• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چه نرم افزاری برای حسابداری خوب می باشد ؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

من یه نرم افزار حسابداری میخوام برای مغازه .

میخواستم ببینم کدومشون خیلی خوب کار میکنه و امکانات خوبی داره.

اگر دوستان چیزه خوبی سراغ دارند لطفا بگن ممنون میشم.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
اگه برای مغازه میخوای من هلو رو می پسندم که هم کارایی خوبی داره هم قیمتاش نسبت به بقیه بهتره

ahmadfononi

معاونت انجمن
ممنون امین جان

خودت باهاش کار کردی ؟

چطوریه ؟

محیطش / کار باهاش

میخوام مثلا برای مغازه موبایل که مثلا جنس فروخته میشه توی اون ثبت بشه

laptapiran.com

کاربر ويژه
با سلام

من یه نرم افزار حسابداری میخوام برای مغازه .

میخواستم ببینم کدومشون خیلی خوب کار میکنه و امکانات خوبی داره.

اگر دوستان چیزه خوبی سراغ دارند لطفا بگن ممنون میشم.

سلام
نرم افزار هلو ورژن 11 برای کارتون خوبه
من خودمم از هلو استفاده میکنم و راضیم از همه نظر نرم افزار خوبیه
اگر قبلا باهاش کار کرده باشی و اشنا باشی که خوبه اگر اولین باره که میخوای از هلو استفاده کنی باید بگم یکم کار کردن باهاش سخته و باید خیلی کار کنی که یاد بگیری چون اگر بلد نباشی همه حساب کتابات میریزه به هم و اخر سر منفی میاری یکم هم قیمتش بالاست فکر کنم الان حدود 120 هزار تومن باشه ( حدودا 6 ماه باید الکی و بیخودی باهاش کار کنی تا همه چیزش رو یاد بگیری بعد که یاد گرفتی دوباره ریموو کنی و بنصبی که درست باهاش کار کنی )
اگر نرم افزار راحت تر میخوای نرم افزار حسابداری بازاریان رو بهت پیشنهاد میکنم خیلی کار کردن باهاش راحته و قیمتش هم مناسبه فکر کنم حدود 15 هزار تومن
نرم افزار اسان هم خیلی عالیه البته برای فروشگاه های خیلی بزرگه کار کردن باهاش راحته و نسخه حرفه ای فکر کنم از 400 هزار تومن شروع میشه به بالا
اگر بازم سوال داشتی من در خدمتم .

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
نه هلو 12 یا 13 استفاده کن
بله من استفاده کردم
خیلی کامله
6 ساله هلو کارمیکنم:سوت:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
احمد جان در کل وقتی اسم نرم افزار حسابداری میاد، یعنی شرایط به گونه ای محیا شده که قابل استفاده برای همه کاربران نرم افزار باشه و سختی خاصی پیش رو نباشه.
البته این در مورد نرم افزار های حسابداری پیش رفته که کاربردهای خاص دارند صدق نمیکنه.

hajibandeh

New member
نرم افزار حسابداری میزان از همه نرم افزار حسابداری موجود در بازار بهتره . امکانات نرم افزار حسابداری خوبی داره نسبت به نرم افزارهای حسابداری دیگه کار باهاش راحته . قیمت نرم افزار حسابداری خوبه. من با نرم افزار های حسابداری زیادی کار کردم این از همه بهتره. الان تو اکثر شرکتهای خوبم از نرم افزار حسابداری میزان استفاده می کنند. من لینکشو براتون می گذارم.
http://www.hesabdari-mizan.com/product4.aspx

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نرم افزار حسابداری میزان از همه نرم افزار حسابداری موجود در بازار بهتره . امکانات نرم افزار حسابداری خوبی داره نسبت به نرم افزارهای حسابداری دیگه کار باهاش راحته . قیمت نرم افزار حسابداری خوبه. من با نرم افزار های حسابداری زیادی کار کردم این از همه بهتره. الان تو اکثر شرکتهای خوبم از نرم افزار حسابداری میزان استفاده می کنند. من لینکشو براتون می گذارم.
http://www.hesabdari-mizan.com/product4.aspx

سلام
شما به چه علت میفرمایید این نرم افزار از تمام نرم افزار های موجود بازار بهتر هست!؟ تمام نرم افزار ها؟!

hajibandeh

New member

علت های زیادی داره . چون نرم افزار حسابداری میزان طراح مالی داشته. صزفا با نظر یک برنامه نویس طراحی نشده. از حسابدارهای خبره برای طراحی نرم افزار حسابداری کمک گرفته شده است. اگر شما مشکل حسابداری داشته باشید و به پشتیبانیش تماس بگیرید مشکل حسابداری شما را حل می کنند. همیشه طراح مالی در شرکت وجود دارد. پشتیبانی 24 ساعته دارد از 7 صبح تا 11 شب. مشکل شما را در 24 ساعت برطرف می کنند. جستجو در سنداش خیلی راحته. سند اختتامیه و افتتاحیه اش راحت می خوره. بیشتر محاسباتشو خودش انجام می دهد . یک سطح شناور دارد. که خیلی از نرم افزارهای حسابداری ندارند. رابط کاربری خوبی دارد . کار با نرم افزار حسابداری میزان خیلی راحته. نحوه دستیابی به موضوعات مورد نظر خیلی سریع و راحته است. و .... ببخشید دیگه نمی تونم همشو بگم ولی اگر حسابدار باشید متوجه می شید که نکات گفته شده از چه اهمیتی برخوردارند. خیلی از نرم افزارهای حسابداری موجود در بازار اشکالات فاحشی دارند حتی در محایباتشون چون من با خیلی از این نرم افزار حسابداری کار کردم.. من نمی خواهم اسم ببرم ولی مثلاً شرکتهای نرم افزاری زیادی سالی مالیشونو با گرفتن هزینه از شرکت ها می بندند ولی این نرم افزار حسابداری میزان به صورت رایگان سالی مالی را می بندندو ... در کل نرم افزار حسابداری حرفه ای برای شرکت ها و کارخانجات است . http://www.hesabdari-mizan.com/product4.aspx

آخرین ویرایش:

سایه

کاربر ويژه
سلام
من مدتی با نرم افزار حسابداری هلو کار کردم خوب بود.
به این صورت که ی نرم افزار کلی داره بعد با توجه به تخصص و استفادتون مثلا برای شما کیت فروش موبایل روش نصب میکنید...
اینجوری تخصصی تر عمل میکنه...
کار باهاشم زیاد سخت نبود...

بالا