baroon
متخصص بخش ادبیات
سلام به گلای ایران انجمن :گل:
جناب چاووش طرحی رو ارائه دادن که مشاعره رو در وقت و ساعت معینی به صورت پی در پی انجام بدیم؛ و گویا شما یاران ادبیاتی هم مثل من مشتاق بودید. (روند صحبتهای یادشده رو در آخر نقل قول می کنم برای یادآوری.)
هنوز امتحانات من تموم نشده امّا بیش از این منتظرتون نمی ذاریم.:19:
علاقه مند بودم جناب چاووش کار رو شروع کنن امّا افتخار این خدمت نصیب خودم شد و با اجازه شون پیشقدم میشم. :شاد:
من برای بدست دادن سررشته ی موضوع به شما، طبق برنامه ی خودم برای حضور در این مشاعره، ساعت 10 سه شنبه شب - 13 تیرماه- رو در نظر گرفتم. می تونید در همین تاپیک نظراتتون رو بگید و ساعت دیگه ای رو طبق توافق جمعی تعیین کنیم.
به امید ساعاتی خوش در کنار هم.:دوست:
اینم یادآوری:
از صبح داشتم با خودم کلنجار میرفتم که این گلایه رو کجا بکنم خوبه که با دیدن این تاپیک کارم راحت شد
حتما این مثل به گوش همه خورده که میگن( نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار) راستش از وقتی مشاعره ریدکال همه بچه های ادبیاتی رو دور خودش جمع کرده کسی دیگه زیاد به سراغ مشاعره سنتی خودمون که از قدیم الایام همه جا رایج بوده نمیره و این موضوع به شخصه منو دلگیر کرده.
این از گلایه
و اما پیشنهاد:
به نظرم اگه بشه هر چند روز یک بار در روز های معین و ساعت مشخصی تعیین بشه و از قبل اطلاع رسانی بشه که ادبیاتی های انجمن چند ساعتی رو دور هم باشند و این مشاعره مهجور مانده رو هم احیا کنند بهتر میشه چون معمولا اولین کسی که وارد انجمن میشه بلافاصله دنبال تاپیک مشاعره میگرده حالا نظر بقیه هم در این مورد شنیده بشه خوبه ...
ممنون از نظرات و پیشنهاداتتون:گل::شاد:
عرض کنـــــــم... راستش از جانب من -به شخصه- علت کند شدن روند مشاعره هامون گردهمایی ریدکال نیست. دلیلش اینه که کمتر فرصت می کنم پست بزنم و توی همه ی بخش ها کمتر از پیش فعالیت دارم.:خجالت: به دلیل امتحانات و غیره البته.
جناب چاووش اینکه عنوان کردید سر ساعت مشخصی برای مشاعره توی انجمن حاضر بشیم پیشنهاد قشنگیه. خیلی خیلی موافقم:شاد:. با هم هماهنگ می کنیم، خود من هم تا جایی که بتونم شرکت می کنم. ممنونم.:گل:
منم هستم :24:
منم موافقم و هم هستم . فقط کی این اتفاق می افته.:گل: