• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

0mid

متخصص بخش ورزشی

خب باشه :نیش:

چقدر یاد گرفتی :بدجنس: ؟؟؟

بگو ببینم :نیش:

از تو دیگه بعید بود احمد:تعجب:
تو که شاگرد باهوش من هستی باید از همه بهتر بدونی که من همه کلمات رو خودم بلدم حالا اگه میبینی اینجا خودمم جمع بستم بخاطر این بود که ریا نشه :قلیون: :0mid:

به به چه خوشگله :15:
یادم باشه بگم برا من از اینا بخرن :خنده2:

چشم :15:
فقط من شماره حسابمو میدم که شما یاری برسانید تا حرفاتون رو عملی کنیم :بدجنس:

چرا که نه....

ولی کلا موافق این هستم ادم یا ی چیز درست و حسابی میخوره یا اصلا نمیخوره صبوری میکنه تا قدرت خرید پیدا کنه ....:گل:

شمیم

کاربر ويژه
[FONT=courier new, courier, mono]هیچ بارانی[FONT=courier new, courier, mono] جای پای دوست را
[FONT=courier new, courier, mono]از کوچه خاطره ها
[FONT=courier new, courier, mono]نخواهد شست !

شمیم

کاربر ويژه
بچه بوديم دل درد ها را به هزار ناله مي گفتيم همه مي فهم بزرگ شده ايم درد دل را به صد زبان به كسي مي گوييم ...هيچ كس نمي فهمه

www_049.gif

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام دوستای ایران انجمنی همیشه مهربونم.:گل::احترام:..

چند روزی هست که درگیر درمان سردرد ها و میگرنم به روش هومیوپاتی هستم..
:12::13:.

اینه که کمتر میام پیشتون.
:nicolnici::18:اما دوست دارم بدونید همیشه به یادتونم:8::بغل::1:...

ایشالله بعد دوره درمونم با دست پر میام پیشتون دوستای مهربان...
:دوست::بله::چشمک:

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
ممنونم ازتون دوستای مهربونم:5:...آیدای عزیزم و شاهد گل و عزیز.:1:..زنده باشید...:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
نگارم دعا میکنم زوده زود خوب بشی بیای پیشمون :بغل:
دوست جونم تو میتونی میگرن و شکست بدی من میدونم که میتونی :63::nicolnici:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
ممنونم مریمای همیشه مهربونم.:بغل:..مرسی هم از بابت دعای قشنگت هم بابت روحیه و انرژی خیلی خوبی که بهم میدی عزیزم.:13:..با دلگرمی شما دوستای گلم میدونم که میتونم..:8:.مرسیـــــــــــــــــ:84:ــ مرسیـــــــــــــــ.....:14:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
یعنی واقعاً میشه میگرن رو درمان کرد؟! :کسل:

من میسوزم و میسازم... شنیدم به عوامل محیطی بستگی داره :34:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
فیلسوف جان میگرن از فشار عصبی خیلی زیاد و عوامل محیطی به وجود میاد که منم شنیدم درمان قطعی نداره...اما میشه تعداد دفعات این بیماری رو به طرز قابل چشمگیری پاین آورد و کم کرد...

به این صورت که کسایی که از قبل 35 سالگی مبتلا به این بیماری میشن،مثل من، درمانشون خیلی راحت تر و کوتاه مدت تر هستش...و میشه امیدوار بود که دوبار در سال به این درد دچار بشن.

اما کسایی که از 35 سال به بالا به این بیماری مبتلا میشن،یه کم شرایطشون سخت تر میشه.اما باز هم درمان میشن...

دکترم بهم گفته به طور کلی اگه بخوایم نتیجه گیری کنیم،با استفاده از نکاتی که گفته و درمان هایی که صورت گرفته،من میتونم با عمل کردن به این نکات ، به سردرد های خیلی ضعیف دچار بشم نه میگرن های خیلی عذاب آور...

البته اینو بگم که میگرن ارثی هستش...

امروز دوره دوم درمانم رو میرم و میام برات توضیح میدم که چه کارهایی میتونی بکنی که دردت کمتر بشه دوست خوبم...

اصلا" اگه بقیه بچه ها هم موافق باشن،من بعد از هر دوره درمان میام و نتیجه رو براتون مینویسم...
:گل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
در این انجمن همه یا مدیر هستند یا قبلا مدیر بودن

فک کنم فقط من مدیر نیستم:D

ضمن خوش آمد گویی به شما...دوست عزیز...

دوستانی که تازه عضو ایران انجمن میشن و فعالیتشون رو شروع میکنن ،ارتقاء پیدا میکنن به کاربری ویژه...

برای همین هم رنگشون و هم به مرور زمان با توجه به فعالیت هایی که انجام میدن، درجه کاربریشون تغییر پیدا میکنه...شما هم میتونید با فعالیت از کاربرای درجه بالای ما باشید...چرا که نه...
:گل:

میتونید برای شروع به این تاپیک برید و خودتون رو برامون معرفی کنید...:دوست:

[url]http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=570

[/URL]

آخرین ویرایش:

kamrang

New member
سلام من اومدم تو این انجمن با صفا از اینجا بر خلاف سایر انجمن ها که عضوشون هستم واقعا خوشم اومده
باران

بالا