Silver Star
مدير ارشد تالار
ای بابا حالا همه میخوان بیان تو :0mid:
خدارو شکر قلب بابا هوشنگ زیبا جادار مطمئنه :0mid:
خب تو هم بیا تو آبجی سولماز الان درو برات باز میکنم:بله:
مرسی داداش گلم:شاد2:
من یه گوشه میشینم شلوغ نمیکنم:12:
ای بابا حالا همه میخوان بیان تو :0mid:
خدارو شکر قلب بابا هوشنگ زیبا جادار مطمئنه :0mid:
خب تو هم بیا تو آبجی سولماز الان درو برات باز میکنم:بله:
مرسی داداش گلم:شاد2:
من یه گوشه میشینم شلوغ نمیکنم:12:
:نیش2::13::8::شاد::شاد2:خواهش میشه آبجی جون :بغل:
تازه تو که تو قلب منم توی جایگاه ویژه هستی :بله: :0mid:
من چی پس:34:
چقدر بعضی از عزیزان دلشون پره.. گاهی از این می ترسم مبادا دوستی رو دلخور کرده باشم بدون اینکه خودم خبر نداشته باشم.
اکثرا دوستان خوبی تو زندگیم داشتم و دارم و خدا رو از این بابت شکر ... هر چند دست تقدیر بیشترشون رو از من جدا کرده و گاهی از خدا می خوام که این تعداد دوستانی که برام مونده رو برای همیشه پیشم نگه داره
گاهی که می بینم دو تا عزیز که هر دو بزرگوارند از هم دلخور میشن و کینه به دل می گیرند دلم می گیره.. به نظر من صداقت خیلی از مسائل رو حل می کنه.. ادعا نمی کنم همیشه دوستانم با من بهترین رفتار رو داشتن ولی همیشه موقع هایی که رفتار خوبی نداشتن سعی کردم یا بهشون حالی کنم که رفتار بدی با من دارند یا اگرم تصمیم گرفتم ببخشمشون دیگه هیچ وقت به روشون نیارم و حتی فراموش می کنم.. از منت گذاشتن متنفرم.
بیایم با خودمون روراست باشیم. اگه توان بخشیدن نداریم نبخشیم. بخشیدن یعنی اینکه وقتی از طرفت گذشتی دیگه هیچ وقت منت سرش نزاری.. انتقام گرفتن خیلی بهتر ازظاهرا گذشت کردن اما بعدها منت گذاشتنه
خیلی وقتها همینکه به طرف می گیم که چه رفتارهایی از او را دوست نداریم خیلی از مسائل بینمون حل میشه و روابط آسونتر می شه و دلها صافتر
خیلی وقتها همینکه به طرف می گیم که چه رفتارهایی از او را دوست نداریم خیلی از مسائل بینمون حل میشه و روابط آسونتر می شه و دلها صافتر
خب حالا یکی یکی بیاین جلو حرف دلتونو بزنین به من مشکلاتمون رو باهم حل کنیم :0mid:
امید جون ، دادا ، من یه 7 یا 8 میلیون وام احتیاج دارم ، با بهره بسیار کم و اقساط بلند مدت :نیش:
بیزحمت جورش کن! :0mid:
:خنده2:
ای جانم:گل: