• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

mohammadshamosi

کاربر ويژه
ای دل کوچک من!
غصه نخور، تو خدایی داری
که بزرگ است ، بزرگ
و به قول سهراب: در همین نزدیکیست
ای دل کوچک من!
بگذار که غم و غصه ببارد،
شاید
شاید
اینبار خدا میخواد که پس از بارش غم
و پس از خواندن نامش هر دم
آسمان دل تو صاف شود
و نگاهت به همه اهل زمین پاک شود
شاید اینبار خدا میخواهد که خودش چتر تو باشد
که بمانی
نروی
و دگر باز نگویی: " سهراب،قایقت جا دارد؟"

:گل:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
رابطه بادوستان انقدهام مهم نیست که به خواطرش اشکی ریخته بشه!!
دوست اگه واقعا دوست باشه اشک که هیچی خیلی چیزای دیگه هم حاضرم به خاطرش بدم :دوست:
لطفا ارزش دوستی های واقعی رو با این حرفا کمرنگ نکنید:گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
رابطه بادوستان انقدهام مهم نیست که به خواطرش اشکی ریخته بشه!!

ولی تا حالا دوستان خیلی اشک منو در آوردن:نمیدونم: اینم فقط به این خاطره که اونقدر دوسشون دارم که نمی تونم بی مهری شونو باور داشته باشم و تحمل کنم. به نظر من رابطه با دوستان خیلی هم مهمه! به شرطی که زندگیتو بخاطرشون نبازی و اجازه ندی آزاری بهت برسونن. گرچه در این صورت دیگه اسم اونا رو دوست نمیشه گذاشت:خنده2:

rahnama

پدر ایران انجمن
آسمان دریائی را دوست دارم. دختر :گل: من است و مهربان. وقتی دلش میگیرد, دل من هم می گیرد.کمتر ناراحت می شود. کمتر غمگین می شود مگر آنکه فردی دلش را شکانده باشد.همچنانچه عزیزی روی نادانی دل من را شکست.

0mid

متخصص بخش ورزشی
آسمان دریائی را دوست دارم. دختر :گل: من است و مهربان. وقتی دلش میگیرد, دل من هم می گیرد.کمتر ناراحت می شود. کمتر غمگین می شود مگر آنکه فردی دلش را شکانده باشد.همچنانچه عزیزی روی نادانی دل من را شکست.

پس من چی آقا هوشنگ؟ :سوت:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

:بغل::بغل::بغل:
چی میتونم بگم؟اینقد حرف تو دلم هست.ای کاش میشد گفت...ای کاش:کسل:
من از بیگانگان هرگز ننالم که هر چه کرد با من آن آشنا کرد:64:
خودمو خوب می شناسم.آخرشم میگم: از دست عزیزان گله ای نیست...گر هست دگر حوصله ای نیست:64:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
بالا