• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**چهاردهمین مهمان صندلي داغ ايران انجمن با حضور BLaDe ( مهسا)**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BLaDe

متخصص بخش زبان
118. منو می شناسید ؟ نظرتون راجع به من چیه ؟ بله آقا مهدی می شناسمت ... :ایده: چند وقت پیش تو تاپیک معرفی که خودتو در پست 91 معرفی کرده بودی ، خصوصیاتتو خونده بودم ... :نیش2: 18 سالته ، پشت کنکوری بیدی ، مشهد زندگی می کنی ، از هاپکیدو و نجوم و ورزش در پارک تو صبح زود خوشت میاد ... فقط تعجب می کنم که از موسیقی خوشت نمیاد ... :52:اونوقت آهنگ هم گوش نمیدی ؟؟؟ :نیش2:

119. چقدر بازی می کنید ؟ مثلا چه بازی ای ؟ :فکر:فعالیت بدنی یا بازی کامپیوتری ؟ :فکر: اگه فعالیت بدنی باشه که باید بگم من گاهی بدمینتون ، والیبال بازی می کنم و وقتی هم میرم کرج پیش پدر مادرم اینا اونجا استخر شنا و دوچرخه سواری میرم. :13: بازی کامپیوتری هم ، بازی های فکری یا بازی های جنگی و بکش بکش رو دوست دارم و تا آخرش بازی می کنم ... جوری که آقامون میگه تو هر بازی جنگی که من می گیرم زود تمومش می کنی و نمیذاری من یکم بازی کنم ... :14: بازی های فلش رو هم مثل بازی هایی که تو انجمن بید رو هم خیلی خوشم میاد و چون تازه کشفشون کردم میخوام زیاد بازی کنم ... :63:

120. محتوای بازی ها رو در نظر می گیرید ؟ تا حدی آره ... :15:

121. اگه خودتون می خواستین برای خودتون اسم انتخاب کنید چی می ذاشتید ؟ همین اسمم مهسا رو خیلی دوست دارم ولی اگه میخواستم اسم دیگه ای بذارم " ساینا " یا " نینا " رو میذاشتم رو خودم ... :42:

122. تا حالا جدول حل کردید ؟ بله ، جدول حل کردن رو هم خیلی دوست دارم ... :22: البته از این جدول باطله ها حل می کنم ، چون هم اینکه من واسه جایزه اش حل نمی کنم و هم اینکه ارزون تره ...:10:

123. نظرت راجع به امضات چیه؟ امضای من چطور ؟ امضام بدک نیست ... :15: حیف که نمیشه زیاد داخلش چیزی نوشت و هی خطا میده ... :18: امضای خودت رو هم قبلا خونده بودمش و چند دقیقه هم در موردش فکر کردم که چرا واقعاً تو ایران اینجوریه ؟؟؟ .. به نظرم متن جالبی نوشتی ... :63:ولی من خودم دوست دارم هر چند وقت یه بار امضام رو عوض کنم که تکراری نشه ...:11:

124. اگه بخواهید کسی رو بزنید اون طرف کیه ؟ بعله
:دست:سوال کاملاً بجایی کردی ..:ایول: دستت درد نکنه ... :6::4:دوست دارم رضا رو ( Reza.M ) بزنم ... :تنبیه: اینم قیافه رضا پس از کتک خوردن : :مجروح:

125. ورزش حرفه ای می کنید؟ اسمش چیه ؟ قبلاً که کرج زندگی می کردم و مجرد بودم دوچرخه سواری می کردم ولی الان که نقل مکان کردیم و دوچرخه ام هم خونه پدرم ایناست دیگه نمیتونم بازی کنم ... مگر اینکه برم بهشون سر بزنم و اونجا دوچرخه سواری کنم ... البته اونم خیلی حرفه ای که نبود ولی از هر جای بلندی که می دیدم ، ازش میرفتم بالا ، که یکنواخت و خسته کننده نشه برام ... :11:

126. نظرتون راجع به واژه کنکور چیه ؟ به نظر من کنکور چیز خوبیه و باعث میشه همه جوونا یکم درسخون بشن و فقط اونایی که معلومات کافی برای ورود به دانشگاه رو دارن ، قبول بشن و وارد دانشگاه بشن و یه مدرک به درد بخور رو با معلوماتی در حدّ مدرکشون بگیرن ... :22:

:14:ممنون از مهدی بابت سوالاتی که واسم طرح کرده بود ... :4:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
هر چی فکر می کنم می بینم اگه تو سوزوندن نقشی نداشته باشم عذاب وجدان می گیرم :نیش:
127-چرا جمعه از شنبه اینقدر نزدیکه ولی شنبه از چمعه اینقدر دور؟:فکر:
128- چه کتاب هایی رو تدریس می کنی؟:خجالت:
129-زبان رو برای کسب درآمد می خوندی یا برای رفتن به خارج؟:44:
130-چند سال زبان خوندی تا به قول معروف فول شدی؟:ایده:
131-نظرت در مورد هری پاتر؟:38:
132-چرا برف سفیده؟:27:
133کدوم ماه سال رو از همه بیشتر دوست داری؟:65:
134-چرا یه سایت آموزش زبان درست نمی کنی ؟ :نیش:
135-چرا فکر می کنید من در ارتقا درجه کاربریتون نقش داشتم در حالی که خودم خبر ندارم :7:
136-چه عددی رو ضربدر خودش کنی حاصلش میشه 12345654321

BLaDe

متخصص بخش زبان
127- چرا جمعه به شنبه اینقدر نزدیکه ولی شنبه از جمعه اینقدر دور؟:فکر: چون بعد از جمعه بلافاصله شنبه است ولی بعد از شنبه کلی روز باید بگذره تا به جمعه برسه ... :نیش:
128- چه کتاب هایی رو تدریس می کنی؟ من کتاب های Let's Go رو تدریس می کردم همراه با کتاب داستان های جانبی شون ... :بله: در حال حاضر فعلا تدریس نمی کنم ... :خجالت:
129-زبان رو برای کسب درآمد می خوندی یا برای رفتن به خارج؟ برای کسب درآمد ... :44: البته اولش قصد تدریس زبان رو نداشتم و به خارج رفتنم هم امیدی نداشتم و فقط به خاطر علاقه زیادم به زبان میخوندم
:22: ولی بعدش علاوه بر علاقه برای تدریس و کسب درآمد هم شد ... :73:

130-چند سال زبان خوندی تا به قول معروف فول شدی؟:ایده: من تا جایی که یادمه از اول راهنمایی کلاس زبان می رفتم و آموزشگاه زبانم رو هم به دلایل تغییر مکان یا بسته شدن یا راضی نبودن خیلی عوض کردم تا آذر امسال که مدرک پایانی دوره متوسطه زبان و مدرک تدریس زبان رو گرفتم .. :63: یعنی بعد از اون هم اگه می خواستم ادامه بدم باید به دوره های تافل یا آیلتس می رفتم ولی چون اصرار کردن که عروسی کنیم نتونستم ادامه بدم و بعدشم که اومدیم اهواز ... :64:

131-نظرت در مورد هری پاتر؟ بچه که بودم فیلماشو زیاد نگاه می کردم ولی الان نه ... به نظرم بازیگر جوون خوبیه ... :53:

132-چرا برف سفیده؟
به نظر من در حقیقت سفید نیست ، بلکه بی رنگ بید ولی دیگه نمیدونم چرا رو زمین که می شینه سفید میشه ... :15:

133کدوم ماه سال رو از همه بیشتر دوست داری؟ ماه فروردین .. چون عید نوروز بید ...:63:

134-چرا یه سایت آموزش زبان درست نمی کنی ؟ چون وقت و حوصلشو ندارم ... :27:

135-چرا فکر می کنید من در ارتقا درجه کاربریتون نقش داشتم در حالی که خودم خبر ندارم راست میگی ؟؟؟ :5:پس کار علی بود ؟؟؟ :4:ممنونم علی جون رفیق خودم ... :6: چون خودت اول از همه بهم تبریک گفتی ، گفتم حتما تو ارتقاء دادی منو ... :47:

136-چه عددی رو ضربدر خودش کنی حاصلش میشه
12345654321؟ 111111 :15:

:14:ممنون از امین رفیق خودم بابت سوالاتی که واسم طرح کرده بود ... :4:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
با سلام به مهسا خانم :گل: م.این هم سئوالات آتشین من :

137- بعضی وقتها تصمیم به خدا حافظی دارم ولی بعد منصرف می شوم . علت چیست؟
138- بعضی وقتها فکر میکنم من زیاد عمر کردم. (61 سال )تا چند سالگی انسان عمر کند , می تواند قانع باشد؟
139- الگو ی شما کیست ؟ مهسا جان تا الان الگوی فردی شده ای ؟
140- معنی صندلی داغ چیست؟
141- تلقین چه تاثیری در زندگی هر فرد دارد؟
142- چه موقع انسان متوجه می شود که سیر شده و میلی به خوردن غذا ندارد؟ (دوستی می گفت هر وقت دلم درد گرفت :غش2:)
145- چرا خجالت می کشیم در تایپیکهای با ارزشت با انگلیسی بنویسیم.؟ آیا مگر نباید اشتباه کنیم و در مقابل راهنمائی شویم؟برنامه ای برای این حرکت داری؟
146- منظور پدر ایران انجمن که علی جان این عنوان را برای من در نظر گرفته و من را فوق العاده خوشحال کرده , چیست؟
147- کمتر فردی در سن من در این انجمن ها شرکت میکند . علت چیست که من اینجا در خدمت همه شما هستم.؟
148- دیوار ذهنی چیست؟ و چه زمانی ما باید دیوار ذهنی را خرد کنیم؟

BLaDe

متخصص بخش زبان
137- بعضی وقتها تصمیم به خدا حافظی دارم ولی بعد منصرف می شوم. علت چیست؟ به نظر من علت اینه که شما اجتماعی هستید و دلتون نمی خواد از دوستانی که خالصانه دوستتون دارن و باهاتون مکالمه دارن خداحافظی کنید و بعدها احساس پشیمونی کنید .. از طرف دیگه انجمن یه جور سرگرمی هم واسه آدم محسوب میشه که بتونه اوقات فراغتش رو تو اون بگذرونه و حوصله ش سر نره .. :خونسرد: تازه کلی هم می خندی و سر به سر این و اون میذاری و کلی چیزا یاد می گیری .. :زبون:

138- بعضی وقتها فکر میکنم من زیاد عمر کردم. (61 سال ) تا چند سالگی انسان عمر کند , می تواند قانع باشد؟ این حرفا چیه ... انشالله که پنجاه سال دیگه هم عمر کنید و سایه تون بالای سر خانواده باشه ... به نظر من تا زمانی که آدم سر پا باشه و بتونه روی پای خودش بایسته و به کمک دیگران برای مراقبت نیاز نداشته باشه و دچار امراض مختلف مثل کمر درد و پا درد و میگرن و ضعیف شدن بسیار چشم و ... نشه عمر کردن برای او کافی است .. من در مورد خودم این عقیده رو دارم ... :کسل:

139- الگو ی شما کیست ؟ مهسا جان تا الان الگوی فردی شده ای ؟ الگوی من در زندگی و موفقیت و تربیت فرزندان پدر و مادرم هستن و در اعتماد به نفس برادر و شوهرم هستن ... بله الگوی خواهرم ... :بدجنس:

140- معنی صندلی داغ چیست؟ صندلی داغ به معنی برنامه ایه که در اون افراد میتونن راحت سوالاشونو از فرد مهمان بپرسن و به جوابشون برسن و به این طریق بیشتر با مهمان آشنا بشن و یه جور صمیمیت هم خود به خود به وجود میاد ... :غش:

141- تلقین چه تاثیری در زندگی هر فرد دارد؟ اگر تلقین مثبت باشه تاثیر مثبتی روی زندگی داره ولی اگه منفی باشه زندگی رو خراب می کنه و باعث افسردگی و مشکلاتروحی در فرد میشه ...
:اخطار:

142- چه موقع انسان متوجه می شود که سیر شده و میلی به خوردن غذا ندارد؟ (دوستی می گفت هر وقت دلم درد گرفت :غش2:) وقتی که اشتهایش برای خوردن غذا حتی غذاهای خوشمزهه کم بشه یا اینکه قبل از سیر شدن کامل دست از غذا خوردن بکشه ... :غش:

145- چرا خجالت می کشیم در تایپیکهای با ارزشت با انگلیسی بنویسیم.؟ آیا مگر نباید اشتباه کنیم و در مقابل راهنمائی شویم؟ برنامه ای برای این حرکت داری؟ شاید چون بعضی از دوستان می ترسند دیگران مسخره شان کنند و یا اینکه دوست ندارند کسی متن اونا رو تصحیح کنه و یا اینکه انگلیسی رو خیلی بلد نیستن یا محدود بلدن ... تا حالا بهش فکر نکردم ولی در آینده بهش خوب و دقیق فکر می کنم و حتما یه راه حل در تالار زبان ارائه میدم ... ممنون از پیشنهاد خوبتون ... :قهر:

146- منظور پدر ایران انجمن که علی جان این عنوان را برای من در نظر گرفته و من را فوق العاده خوشحال کرده , چیست؟ پدر ایران انجمن به معنی فردی است که به عنوان همانند خانواده پدری دلسوز برای انجمن نیز به شمار میره و از دیگر دوستان با تجربه تره و در فعالیت های انجمن از جمله جایزه دادن در مسابقات و دیگر مطالب نهایت همکاری رو می کنه و به گونه ای برای انجمن اهمیت قائل میشه و این دقیقا همون مفهوم پدر انجمن است که بر روی همه چیز نظارت و همکاری با مدیر انجمن می کنه ... :چشمک:

147- کمتر فردی در سن من در این انجمن ها شرکت میکند. علت چیست که من اینجا در خدمت همه شما هستم؟ به این دلیل که خیلی از هم سن و سالان شما
به اندازه شما اطلاعاتی از اینترنت و اتصال به اینترنت و کارهای کامپیوتری و دوستی مجازی ندارن و از این چیزا سر در نمیارن و یا علاقه ای به این کار ندارن یا سرشون شلوغه و ترجیح میدن اوقات فراغتشون رو جور دیگه ای بگذرونن ... :ایول:

148- دیوار ذهنی چیست؟ و چه زمانی ما باید دیوار ذهنی را خرد کنیم؟ بعدا این جوابتونو میدم ... باید تحقیق کنم ... :دست:

:4:ممنون از هوشنگ خان گرامی دوست قدیمی بنده از سوالاتی که برام طرح کره بودن ... :18::6:

Reza.M

Banned
سلام من اومدم با سوالای یکمی سخت :نیش:
اینا رو جواب بدی متوجه میشم واقعا بلدی و باید ازت ازون سوال سختا بپرسم :غش2:

بریم سر سوالات :
به نظرت 1N4148 چیه ؟
2N2905 چی ؟
شخصیت اصلیه کارتون سیگارهای فرعون کیه ؟ :نیش:
بنظرت Starry Night واسه ی چه کاری ساخته شده ؟
چرا معمولا برای 10 آمپر فیوز نمیزارن ولی واسه زیر 200 میلی آمپر فیوز میزارن ؟ :نیش:
نظرت درباره ی نقد فیلم Resident Evil 5 چیه ؟
بنظرت کار با پروتئوس راحت تره یا کار با پروتل ؟ :غش2:

فعلا اینا رو جواب بده تا بعدا دوباره بپرسم :نیش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
149. به نظرت 1N4148 چیه ؟ دیود منطقی با سرعت بالا
150.
2N2905 چی ؟ سوییچ ترانزیستور PNP
151. شخصیت اصلیه کارتون سیگارهای فرعون کیه ؟ :نیش: تن تن
152. بنظرت Starry Night واسه ی چه کاری ساخته شده ؟
این نرم افزار برای اختر شناسان آماتور با تجربه آماده شده است و تصویر موزاییکی CCD کاملی از آسمان به همراه سیستم پیچیده کنترل تلسکوپ و ابزارآلات جامع رصدی نیز در این نسخه به حد کمال رسیده است.
153. چرا معمولا برای 10 آمپر فیوز نمیزارن ولی واسه زیر 200 میلی آمپر فیوز میزارن ؟ :نیش: اول بگو واسه کجا رو میگی که فیوز میخوای بذاری تا بهت بگم ...

154. نظرت درباره ی نقد فیلم Resident Evil 5 چیه ؟

می توان گفت جمعیت زامبی ها را کسانی مانند " جورج رومرو " به سینماها معرفی کردند و باعث شهرت عامیانه آنها شدند اما در ایران این موجودات را شاید خیلی ها برای اولین بار در بازی " رزیدنت اویل " که برای کنسول پلی استیشن ساخته شد بخاطر بیاورند. روزگاری که در ابتدا همه ما از این موجودات آدم خوار می ترسیدیم اما مدتها بعد یاد گرفتیم که در کنار آنها زندگی مسالمت آمیزی داشته باشیم ،آنها را دوست داشته باشیم و بجای صفت آدم خوار به آنها زامبی بگوییم!. " رزیدنت اویل " یکی از بازیهای رایانه ای است که نسخه سینمایی آن هنوز هم ساخته می شود و البته طرفداران خاص خودش را هم دارد. روند تغییرات در فیلم "رزیدنت اویل" جالب بوده است ، این فیلم براساس یک بازی ترسناک بسیار محبوب به همین نام ساخته شده است بنابراین اولین قسمت از فیلم
" اویل " هم بیشتر از آنکه اکشن باشد یک فیلم ترسناک بود. در قسمت دوم و سوم اما ورق برگشت و این بار دیگر خبر چندانی از ترس نبود و اکشن در تمام سکانس ها خودنمایی می کرد. حالا قسمت چهارم اکران شده است و می توان آن را اولین فیلمی زامبی ایی ! نامید که با فناوری 3D ساخته شده است و ما این بار افتخار دیدن جماعت زامبی را با استفاده از فناوری سه یعدی خواهیم داشت.
در دنیایی که بر اثر پخش شدن ویروس مرگبار ساخت شرکت آمبرلا نابود شده است و کسانی که زنده مانده اند تبدیل به زامبی های آدم خوار شده اند، اکنون آلیس ( میلا جوویچ ) که تنها امید برای نجات یافتن و پیدا کردن راهی برای مقابله با ویروس مرگبار است در سفر خود برای پیدا کردن افراد سالم و محلی که به ویروس آلوده نشده باشد، به طور اتفاقی با یکی از دوستان قدیمی خود به نام کلیر ( آلی لارتر ) روبرو می شود. آنها به نقشه ای دست پیدا می کنند که محلی را نشان می دهد که به نظر می رسد از ویروس پاک است. اما هنگامی که به آنجا می رسند. متوجه می شوند که در آنجا ویروس مرگبارتر از گذشته وجود دارد. و اکنون آلیس و گروهی از دوستانش باید خود را از این مهلکه نجات دهند..
به دنبال داستان منطقی بودن و مقایسه آن با بازی کار بیهوده ای است پس پیشنهاد می کنم اینکار را انجام ندهید! اگر شما در بازی " رزیدنت اویل " هیچ وقت تمام شخصیت های بازی را یکجا ندیده اید ، نسخه سینمایی آن اینکار را برای شما کرده است و همه آنها را بدون هیچ تفکری در کنار هم قرار داده است. شخصیت هایی که زیاد شدن آنها در این فیلم هیچ هیجانی به آن نداده است و تنها باعث شده است آدمهای زیاد تری در فیلم حرف بزنند!. تعدد بازیگران مطرح در این فیلم بیشتر از هر زمان دیگر است، علاوه بر " الی لارتر " که از قسمت سوم پایش به فیلم باز شد ، " ونورث میلر " ستاره سریال محبوب " فرار از زندان " نیز در این فیلم در نقش کریس ردیفلد حضور دارد. البته من هر چقدر سعی کردم نتوانستم شباهتی بین او و شخصیت بازی پیدا کنم اما بهرحال حضور او موثر در فروش فیلم هست وگرنه نمی توان گفت او بازی قابل قبولی در فیلم ارائه داده است به این دلیل که شخصیت ها به بدترین شکل ممکن پرداخته شده اند. مشکل دیگر فیلم که بیننده را تحت تاثیر قرار داده است تاکید بیش از حد سازندگان بر سه بعدی بودن فیلم است،
قبل از اکران این فیلم در تریلر رسمی فیلم تقریبا در تمام لحظات فناوری سه بعدی تبلیغ می شد و حالا هم که فیلم اکران شده است می بینیم که تاکید آنها بی دلیل نبوده و فیلم کاملا سه بعدی شده است. فیلم با یک سکانس ماتریکسی! آغاز می شود که آلیس در حال مبارزه با کارمندان شرکت آمبرلا است و بعد از چند تیراندازی ناگهان به سبک ترینتی در فیلم ماتریکس از پنجره به همراه یک اسلحه سوزان به پیرون می پرد. از این نوع صحنه ها در " زندگی پس از مرگ " به وفور خواهید دید، متاسفانه فیلم بیش از آنکه بر داستان و اکشن منتطقی تمرکز کند ، به استفاده همه جانبه از فناوری 3 بعدی تاکید کرده است که نتیجه اش یک فیلم با انواع صحنه های اکشن جدید است که هرچند در ابتدا جذاب به نظر می رسد اما در ادامه به شدت یکنواخت و خسته کنند می شوند. در این قسمت جلاد نیز حضور دارد که می تواند برای کسانی که بازی " رزیدنت اویل 5" را انجام داده باشند جذاب باشد هرچند که نامش در فیلم تبردار است. یکی از معدود شخصیت های جالب فیلم همین آدم عظیم الجثه است که البته در بازی هم به همین میزان جذاب بود. برای کسانی که بازی را انجام نداده اند پیشنهاد می کنم این شخصیت را ملاقات کنند!. " پاول اندرسون " ( مورتال کمبات ، مسابقه مرگ ) کارگردان این فیلم و همسر نقش اول فیلم یعنی خانم " میلا جوویچ " ، کارگردان قسمت اول فیلم " رزیدنت اویل " بود که به نوعی می توان آن را بهترین قسمت سری فیلمهای " اویل " نیز به حساب آورد. او بعد از تهیه کنندگی قسمت های دوم و سوم ، تصمیم گرفت که چهارمین قسمت را خودش کارگردانی کند اما او نتوانست از پس کارگردانی این فیلم پرطرفدار بخوبی برآید. استفاده نامعقول و بیش از حد از فناوری سه بعدی ایده ای بود که بر روی کاغذ موفق به نظر می رسید اما این فیلم نشانه خوبی است تا متوجه شویم همیشه سه بعدی جذاب نیست و باید فاکتورهای دیگر را هم در نظر گرفت. " میلا جوویچ " می گوید : این فیلم برای نوجوانان و دختران ساخته شده است و نباید انتظار دیگری از آن داشت باشید. " اندرسون " هم مانند همسرش هیچ وقت جمله ی دیگری در وصف فیلم نگفت و بنظر می رسد خودش هم می داند که این فیلم برای طیف وسیع تماشاگران سینما ساخته نشده است و تنها طرفداران بازی و نوجوانان را مخاطب خود قرار داده است. اما آیا به نظر شما دیدن پریدن های ماتریکسی ! آلیس و همراهی زامبی های بی شعور! با او به مزاق طرفداران خوش می آید؟

کارگردان : Paul W.S. Anderson
3.jpg

نویسنده :
Paul W.S. Anderson

بازیگران :
Milla Jovovich ... Alice
Ali Larter ... Claire Redfield
Kim Coates ... Bennett
Shawn Roberts ... Albert Wesker
Wentworth Miller ... Chris Redfield
Sienna Guillory ... Jill *********
و...............
ژانر : اکشن
درجه سنی : R ( مناسب برای افراد بالای 17 سال)
زمان : 90دقیقه

155. بنظرت کار با پروتئوس راحت تره یا کار با پروتل ؟
نه کار با پروتئوس خیلی راحت تره اما پروتل بهتره برای کارایی که بخوای بردت رو جوری که میخوای بزنی یعنی پیشرفته تره ، پروتیوس هم بد نیست خوبه ...
protuse بیشتر برای شبیه سازی مدار خوبه ، من تاحالا برای طراحی برد ازش استفاده نکردم.طراحی برد فقط protel، البته برای شبیه سازی مدار pspice پیشرفته تره! كار كردن با protuse خيلي راحته،خيلي هم سريعه اما يه مقداري كتابخونه هاش ناقصه ، ولي كار كردن با altium بهتره چون تنظيماته بيشتري رو ميتوني براي برداتون داشته باشيد ، حالا لطف كنيد شما هم نظرتون رو بگيد... مشکل پروتئوس اینه که نمیشه با ابعاد واقعی پرینت گرفتش ...

