چرا مدیر بشم؟
مثلا مدیر بشم چی میشه آیا؟
من انجمنی دیگر مدیر هستم با بیشترین فعالیت در بین کاربران و مدیران انجمن های ایرانی و اون انجمن یکی از بهترنی انجمن های ایران هست!
نیازی ندارم جای دیگه هم مدیر باشم
اینجا هم میام واسه سرگرمی چند دقیقه میمونم و میرم
به قول بروبچ: "loooool"
شما مثل اینکه هنوز از ابهام خارج نشدید :تعجب2:
اره اصلا برای چی مدیر بشی؟ مثلا مدیر بشی به قول خودت چی میدن بهت؟ اصلا بهت چی میرسه مدیر بشی؟ حقوق میگیری یا چیز دیگه ای مگه بهت میرسه؟ اصلا فکر میکنی این همه ادم اینجا مدیر شدن بهشون چی رسیده؟
نه عزیزم از این خبرا نیست اصلا تو محیط مجازی تو هیچ سایتی همچین چیزی نیست,خیالت راحت.
اینجا یه انجمنه با 2 سال سابقه فعالیت با بیشتر از 20000 کاربر و بیشتر از 200000 پست!
اینجا همه ی ما مثل یک خانواده هستیم در کنار هم که اگه هیچ گونه صمیمیت بینمون نبود مطمئن باش هیچ وقت این انجمن به اینجا نمیرسید چون برای موفقیت یک مجموعه تلاش تک تک اعضا لازمه اونم نه از روی دلسوزی نه چیز دیگه!
اینجا همه ی ما بدون هیچ چشم داشتی فعالیت میکنیم و نمیگیم اگه اینکارو کنیم چی بهمون میرسه؟ چون مطمئنا چیزهای مهمتری برامون ارزش دارند.
من با بودن تو این انجمن یه خانواده دیگه , یه جو دوست داشتنی و صمیمی دیگه , دوست های خوب و بعضا صمیمی (که بعضی هاشون از دوستهای واقعی بهم نزدیکترن) و خیلی چیزهای دیگه بدست اوردم که فکر نکنم با پرداخت هر مقدار پولی بتونم اینا رو بدست بیارم!
تمام این رنگ ها همشون رنگ هستند و بعضی ابزارها با ارتقا به اونها فعال میشه برای مدیریت بهتر بخش های تحت مدیریت و به نوعی قدردانی نه چیز دیگه! و در ضمن پست های بالاتر مسئولین های سنگینتر هم دارن:18:
اما شما:
روزی که عضو شدید پس قوانین مربوط به اینجا رو پذیرفتید اما وقتی چند تا پستتون حذف شد یه تاپیک زدید با یک عنوان خیلی زیبا!!!....."الو"
اگه تو خیلی از انجمن ها بودید اجازه نمیدادن اون تاپیک حتی وجود داشته باشه چه برسه به اینکه در نهایت احترام باهاتون صحبت کنند.
حالا هم که میبینید نمیتونید مدیر بشید (کاربر ویژه هم نه) میاید همچین پستی میزنید بدون اینکه به رفتار , اخلاق و پست هاتون توجه کنید.
فعالیت اینجا از روی اجبار و زور نیست که همچین چیزایی میگید.
تا اینجا هر چی پست زدید بقیه اعضا سعی کردن در احترام باهاتون صحبت کنند تا شاید شما تغییری تو پست هاتون ایجاد کنید اما....
جای شما بودم از این به بعد جوابهای توهین آمیز و مسخره امیز نمیدادم!
کسی شما رو مجبور نکرده اینجا بیایید اگه هم میخواین بیاین اول باید احترام طرف مقابل رو رعایت کنید در غیر این صورت ..... (اسمشو هر چیز میخوای بذار...ناظم بازی....آزادی بیان نداشتن....)
شب خوش!