• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

☺☻ گردهمایی در مشاعره ی سرعتی ☻☺

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام به گلای ایران انجمن :گل:

جناب چاووش طرحی رو ارائه دادن که مشاعره رو در وقت و ساعت معینی به صورت پی در پی انجام بدیم؛ و گویا شما یاران ادبیاتی هم مثل من مشتاق بودید. (روند صحبتهای یادشده رو در آخر نقل قول می کنم برای یادآوری.)

هنوز امتحانات من تموم نشده امّا بیش از این منتظرتون نمی ذاریم.:19:

علاقه مند بودم جناب چاووش کار رو شروع کنن امّا افتخار این خدمت نصیب خودم شد و با اجازه شون پیشقدم میشم. :شاد:

من برای بدست دادن سررشته ی موضوع به شما، طبق برنامه ی خودم برای حضور در این مشاعره، ساعت 10 سه شنبه شب - 13 تیرماه- رو در نظر گرفتم. می تونید در همین تاپیک نظراتتون رو بگید و ساعت دیگه ای رو طبق توافق جمعی تعیین کنیم.

به امید ساعاتی خوش در کنار هم.:دوست:

اینم یادآوری:

از صبح داشتم با خودم کلنجار میرفتم که این گلایه رو کجا بکنم خوبه که با دیدن این تاپیک کارم راحت شد

حتما این مثل به گوش همه خورده که میگن( نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار) راستش از وقتی مشاعره ریدکال همه بچه های ادبیاتی رو دور خودش جمع کرده کسی دیگه زیاد به سراغ مشاعره سنتی خودمون که از قدیم الایام همه جا رایج بوده نمیره و این موضوع به شخصه منو دلگیر کرده.
این از گلایه
و اما پیشنهاد:

به نظرم اگه بشه هر چند روز یک بار در روز های معین و ساعت مشخصی تعیین بشه و از قبل اطلاع رسانی بشه که ادبیاتی های انجمن چند ساعتی رو دور هم باشند و این مشاعره مهجور مانده رو هم احیا کنند بهتر میشه چون معمولا اولین کسی که وارد انجمن میشه بلافاصله دنبال تاپیک مشاعره میگرده حالا نظر بقیه هم در این مورد شنیده بشه خوبه ...

ممنون از نظرات و پیشنهاداتتون:گل::شاد:
عرض کنـــــــم... راستش از جانب من -به شخصه- علت کند شدن روند مشاعره هامون گردهمایی ریدکال نیست. دلیلش اینه که کمتر فرصت می کنم پست بزنم و توی همه ی بخش ها کمتر از پیش فعالیت دارم.:خجالت: به دلیل امتحانات و غیره البته.

جناب چاووش اینکه عنوان کردید سر ساعت مشخصی برای مشاعره توی انجمن حاضر بشیم پیشنهاد قشنگیه. خیلی خیلی موافقم:شاد:. با هم هماهنگ می کنیم، خود من هم تا جایی که بتونم شرکت می کنم. ممنونم.:گل:

منم موافقم و هم هستم . فقط کی این اتفاق می افته.:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

2 نکته:

*می تونید بگید که بیشتر علاقه مند به مشاعره در کدوم یک از انواع تاپیک های مشاعره مون هستید.

و یه پیشنهاد هم دارم:

* وقتش که رسید و برای مشاعره حاضر شدیم هر نفر در این تاپیک یک پست بده و اعلام حضور کنه. به این شکل، نوبت هر نفر به ترتیب مشخص میشه و اشتباه و تداخل و معطّلی به وجود نمیاد.

بازم اگه نظر دیگه ای دارید مطرح کنید. :گل:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
درود وقت بخیر
منم باهاش موافقم اما خب بعید می دنم بی مشکل باشه این جریان. چون معطلی و تداخل صد در صد بوجود میاد حتی اگه نوبتی باشه. ولی در کل ایده ی خوبیه.
هر چند من تا حالا ریدکار ادبیات نبودم.
:گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
مرسی از بارون عزیز بابت همه زحمتا و محبتاش:بغل::دوست:
من وسطای هفته انجمن اومدن برام مشکله.. جمعه و شنبه راحتتر می تونم بیام

با آقای سیاوش هم موافقم که میگه:بله:

baroon

متخصص بخش ادبیات

خواهش می کنم سبزه قبا :بغل: :گل:
فاطمه جان من حرفی ندارم. نهایتش اینه که توی سری اول ممکنه حضور نداشته باشم که انشالله در قسمت های بعدی برنامه با کمال میل در کنارتون هستم.:شاد:

منم با صحبت سیاوش عزیز موافقم ولی خب امتحان می کنیم دیگه. یه تجربه ست. شاید تونستیم اشکالات رو با همکاری هم مدیریت کنیم.:19:

baroon

متخصص بخش ادبیات

دوستای گل در مورد وقت مشاعره نظری ندارید؟ همون روز جمعه یا شنبه که فاطمه گفت خوبه دیگه؟ :دوست:
لطفاً اگر موافقید و نیازی به ارسال پست نمی بینید با دکمه ی تشکر یا لایک اعلام بفرمایید.:بدجنس:....:12:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
من بازم هستم :24:
فقط
1شنبه
3 شنبه
5شنبه
نمیتونم در خدمتتون باشم :5:

baroon

متخصص بخش ادبیات

فاطمه جونم من شنبه و یکشنبه امتحان دارم.:آه: هم جمعه و هم شنبه اینطوری ام:73:.... :خنده2:
از دفعه ی دوّمش منم هستم.:19:

ثمره

کاربر ويژه
من متوجه نشدم چه ساعتی؟
آخه من معمولا عصر یا شب راحت تر میتونم تو نت بچرخم و تو انجمن باشم.
احتمالا از یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه من دو روزشو نباشم خونه

baroon

متخصص بخش ادبیات

ساعت نهایی رو در بند بعد ملاحظه کن
ثمره جان.:دوست:

خب بچه ها بچه ها بچه ها... :11: با هماهنگی ای که با فاطمه ی گل و شما دوستای گل انجام شد اعلام می دارم که قرارمون برای جمعه شب (16 ام) ساعت 10 شب تعیین شد.
امیدوارم بهتون خوش بگذره.
:گل:

آخرین ویرایش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
بسیار مشتاقم که شرکت کنم ولی شوربختانه مشغله های زندگی این اجازه رو بهم نمیده:آه:

بهتون خوش بگذره دوستای شعر دوستم:احترام:
موفق باشین:19::گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
من هم اگر خونه بودم و مهمون نداشتم خدمت میرسم :گل:
کاش تایمش کمی زودتر بود :76:
در هر حال سعی میکنم بیام :1:

baroon

متخصص بخش ادبیات

نسرین گل انشالله توی فرصتای بعدی هم من هستم هم خودت:19: البته به شرط رضایت همه از این سبک مشاعره.:1:

مریم جان توی ص قبل خواسته بودم که موافقتونو با وقتش به شکل تشکر و لایک اعلام کنید که لایکو بهم دادی.:بدجنس:
امیدوارم بتونی باشی.:دوست::گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

دوستای گل در مورد وقت مشاعره نظری ندارید؟ همون روز جمعه یا شنبه که فاطمه گفت خوبه دیگه؟ :دوست:
لطفاً اگر موافقید و نیازی به ارسال پست نمی بینید با دکمه ی تشکر یا لایک اعلام بفرمایید.:بدجنس:....:12:

خب جمعه و شنبه رو موافق بودم ولی نه دیگه ساعت 10 شب ! :خنده2:
باز هم میگم خیلی دوست دارم باشم و سعی میکنم حضور داشته باشم :19::4:

baroon

متخصص بخش ادبیات

خب آخه ساعتش رو فکر می کردیم که موافقید. چون شما فقط از روزایی که نمی تونستی بیای گفته بودی؛ و بقیه هم چیزی نگفته بودن. اگر موقعیتش بود زودتر شروع کنید.:نیش2::دوست:
به هرحال تجربه ی اوّله. اگه خوب پیش رفت از سری های بعد انشالله می تونیم با تعداد بیشتری دور هم باشیم. من همه ی سعیمو کردم که همه هماهنگ باشیم. :دوست:
سخت نمی گیریم، به هرحال مشاعره ست دیگه.:چشمک:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
گلا من امشب جایی دعوتم حتما باید برم
امیدوارم منو به بزرگی خودتون ببخشید

بالا