• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام.
بالاخره بعد از مدتها توانستم در خدمت شما عزیزان باشم.با کمک علی جان ویندوز را عوض کردم .جالب بود که در جعبه محاوره نمی توانستم بنویسم.
به هر حال خوشحالم که مجددا در خدمت شما عزیزان هستم.
:شاد:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام.
بالاخره بعد از مدتها توانستم در خدمت شما عزیزان باشم.با کمک علی جان ویندوز را عوض کردم .جالب بود که در جعبه محاوره نمی توانستم بنویسم.

:13::13::13:
ایول بابا هوشنگم:بغل: مااااا هم خیلی خیلی خوشحالیم:شاد::شاد::گل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام.

آقا هوشنگ قهرمان امشبو پیش ما بمان :شاد2: :شاد2: :شاد2:

خیلی خوش اومدی آقا هوشنگ :بغل: :8: :بغل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری

فرمان دادم بدن مرا مومیایی نکنند و در تابوت نگذارند،به خاک بسپارند تا اجزای بدنم جزو خاک ایران شود...

دیروز، 7 آبان ، روز جهانی بزرگمرد تاریخ بود،مردی که 2564 سال پیش به انسان بودن افراد احترام می گذاشت...

دیروز نشد که بیام این روز پر شکوه رو بهتون تبریک بگم...امروز با تاخیر ، سالروز میلاد کوروش کبیر رو به تک تک آریایی های ایران زمین تبریک میگم و از خداوند بزرگ میخوام تا همیشه در پناه خودش با احترام زندگی کنید...

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
f4x2g5e54y3jsinytl1.png

0mid

متخصص بخش ورزشی

فرمان دادم بدن مرا مومیایی نکنند و در تابوت نگذارند،به خاک بسپارند تا اجزای بدنم جزو خاک ایران شود...

دیروز، 7 آبان ، روز جهانی بزرگمرد تاریخ بود،مردی که 2564 سال پیش به انسان بودن افراد احترام می گذاشت...

دیروز نشد که بیام این روز پر شکوه رو بهتون تبریک بگم...امروز با تاخیر ، سالروز میلاد کوروش کبیر رو به تک تک آریایی های ایران زمین تبریک میگم و از خداوند بزرگ میخوام تا همیشه در پناه خودش با احترام زندگی کنید...

منم به همه پارسی زبانان و ایرانیان عزیز تبریک میگم :0mid:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام :نیش:

به نظر شما،قطار به اينجا برسه،بايد چيکار کنه؟؟؟ :خنده2:
1)پرواز کنه
2)گريه کنه
3)قطار اگه قطار باشه بايد رد بشه
4)همه موارد
5)خودت بگو

tko8248h520f0pp3hul.jpg

Maryam