:نیش2:ممنون از رضا خان عزیز دوست جدید بنده به خاطر طرح سوالات آسونش ... :49: ایشالا تو صندلی داغ خودش جبران می کنم ...:4:

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
156نظرت چیه میخوام ازت سوال بپرسم
157راستی سلام خوبی؟
158_
نظرت در مورد:
1.تئاتر
2.فیس بوک
3.موسیقی
4.اس ام اس
5.دید و بازدید
6.آرامش
7.جدال
8.تعصب
9.غرور
10.قصه های کودکانه
159_این شماره نوشتن هم معوذلی شده؟:نیش:
160
ساز میزنی؟ چی؟
161
تفریح سالمت چیه؟:نیش:
162تا حالا شده با خودت لج کنی؟ چرا؟
163چی میتونه الان حالتو عوض کنه ؟
164نظرت درباره ی آدمای آسمون جل و خبرچین و عقده ای ؟:نیش:
165یکی از قوانینی که دوست داری تو جهان تغییرش بدی ؟
166چقدر از خصوصیات متولدین ماه تولدت رو می دونی؟
167دوست داری مققیم چه کشوری باشی؟
168چه رنگ هایی دوست داری؟
169کدام خواننده روبیشتردوست داری؟
170کدوم شکلک سایت روازهمه بیشتردوس داری؟!
فعلا همینا خوش باشی

Reza.M

Banned
آفرین مهسا خانم خوشم آمد :نیش::دست:
نشون دادی که به این راحتی نمیشه شما رو گیر انداخت :شاد:
اینم چندتا سوال دیگه :

برای تعیین نیروی وارد بر سیم حامل جریان چه روشی را پیشنهاد میکنید ؟
بزرگی نیروی محرکه الکتریکی القایی در یک حلقه ی رسانا رو تعریف کنید ؟
حساسیت نسبی چشم انسان سالم روی چه عددی ماکزیمم رو داره ؟ و روی چه طول موجی ؟ و به چه رنگی ؟ :نیش:
مقدار دقیق و مقدار مورد استفاده شده ی تندی نور در خلاء چه اعدادی می باشد ؟ ( راهنمایی : اعداد با هم یکسان نیستند :نیش: )
اگه یه سیم در یه جایی از خونه اتصال کوتاه بشه راحت ترین راه آشکار سازی اون چیه ؟ فقط استفاده از یک وسیله مجاز است .
چرا برای تغییر ولتاژ در خوروجی از مقاومت متغیر استفاده میشه ؟

-----------------------------------------
یه چند تا سوال دیگه :

بنظرت چرا من مدیر شدم ؟
دوست داری چه جوایزی توی مسابقات ارائه کنیم ؟
بنظرت گرونترین جایزه ی ما چه چیزی میتونه باشه ؟
نظرت راجع به گواهینامه ی موتور چیه ؟
چرا من میخوام همش سوالای سخت بپرسم ازت ؟
بنظرت سوالایی که پرسیدم آسونه یا سخت ترش کنم ؟

با تشکر

H@DI

کاربر ويژه
سلام

من هادی معروف به ...............

خوبی خوشی صندلی داغت خوش گذشت ؟

سوالا سعی میکنم کم بپرسم

اگه از يك نفر متنفر باشي بهت سلام كنه جوابشو ميدي؟

ميتونيد جواني رو تعريف کنيد؟

شعار هميشگيتون؟

يه تجربه خوب؟

نظرتون درباره غروب هاي جمعه چيه ؟

اگه دلت بگيره چي کار مي کني تا از اين حالت غريب در بياي ؟

سخترين غذايي که مي تونيد درست کنيد چيه؟

چه رابطه اي با خدا داريد؟
بیشتر به چه امامی متوسل میشی؟

از يه نفر بخواه حلالت کنه؟

مهمترين سوال من اينه هدفت چي واسه زندگي؟

شده دل کسي رو بشکني؟

اگه به يه مقام بالا برسي پاييني هارو که فراموش ميکني؟

تا حالا شده بي دليل دلت بخواد بري يه گوشه تنها براي خودت گريه کني؟دليلش چي بوده؟

کدام بخشهاي سايت رو بيشتر دوست داري؟ چرا؟
هيجان انگيزترين حرفي که تا به حال بهت زدن ؟

اهل ورزش هستي؟اگه اره چي؟

استقلال یا پرسپولیس؟

از باشگاههای اروپایی کدوم رو بیشتر دوست داری؟

بازیکنان مورد علاقت کیا هستن؟یکی خارجی یکی ایرانی؟

از تو شهر های ایران چه شهری رو بیشر دوست داری و دل می خواد یه روز توش زندگی کنی

کشور چی؟

BLaDe

متخصص بخش زبان

156. نظرت چیه میخوام ازت سوال بپرسم ؟ خوشحالم که بالاخره یکی اومد ازم سوال کنه ... دستت هم درد نکنه ...:نیش2:

157. راستی سلام خوبی؟ علیک سلام ... بعله خوبم شما هم خوبید ؟؟ بفرما رو صندلی داغ شریکی بشینیم ...:50:

158. نظرت در مورد :

1.
تئاتر : اصلا از تئاتر خوشم نمیاد و پیشم خیلی بیخود و مسخره س ...:51:

2. فیس بوک : متاسفانه موفق به ورودش هنوز نشدم ...:48:

3. موسیقی : عاشقشم و از آهنگ گوش دادن لذت می برم ... موسیقی یعنی زندگی ...:غش:

4. اس ام اس : وقتی میخوای زنگ نزنی و کمتر شارژت مصرف بشه ، چیز خیلی خوبیه ...

5. دید و بازدید : فقط دید و بازدید از فامیلایی که دختر یا پسر همسن خودم رو دارن خوشم میاد وگرنه حوصلم سر میره ...

6.
آرامش : چیز خیلی خوبی در زندگی به شمار میره که همه ندارنش ...
:خونسرد:

7. جدال : کاملا از هر گونه دعوا و جنگ و جدال دوری می کنم و صلح طلبم ...:اخطار:

8.
تعصب : در حالت کلی زیاد خوب نیست به نظر من ...:مشکوک:

9.
غرور : به اندازه ش خوبه ولی زیادش باعث میشه آدم خودشو دست بالا بگیره مثل بعضیا تو فامیل دورمون که میشناسم و شدیداً ازشون دوری می کنم ....:نمیدونم:

10. قصه های کودکانه : برای بچه ها سرگرم کننده و گول زننده برای ساکت کردنشون است ...

159. این شماره نوشتن هم معوذلی شده؟ بله ، جزء قوانین صندلی داغه ...:آه:

160. ساز میزنی؟ چی؟ نه بلد نیستم ...:52:

161. تفریح سالمت چیه؟ موتور روندن و مطالعه کتاب زبان و تو انجمن ول گشتن و تماشای فیلم و سریال و انیمه ژاپنی ...:قلیون:

162. تا حالا شده با خودت لج کنی؟ چرا؟ نه پیش نیومده ، ولی خب مگه مرض دارم با خودم لج کنم ؟؟؟!!!:نه:

163. چی میتونه الان حالتو عوض کنه ؟ پخش یه کنسرت زنده از خواننده خارجی Taylor Swift با زیرنویس فارسی از یه کانال ( همون اون ) که من هم ضبطش کنم ... :خجالت:

164. نظرت درباره ی آدمای آسمون جل و خبرچین و عقده ای ؟ ازشون بدم میاد و باهاشون معاشرت نمی کنم و نمیشه بهشون اعتماد کرد ... :راز:

165. یکی از قوانینی که دوست داری تو جهان تغییرش بدی ؟ تو جهان که همه چیز سر جاشه ولی تو ایران خیلی چیزا هست که دلم میخواد تغییرشون بدم ... مثلا حقوق نمایندگان مجلس رو ماهی 300 تومن کنم ، یا رئیس روسا و اون بالایی هایی که حقوق میلیونی میگیرن رو خیلی کمش کنم ، به مردم بی فرهنگ ، فرهنگ یاد بدم ، یه قانون بذارم که هر کی رو زمین آشغال ریخت 5000 تومن جریمه بشه و ... :عصبانی:

166.
چقدر از خصوصیات متولدین ماه تولدت رو می دونی؟
ویژگی‌ها و خصوصیات‌ کلی‌ متولدین‌ آذر ماه‌:
خوش‌ بین‌،خوش‌ خلق‌، مهربان‌، خونگرم‌ و شاد،
درستکار، صادق‌، شریف‌، رو راست‌،
راستگو، بی‌غل‌ و غش‌ و بی‌شیله‌ پیله‌
اندیشمند، روشنفکر و فیلسوف‌ منش‌
:داغ:

جنبه‌ منفی‌ شخصیت‌ متولدین‌ آذر ماه‌:
خوش‌ بینی‌ کورکورانه‌، بی‌خیالی‌، بی‌دقتی‌، بی‌احتیاطی‌ و بی‌توجهی‌
ظاهر بینی‌ و سادگی
بی‌قراری‌ و نا آرامی‌ :گریه:

167.
دوست داری مقیم چه کشوری باشی؟ آمریکا یا کانادا یا فرانسه یا منچستر در انگلیس ...:چشمک:

168. چه رنگ هایی دوست داری؟ رنگ های روشن مث : آبی آسمانی ، بنفش روشن ، سبز کمرنگ ، نارنجی ، کِرِم و طوسی . :احترام:

169.
کدام خواننده رو بیشتر دوست داری؟ خب تعدادشون زیاده ... :نیش: بین ایرونیا سیاوش قمیشی ، محسن یگانه و حمید عسکری ... بین خارجیا انریکو ( Enrique Iglesias ) ، برونو مارس ( Bruno Mars ) ، تیلور سوییفت ( Taylor Swift ) و کریس برون ( Chris Brown) و الکساندر ریباک ( Alexander Rybak ) و نیکول شوآرتزینگر ( Nicole Scherzinger ) و گروه بلو ( Blue Band ) ... :سوت:

170.
کدوم شکلک سایت رو از همه بیشتر دوس داری؟! اینو : :63:

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

به به می بینم که کبابمون داره حاضر میشه :بدجنس:
سلام مهسای عزیزممم. سؤالای منم یالله جواب بده :شاد:
پیشاپیش ممنون :گل:

199- با شنیدن اسم خدا اوّلین صفتی که توی ذهنت نقش می بنده چیه؟ مهربونیش؟ حکمتش؟ یا جبرش؟
200- شیرین زبونی و تکیه کلامت توی بچّگی چی بوده؟:8:
201- شادی رو از دنیای بیرون می گیری یا دنیای درونت؟ آرامش رو چطور؟
202- تعریفت از دوستی چیه؟
203- شما اصولاً به عمق دوستی بیش از سطحش اهمّیت میدی؟
204- با آدم حسود باید چه کار کرد؟
205- اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت ازت سلب بشه ، چطورمیتونی هدفت رو دنبال کنی؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی؟!!!:تعجب:) میتونی نشون بدی شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چیرو بخوای بدست بیاری حتّیاگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟
206 - توی صندوق صدقات خیابونا پول میندازی؟ (منظورم اینه که توی صندوق صدقات عمومی پول میریزی یا نه؟)
207 - با دوستی که دورت زده چی کار میکنی؟
208- بحث سیاسی دوست داری؟
209- اسم شب؟!!! :نیش:
210 - با گریه چطوری؟ :نیش:
211 - موهبت یامواهب زندگیتو نام میبری برامون ؟
212 - به سنّتای اجتماعی و قومی چه قد اعتقاد داری؟ (فقط اجتماعی رو بگو بی زحمت ، مذهبی نه)
213- بهترین هدیه ی مادّی برای شما چی میتونه باشه؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

214- تو دوستی چقد از منافع خودت مایه میذاری؟
215- اخبار حوادث رو چقدر دنبال میکنی ؟
216- دوست داشتی تو یه کلبه ی چوبی تو جنگل زندگی میکردی ؟بعد هر روز صبح سبدت رو برمیداشتی و برای چیدن تمشک راهی جنگل میشدی؟!!! :تعجب: توی راه با خرگوشا و گلا حرف میزدی و با پروانه ها بازی میکردی؟ :نیش2:دوست داشتی؟
217- دوست داشتی چقد ثروت داشتی؟ دلت میخواست انقد داشتی که بتونی ماشین آخرین سیستم بخری یا خیلی امکانات اختصاصی دیگه داشته باشی که آدمای عادّی ندارن؟
218- چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری داری؟
219- چه جور عکس و تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیت می پسندی؟
220 - وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد میشی ، هرچی از فروشنده میپرسی جوابتو نمیده وتحویل نمی گیره ، چی کار میکنی؟

221- کدوم پارک تهرانو بیشتر دوست داری؟

222 - وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم میشی وهیچ جور نمی تونی جوابی پیدا کنی ،ملاکت برای تصمیم گیری چیه؟
223- تا حالا شده قهر کنی شام نخوری؟!!
224- چی اعصابتو خورد میکنه ، طوری که نتونی خودتو کنترل کنی؟
225- روی چیزی هم تعصّب داری؟
226- اگه توی یه جمعی باشی که درک نشی و کلّاً وجود و رفتارت برای اونا غریب و غریبه باشه ( یعنی در مورد شخصیّت و رفتارت تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن وبا حرف و عمل نتونی بهشون ، خودتو بشناسونی:تعجب: ) برای نشون دادن خود واقعیت میجنگی یا تو لاک خودت پنهان میشی؟
227- وقتی فرصت خوابیدن نداری وخسته و خواب آلودی چه شکلی میشی؟ بد اخلاق ؟ یا فقط کسل؟
228- مامانت یا بابات ؟با کدوم راحت تری ؟

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

229- گل موره علاقه ت ؟
230- توئم لپ لپو واسه کیفیتش میخری؟!!! :)غش2: شوخی کردم گریه نکن:غش2:)
231- شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟
232- اگه بفهمی یکی از دخترای انجمن در اصل پسره وتاحالا چاخان میکرده چی بهش میگفتی؟ برعکس به پسری که خودشو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگی؟
233- یه مرد واقعی چه خصوصیاتی داره؟
234- یه پدر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟
235- واکنشت در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ {یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت} بهشون زل میزنی؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینی داری؟ یا سعی میکنی علی رغم کنجکاویت اصلاً نگاهشون نکنی؟
236- شیرینی مورد علاقه ت ؟ شکلات مورد علاقه ت؟
237- دوران کودکیت برات شیرین بوده؟
238- سؤالی هم بوده که دوست داشتی بپرسیمو نپرسیدیم؟ اگه هست جوابشم بده دیگه :نیش:
239- الآن فشارت چنده؟:بدجنس:
240- ...؟ :15:

خوشحالم که به سهم خودم تو دود کردنت نقش داشتم مهساجووون :بدجنس: :غش2:
خسته نباشی:گل:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام مهسا خانم ، دوست قدیمی
241-خوبی؟

242-فكر ميكنين كدوم خصوصيتت باعث جلب نظر ديگران میشه؟

243-اگر دوباره متولد بشین (یه فرصت دوباره) چه هدفی رو دنبال میکنی؟

244-اهل کل کل هستید؟چرا؟

245-پنج تا سوالی که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين؟

246-به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟

247-لطفا با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید.
فداكاري:
عشق:
پاييز:
زندگي:
ایمان:
بهار:
ایثار:
انسان:
حیوان:
مهمان:
ایران:
باران:
من:
طراحی:
اصفهان:
دیزی:
کله پاچه:
پشتکار:
248-کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟

249-كدوم يك بدتره؟
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی

250-از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟

251-یه جوک خیلی توپ و باحال بگو:

252-بهترین همدم تنهایی ات؟ بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟

253-جمع کن و حسابگری یا ولخرجی؟ چرا؟

254-فرض کن آینده است و الان همه چیز عالی و روبراهه ، الان دامادت رو بیشتر دوست داری یا عروست رو؟مادر زن خوبی میشی یا مادر شوهر خوبی؟

255-یه آرزو کن که محال نباشه ولی زیاد دم دست هم نباشه:

256-آدم خوشبینی هستی یا آدم بد بینی؟

257-بهترین تفریحت چیه؟ چرا؟

258-چرا وقتی سیب تو سر نیوتن خورد تعجب کرد؟

259-چرا مارمولک شبیه سوسماره ولی بهش میگن مار+ مولک؟

260-غذا چی دوست داری؟ شکمو هستی یا نه؟

261-عشق رو تو نیم خط تعریف کن:

262-اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟

263-اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟

264-حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟

265-یه جوک دیگه هم بگو ولی ایندفعه باید بامزه تر باشه ها اون یکی زیاد خوب نبود

266-دلت واسه کسی تنگ میشه؟ چرا؟

267-از بین زیبایی و ثروت کدوم رو انتخاب میکنی ؟ البته فرض بر این است که با ثروت زیبایی رو نمیشه خرید( فقط یک انتخاب)

268-چرا حمید انقدر منو اذیت میکنه؟ :نیش:

269-چرا حمید رو زن نمیدید ، بره دنبال خونه زندگیش؟ :نیش:

270-خسته که نیستی؟
:گل:

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
271-سلام جهت داغ کردن امدم:نیش:
272_بهترین شکولات وطنی؟
273-چه کشورهایی بغیر از ایران رفتی؟
274-این باران به نظرت پسر نیس:غش2:؟
275-نظرت درباره من؟
176-قبلا من اینجا سمتی داشتم یادته؟
177-سمتم چی بود؟
178دروغ خوبه ؟؟
179-غرور خوبه؟
180-بابا هرچی صفات خوب بود که ماه شما داشت :نیش:؟
181-زندگیت چه رنگیه؟
182-رنگ عشق؟
183-شادمهر گوش دادی؟
184-موزیک بی کلام هم گوش میدی:2:
185-اهل کتاب هستی؟
186-نظرت درباره اینا هم بگو.
آندره تارکوفسکی:
کشلوفسکی:
ویم وندرس:
فرانسوا تروفو:
گودار:
جانی دپ:
راسل کرو :
ژین رنو:
هیث لجر:
تام هنکس:
بن افلک:
استیو مک کوئین:
کیسی افلک:
مت دیمون:
اورلاندو بلوم:
جیمز دین:
جولیا رابرتز:
کیت بلانچت:
وینونا رایدر:
کالین فارل:
دنیل دی لوئیس:
رابین ویلیامز:
الن پیج :
ساندرا بلاک :
هلنا بونهام کارتر:
تیم برتون:
مارتین اسکوسیزی:
کلینت ایست وود:
ونتورت میلر:
دومینیک پورسل:
لیلا هازل کایا:
وین دیزل:
پاول واکر:
جوردانا بروستر:
دواین جانسون:
باران کوثری:
حمید فرخ نژاد:
بهمن قبادی:
هدیه تهرانی:
لیلا اوتادی:
بهاره رهنما:
187-یک کلمه واسه هر کدوم
پائولو کوئیلیو؟
تلقین؟
محمد اصفهانی؟
ارابه ی خدایان؟
سانتیاگو برنابئو؟
سوبسید؟
جادوگر؟
بوسگتس؟
الونگ؟
مسجد؟
مسلخ؟
ساحل؟
پرتابل؟
مختار؟
سردخونه؟
دورتموند؟
اگرو؟
تشیع؟
مسیح؟
اهل سنت؟
یهود؟
زیبا؟
زشت؟
ناسا؟
فراماسون؟
فعلا همینا دور بعد سخت ترش میکنیم:12:

BLaDe

متخصص بخش زبان
قبل از هر چیز ممنون از هادی خان و همشهریم آسمان دریایی بابت طرفداریشون و حمایت از بنده
ببخشید که دیر جواب میدم ... نمیدونم چرا از دیروز تا حالا هر چی میخوام وارد انجمن بشم نمیشه و با هزار بدبختی با وی پی ان تونستم وارد بشم ...

171. برای تعیین نیروی وارد بر سیم حامل جریان چه روشی را پیشنهاد میکنید ؟برای تعيين جهت نيروي وارد بر سيم حاصل جريان در ميدان مغناطيسي (‌قاعده دست راست ) انگشتان دست راست را باز مي كنيم و چهار انگشت را در جهت جريان قرار مي دهيم بگونه اي كه چهار انگشت در جهت ميدان خم شوند ، آنگاه انگشت شست جهت نيرو را نشان مي دهد .

172.
بزرگی نیروی محرکه الکتریکی القایی در یک حلقه ی رسانا رو تعریف کنید ؟ نمیدونم

173. حساسیت نسبی چشم انسان سالم روی چه عددی ماکزیمم رو داره ؟ وروی چه طول موجی ؟ و به چه رنگی ؟
رنگها در هنگام شکسته شدن نور به طول موجهای مختلف پديد می آيند. اين دقيقاً مشابه قرار دادن يک منشور در مقابل نور خورشيد می باشد. در اين هنگام رنگين کمانی از رنگها در سطح مخالف منشور تشکيل می شود. چشم های ما انرژی نور را به پيام های عصبی تبديل نموده و آنها را برای تفسير به سوی مغز ارسال می نمايد و مغز اين پيامهای عصبی را به رنگهای مختلف تفسير می کند. هفت رنگ موجود در رنگين کمان تنها بخش کوچکی از طيف رنگ ها می باشند
نوری که چشم انسان شبیه سازی می کند به انرژی ( فرکانس ، طول موج ) و مقدار نور بستگی داره ...
نور سفید ترکیبی است از سه رنگ آبی سبز و قرمز به نسبت مساوی لست که به آن ها رنگ های اصلی نور گفته می شود بنابراین

قرمز R + سبز G + آبی =B + سفید W

از ترکیب دو به دوی رنگ های اصلی .رنگ های ثانویه به دست می آید

زردR + G = yellow

ارغوانیB + R = magenta

فیروزه ای G + B = cyan

نور زرد Y = مکمل نور آبی

نور ارغوانی M = مکمل نور سبز

نور فیروزه ای C= مکمل نور قرمز

رنگ مکمل:رنگی است که اگر با نور اصلی جمع شود.نور سفید به دست می دهد بنابراین

Y + B = W
M + G = W
C + R = W
همچنین از ترکیب دو به دوی رنگ های ثانویه رنگ های اصلی به دست می آید

C + M = B
مکمل زرد = آبی

Y + C = G
مکمل ارغوانی = سبز

M + Y = R
مکمل فیروزه ای = قرمز

به این ترتیب هر رنگ اصلی به اندازه 1/3 از طیف نور سفید را در خود دارد به بیان دیگر میزان تاثیر رنگ مکمل برار در رنگ اصلی است

.
174. مقدار دقیق و مقدار مورد استفاده شده ی تندی نور در خلاء چه اعدادی می باشد ؟ ( راهنمایی : اعداد با هم یکسان نیستند
اصل موضوع تندی نور:تندی نور در خلا در تمام جهت ها و در تمام چارچوبهای مرجع لخت دارای مقدار یکسان cاست.
هر گاه تندی نور در تمام چارچوبهای مرجع لخت یکسان باشد تندی نور گسیل شده از یک چشمه در حال حرکت باید با تندی نور گسیل شده از یک چشمه ساکن در آزمایشگاه برابر باشد.این ادعا در آزمایشی بسیار دقیق به طور مستقیم مورد آزمون واقع شد.
الکترون ها دست کم تا 0/99999999995 برابر تندی نور شتابدار شده بودند اما تندی آنها اگر چه ممکن بود نزدیک به تندی نور باشد باز هم از تندی نهایی c کمتر بود.
این تندی نهایی دقیقا چنین تعریف شده است:
c=299792458 m/s
تا کنون شما مقدار c را به تقریب مساوی 8^10*3 در نظر میگرفتید اما در ادامه بحث مقدار تقریبی 8^10*2/998 را به کار خواهیم برد.

175.
اگه یه سیم در یه جایی از خونه اتصال کوتاه بشه راحت ترین راه آشکار سازی اون چیه ؟ فقط استفاده از یک وسیله مجاز است . فکر کنم با اهم متر باشه ...
عبور جریان در طول یک سیم به دلیل وجود مقاومت، ایجاد حرارت می کند . در این آزمایش به بررسی اثر مقاومت سیم و گرمای ایجاد شده و نقش فیوز در مدار می پردازیم.
وسایل مورد نیاز

• باطری 6 یا 12 ولتی
  • یک قطعه سیم مسی که به دو سر آن گیره فلزی نصب شده باشد
  • یک رشته سیم آهنی در حدود 15 سانتیمتر

شرح آزمایش
یک سر سیم مسی را به یکی از پایانه های باطری و سر دیگر را توسط گیره و سیم آهنی به پایانه دیگر باطری وصل کنید .

گیره فلزی را روی سیم آهنی حرکت داده و آن را به سمت محلی از سیم که به پایانه باطری نصب شده نزدیک کنید و تغییرات سیم آهنی را مشاهده نمایید .
مشاهده می شود که با این جابجایی رشته سیم آهنی داغ می شود.
آزمایش را با رشته سیم آلومینیوم تکرار کنید و تغییر رنگ آلومینیوم را در اثر حرارت مشاهده نمایید.
چه اتفاقی در حال وقوع است؟
سیم آهنی یک رسانای خوب برای جریان الکتریسیته است ولی در مقایسه با سیم مسی مقاومت بالایی دارد در این مدار قسمت اعظم مقاومت مدار در سیم آهنی است .وقتی گیره را به انتهای سیم آهنی وصل می کنید اختلاف پتانسیل دو پایانه باطری باعث حرکت الکترونها در طول سیم آهنی می شود و این حرکت باعث بالا رفتن حرارت سیم می شود .
همانطور که گیره را روی سیم آهنی به طرف باطری حرکت می دهید مقاومت سیم آهنی کاهش می یابد. (این کاهش به دلیل کاهش طول موثر سیم در مدار است ) و چون اختلاف پتانسیل دو سر مدار ثابت است کاهش مقاومت باعث زیاد شدن مقدار جریان می شود و این شدت جریان بالا باعث بالا رفتن دمای سیم آهنی و حتی سیم مسی می شود .

اتصال کوتاه زمانی اتفاق می افتد که جریان برای عبور، مسیری را می یابد که دارای مقاومت بسیار کمی است . برای مثال هنگامی که پوشش سیم یک وسیله برقی ساییده شده باشد با اتصال قسمت بدون پوشش سیم به بدنه (رسانای) وسیله یک اتصال کوتاه ایجاد کرده ایم در نتیجه مقدار شدت جریان بسیار زیاد می شود و با تولید گرمای زیاد گاه باعث ایجاد آتش سوزی می شود.
برای جلوگیری از این حوادث در منازل از وسایلی مانند ترانسها و یا فیوزها استفاده می شود.
فیوزها دارای رشته سیمهای بسیار نازک است (همانند سیم آهنی در آزمایش بالا )جریان وارد شونده ابتدا از فیوز می گذرد اگر یک اتصال کوتاه در مدار بوجود آید و یا حتی اگر تعداد وسایل زیادی توسط یک سیم در مدار قرار گیرند در اثر زیاد شدن شدت جریانی که وارد مدار می شود سیمهای فیوز سریعا داغ شده و با قطع شدن خود (در واقع سیمهای فیوز در اثر گرمای تولیدی می گدازد) مدار را قطع و مانع ورود جریان بیش از حد مجاز می شود. و به این طریق مانع ایجاد خطراتی مانند آتش سوزی می گردد.

176.
چرا برای تغییر ولتاژ در خروجی از مقاومت متغیر استفاده میشه ؟ در بیشتر کاربرد ها لازم است ولتاژ و فرکانس خروجی قابل کنترل باشد.اگر ولتاژ dc ورودی قابل کنترل باشد میتوان با یک اینورتر که دارای یک نسبت ولتاژ ورودی به خروجی ثابتی است یک ولتاژ خروجی متغیر را به دست آورد.اگر ولتاژ ورودی ثابت و غیر قابل کنترل باشد ،میتوان با تغییر بهره اینورتر توسط روش مدولاسیون پهنای پالس(PWM) یک ولتاژ خروجی متغیر به دست آورد.

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
177. خوبی خوشی صندلی داغت خوش گذشت ؟ ممنونم هادی خان ... بله خیلی خوش میگذره ... جای شما خالی

178. اگه از يك نفر متنفر باشي بهت سلام كنه جوابشو ميدي؟ اگه اون سلام کنه ، منم مجبوری یه سلام خشک و خالی می کنم ازش ... ولی اگه سلام نکنه منم بهش سلام نمی کنم و تحویلش نمی گیرم و انگار شتر دیدی ندیدی ...

179. ميتونيد جواني رو تعريف کنيد؟ جوونی بهترین دووران زندگیه که هر آدم جوون باید نهایت استفاده رو ازش ببره تا بعدها پشیمون نشه ...

180. شعار هميشگيتون؟ بخور تا خورده نشی ...

181. يه تجربه خوب؟ چیزی به ذهنم نمیرسه ...

182. نظرتون درباره غروب هاي جمعه چيه ؟ غروب جمعه رو دوست ندارم چون از فرداش روز از نو و روزی از تو بید و اینکه غروب جمعه همیشه دلگیره ...

183. اگه دلت بگيره چي کار مي کني تا از اين حالت غريب در بياي ؟ معمولا آهنگ آروم گوش میدم یا خودمو یه جوری مشغول می کنم اگه دلم تنگ کسی باشه یا خدایی نکرده کسی رو از دست داده باشم هم ممکنه در تنهایی و بدون اینکه کسی بفهمه گریه کنم ...

184. سخترين غذايي که مي تونيد درست کنيد چيه؟ قرمه سبزی ولی بلد نیستم درستش کنم .... سخت ترین غذایی که میتونم درست کنم ماکارونیه ...

185. چه رابطه اي با خدا داريد؟ متاسفانه رابطه نزدیکی ندارم .. ولی موقع مشکلام یادش میفتم ...

186. بیشتر به چه امامی متوسل میشی؟ بیشتر به خدا متوسل میشم نه اماما ... ولی گاهی وقتا به امام زمان و گاهی امام حسین علیه السلام

187. از يه نفر بخواه حلالت کنه؟ از مادربزرگ مرحومم

188. مهمترين سوال من اينه هدفت چي واسه زندگي؟ خوشبختی در زندگی مشترک و پول پس انداز کردن و سر کار رفتن و توشه خوبی برای آخرت جمع کردن ...

189. شده دل کسي رو بشکني؟ تا دلت بخواد ولی ناخواسته بوده و بعدش ازش عذرخواهی کردم ...

190. اگه به يه مقام بالا برسي پاييني هارو فراموش ميکني؟ نه همچین آدمی نیستم ...

191. تا حالا شده بي دليل دلت بخواد بري يه گوشه تنها براي خودت گريه کني؟ دليلش چي بوده؟ آره خیلی پیش اومده ...دلیلش دلتنگی برای پدر و مادر ، عزیزان از دست داده ام مثل مادربزرگ و پدربزرگ یا شکسته شدن دلم از دست عزیزانم بوده ...

192. کدام بخشهاي سايت رو بيشتر دوست داري؟ چرا؟ بخش بازی ها و مدیریت سایت و نرم افزار و آهنگ ها ... چون سرگرم کننده ان و یا چیزای به درد بخور دارن ..

193. هيجان انگيزترين حرفي که تا به حال بهت زدن ؟ خیلی باحالی ...

194. اهل ورزش هستي؟اگه اره چي؟ دوچرخه سواری و شنا و بدمینتون و والیبال ...

195. استقلال یا پرسپولیس؟ بچه که بودماستقلالی بودم ولی الان دیگه این چیزا رو ترک کردم

196. از باشگاههای اروپایی کدوم رو بیشتر دوست داری؟ میلان ... البته من اهل فوتبال نیستم ...

197. بازیکنان مورد علاقت کیا هستن؟ یکی خارجی یکی ایرانی؟ ایرانیا هیچ کدوم .... خارجیا : مِسی و کریستین رونالدو

198. از تو شهر های ایران چه شهری رو بیشتر دوست داری و دلت می خواد یه روز توش زندگی کنی ؟ رشت

199. کشور چی؟ کانادا یا فرانسه.

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
199- با شنیدن اسم خدا اوّلین صفتی که توی ذهنت نقش می بنده چیه؟ مهربونیش؟ حکمتش؟ یا جبرش؟ارحم الراحمین بودنش

200- شیرین زبونی و تکیه کلامت توی بچّگی چی بوده؟تکیه کلام نداشتم و بیشتر خرابکاری می کردم ...

201- شادی رو از دنیای بیرون می گیری یا دنیای درونت؟ آرامش رو چطور؟ از دنیای بیرونم ... آرامش رو هم همین طور از دیگران ...

202- تعریفت از دوستی چیه؟ وقت گذرونی با دوستان واقعی

203- شما اصولاً به عمق دوستی بیش از سطحش اهمّیت میدی؟ آره چرا که نه

204- با آدم حسود باید چه کار کرد؟ باید جیزش کرد ...

205- اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت ازت سلب بشه ، چطورمیتونی هدفت رو دنبال کنی؟ با پشتکارم (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی؟!!! میتونی نشون بدی شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چیرو بخوای بدست بیاری حتّی اگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟ آره میتونم

206 - توی صندوق صدقات خیابونا پول میندازی؟ (منظورم اینه که توی صندوق صدقات عمومی پول میریزی یا نه؟آره هم تو صندوق پول میندازم هم به فقیرا کمک می کنم ...

207 - با دوستی که دورت زده چی کار میکنی؟ ازش بدم میادو به دوستای دیگه م هم لوش میدم که باهاش دوست نشن ...

208- بحث سیاسی دوست داری؟ نه طرف سیاست نمیرم ... جیزه ...

209- اسم شب؟!!! باقالی

210 - با گریه چطوری؟ گربه رو دوست ندارم فقط بچه گربه خوبه اونم نه اینکه تو خونه نگهش داری ...

211 - موهبت یامواهب زندگیتو نام میبری برامون ؟ سلامتی ، داشتن خانواده و پدر و مادر خوب و شریک زندگی خوب ، اعتقاد به خدا ، از نظر مالی هم الهی شکر و ...

212 - به سنّتای اجتماعی و قومی چه قد اعتقاد داری؟ (فقط اجتماعی رو بگو بی زحمت ، مذهبی نه

نه خیلی متعصبم نه خیلی معتقد ...

213- بهترین هدیه ی مادّی برای شما چی میتونه باشه؟ به یه لپ تاپ یا ماشین پژو 206 قانعم ...

214- تو دوستی چقد از منافع خودت مایه میذاری؟ اگه ببینم دوستم ارزششو داره و دوست واقعیه نه از اون جیب تیغ زن ها ، تا آخرش مایه میذارم ...

215- اخبار حوادث رو چقدر دنبال میکنی ؟ تقریبا هر روز باخبرم ...

216- دوست داشتی تو یه کلبه ی چوبی تو جنگل زندگی میکردی ؟بعد هر روز صبح سبدت رو برمیداشتی و برای چیدن تمشک راهی جنگل میشدی؟!!! توی راه با خرگوشا و گلا حرف میزدی و با پروانه ها بازی میکردی؟ دوست داشتی؟گرچه برام توهمه ، ولی چرا که نه ... بعدشم میرفتم اسب سواری میکردم تو جنگل ...

217- دوست داشتی چقد ثروت داشتی؟ دلت میخواست انقد داشتی که بتونی ماشین آخرین سیستم بخری یا خیلی امکانات اختصاصی دیگه داشته باشی که آدمای عادّی ندارن؟ آره دوست داشتم ولی میخواستم در راه درست مصرفش کنم ... مثلا کلاس ارگ برم یا مقداری از ثروتم رو به فقیرا بدم و در راه دانش خرجش می کردم نه فقط مادیات

218- چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری داری؟عصرها

219- چه جور عکسو تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیت می پسندی؟ عکس هنرپیشه مورد علاقه م یا یه تابلوی منظره

220 - وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد میشی ، هرچی از فروشنده میپرسی جوابتو نمیده وتحویل نمی گیره ، چی کار میکنی؟ بی خیال خرید از اون مازه میشم و میرم از یه مغازه دیگه که خلوته و اخلاق فروشنده اش خوبه خرید می کنم ....

221- کدوم پارک تهرانو بیشتر دوست داری؟ ملت

222 - وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم میشی وهیچ جور نمی تونی جوابی پیدا کنی ،ملاکت برای تصمیم گیری چیه؟ به عقلم رجوع می کنم یا با کسی مشورت می کنم ...

223- تا حالا شده قهر کنی شام نخوری؟!!نه هیچ وقت از شیکمم واسه قهر کردن نمیگذرم ...

224- چی اعصابتو خورد میکنه ، طوری که نتونی خودتو کنترل کنی؟ غم و اندوه

225- روی چیزی هم تعصّب داری؟ نه

226- اگه توی یه جمعی باشی که درک نشی و کلّاً وجود و رفتارت برای اونا غریب و غریبه باشه ( یعنی در مورد شخصیّت و رفتارت تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن وبا حرف و عمل نتونی بهشون ، خودتو بشناسونیبرای نشون دادن خود واقعیت میجنگی یا تو لاک خودت پنهان میشی؟ اگه افکارشون واسم مهم باشه می جنگم ولی اگه اون افراد و طرز فکرشون مهم نباشه بی خیال میشم ...

227- وقتی فرصت خوابیدن نداری وخسته و خواب آلودی چه شکلی میشی؟ بد اخلاق ؟ یا فقط کسل؟متاسفانه هر دوش

228- مامانت یا بابات ؟با کدوم راحت تری ؟ قطعا مامانم

229- گل موره علاقه ت ؟ لیلیوم

230- توئم لپ لپو واسه کیفیتش میخری؟!!! تا حالا نخریدم ...

231- شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟ اگه به نفعت باشه آره میشه

232- اگه بفهمی یکی از دخترای انجمن در اصل پسره وتاحالا چاخان میکرده چی بهش میگفتی؟ می گفتم خیلی پلیدی و می پرسیدم که انگیزه ات چی بوده از این کار ؟

برعکس به پسری که خودشو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگی؟ می گفتم مگه کمبود محبت یا شخصیت داری ؟

233- یه مرد واقعی چه خصوصیاتی داره؟ مرد زندگی بید ، مهربون ، اخلاقش خوبه با همسرش و خانوادش ، خیانت نمی کنه ، اهل کاره و به زندگیش اهمیت میده، همسرش رو درک می کنه و در کار خونه بهش کمک می کنه و تفریح میبرشون ، همسرش رو دوست داره و به دیگران احترام میذاره ...

234- یه پدر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟ مرد زندگی بید ، مهربون ، اخلاقش خوبه با بچه اش و همسرش و خانوادش ، خیانت نمی کنه ، اهل کاره و به زندگیش اهمیت میده ، با کودک و بچه ها خوب میتونه ارتباط برقرار کنه ، مشکلات رو با همسرش با مشورت و بدون دعوا میتونه حل کنه و در رفتار با بچه ها خوبه و با با اونا بازی می کنه ...
235-
واکنشت در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ {یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت} بهشون زل میزنی؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینی داری؟ یا سعی میکنی علی رغم کنجکاویت اصلاً نگاهشون نکنی؟ مثل یه آدم معمولی نگاهشون می کنم ...

236- شیرینی مورد علاقه ت ؟ شکلات مورد علاقه ت؟ شیرینی خامه ای مخصوصا اون که گرده و وسطش پر از خامه است و تهش سوراخ داره ... شکلات کاکائویی ...

237- دوران کودکیت برات شیرین بوده؟آره ولی چیز زیادی از بچگیم یادم نیست ...

238- سؤالی هم بوده که دوست داشتی بپرسیمو نپرسیدیم؟ اگه هست جوابشم بده دیگه بذار یکم فکر کنم بعدا جوابتو میدم ...

239- الآن فشارت چنده؟ فشارم کاملا نرماله ...

:دوست:ممنون از بارون جون و رضا خان بابت سوالاتی که واسم طرح کردن ... ممنون:نیش:

آخرین ویرایش:

mary.brayant

کاربر ويژه
اووووووووووووووووووووووووووووووووو اینهمه سوال!!!!!!
مهسا جون؟؟
رشته دانشگاهیتون چی بود؟؟
شغلتون چیه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا