• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
:14:سلام به همه گل های دوست داشتنی انجمن:14:

:ناراحت:اومدم بگم دلم برای تک تکتون خیلی تنگ شده:ناراحت:

:12:هرجا باشم باز به یادتونم :12:

:80:خیلی دوستون دارم :80:

:بغل:

*Mobham*

Banned
چرا مدیر بشم؟
مثلا مدیر بشم چی میشه آیا؟

من انجمنی دیگر مدیر هستم با بیشترین فعالیت در بین کاربران و مدیران انجمن های ایرانی و اون انجمن یکی از بهترنی انجمن های ایران هست!
نیازی ندارم جای دیگه هم مدیر باشم
اینجا هم میام واسه سرگرمی چند دقیقه میمونم و میرم:D

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز حالا این یک بار رو به خاطر روی گل ما، شده برای چند دقیقه این سمت رو به صورت نمادین قبول میکردید راه دوری نمیرفت که!:تعجب2:
شما اول در فکر این باشید که چطور بعد از اینهمه مدت به کاربری ویژه ارتقاء پیدا نکردید بعد به فکر رد کردن پست های بعدی باشید!
ما این موهارو همینطوری سفید نکردیم پسر جان! :adambarfy:

rahnama

پدر ایران انجمن
در سایت آموزش فرهنگ رانندگی , از بس فعالیت نکردم از 2 شدم 1

01.gif

*Mobham*

Banned
جناب آقای ادمین

من 20 روزی هست این انجمن رو دیدم

نه شمارو میشناسم و نه این انجمن رو برای فعالیت به هیچ وجه انتخاب نمیکنم

کاربر ویژه؟

زیادی توهمی شدید اقای ادمین بهتر هست این حس رو از سر بیرون کنید و تبلیغاتتون رو برای انجمن به شکلی دیگه ادامه بدید
من به جز این چند تاپیک که میبینید تاپیک دیگه ای ایجاد نکردم و نمیکنم چون اینجارو در حدی نمیبینیم که فعالیتی در اون انجام بدم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من به جز این چند تاپیک که میبینید تاپیک دیگه ای ایجاد نکردم و نمیکنم چون اینجارو در حدی نمیبینیم که فعالیتی در اون انجام بدم

این موارد که شما ارسال میکنید پست هستند دوست عزیز، تاپیک موضوع جدائی هست.
من قبلاً هم به شما اخطار دادم، عرض کردم که دعوت نامه ای برای شما ارسال نشده و اگر اینطور که میگید اینجا رو کمتر از شایستگی های خودتون میدونید احباری نیست که هر روز اینجا سر بزنید پس میتونید بفرمایید جایی فعالیت کنید که در حد توانایی های شما باشد.
اما فکر میکنم شما به نوعی وابستگی پیدا کردید که این کار رو انجام ندادید! به هر حال من پیشنهاد میکنم که در این انجمن فعالیتی نداشته باشید. چون ما اینجا رسم نداریم که وقتی کاربر و یا مدیری به ما احترام گذاشت و ارزش قائل شد و در جواب سوالمون چندین سطر توضیحات و راهنمایی برای ما ارسال کرد در جواب اون جملاتی بی ربط و کاملاً با اهداف خاص بیان کنیم.
قبلاً هم عرض کردم که اجازه ی توهین به کاربران رو نمیدم، بعد از چندین روز باز هم خواهشم از شما این هست که انجمن دیگری رو برای فعالیتتون انتخاب کنید. :گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات
جناب آقای ادمین

من 20 روزی هست این انجمن رو دیدم

نه شمارو میشناسم و نه این انجمن رو برای فعالیت به هیچ وجه انتخاب نمیکنم

کاربر ویژه؟

زیادی توهمی شدید اقای ادمین بهتر هست این حس رو از سر بیرون کنید و تبلیغاتتون رو برای انجمن به شکلی دیگه ادامه بدید

خوشحالم که از همون اولین پست تونستم بفهمم چه نوع طرز فکر اشتباهی دارید دوست عزیز!
ما فکر نمی کنیم مجبور به فعالیت در جایی باشید که لایقتون نیست! این محبّت رو از سر ما کم بفرمایید تا بیش از این شرمنده تون نباشیم.:1:

با عرض پوزش خدمت ادمین عزیز به جهت اینکه من پست ایشون رو اسپم کردم شاید وظیفه دونستم توضیحی به این دوستمون داده باشم.:گل:

*Mobham*

Banned
آقای ادمین منظورم از تاپیک چند تاپیکی بود که روز اول گذاشتم
:D
برم جایی دیگه فعالیت کنم؟
حالا نمیشه بمونم:D:D:D:

منکه توی صحبتهام عرض کردم نیازی به فعالیت ندارم شما هم یک اعتماد به نفس کاذب دارید!:D

اگر اجازه بدید من اسم سایتی که اونجا فعالیت میکنم رو اینجا اعلام کنم تا شما بفهمید دنیا دست کی هست:D

rahnama

پدر ایران انجمن
ما همه انتظار داریم که عزیزان در انجمن وقت خوبی داشته باشند.بارها شده که پستهای من هم به اسپم رفته و فقط بخاطر اینکه مطالب انجمن مفید برای همه عزیزان باشد.من واقعا نمی دانم مشکل کجا است که تا این اندازه خودتان را ناراحت کرده اید؟ قدم همه شما بر روی چشمان من. کاش با دلخوری و دلگیری ما را ترک نفرمائید.
من هنوز در جریان مشکل نیستم , باور بفرمائید هر چی هم که باشد مطمئن باشید بخاطر ناراحتی , شما عزیز من نیست.موفقتر باشی.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
چرا مدیر بشم؟
مثلا مدیر بشم چی میشه آیا؟

من انجمنی دیگر مدیر هستم با بیشترین فعالیت در بین کاربران و مدیران انجمن های ایرانی و اون انجمن یکی از بهترنی انجمن های ایران هست!
نیازی ندارم جای دیگه هم مدیر باشم
اینجا هم میام واسه سرگرمی چند دقیقه میمونم و میرم:D

به قول بروبچ: "loooool"

شما مثل اینکه هنوز از ابهام خارج نشدید :تعجب2:

اره اصلا برای چی مدیر بشی؟ مثلا مدیر بشی به قول خودت چی میدن بهت؟ اصلا بهت چی میرسه مدیر بشی؟ حقوق میگیری یا چیز دیگه ای مگه بهت میرسه؟ اصلا فکر میکنی این همه ادم اینجا مدیر شدن بهشون چی رسیده؟
نه عزیزم از این خبرا نیست اصلا تو محیط مجازی تو هیچ سایتی همچین چیزی نیست,خیالت راحت.

اینجا یه انجمنه با 2 سال سابقه فعالیت با بیشتر از 20000 کاربر و بیشتر از 200000 پست!
اینجا همه ی ما مثل یک خانواده هستیم در کنار هم که اگه هیچ گونه صمیمیت بینمون نبود مطمئن باش هیچ وقت این انجمن به اینجا نمیرسید چون برای موفقیت یک مجموعه تلاش تک تک اعضا لازمه اونم نه از روی دلسوزی نه چیز دیگه!
اینجا همه ی ما بدون هیچ چشم داشتی فعالیت میکنیم و نمیگیم اگه اینکارو کنیم چی بهمون میرسه؟ چون مطمئنا چیزهای مهمتری برامون ارزش دارند.
من با بودن تو این انجمن یه خانواده دیگه , یه جو دوست داشتنی و صمیمی دیگه , دوست های خوب و بعضا صمیمی (که بعضی هاشون از دوستهای واقعی بهم نزدیکترن) و خیلی چیزهای دیگه بدست اوردم که فکر نکنم با پرداخت هر مقدار پولی بتونم اینا رو بدست بیارم!

تمام این رنگ ها همشون رنگ هستند و بعضی ابزارها با ارتقا به اونها فعال میشه برای مدیریت بهتر بخش های تحت مدیریت و به نوعی قدردانی نه چیز دیگه! و در ضمن پست های بالاتر مسئولین های سنگینتر هم دارن:18:

اما شما:
روزی که عضو شدید پس قوانین مربوط به اینجا رو پذیرفتید اما وقتی چند تا پستتون حذف شد یه تاپیک زدید با یک عنوان خیلی زیبا!!!....."الو"
اگه تو خیلی از انجمن ها بودید اجازه نمیدادن اون تاپیک حتی وجود داشته باشه چه برسه به اینکه در نهایت احترام باهاتون صحبت کنند.

حالا هم که میبینید نمیتونید مدیر بشید (کاربر ویژه هم نه) میاید همچین پستی میزنید بدون اینکه به رفتار , اخلاق و پست هاتون توجه کنید.
فعالیت اینجا از روی اجبار و زور نیست که همچین چیزایی میگید.

تا اینجا هر چی پست زدید بقیه اعضا سعی کردن در احترام باهاتون صحبت کنند تا شاید شما تغییری تو پست هاتون ایجاد کنید اما....

جای شما بودم از این به بعد جوابهای توهین آمیز و مسخره امیز نمیدادم!
کسی شما رو مجبور نکرده اینجا بیایید اگه هم میخواین بیاین اول باید احترام طرف مقابل رو رعایت کنید
در غیر این صورت ..... (اسمشو هر چیز میخوای بذار...ناظم بازی....آزادی بیان نداشتن....)

شب خوش!

*Mobham*

Banned
مهدی خان اون پستی که شما اشاره کردید اولین پست من بودش

شما انجمن فعال و خوب ندید برای همین هست اینقدر ذوق و شوق دارید
در ضمن اون تاپیکی که من زدم هر انجمن دیگری هم بودم اجازه زدنش رو داشتم هرجا که باشی مدیرانش به این شکل صحبت میکنند که اگر جای دیگه ای بودید اجازه اینکار یا اون کار را نمیدادند که به نوعی بازار گرمی هست

کنار هم باشید و خوش باشید و از این با هم بودن لذت ببرید چه اینجا چه جای دیگه من هم نمیخوام باعث ناراحتی شما بشم چون چیزی به من نمیرسه از ناراحتی شما دوستان

همیشه شاد و سلامت باشید

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
کنار هم باشید و خوش باشید و از این با هم بودن لذت ببرید چه اینجا چه جای دیگه

معلوووووووووووووووومه که ما دوستای ایران انجمنی همیشه در کنار هم شاد و خوشحال می مونیم و به هم افتخار می کنیم و برای هم آرزوهای خوب داریم و شادی ها و غمهامونو با هم قسمت می کنیم:13::58::شاد::شاد::شاد:
:39::39:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
جناب آقای مبهم
من کاری به اسمت ندارم که مشخصه قصد مفید بودن تو اینجا رو نداشتی
ولی هر کسی معیارای خودشو داره و از یه جو خاصی خوشش میاد
منم تو خیلی انجمنا هستم و خیلی از اون انجمنا هم شاید از نظر تاپیک و تعداد پست و تخصصی تر بودن از اینجا بهتر باشن
ولی من صمیمیت اینجا رو دوست دارم
در ضمن امر برات مشتبه نشه که فکر کنی اینجا بهت پست میدن که نگهت دارن
در هر صورت تو هر جایی که دوست داری خوش باشی

rahnama

پدر ایران انجمن
مهدی خان اون پستی که شما اشاره کردید اولین پست من بودش

شما انجمن فعال و خوب ندید برای همین هست اینقدر ذوق و شوق دارید
در ضمن اون تاپیکی که من زدم هر انجمن دیگری هم بودم اجازه زدنش رو داشتم هرجا که باشی مدیرانش به این شکل صحبت میکنند که اگر جای دیگه ای بودید اجازه اینکار یا اون کار را نمیدادند که به نوعی بازار گرمی هست

کنار هم باشید و خوش باشید و از این با هم بودن لذت ببرید چه اینجا چه جای دیگه من هم نمیخوام باعث ناراحتی شما بشم چون چیزی به من نمیرسه از ناراحتی شما دوستان

همیشه شاد و سلامت باشید

امیدوارم هر جا رفتید موفقتر باشید.

بالا