتباط میان اشکال ، زوایا و فواصـل است.:22:
93. جبر چيه؟ یه شاخه‌ از علم ریاضی بید که به مطالعه ساختار و کمیت می‌پردازه:45:
94. چه سالي رو واسه ازدواج پيشنهاد ميکني؟ سال 1395:12:
95. تسخير يعني چي؟ یعنی مسخ چیزی شدن به طور کامل مثلا تسخیر جن یا شیطان شدن به طوری که
فرد کنترل خودشو از دست بده :65: و به وسیله آن چیز تسخیر کننده کنترل بشه ... :38:
96. تسليم يعني چي؟ یعنی واماندن در برابر خواسته فرد دیگری از روی بی حوصلگی از ادامه بحث یا رو در بایستی یا ...:خجالت:
97. تا حالا تسليم کي يا چي شدي؟ تسلیم عشق :48:و حرف زور ...:گریه:
98. بچه بودي از آمپول ميترسيدي؟ نه خیلی هم دوسش داشتم ...:54:
99. چرا تو بچگي همه ميخواستيم خلبان يا دکتر يا معلم بشيم؟ چون تو بچگی عاشق مداوا کردن مریضا یا پرواز کردن با هواپیما یا درس دادن هستیم ...:18:
100. از بين ماست موسير-ترشي-سالاد-شور...چه چاشني رو دوست داري؟ سالاد:17:
101. طلوع خورشيد رو دوست داري يا غروب خورشيد؟ غروب خورشید.:6:
102. شب رو بيشتر دوست داري يا روز؟
:ناراحت: شب :41:
103. چه گلي رو بيشتر از همه دوست داري؟ لیلیوم :39:
104. مارک ادکلنت چيه؟ Lomani و Remi Marquis:63:
105. راست ميگن اگه به کسي ادکلن بدي جدايي مياره؟ من شنیدم اگه بین دوست دختر و پسر باشه جدایی میاره ولی من در کل به این موضوع اعتقاد ندارم ... :7:
106. به کسيکه دوسش داري کادو چي ميدي؟هم پسر هم دختر؟ به پسر ادکلن یا یه چیز خوشبو کننده یا پیرهن یقه دار + یه رکابی خوشگل
:63:که به پیرهن بیاد میدم ... چون رکابی رو مخصوصاً تن مرد که باشه دوست دارم ...:12: البته فکر بد نکنیدا ....:39::18: به دختر هم سن خودم لوازم آرایشی یا چیز زینتی جنس تیتانیوم میدم ، مثل زنجیر و پلاک قلب ، انگشتر ، دستبند یا گوشواره ...:6:
107. نيايش يعني چي؟ راز و نیاز با خدا :53:
108. قشنگترين جاده ايران؟ جاده چالوس و جاده خلخال :19:
109. اسم دختر کوروش هخامنشي؟ سه دختر به نام های : آتوسا ، رکسانا و
آرتیستونه یا آرتیستون ... :20:
110. تعريفت از عمر آدمي چيه؟ عمر آدمی مدت زمانیه که انسان باید زندگی کنه و توشه آخرتشو در طول این زمان رقم بزنه و خیلی هم زود سپری میشه. :71:

:14:ممنون از ساسان خان بابت سوالات خوبی که واسم طرح کرده بودش ... ایشالا جبران کنم لطفشو ... :4:

آخرین ویرایش:

Reza.M

Banned
سلام منم اومدم :نیش:
فقط چند تا سوال دارم :

از مسابقه خوشت میاد ؟
از جایزه چطور ؟
پس چرا تو مسابقات شرکت نمیکنی ؟
میترسی یموقع جایزه رو نبری ؟ :نیش:
منو میشناسی ؟
بقیه رو چی ؟
میدونی یک رای بهم بدهکاری ؟

حالا اینا رو بگو من همیشه یواش یواش هیزم میارم :غش2:

Mahdi Askari

مدير فنی
یک کم سوال دارم بی زحمت جواب بدید

منو می شناسید ؟ نظرتون راجع به من چیه
چقدر بازی می کنید
محتوای بازی ها رو در نظر می گیرید
اگه خودتون می خواستین برای خودتون اسم انتخاب کنید چی می ذاشتید
تا حالا جدول حل کردید
نظرت راجع به امضات چیه؟ امضای من چطور
اگه بخواهید کسی رو بزنید اون طرف کیه
ورزش حرفه ای می کنید؟ اسمش چیه
نظرتون راجع به واژه کنکور چیه

همین ها بود دیگه ممنون

BLaDe

متخصص بخش زبان
111. از مسابقه خوشت میاد ؟ اگه راجع به اون مسابقه اطلاعات عمومی داشته باشم چرا خوشم نیاد ...:4:
112. از جایزه چطور ؟
:12: من که بیشتر از همه چیز از جایزه خوشم میاد.:2:
113. پس چرا تو مسابقات شرکت نمیکنی ؟ چون یا تو انجمن ندیدم تاپیکش رو یا سوالشو خوندم ولی بلد نبود جوابشو... مثلا سوال اقا هوشنگ رو که در مورد نقطه کور در رانندگی بود رو بلد نبودم و گواهینامه هم ندارم ...:23: انشالله سعی می کنم بیشتر در مسابقات فعال باشم ... :15:
114. میترسی یه موقع جایزه رو نبری ؟ نه بابا. :34: هر چند من که از این شانس ها ندارم یه جایزه ای گیرم بیاد.:27:
115. منو میشناسی ؟ چرا که نه ... :تعجب: چنابعالی تا همین دیشب رفیق جدیدم بودی و تازه اسمت رو هم تو لیست کاربران اضافه کرده بودم و بهت اهمیت داده بودم ولی بعد از اینکه بهم خندیدی دیگه نه من نه تو ... :نه: مگه اینکه ببهم یه جایزه بدی ...
:نیش:
116. بقیه رو چی ؟ هر کی رو میشناسم و میشناختم همه رو تو همون لیست نوشتم ...:خونسرد:
117. میدونی یک رای بهم بدهکاری ؟ آره دلیلشو هم که بهت توضیح دادم. :64:

:14:ممنون از رضا خان رفیق جدیدم بابت سوالاتی که وبرام طرح کرده بود ... :4:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا