• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**چهاردهمین مهمان صندلي داغ ايران انجمن با حضور BLaDe ( مهسا)**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BLaDe

متخصص بخش زبان
241-خوبی؟ ممنونم محمد خان:گل:

242-فكر ميكنين كدوم خصوصيتت باعث جلب نظر ديگران میشه؟ صداقت و سادگی و بی ریایی و مهربونیم:مشکوک:

243-اگر دوباره متولد بشین (یه فرصت دوباره) چه هدفی رو دنبال میکنی؟ همین هدفم خوبه و دنبالش می کنم ...:خونسرد:

244-اهل کل کل هستید؟چرا؟ بعضی موقعا که کرمم بگیره بعله شدیدا تا تهش هستم مثل این صندلی داغ:50:

245-پنج تا سوالی که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين؟

چرا خدا یکی رو زیبا آفرید و یکی دیگه رو زشت ؟:کسل:
چرا مردا فقط به خوشگلی اهمیت میدن ؟:اخطار:
چرا خدا نماز رو واجب کرده واسه ما ؟:48:
چرا منم مثل بعضیا پولدار نیستم ؟:51:
چرا دخترا و زنا باید خودشون رو هی بپوشونن ولی مردا راحتن ؟ :احترام:

-246به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟ چون نمیخوان پیر به نظر برسن ...:قلیون:

-247لطفا با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید.:برنده:
فداكاري: گذشت
عشق: یه چیز ماندگار در زندگی
پاييز: فصل سرد
زندگي: پوچ
ایمان: اعتقاد
بهار: شکوفه
ایثار: فداکاری
انسان: موجود زنده
حیوان: حیوون خونگی
مهمان: خوب نیست
ایران: کشور داغون
باران: نم نم
من: کسی که فتوشاپ و کارای گرافیکیش خوبه
طراحی: طراحی عکس رو دوست دارم یاد بگیرم
اصفهان: شهر خسیس ها
دیزی: نمی خوامش
کله پاچه: خوشمزه
پشتکار: چیزی که باید داشته باشی
-248 کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟ سوسک ... چون میتونه ازت بره بالا و چندش آوره ...:قاطی::گریه:

249-كدوم يك بدتره؟ خیانت بدترین چیزه :37:
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی

250-از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟ یه نفر که اخلاقش با خودم هماهنگ باشه و دروغ نگه و مهربون و راستگو و با مرام و غیرتی .... :14:

251-یه جوک خیلی توپ و باحال بگو: از یکی می پرسن تا حالا معجزه دیدی ؟ میگه یه بار رفتم بانک در به اذن خدا باز شد ....:60:

252-بهترین همدم تنهایی ات؟ بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟ مادرم ... سارا دوست دوران بیرستانم:1:

253-جمع کن و حسابگری یا ولخرجی؟ چرا؟ حسابگر ... چون واسه روز مبادا به دردم میخوره و به چیز خاصی که بتونم با پولم بخرمش نیاز ندارم یا میخوام یه چیز خاص گرون باهاش بخرم که باید پول براش جمع کنم ...:11:

254-فرض کن آینده است و الان همه چیز عالی و روبراهه ، الان دامادت رو بیشتر دوست داری یا عروست رو؟ مادر زن خوبی میشی یا مادر شوهر خوبی؟ هر دو رو ... مادر زن خوبی میشم:12:

255-یه آرزو کن که محال نباشه ولی زیاد دم دست هم نباشه: خونه و ماشین خریدنمون .:44:

256-آدم خوشبینی هستی یا آدم بد بینی؟ کاملا خوش بین ... :12:

257-بهترین تفریحت چیه؟ چرا؟ پشت کامپیوتر نشستن. چون ازش خسته نمیشم ...:42:

258-چرا وقتی سیب تو سر نیوتن خورد تعجب کرد؟ شاید چون تا حالا سیب ندیده بوده ...:45:

259-چرا مارمولک شبیه سوسماره ولی بهش میگن مار+ مولک؟ چون کوچیکه و درازه و مارش به خاطر اینه که شبیه مار درازه و میخزه رو زمین و مولک چون اینور و اونور میلوله ...:ایده:

260-غذا چی دوست داری؟ شکمو هستی یا نه؟
:15: کباب ، پیتزا ، مرصع پلو ، فراید چیکن ، قرمه سبزی ، ماکارونی ... آره خیلی شکمو بیدم ...:48::63:

261-عشق رو تو نیم خط تعریف کن: چیزی که اگه گرفتارش بشی دیگه کارت تمومه ...:خنده2::52:

262-اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟ چیزایی که لازم دارم رو باهاش میخرم ... مثل خونه و ماشین و ...:63:

263-اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟ یه مقدارشو پس انداز می کنم و میذارم تو بانک واسه بچه هامون و آینده ... یه مقدار رو به فقرا میدم و یه مقدار رو باهاش یه شرکتی یا کسب و کاری راه می اندازم ...:نیش2:

264-حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟ میگم بذار تو جیبت که بهتره ...:51:

265-یه جوک دیگه هم بگو ولی ایندفعه باید بامزه تر باشه ها اون یکی زیاد خوب نبود یه روز یه روباهه میره زیر یه درختی و داشته با موبایلش شماره میگرفته که کلاغی که روی همون درخت نشسته بوده به روباه میگه : اون پایین گوشی آنت نمیده گوشیتو بنداز بالا تا واست شماره بگیرم ... روباه هم گوشیشو میندازه بالا. کلاغه هم اونو میگیره و میگه : این به جای اون قالب پنیریه که تو کتاب دوم ابتدایی از من گرفتی !!!:غش:

266-دلت واسه کسی تنگ میشه؟ چرا؟ آره واسه عزیزان از دنیا رفته و پدر و مادر و خانوادم که ازشون دورم ...:آه:

267-از بین زیبایی و ثروت کدوم رو انتخاب میکنی ؟ البته فرض بر این است که با ثروت زیبایی رو نمیشه خرید( فقط یک انتخاب) یعنی فرض بر اینه که مثلا من خودم زیبا نباشم ؟؟؟؟ اگه خودم زیبا نباشم یا قیافه ای معمولی نداشته باشم زیبایی رو وگرنه ثروت رو ...:خونسرد:

268-چرا حمید انقدر منو اذیت میکنه؟ چون دوست داره و میخواد باهات شوخی کنه:بدجنس::اخطار:

269-چرا حمید رو زن نمیدید ، بره دنبال خونه زندگیش؟ ما که از خدامونه از شرش خلاص بشیم ولی خودش میخواد ترشیده تر بشه و واسه آینده خودش و زنش پول پس انداز کنه.:50::49:

270-خسته که نیستی؟ الان نه ... از دست صندلی داغ هم نه ...
:34:

:1: ممنون از محمد خان بابت طرح سوالاتش واسه من ... ممنون دوست من ... :4:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
271. رشته دانشگاهیتون چی بود؟؟ رشته دانشگاهیم نرم افزار کامپیوتر بید که مدرک کاردانیم رو گرفتم و واسه لیسانس مترجمی _ تدریس زبان هم در کنکور شرکت کردم و مجاز شدم ولی چون نزدیک ترین شهر بهمون شیراز بود و آقامون گفت دوره و مخالفت کرد دیگه نرفتم و ادامه ندادم و بسیار پشیمان و نادم بیدم اکنون ... :53:

272.
شغلتون چیه؟؟ قبلا تدریس زبان در آموزشگاه هم میکردم ولی به دلایلی اومدم بیرون ... ولی در حال حاضر فقط مترجم متون انگلیسی هستم که با چند تا کافی نت کار می کنم ... :64:

:2: ممنون از مریم جون دوست عزیزم از طرح سوالاتش برای بنده ... :4:

BLaDe

متخصص بخش زبان
273-چه کشورهایی بغیر از ایران رفتی؟ هیچ کدوم
274-
این باران به نظرت پسر نیس؟ با این سوالات مشکوش بعید نیست
275-
نظرت درباره من؟ پسر خوبی هستی و زود با آدم رفیق و خودمونی میشی و این خوبه
176-
قبلا من اینجا سمتی داشتم یادته؟ آره فکر کنم
177-
سمتم چی بود؟ مدیر بخش فوتبال بودی ؟؟؟!!!
178
دروغ خوبه ؟؟ بعضی وقتا آره
179-
غرور خوبه؟ در حد متوسطش آره
180-
بابا هرچی صفات خوب بود که ماه شما داشت ؟ به خدا تو اینترنت نوشته بود .. از خودم در نیاوردم
181-
زندگیت چه رنگیه؟ صورتی
182-
رنگ عشق؟ قرمز
183-
شادمهر گوش دادی؟ آره آهنگاشو دوست دارم ...
184-
موزیک بی کلام هم گوش میدی ؟ نه
185-
اهل کتاب هستی؟ آره خیلی .. هم رمان هم کتاب زبان
186-
نظرت درباره اینا هم بگو.
آندره تارکوفسکی: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
کشلوفسکی:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
ویم وندرس: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
فرانسوا تروفو:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
گودار: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
جانی دپ: هنرپیشه ای که خیلی خوب بازی می کنه ولی من فیلماشو دوست ندارم
راسل کرو :خیلی وقته فیلمی ازش ندیدم ...
ژان رنو: یکی از بهترین هنرپیشه های مرد
هیث لجر: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
تام هنکس: بازیگر خوش تیپ
بن افلک: خوش تیپ
استیو مک کوئین: خوب بازی می کنه
کیسی افلک: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
مت دیمون: باحال بازی می کنه
اورلاندو بلوم: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
جیمز دین: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
جولیا رابرتز: قشنگ بازی می کنه
کیت بلانچت: زن بازیگر
وینونا رایدر: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
کالین فارل: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
دنیل دی لوئیس: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
رابین ویلیامز: بازیگری که خوب بازی می کنه
الن پیج : ن نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
ساندرا بلاک : نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
هلنا بونهام کارتر: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
تیم برتون: نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
مارتین اسکوسیزی:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
کلینت ایست وود:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
ونتورت میلر:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
دومینیک پورسل:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
لیلا هازل کایا:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
وین دیزل:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
پاول واکر:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
جوردانا بروستر:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
دواین جانسون:نمیشناسم ، در نتیجه نظری ندارم
باران کوثری: نظری ندارم
حمید فرخ نژاد: بازیگر معروف
بهمن قبادی: نظری ندارم
هدیه تهرانی: جدیدا فیلم زیاد بازی نمی کنه
لیلا اوتادی: بدم میاد ازش
بهاره رهنما: بدک نیست ، خوب بازی می کنه
187-
یک کلمه واسه هر کدوم
پائولو کوئیلیو؟ نویسنده باحال
تلقین؟ بد
محمد اصفهانی؟ خواننده
ارابه ی خدایان؟ چی هست ؟
سانتیاگو برنابئو؟ نظری ندارم
سوبسید؟ یارانه
جادوگر؟ سحر
بوسگتس؟ نمیدونم
الونگ؟ نمیدونم
مسجد؟ نماز
مسلخ؟ نمیدونم
ساحل؟ دریا
پرتابل؟ قابل حمل
مختار؟ یاران امام
سردخونه؟ وحشت
دورتموند؟ اسم جایی
اگرو؟ نمیدونم
تشیع؟ مرگ
مسیح؟ حضرت عیسی (ع)
اهل سنت؟ آره
یهود؟ دین
زیبا؟ هستم
زشت؟ نیستم
ناسا؟ سازمان فضایی آمریکا
فراماسون؟ چی هست ؟
288_
بهترین شکلات وطنی؟ فرهمند.

:نیش:ممنون از دوست خوبم از طرح این سوالاتش .. فقط یکم سخت بود:تعجب:

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام با سری بعدی امدم خدمتت.
حس شماره زدن ندارم :نیش:
سیاست مداری هستی؟
از چی زودناراحت می شی؟
چرا هرچی پرسیدم بلد نبودی؟
بازیگران فرار از زندان هم نمیشناسی:نیش:؟
اخرین سوتی که دادی چی بوده؟
از شهري كه توش زندگي مي كني راضي هستي؟
بهترین مسافرتت؟؟
نظرت درباره مرتاض هاي هندي چيه؟
چند بار زیر بارون گریه کردی؟
اگه مدیر سایت بودی دوست داشتی چه بخشهایی از سایت حذف یا اضافه میشد؟
کدوم یکی از نویسنده ها و شاعر ها رو بیشتر میپسندی؟
نظرت درباره سوال های من.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بعضي از ماهها 30 روز دارند بعضي 31 روز چند ماه 29 روز دارد؟
اگر دکتر به شما 3 قرص بدهد و بگويد هر نيم ساعت 1 قرص بخور چقدر طول ميکشد تا تمام قرصها خورده شود؟
من ساعت 8 شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که 9 صبح زنگ بزند وقتي با صداي زنگ ساعت از خواب بيدار شدم چند ساعت خوابيده بودم؟
عدد 30 را به نيم تقسيم کنيد وعدد 10 را به حاصل آن اضافه کنيد چه عددي به دست مي آيد؟
مزرعه داري 17 گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هايش به جز 9 تا مردند چند گوسفند زنده برايش باقي مانده است؟
.اگر تنها يک کبريت داشته باشيد و وارد يک اتاق سرد و تاريک شويد که در آن يک بخاري نفتي يک چراغ نفتي و يک شمع باشد اول کداميک را روشن ميکنيد؟
فردي خانه اي ساخته که هر چهار ديوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسي بزرگ به اين خانه نزديک ميشود اين خرس چه رنگي است؟
اگر 2 سيب از 3 سيب بردارين چند سيب داريد؟
حضرت موسي از هر حيوان چند تا با خود به کشتي برد؟
اگر اتوبوسي را با 43 مسافر از مشهد به سمت تهران برانيد و در نيشابور 5 مسافر را پياده کنيد و 7 مسافر جديد را سوار کنيد و در دامغان 8 مسافر پياده و 4 نفر را سوار کنيد و سرانجام بعد از 14 ساعت به تهران برسيد حالا نام راننده اتوبوس چيست؟
سه کلاغ روی سیم نشستن من دوتا کلاغ رو میزنم چند کلاغ روی سیم هستن؟
شماره ماشین شوهرت برعکس بگو؟
دکمه های کیبوردت +15 چندتا دکمه میشه بعد -15کن؟
چندتا شماره در امضای من میبینی؟
اولین نفر چندتا سوال ازت پرسید؟
روز شکست دشمن کی بود؟
سالروز 11 سپتامبر کی بود؟
یکم روشون فکر کن بعد جواب بده ممنون:گل:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
دوست داری جای کدوم شخصیت سینمایی بودی؟
آدم راز نگه داري هستي؟
تو زندگي چي از همه برات مهمتر هست؟
بهترين هديه اي كه گرفتي چي بوده؟
کلاه قرمزیو بیشتر دوست داری یا پسرخاله؟
ماهی گیری رو دوست داری؟
انتخابات به کی رای دادی؟
معدل دیپلم؟
یه کم الکی بخند؟:نیش:
گول می خوری؟
از سوالام ناراحت نشدی که؟
درباره ی خودت به طور خلاصه؟
به طور خلاصه ایرادهای من بگو تا تلاش کنم خوبش کنم؟
دوست داری سوالات بعدیم چطور باشه؟
بهترین سوالم؟
بدترین سوالم؟
مردم ایران؟
تاحالا دزد ازت چیزی برده؟
معتاد مجرم یا بیمار چرا؟
وقتی عصبانی میشی چیکار میکنی؟
اگه برمیگشتید به 15 سالگی چی کار میکردید ؟
ازدواج خوبه یا بد ؟
همسرتونو بیشتر دوست دارید یا همسر پدرتون؟
من یک روز علی کریمی رو از نزدیک میبینم:گل::2:؟
فعلا باز خدمت میرسم.

BLaDe

متخصص بخش زبان
289. سیاست مدار هستی؟ نه :سوت:

290. از چی زود ناراحت می شی؟ از بد اخلاقی ، بی احترامی بهم و شکسته شدن دلم ...
:گریه:

291. چرا هرچی پرسیدم بلد نبودی؟ کی گفته هرچی پرسیدی بلد نبودم ؟؟!!!
:زبون: فقط اسمایی که یه طومار بودن رو بلد نبودم:قهر:

292. بازیگران فرار از زندان هم نمیشناسی ؟ سریالش رو دیدم :قاطی:ولی اسم اصلی بازیگراشونو بلد نیستم ...
:مشکوک:

293. اخرین سوتی که دادی چی بوده؟ پشت تلفن بود و به طرف گفتم شماره رو واست مسج می کنم ولی مجبور شم به دلایلی خودم دوباره باهاش تماس بگیرم و زبونی شماره تلفن رو بدم ...

294. از شهري كه توش زندگي مي كني راضي هستي؟ نه خیلی ، تقریبا ....

295. بهترین مسافرتت؟؟ شمال و مشهد

296. نظرت درباره مرتاض هاي هندي چيه؟ کارشون سخته

297. چند بار زیر بارون گریه کردی؟ هیچ وقت
:9:

298. اگه مدیر سایت بودی دوست داشتی چه بخشهایی از سایت حذف یا اضافه میشد؟ بخش فوتبال رو حذف می کردم
:71: و بخش فروش سریال کره ای یا خارجی رو اضافه میکردم:10:

299. کدوم یکی از نویسنده ها و شاعر ها رو بیشتر میپسندی؟ نویسنده : مری هیگینز کلارک ... شاعر : فریدون مشیری
:19:

300. نظرت درباره سوال های من؟ بعضیاش خوبن
:27: ولی بعضیاش یا سختن یا در موردشون اطلاعات ندارم ...:54:

BLaDe

متخصص بخش زبان
301. بعضي از ماهها 30 روز دارند بعضي 31 روز چند ماه 29 روز دارد؟ همشون( هر دوازده ماه سال )حداقل 29 روز رو دارند

302. اگر دکتر به شما 3 قرص بدهد و بگويد هر نيم ساعت 1 قرص بخور چقدر طول ميکشد تا تمام قرصها خورده شود؟ یک ساعت

303. من ساعت 8 شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که 9 صبح زنگ بزند وقتي با صداي زنگ ساعت از خواب بيدار شدم چند ساعت خوابيده بودم؟یک ساعت ... از هشت شب تا نه شب ...

304. عدد 30 را به نيم تقسيم کنيد وعدد 10 را به حاصل آن اضافه کنيد چه عددي به دست مي آيد؟ جوابش میشه 70 ( چون تقسیم بر نیم معادل ضرب در 2 بید )

305. مزرعه داري 17 گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هايش به جز 9 تا مردند چند گوسفند زنده برايش باقي مانده است؟ همون 9 تا

306. اگر تنها يک کبريت داشته باشيد و وارد يک اتاق سرد و تاريک شويد که در آن يک بخاري نفتي يک چراغ نفتي و يک شمع باشد اول کداميک را روشن ميکنيد؟کبریت رو ...

307. فردي خانه اي ساخته که هر چهار ديوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسي بزرگ به اين خانه نزديک ميشود اين خرس چه رنگي است؟ سفید. چون خانه ای که هر چهار دیوارش رو به سمت جنوب پنجره داشته باشد باید در قطب جنوب باشد و در آنجا همه خرس ها سفیدند.

308. اگر 2 سيب از 3 سيب بردارين چند سيب داريد؟همان دو سیب

309. حضرت موسي از هر حيوان چند تا با خود به کشتي برد؟ حضرت نوح بود نه حضرت موسی ...

310. اگر اتوبوسي را با 43 مسافر از مشهد به سمت تهران برانيد و در نيشابور 5 مسافر را پياده کنيد و 7 مسافر جديد را سوار کنيد و در دامغان 8 مسافر پياده و 4 نفر را سوار کنيد و سرانجام بعد از 14 ساعت به تهران برسيد حالا نام راننده اتوبوس چيست؟ خودم دیگه ...

311. سه کلاغ روی سیم نشستن من دوتا کلاغ رو میزنم چند کلاغ روی سیم هستن؟ یکی

312. شماره ماشین شوهرت برعکس بگو؟ ماشین نداره که ، موتور داره...

313. دکمه های کیبوردت +15 چندتا دکمه میشه بعد -15کن؟ جوابش میشه تعداد دکمه های کیبوردم ، اضافه و کم کردن 15 هم نکته انحرافیشه ..

314. چندتا شماره در امضای من میبینی؟
شش عدد شامل : 6 ، 1 ، 7

315. اولین نفر چندتا سوال ازت پرسید؟ آیدا بود که 50 تا سوال عمومی واسم گذاشت ...

316. روز شکست دشمن کی بود؟ 22 بهمن

317. سالروز 11 سپتامبر کی بود؟همون 11 سپتامبر

318. دوست داری جای کدوم شخصیت سینمایی بودی؟ جای یه هنرپیشه مرد خوش تیپ

319. آدم راز نگه داري هستي؟ آره خیلی

320. تو زندگي چي از همه برات مهمتر هست؟ سلامتی و خوشبختی عزیزانم که خانواده ام و شوهرم و فامیل های نزدیکم هستن ...

321. بهترين هديه اي كه گرفتي چي بوده؟ گوشی موبایل

322. کلاه قرمزیو بیشتر دوست داری یا پسرخاله؟ کلاه قرمزی

323. ماهی گیری رو دوست داری؟ آره

324. انتخابات به کی رای دادی؟ _

325. معدل دیپلم؟ 18.68

326. یه کم الکی بخند؟ باشه

327. گول می خوری؟ بعضی وقتا آره

328. از سوالام ناراحت نشدی که؟ نه اصلا

329. درباره ی خودت به طور خلاصه؟ مهسا بیدم ... متاهل ، رشته نرم افزار کامپیوتر ...متولد نیمه دوم 68 ... مهربون و بی شیله پیله و استاد زبان...

330. به طور خلاصه ایرادهای منو بگو تا تلاش کنم خوبش کنم؟ تا حالا که به نظر من هم اخلاقت خوبه هم اینکه با آدم کنار میای ... فعلا حرف نداری ... تا بعد که بیشتر بشناسمت ..

331. دوست داری سوالات بعدیم چطور باشه؟ آسون باشه ترجیحاً

332. بهترین سوالم؟ بهترين هديه اي كه گرفتي چي بوده؟

333. بدترین سوالم؟ انتخابات به کی رای دادی؟

334. مردم ایران؟ بعضیاشون خوبن

335. تا حالا دزد ازت چیزی برده؟ آره ، کیف پولم رو

336. معتاد مجرم یا بیمار چرا؟ بیمار ... چون میشه درمانش کرد ...

337. وقتی عصبانی میشی چیکار میکنی؟ عصبانیتم رو سر کسی که عصبانیم کرده خالی می کنم ...

338. اگه برمیگشتید به 15 سالگی چی کار میکردید ؟ بیشتر درس میخوندم و مدرک بالاتری می گرفتم و قدر لحظات مجردیم رو بیشتر میدونستم و دیرتر عقد و عروسی میکردم ...

339. ازدواج خوبه یا بد ؟ اگه ازدواج موفق و عقلانی ای باشه ، خوبه ...

340. همسرتونو بیشتر دوست دارید یا همسر پدرتون؟ مسلماً همسر پدرم یعنی مادرم رو ...

WALKMAN

کاربر ويژه
سلام. من سوال موال ندالم. فقط خواستم بیگم روز آخر صندلی داغت باید برای تمام کسانی که در تاپیک شرکت کردند یک عدد شکلک اختصاص بدی.:شاد::بله: به قول خودت بعلههههه، په چی فک کردی.:نیش:
بدرود.

WALKMAN

کاربر ويژه
حالا که نشستم با خودم فکر کردم دیدم نمی شه، اگه سوال نپرسم لال از دنیا میرم. :نیش:
فعلاً این سوالات جهت محک زدن جنابعالی می باشد.:سوت:

1- چند روز دیگه تا پایان صندلی آتشینت باقی مونده؟
2- ریاضیات رو چطور می بینی؟ بهش علاقه داری؟ چرا بیشتر افراد ازش فرار می کنن؟
3- به موبایل از چه دیدی نگاه می کنی؟

BLaDe

متخصص بخش زبان
341- چند روز دیگه تا پایان صندلی آتشینت باقی مونده؟ :12: تاریخ صندلی داغم از این قراره :
شروع صندلي داغ 12:50 90/10/21 :73:
پايان صندلي داغ پایان روز 90/10/27
پس از اونجایی که امروز 25 م بید ، با امروز دو روز و نیم از صندلی داغم مونده :آه::64:

342- ریاضیات رو چطور می بینی؟ بهش علاقه داری؟ چرا بیشتر افراد ازش فرار می کنن؟ ریاضیات رو قبل از کنکور دادنم به خاطر استادی که در کلاس ریاضی تقویتی ای که برای کنکور در یک آموزشکده می رفتم ، دوست داشتم :ایده: ولی بعدش تو دانشگاه به خاطر مباحث سخت انتگرال و مثلثات و چیزای سخت تر دیگه زیاد خوشم نیومد ازش ... :48::خونسرد:

343- به موبایل از چه دیدی نگاه می کنی؟ به دید یه وسیله ارتباطی که واقعا برای هر کسی البته به غیر از بچه ها تا سنین 15 سالگی لازمه و وسیله خوبی برای آهنگ گوش دادنه و من خیلی از موبایل خوشم میاد ... :نیش2: ولی اینجوری هم نیستم که هر جا میرم یا تو خونه همش دستم باشه وباهاش ور برم ، دیگه واسم یه چیز عادی شده و یه گوشه روی میز کامپیوترم خاک میخوره تا وقتی که بهش نیاز داشته باشم ... :63: ولی متاسفانه بعضی وقتا که میرم
بیرون یادم میره با خودم ببرمش ... :15:

:4:ممنون از علیرضا دوست خوب و مهربونم که به تازگی به عنوان یه دوست خوب:63: کشفش کردمواسه طرح این سوالت واسه من :گل:

محمد خان در جواب شما هم باید بگم که خواهش می کنم و ممنون از سوالاتی که طرح کرده بودین و :4:ببخشین اگه در مورد بعضی سوالت اطلاعات کافی نداشتم :5: و اصلا هم ناراحت نشدم و سوالات خوبی داشتید ... :6:

بعله معرفی می کنم این چند دوست اخیرم رو چون به تازگی باهاشون آشنا شدم متاسفانه به لیست دوستانم در پست یازدهم این تاپیک احتمالا اضافه نکردم و همین الان اضافشون می کنم تا به یادگار بمونه در این تاپیک ... :بغل:

آخرین ویرایش:

WALKMAN

کاربر ويژه
اول اینکه مرسی بابت پاسخگویی به سوالات
دویم هم اینکه خیلی خیلی ممنون بابت نظرت در مورد من و اینکه در لیست دوستات قرارم دادی. خجالت زده می کنی :خجالت:
شیوم هم اینکه اگه در کلاس درس حالا دانشگاه بیشتر چونکه بعضی اساتید خیلی مغرورن، شاهد این باشی که استاد می گه من هرچی میگم بهتون درسته و اگه جایی خطایی دیدین بگید ولی بیشتر بر روی درست بودن درس دادنش تاکید داشته باشه. و در حین درس دادن اشتباهاتی بکنه که بهش بگی ولی با دلایل بسیار مزخرف جواب بده بهت، چه حسی بهت دست می ده؟ موقع امتحان هم داری درس رو می خونی متوجه اشتباهات فاحش دیگری هم میشی اونوقت چکار می کنی؟
کلاً این جور مواقع چه حسی پیدا می کنی؟

BLaDe

متخصص بخش زبان
344. اگه در کلاس درس حالا دانشگاه بیشتر چونکه بعضی اساتید خیلی مغرورن، شاهد این باشی که استاد می گه من هرچی میگم بهتون درسته و اگه جایی خطایی دیدین بگید ولی بیشتر بر روی درست بودن درس دادنش تاکید داشته باشه. و در حین درس دادن اشتباهاتی بکنه که بهش بگی ولی با دلایل بسیار مزخرف جواب بده بهت، چه حسی بهت دست می ده؟ بعله درسته .. همچین چیزی برای منم اتفاق افتاده که استاد یا تلفظ اشتباهی رو گفته یا ترجمه متنش اشکال داشته ... در این حالت این حس بهم دست داده که این استاد به اصطلاح دارای مدرک زبان در رشته زبان ، تا چه حد از من که رشته ام هم زبان نبوده بی سواد تره ... و بعدشم این موضوع حرصمو در میاره که همچین آدمی رو معلم دبیرستان یا استاد دانشگاه می کنن ... :تعجب:

345.
موقع امتحان هم داری درس رو می خونی متوجه اشتباهات فاحش دیگری هم میشی اونوقت چکار می کنی؟ اونوقت اگه همون موقع متوجه بشم که صد در صد همینطوره به استاد میگم تا اشتباهشو درست کنه و شکل صحیحش رو تدریس کنه مجددا و اگر ببینم اون استاد توجه نکرده به حرفم ، با مدیر دانشگاه صحبت می کنم و از بچه ها برگه اعتراض پر می کنم تا اون استاد رو عوض کنند ... :شاد: که همچین چیزی برای کلاسمون اتفاق افتاد ، البته استاد زبان نبود و استاد درس سخت افزار کامپیوتر بود که با اعتراضمون از نحوه تدریس و بی سواد بودن و عاجز از پاسخ دادن به سوالاتمون عوضش کردیم ... :غش2:

346.
کلاً این جور مواقع چه حسی پیدا می کنی؟ در اینگونه مواقع احساس تأسف برای ایران و نظام آموزشی و نحوه استخدام استادان می کنم ...

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام
خسته نباشین مهسا خانوم
میخواستم حستون رو در مورد عکسهای پائینی بدونم
....
.
.
.
burms56j8d67706d1g.jpg

اینجا چه خبره ؟

glcu31p8egkvo4p4ggr3.jpg

42060360975519560208.jpg

میخواستم بدونم این 2 تا دختر چی شده که اینقدر با هم تفاوت دارن !!

ImageHandler.ashx

این دستها چه حسی دارن ؟!

436x328_44360_118099.jpg

fisher-bb.jpg

این 2 تا چی !! خوابشون به خاطر چیه !!

111154945.jpg

یه خط واسه این بنویس ...

n00085865-r-b-006.jpg

مهسا خانوم به نظرتون مقصر این وضعیت کیه ! چیه !

645992-2010-6-21-10-42-41-242x300.jpg

و عکس آخر !
برا این چی داری بگی ....

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام
خسته نباشین مهسا خانوم
میخواستم حستون رو در مورد عکسهای پائینی بدونم
....
.
.
.
burms56j8d67706d1g.jpg

اینجا چه خبره ؟

glcu31p8egkvo4p4ggr3.jpg

42060360975519560208.jpg

میخواستم بدونم این 2 تا دختر چی شده که اینقدر با هم تفاوت دارن !!

ImageHandler.ashx

این دستها چه حسی دارن ؟!

436x328_44360_118099.jpg

fisher-bb.jpg

این 2 تا چی !! خوابشون به خاطر چیه !!

111154945.jpg

یه خط واسه این بنویس ...

n00085865-r-b-006.jpg

مهسا خانوم به نظرتون مقصر این وضعیت کیه ! چیه !

645992-2010-6-21-10-42-41-242x300.jpg

و عکس آخر !
برا این چی داری بگی ....

347. در مورد عکس اول :متاسفانه یک آقای مسن با اون سن و سالش که خجالت هم نمی کشه داره با یه خانوم جوون تر از خودش ارتباط برقرار می کنه و این صحبتشون بعد از چند جلسه ملاقات یا شاید در همون جلسه اول ملاقاتشون به حدی رسیده که پیرمرد به خودش اجازه داده که دستش رو روی پای خانوم با این که نامحرمه بذاره :خجالت:و اون خانوم هم ظاهراً از خداشه و هیچ شکایتی نداره و لذت هم میبره لابد ... :ناراحت:باید بگم که برای هر دوشون متاسفم و همینطور برای این جامعه که فساد توش داره بیشتر میشه :قاطی:و متاسفانه به نظر من علت اصلی فساد خاانومهایی مثل این خانوم هستن که باعث به هوس انداختن مردانی هوسباز حتی با سنی بالای 70 سال میشن ...:ترس: امیدوارم دولت فکری واسه این معضل اجتماعی و فساد اخلاقی بکنه که مردمی این چنینی به خودشون اجازه ندن که با بی شرمی حتی در ملأ عام بدون هیچ هراسی اینگونه برخورد کنن ...:عصبانی:

348. در مورد عکس دومی و سومی : علت فرق این دو دختر فاوت طبقاتی از لحاظ فرهنگی ، اقتصادی و اجتماعیه که باعث فقر و بی پولی و اط سوی دیگر ثروت و آسایش میشه .. در حالی که دختری از شدت فقر و گرسنگ و بی پولی اقدام به فروش گل برای امرار معاش و ادامه زندگیش می کنه
:کسل: و با مشکلاتش دست و پنجه نرم می کنه و مجبوره تحصیلش رو کنار بذاره:آه: ، دختر دیگری در کمال آسایش و رفاه انقدر پدر و مادرش پول دارن که اونو به آتلیه بفرستن و با لباس و وضعی زیبا ازش عکس بگیرن تا به یادگار در اتاقش قاب کنند ...:نمیدونم: متاسفانه این تضاد طبقاتی چنین مشکلاتی رو به همراه داره که اگه به اون رسیدگی نشه به تعداد فقیرا و مستمندان اضافه میشه ...:گریه:

349. در مورد عکس چهارمی : این دستها ، دستهای پدری زحمت کش هستن که حسی عاطفی و سرشار از عشق و محبت را برای فرزند خود به ارمغان میاره:گریه: و با اون دست های پینه بسته و چروک و پیر خودش ، شدت علاقه و دوست داشتنش رو به اون بچه نشون میده که حس خوبی رو همراه با احساس امنیت و آسایش برای اون فرزند خواهد داشت ....
:15: این صحنه یکی از صحنه های قشنگ در زندگیه ...:14::36:

350. در مورد عکس پنجمی : همونطور که پایین عکس هم توضیح داده ، این عکس در مورد یک خانوم هندی هست که بچه ای کوچیک رو داره که این خانوم هندی روزی بچه اش رو در حال بازی با یه بچه آهوی کوچیک
گرسنه یتیم می بینه و از اون زمان به بعد اون بچه آهو رو پیش خودش نگه میداره و از اون مراقبت می کنه و حتی اون بچه آهوی یتیم رو با شیر خودش تغذیه می کنه ...:2: این کار یه حرکت قشنگه که نشون میده این خانوم به اون حیوون بیچاره اهمیت داده و خوشبختانه از اون مراقبت کرده و به حال خودش رهاش نکرده که از گرسنگی و سرما بمیره ...:8: این کار یه کار در زمینه حمایت از حیوانات هم هست و از اونجایی که من عاشق حیوونا هستم ، این کارش رو مهم و مفید میدونم ...:34: دستش هم درد نکنه...:1: از این جور آدما خیلی کم پیدا میشه ...:نیش:

351. در مورد عکس ششمی و هفتمی : اون پسر بالایی از فرط خستگی و احتمالا فقر و بیکاری خوابیده ، ولی پایینی برای تفریح و آسایش و گردش با قایق اومده بیرون و تو قایق خوابیده ... این شرایط منو یاد افغانی هایی میندازه که کنار بلوار می شینن تا یکی برای کار بهشون مراجعه کنه ..
.:گریه: متاسفانه از موقعی که افغانی ها به کشورمون اومدن ، هم فقر رو زیاد کردن و هم با گرفتن جای ایرانیان در برخی کارها بیکاری افراد ایرانی رو بیشتر کردن و باعث خروج ارز از ایران به کشورشون میشن که برای اقتصاد کشور ما خوب نیست ...:64:

352. در مورد عکس هشتمی : راستش نمیدونم چی بگم !!! :نیش:نمیدونم این علامت چی هست آخه ؟؟ :تعجب:خب فکر کنم همینا که گفتم یه خط شد دیگه ...:غش2:

353. در مورد عکس آخر :
خیلی با این جلد دفترا آشنایی دارم ، چون پدر و مادرم از قدیما چند تا از این دفتراشونو که این شکلی ان رو نگه داشتن و توش چیز میز یادگاری نوشته بودن ... یاد این دفترا بخیر !!!:12::64: فکر کنم اون موقع که من مدرسه ابتدایی بودم هم هنوز این دفترا بودن ، از اون دفترا که خط کشی نداشتن و باید یه روز میشستی گوشه سمت چپ و راست اینا رو خط کشی میکردی ، اونم با خودکار قرمز ... :سوت:خاطره خوبی بید ...:نیش:

:گل:ممنون از یوسف خان بابت این سوالاتش ... :14:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
و حالا در جواب بارونی که گفت دوست داری چه سوالایی رو ازت کنن که تا حالا کسی نپرسیده رو جواب میدم ، چون چند تا سوال پیدا کردم که در زیر بیدن :

354. به نظرت کدوم شکلک رو نمیشه واسه کسی گذاشت ؟ چرا ؟ این شکلک : :26: چون همونطور که تصویر بسیار واضح و رسا بید ، واسه هر کی بذاره یا از دستت عصبانی میشه یا باهات قهر می کنه ...

355. اسم چند تا شهر که رفتی رو بگو ؟ اردبیل ، مشهد ، یاسوج ، دیلم ، گناوه ، خلخال ، اسالم ، شیراز ، بروجرد و چند تا از شهرای شمال ...

356. از کدوم یکی از حیوونات خوشت میاد ؟ من غیر از حیوونای خطرناک سمی یا چندش آور مثل مار و موش و ... بقیه رو دوست دارم ... مخصوصا از اسب خیلی خوشم میاد و سواری کردن باهاش رو هم دوست دارم ...

357. تو خونتون پرنده یا حیوونی دارید ؟ اگه آره چه حیوونی ؟ قبلا حیوون و پرنده داشتیم ولی همشون یا فرار کردن یا دادیمشون به همسایه هامون .. مثل : خرگوش ، مرغ عشق ، بلبل ، اردک ، جوجه ، خروس ... ولی در حال حاضر فقط یه بلبل داریم که از بچگی بزرگش کردیم و شخصا ازش مراقبت کردم تا بزرگ شد و بهمون عادت کرده الان و تو قفس نمیذاریمش و از صبح تا شب آزاده و ول میچرخه و خیلی هم دوسش دارم ...

358. آیا پرنده یا حیوون خونگی رو دوست داری ؟ آره خیلی دوست دارم ، مخصوصا سگ پشمالو یا بلبل رو ...

359. اسم چند تا کتاب زبان انگلیسی خوب رو معرفی کن. کتاب زبان انگلیسی خوب که خیلی زیاده ولی من چند تا رو که خودم دارم و میدونم مفیدن رو معرفی می کنم :

1. Comprehensive English Grammar ( متن کاملا فارسی ، مولفان : مازیار موسوی و کامران معتمدی )

2. Reading through Interaction ( مولفان : B. Wegmann , M.Knezevic , M.Bernstein )

3. Oxford Practice Grammar : intermediate , advanced level ( مولف : John Eastwood , George Yule )

4. Communicate what you mean ( مولف : Carroll Washington Pollock )

5. Absolutely Essential Words504 ( مولف : Julius Liebb , Arthur Traiger , Murray Bromberg )

6. Essential Words for the TOEFL ( مولف : Steven J.Mathiesen و مترجم و مولف به فارسی : رضا دانشوری )

7. Practical English Usage ( مولف : Michael Swan )

8. Vocabulary for the High School students
( مولفان : Harold Levine , Norman Levine , Robert T.Levine )

9. Paragraph Development
( مولف : Marry Ellen Barrett , Martin L.Arnaudet )

10. English Phonetics and Phonology ( مولف : Peter Roach )

11. Techniques and principles in Language Teaching
( مولف : Diane Larsen_Freeman )

12. Essential Grammar in Use
( مولف : Raymond Murphy )

13. Tree or Three ?
( مولف : Ann Baker )

14.
Street Talk 1 , 2 , 3 ( مولف : Davis Burke )

15. آموزش اصطلاحات انگلیسی آمریکایی در 60 روز ( مولف : غلام سلطانی )

16. مکالمات و اصطلاحات روزمره انگلیسی ( تألیف و ترجمه : رقیه ساجدی )

17. مکالمات مصور انگلیسی ( مترجم : محمد شریفیان )

18. گرامر انگلیسی آکسفورد ( نألیف و ترجمه : حسن اشرف الکتابی )

که در حال حاضر هم من از کتاب های شماره 1 و 5 و 9 و 16 و چند تا کتابچه یا کتاب دیگه ( که به دلیل اینکه زیاد برای یادگیری زبان نسبت به این کتابایی که در بالا نوشتم مهم نبودن اسمشونو
نیاوردم ) در تاپیک های زبانم استفاده می کنم ...

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام. من سوال موال ندالم. فقط خواستم بیگم روز آخر صندلی داغت باید برای تمام کسانی که در تاپیک شرکت کردند یک عدد شکلک اختصاص بدی.:شاد::بله: به قول خودت بعلههههه، په چی فک کردی.:نیش:
بدرود.

بعله چشم .... امروز آخرین روز صندلی داغ بنده بید ... پس واسه افرادی که شرکت کردن اینجا یه شکلک اختصاص میدم :

امین خان : :63: و :22: و :1: و :42: دلیل : چون امین خان ماشالله اطلاعاتش در زمینه های کامپیوتری ، نرم افزار ، رفع اشکال و خطاها زیاده و همیشه پای کامیپوتره و اگه پای کامپیوتر اسکلت نشه خوبه و اینکه برای من خیلی قابل احترام و اهمیت هستن و دوست داشتنی اند و چیزای باحال و خنده دار هم میذارن و به تالار زبان هم سر میزنن و شوخی هم زیاد می کنن ...

آیدا (
سنجاقي ) : :نیش: و :27: آیدا هم چیزای خنده دار میذاره یا برخی مطالب و تاپیکاشو شخصا دوست دارم و دنبال می کنم و دختری شاغل و زحمت کش بید که چون تو انجمن هم فعالیت می کنه حتما خسته میشه و ولو میشه ، مثل این شکلکه...

رضا (
Reza.M ) : :giggle:و :49: چون پسری شوخ بید و با آدم شوخی می کنه و کلی می خندیم و در عین حال در پس اون ظاهر مظلومش دارای باطنی پلید بید و اهل کل کل هم بید و سوالای سخت سخت میپرسه و نمیدونم از کجا پیداشون می کنه ... خلاصه به این شخصیت هاش پی بردم تا حالا ...

یوسف (
maksemos ): :چشمک: و :38:پسر خوبی بید ولی اولش که باهاش دوست شدم میخواست خفم کنه چون من تازه کشفش کرده بودم ولی بعدش دیدم پسر بدی نیست ...

ساسان ( sasan ) : :خجالت: و :48: نمیدونم ولی در تصورم یه پسر خجالتی یا مبادی آداب و مودب و خوب بید که زود هم رفیقم شد ... هورا ...:نیش:

علیرضا (
WALKMAN ) : :24: و :ایول: و :19:یه شاگرد شیطون که خیلی کنجکاوه و سوال میپرسه و میخواد از همه چی سر در بیاره و این چیز خوبیه ... و در عین حال با من همکاری می کنه و تو تالار زبان توضیح بیشتری برای کاربران در مورد سوالشون میده و کارمو راحت کرده ...:غش2:ایول به کارت ادامه بده که کارت درسته ...:نیش: و در کل میتونم بی شک بگم که برام دوست خوبی ...

هوشنگ خان (
rahnama ) : :62: و :47: و :73: و :34: و :7: مردی شوخ بید و در دنبال راه حلی برای رفع مشکلات که کمی باعث ژولیدگی و پریشانیش میشه و اگه راهی پیدا نکنه از دیگران نظر میخواد ... همچنین حامی بروبچ هم هست و تاپیک ها رو دنبال می کنه ...
محمد (
segar ) : :50: و :24: و :47: و :18: و :19: پسری که کمی خصوصیت پلیدی داره ولی در عین حال شاگردی کنجکاوه که سوال می پرسه ولی حرف گوش کن بید ( که این شکلکه نشون داده : :18: ) و شوخی هم می کنه و کلی می خندیم و پسر خوبیه ( با اون آرزویی که در سر داره ) ...:نیش: بعدشم همیشه در فکر اینه که چه تاپیکی رو تو تالار زبان بزنه که تا حالا کسی نزده و ایده های خوبی هم میده ... همچنین از دوستان خوبی برام بید...

محمد ( 000 ) :
:احترام: پسری خوب و مودب و مهربون

بارونی ( baroon8560 ) : :12: و :10: و :19:دوست خوبم که همیشه منو می خندونه و خیلی با نمکه و همیشه بهم سر میزنه و کلی می خندیم ... واقعا مدیونشم ... چون دوست خیلی خوبیه برام ...

نگار (
Nicoltntpcd ) : :42: و :27: نگار هم که شوخی می کنه و کلی می خندیم و شیطونه و از بس پای کامپیوتر میشینه مثل این شکلکه میشه و ترکونده دیگه و رکورد زده تو پای کامپیوتر و اینترنت نشستن ... به زودی هم تبدیل به فسیل میشه ... یعنی وضعش از امین خیلی بدتره ...:غش2:

مهدی ( Palang ) : :11:چون گاهی بهم سر میزنه و احوال می پرسه ... اینجا هم که ازم سوال پرسیده .. دمش گرم ...

فاطمه (
fatemeh m ) : :54: دوست خانومی من که چهره اش مشکوک و ناشناسه و بهم سر میزنه ... ( مثل این شکلکه که روشو پوشونده و دست تکون دادنش هم نشونه سر زدنش به منه )

مریم (
mary.brayant ) : :23: بچه درسخون زبان بید که سخت مشغول درس خوندنه ... موفق باشی دوست من ...

هادی (@
Hadi ) : :ایده: و :51: و :اخطار: چون برام با خوشحالی و خندانی سوال پرسیده و یکم پلید بید و با پیشنهادش یکم میخواست خفم کنه و خاکم کنه .... دلخور نشیا هادی ... دوست خوبی برام هستی ... ممنون از پیشنهادش ... در پست های آخرم که امکان پذیر بود یه پیشنهادش رو عملی کردم و برخی سوالات یا درخواست ها رو با نقل قول جواب دادم و بقیه پست ها رو هم اصلا من از سوالا چیزی کم نکردم و همه رو با صداقت جواب دادمشون ...

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
نقل قول دستی ::غش2:

سلام ببخشيد در جريان اين صندلي داغ نبودم

حال شما؟
تمام سوالات پرسيده شده خب من ديگه چي بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دل شکسته:

در جواب احمد رضا :

به به
.. سلام احمدرضا خان .. :گل: دوست عزیز خودم ...:بغل: کجایی بچه شیرازی ؟؟؟ :غش2:نبیدی ؟؟:شاد: مرسی خوبم ای دوست ...
من یه راهنماییت می کنم : میتونی بری تو اینترنت سرچ کنی صندلی داغ و از سوالای صندلی داغ انجمنای دیگه تو اینترنت سوال بدزدی و بیای اینجا بپرسی ... :راز: تا 11 امشب هم وقت داری ...
:سوت: من چیزی نگفتما ... :giggle: برو ببینم چیکار می کنیا ... :دست:

راستی الان در اینجا اعلام می کنم که اگه سوالی باقی موند و من نتونستم امشب جوابشونو بیام و بدم ، با اجازه آیدا جون فردا صبح میام و جواب میدم .. :نیش:

بعدشم هر کس در اینجا شرکت کرد و من بهش یه شکلک اختصاص ندادم ، بعدا به اون پست قبلیم اضافه می کنمشون .. :بای:
ممنون از همگی ...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان مثل اينكه مهسا خانوم خيلي دوست دارن من ازشون سوال بپرسم چشم من سوالاتمو ميپرسم

به نام خدا
1:تا حالا عاشق شدي؟
2:در دهه ي اول محرم در عزاداريا شركت ميكني؟چه حسي بهت دست ميده؟
3:اگه يه شيشه يخار گرفته پيدا كني روش چي مينويسي ؟
4:براي عزيز ترين كست تو زندگيت چه آرزوهايي ميكني؟
5:اگه جلوي آينه وايسي چه چيزي ميگي؟
6:دوست داري يه سايت يا يه انجمن شخصي داشته باشي ؟
7:اگه دوست داري آيديتو بنويس؟
همينا بسه

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام دوستان مثل اينكه مهسا خانوم خيلي دوست دارن من ازشون سوال بپرسم چشم من سوالاتمو ميپرسم

به نام خدا
360:تا حالا عاشق شدي؟
361:در دهه ي اول محرم در عزاداريا شركت ميكني؟چه حسي بهت دست ميده؟
362:اگه يه شيشه يخار گرفته پيدا كني روش چي مينويسي ؟
363:براي عزيز ترين كست تو زندگيت چه آرزوهايي ميكني؟
364:اگه جلوي آينه وايسي چه چيزي ميگي؟
365:دوست داري يه سايت يا يه انجمن شخصي داشته باشي ؟
366:اگه دوست داري آيديتو بنويس؟
همينا بسه

بعله اینو که درست می گی ... درست زدی تو هدف ... خیلی دوست دارم سوالا رو جواب بدم ... مخصوصا امروز که دیگه روز آخر نشستن و جزغاله شدنمه ، میخوام تا جان در بدن دارم جوابتونو بدم ...:غش2:انگار خیلی تابلو کردم که همه فهمیدن ...:نیش:

و اما جواب سوالاتت :
360:تا حالا عاشق شدي؟ بعله در تمام طول عمرم خوشبختانه فقط عاشق یه نفر شدم که اونم در حال حاضر شوهرمه ... که البته هیچ وقت فکر نمی کردم بهش برسم ، ولی گویا خیلی تابلو شده بودم و خیلیا از جمله خودش و خانوادش میدونستن ... البته پسرخالمه ...
361:در دهه ي اول محرم در عزاداريا شركت ميكني؟ چه حسي بهت دست ميده؟ بعله ... خوشبختانه عموی شوهرم هر سال روز عاشورا نذری دارن و ما میریم کمک و خودمون هم مراسم روضه داریم که من توش پذیرایی می کنم ... همیشه برام تازگی داره و هیچ وقت خسته نمیشم و حتی اگه سرم خیلی شلوغ باشه بازم کمک می کنم و خیلی لذت می برم ...
362:اگه يه شيشه يخار گرفته پيدا كني روش چي مينويسي ؟ تا ابد عاشقتون خواهم ماند ...
363:براي عزيز ترين كست تو زندگيت چه آرزوهايي ميكني؟ آرزو می کنم همیشه سالم و تندرست باشه و هیچ وقت سایه اش از بالای سرم کم نشه و عاقبت به خیر بشه ...
364:اگه جلوي آينه وايسي چه چيزي ميگي؟ تو دلم میگم : بابا ایول ، چقدر من خوشگل بیدما .. ای قربون خودم برم ....
365:دوست داري يه سايت يا يه انجمن شخصي داشته باشي ؟ قبلا وبلاگ داشتم ولی چند سالی میشه که دیگه به روزش نکردم و ولش کردم ... نه اصلا دلم نمیخواد ...
366:اگه دوست داري آيديتو بنويس؟
بعله چرا که نه ... آی دی و ایمیل یاهوم رو میدم بهتون : Nike.4393 ... اقلا بذار چهار نفر بیان اون جا ... چون هر دفعه که میرم تو مسنجر می بینم هیچکی طبق معمول اونجا نیست و مگسم پر نمیزنه ...:غش2: قابل توجه دوستان و اون لیست بلند بالایی که تو پست 11 گذاشتم ، هر چه سریع تر مراجعه کنند ...:شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا