• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

kamrang

New member
من که از حرفم بر نمی گردم یکی پیدا بشه من رو قانع کنه که این یه اشتباهه .................. دوستی های این دور و زمونه ،برادری ها و غیره تا زمانیکه از طرفت ،دوستت ، برادرت .......... بالاتر نباشی باهات خوبه تا موقعی که چیزی ازش نخوای مخلصتم هست ....... ولی خدا نکه محتاجش بشی ...........................................

Silver Star

مدير ارشد تالار
اصلا قبول ندارم... دوستای واقعی هستن، ولی متاسفانه بعضی چون خودشون نمیخوان به اون مرحله از دوستی واقعی برسن فکر میکنن همه بدن.
البته نمیگم همه اینطوری هستن، هستن دوستایی که واقعی بودن ولی نارفیق گیرشون افتاده، ولی بیشتر آدما خودشون نمیخوان دوست واقعی باشن. البته تا منظور از دوست واقعی چی باشه...

0mid

متخصص بخش ورزشی
اول باید خودمون یادبگیر چطور دوست خوبی باشیم بعد از دیگران توقع داشته باشیم :بله:

rahnama

پدر ایران انجمن
من سالها است که به این اعتقاد دارم :
خوب بودن و خوب رفتار کردن را باید از خود شروع کنیم.
جلوآئینه بایستیم و بخود نگاه کنیم اگر توانستیم با آن شخصی که در آئینه می بینیم (خودمان هستیم و خودمان را نمی توانیم گول بزنیم)دوست باشیم ایمان دارم خوب بودن را از خود شروع کرده ایم.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
چقدر بعضی از عزیزان دلشون پره.. گاهی از این می ترسم مبادا دوستی رو دلخور کرده باشم بدون اینکه خودم خبر نداشته باشم.
اکثرا دوستان خوبی تو زندگیم داشتم و دارم و خدا رو از این بابت شکر ... هر چند دست تقدیر بیشترشون رو از من جدا کرده و گاهی از خدا می خوام که این تعداد دوستانی که برام مونده رو برای همیشه پیشم نگه داره
گاهی که می بینم دو تا عزیز که هر دو بزرگوارند از هم دلخور میشن و کینه به دل می گیرند دلم می گیره.. به نظر من صداقت خیلی از مسائل رو حل می کنه.. ادعا نمی کنم همیشه دوستانم با من بهترین رفتار رو داشتن ولی همیشه موقع هایی که رفتار خوبی نداشتن سعی کردم یا بهشون حالی کنم که رفتار بدی با من دارند یا اگرم تصمیم گرفتم ببخشمشون دیگه هیچ وقت به روشون نیارم و حتی فراموش می کنم.. از منت گذاشتن متنفرم.
بیایم با خودمون روراست باشیم. اگه توان بخشیدن نداریم نبخشیم. بخشیدن یعنی اینکه وقتی از طرفت گذشتی دیگه هیچ وقت منت سرش نزاری.. انتقام گرفتن خیلی بهتر ازظاهرا گذشت کردن اما بعدها منت گذاشتنه
خیلی وقتها همینکه به طرف می گیم که چه رفتارهایی از او را دوست نداریم خیلی از مسائل بینمون حل میشه و روابط آسونتر می شه و دلها صافتر

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
چقدر بعضی از عزیزان دلشون پره.. گاهی از این می ترسم مبادا دوستی رو دلخور کرده باشم بدون اینکه خودم خبر نداشته باشم.
اکثرا دوستان خوبی تو زندگیم داشتم و دارم و خدا رو از این بابت شکر ... هر چند دست تقدیر بیشترشون رو از من جدا کرده و گاهی از خدا می خوام که این تعداد دوستانی که برام مونده رو برای همیشه پیشم نگه داره
گاهی که می بینم دو تا عزیز که هر دو بزرگوارند از هم دلخور میشن و کینه به دل می گیرند دلم می گیره.. به نظر من صداقت خیلی از مسائل رو حل می کنه.. ادعا نمی کنم همیشه دوستانم با من بهترین رفتار رو داشتن ولی همیشه موقع هایی که رفتار خوبی نداشتن سعی کردم یا بهشون حالی کنم که رفتار بدی با من دارند یا اگرم تصمیم گرفتم ببخشمشون دیگه هیچ وقت به روشون نیارم و حتی فراموش می کنم.. از منت گذاشتن متنفرم.
بیایم با خودمون روراست باشیم. اگه توان بخشیدن نداریم نبخشیم. بخشیدن یعنی اینکه وقتی از طرفت گذشتی دیگه هیچ وقت منت سرش نزاری.. انتقام گرفتن خیلی بهتر ازظاهرا گذشت کردن اما بعدها منت گذاشتنه
خیلی وقتها همینکه به طرف می گیم که چه رفتارهایی از او را دوست نداریم خیلی از مسائل بینمون حل میشه و روابط آسونتر می شه و دلها صافتر

:دل شکسته:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

منم نمیخوام ناراحتیهای دوستام رو ببینم
شاید با حرف زدن این ناراحتیها از بین بره
امیدوارم:گل:

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب حالا یکی یکی بیاین جلو حرف دلتونو بزنین به من مشکلاتمون رو باهم حل کنیم :0mid:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
5.jpg
آخر پاييز شد، همه دم ميزنند از شمردن جوجه ها !
امشب موقع خواب بشمار !
بشمار تعداد دل هايي كه بدست آوردي ......
بشمار تعداد لبخندي را كه بر لب دوستت نشاندي .....
بشمار تعداد اشك هايي كه از سر شوق و غم ريختي ......

:پاییز:

0mid

متخصص بخش ورزشی
امید جون ، دادا ، من یه 7 یا 8 میلیون وام احتیاج دارم ، با بهره بسیار کم و اقساط بلند مدت :نیش:
بیزحمت جورش کن! :0mid:
:خنده2:

محمد جون اولا که من گفتم مشکلاتمون رو حل کنیم نه اینکه مشکلاتتون رو حل کنیم :0mid:
دوما خب اینکه کاری نداره یه جا هست بهت میگم برو حتما جواب میگیری اسمشم هست بانک :0mid:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
خخخخخخخخخخخخخخخخ
26649_8xuelu_th.gif

naanaa.bala

کاربر ويژه
وقتــــــی "رفتــــــی" تا آخــــــر "بــــــرو" . . .
وقتــــــی "مانــــــدی" تا آخــــر "بمــــان" . . .
ایــــــن تــــــن.....خستــــــه ســــــت !
از نیــــــمه رفــــــتن ها.............

از نیــــــمه مانـــــدن ها..............
:خجالت2:

بالا