You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
✯ ستـاره چیـن بـرکـه هـای شب ✯
دَر اِسآرتِ نَفـَس هآیِ تو ..؛ حَبـس می شَـوم ..، هَـوایِ خیالَت ..، هَوای زندگیسـت ..!!
برای دوباره آمدنش دعا نکن ، شاید وقتی آمد ؛ همانی نباشد که رفته بود ....!!
دیــوارهـایــی که میـســـازی، هـر روز و هـر روز بیـشتـر میشـونــد! مـِـعمـار بــ ـی*احسـاس ِ مــن؛
آخــر از کجـــا بــرای ایـن همــه دیـوار پنجــره پیـدا کنـم؟!!
رنج هایی که برای دل نسپردن به کسی تحمل می کنیم، غالباً از تحمل دشواری های عشق سخت تر است.
باز هم تو را در تَلاطمِ نُت*ها ، گُم کرده*اَم بی تو ، غَریب می*نَوازد دلم !
سر در پرهایش فروبرده است نه آوازی نه پــــــــروازی باور نمیكنم پرنده ها هم " پیــــــــــر " می شوند؟؟؟
از آسمان/تا زمین/راهی نیست/اگر.../تو ماه شب باشی/و من برکه کوچک آب...!
یه حس بد...!حس معلق بودن!
چه فرقــے دارد " شهــر ِ ما خانــه ے ما باشــد " یا نـباشـد ؟ ... وقتــے تــو نــه در شهر ِ ما هستــے ... و نـه در خانــه !!!!
تنهایی اساسا چیز خوبی نیس!ولی یه وقتایی آدم حال میکنه از تنهایی!
لذت میبری از خلوت خودت با خودت!ما بریم به لذاتمون برسیم!اگه کسی ما رو میبینه،روزخوش...!
و سنــجـاق میکنم .. تبسمیـ کاغـذی بــﮧ روی .. ایـטּ روزهـــا !
اینــ روُزهـ ــا منـ ــ ـــــــــــــــــ ــ خداے سکوتــ شُُدِهـ اَمـ ـــــ ـ خفــقانـــ گُِرفتِهـ اَمـ ـ ـــــــــــــ تــا آرامشـ ـ ــ ـ اهَالـ ـے،
دنیـــا خطـ خََطـ ـــــے نـ ـشــ ــــــود!
ڪـآش دُنیــــــآ برعڪس بـــود! آدمـــــــآ عــــآشق نمے شدنــــد ؛ عـــــــآشقــــــآ آدمـ مے شدنــــد !!!
گرچه میخواهم غمت را در دلم پنهان کنم سیــــ ـــنه میگوید که من تنگ آمدم ، فریاد کن ___!
مـטּ بـﮧ تــنـگ آمــد ـﮧام از هــمـﮧ چیــز....بــگـذاریــ ـد هـــوارے بــزنــم ...!
نـﮧ نـﮧ گریـﮧ نمیکــنمــ ... چیزے رفتـــﮧ در چشممـــ ... بـﮧ گمانم غمِ آرزوهاے مُـــرده است ... بـﮧ مَــــن بگوئید چـــرا ؟!
چرا آرزو در دل من، متولد نشده مے میرد؟
بعـضـی و قـت هـا بـعـضـی هـا ، "بـے صـد ا" ا ز ز نـد گـیَـت مـی ر و نـد ; " بـے خـد ا حـا فـظـے " . . . بـا پـا ی ِ "بـر هـنـه" . . .
ر و ی ِ "نـو ك ِ پـا " . . . "پـا و ر چـیـن ... پـا و ر چـیـن" . . .
تـا مـبـا د ا صـد ا ی ِ "تـق تـق" ِ كـفـش هـا شـا ن آ گـا هـت كـنـد ا ز ر فـتـنـشـا ن
کــآش مــی شـــُــد بـــِ {آِ3ـــــمــــآن} ســُــــقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوط کـــُــنــم!
عادتــ کـرده ام... هـــِـی مـیروم روبــروی آینــه مــیایـســتَم..!
دستــــ مــیگــذارم روی شــانه خـــــــود و در آیـــنــه بـه خــود نگــاه مـــیکنــم،
مـــیگـویــم: طــاقتـــ بیـــار رفــیـق... درستـــ میــشـــه...!
تمـــام زنــدگیـــم ؛ بــا همـیـــن یک عبــارت میگـــذرد : بـــیخـــیـــال ... !!!