• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.
K
امتیاز کسب شده
0

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • سلام
    بهتر نبود قبل از پیش داوری منظورم رو از این امضا میپرسیدین؟ با توجه به مطالعات تاریخیتون کوروش کبیر اهل پیش داوری و قضاوت عجولانه بود؟ نکته ی بعدی من فقط اسما مسلمان هستم روزه میگیرم ولی نماز نمیخونم از وقتی شخصیتم مستقل شده پام رو تو مجالس مذهبی نذاشتم پس پای دین و مذهب رو وسط نکشین.
    وظیفه ندارم که براتون منظورم رو توضیح بدم فقط میگم که روشن بشه. تو چند سال اخیر دیده شده که هر حرف حکیمانه ای رو به کوروش نسبت میدن بدون وجود مدرک تاریخی. نمیدونم شاید این چیزا فقط به چشم من اومده و هر حرفی که شما تو نت از کورورش شنیدین درست بوده و با مدرک. من خواستم مردم هر حرفی که منصوب به کوروشه و این ور و اون ور میخونن رو باور نکنن. به نظر شما اینکه این منظور رو مستقیم بگم بهتره یا به روش طنز؟
    از تعصبی که سر کوروش دارید خوشم میاد و قابل احترامه. به هر حال یه معذرت خواهی بابت پیش داوریتون به من بدهکار هستین.
    دلت خنک:13:

    باشه ممنونم من خودم منبع خیلی دارم اما هر چی میبینم گذاشته شده :)
    آها زهره هستم خوشبختم از آشناییتون
    سلام خواهش میکنم اما بازم کمه آخه انقدر خودتون گذاشتید من دیگه موندم چی باید بزارم هر چی میخوام بزارم شما قبلا گذاشتید ببخشید بازم
    Click here to view the original image of 533x800px.



    نازم آن آموزگاری را که در یک نصفه روز
    دانش آموزان عالم را همه دانا کند
    ابتدا قانون آزادی نویسد بر زمین
    بعد از آن با خون هفتاد و دو تن امضا کند
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
بالا