• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

» سری جدید (2014 :دی) بازیهای ایران انجمن، بازی جدید پیشنهاد بدید !

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام همشهری جان
ایول :نیش:
بازی خیلی جذابی هست و نکات مثبت هم داره و جون میده برای بازی های گروهی :نیش:
بعد این بازی بیست سوالی ، اگر پیشنهاد جدیدی برای بازی های گروهی داده نشه بازی ضرب المثل پیشنهادی شما رو انجام میدیم
اگه هم که پیشنهاد جدید داده بشه با توجه به تمایل بچه ها به هر یک از بازی ها ، اولویت شروع با اون بازی خواهد بود :نیش:

بله ممنون نظر لطفتونه:نیش:
باشه :12::گل:

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
من یه پیشنهاد برای بازی داشتم این بازیم یجورای مثل 20سوالی می مونه با این تفاوت که ما میگیم کلمه مثلا اسم دختر یا اشیا هستش تعداد حرف رو هم مشخص میکنیم

مثلا _ _ _ _ کلمه مورد نظر 4حرفه اسم دختره بعد شما حرف رو حدس میزنید امکان داره حروف رو جابه جا بگید که تیم مقابل باید بگه جای حرف اشتباه هست و شما درستش کنید

20تا فرصت دارید

t92

متخصص بخش
من یه پیشنهاد برای بازی داشتم این بازیم یجورای مثل 20سوالی می مونه با این تفاوت که ما میگیم کلمه مثلا اسم دختر یا اشیا هستش تعداد حرف رو هم مشخص میکنیم

مثلا _ _ _ _ کلمه مورد نظر 4حرفه اسم دختره بعد شما حرف رو حدس میزنید امکان داره حروف رو جابه جا بگید که تیم مقابل باید بگه جای حرف اشتباه هست و شما درستش کنید

20تا فرصت دارید

:نیش: بازی حدس کلمه فکر کنم منظورتونه خانم تیام
این بازی یکی از بازی های مورد نظر بنده هم هست:نیش:
البته شبیه این بازی رو هم خانم زهرا پیشنهاد دادن حدس ضرب المثل...:نیش:
این بیست سوالیو تموم کنیم رای گیری کنیم بازی جدید شروع کنیم :133:

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر

اهم اهم بلههههههههه توضیح زیادی دادم :سوت:

TAHEREH

متخصص بخش

شبیه اینو من پیشنهاد داده بودم توو چت باکس خدا بیامرز:نیش2:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
بازی بیست سوالی زیاد جالب نشده
البته ببخشید ها:احترام:
اینکه پسرا مشخص میکنن و دخترا برنده میشن و دخترا مشخص میکنن و پسرا برنده میشن نمیدونم جذابیتش کجاست

بهتر هست چند نفر به عنوان مجری انتخاب بشن
و مجری ها انتخاب کنن کلمه رو و گروه های دختر و پسر حدس بزنن و هر کدوم تونست حدس بزنه یکی به نفع اونها میشه
این جذاب میشه ولی اینکه دخترا بگن پسرا برنده بشن و پسرا بگن دخترا برنده بشن حالت دور مانند داره و جذابیت نداره:احترام:

t92

متخصص بخش
سلام
بازی بیست سوالی زیاد جالب نشده
البته ببخشید ها:احترام:
اینکه پسرا مشخص میکنن و دخترا برنده میشن و دخترا مشخص میکنن و پسرا برنده میشن نمیدونم جذابیتش کجاست

بهتر هست چند نفر به عنوان مجری انتخاب بشن
و مجری ها انتخاب کنن کلمه رو و گروه های دختر و پسر حدس بزنن و هر کدوم تونست حدس بزنه یکی به نفع اونها میشه
این جذاب میشه ولی اینکه دخترا بگن پسرا برنده بشن و پسرا بگن دخترا برنده بشن حالت دور مانند داره و جذابیت نداره:احترام:
خب این هم یک جور بازی مجزا میشه :نیش:
پیشنهاد جالبیه اینم :نیش:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
سلام.:گل:

اون بازی که تیام پیشنهاد داد خوب به نظر می رسه.
:توافق::گل:

من با اون موافقم.
:100::گل:

t92

متخصص بخش
خب تا به حال بازی های اعلام شده پس از بازی اول به این صورت هستن:
1- بازی آنلاین گروهی(گرافیکی) - پیشنهاد دهنده: [MENTION=3]Maryam[/MENTION] - موافق: 3 نفر(maryam, last star, fatemeh) - توضیح :‌ البته مریم خانم بگید که چه بازی. مثلا خانم ریتا و فاطمه خانم بازی تانک میگن ...
2- حدس ضرب المثل - پیشنهاد دهنده : miss zahra - موافق: 2 نفر ( miss zahra, t92 )
3- حدس کلمه - پیشنهاد دهنده : *pooneh* , *tahereh banoo* - موافق :‌ 4 نفر ( *pooneh*, *tahereh banoo* , t92 , دختر مهتاب)

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام :)
آقای آرش من بازی گروهی خاصی مد نظرم نیست! ولی یک بازی هست ک بصورت تک نفره بازی میشه اونو میتونم پیشنهاد بدم و روند مسابقه ب این صورت هست ک بازی در یک روز خاص در تاپیک اختصاصی ک براش زده میشه رونمایی میشه و هر کس جداگانه این بازی رو بازی میکنه و از رکوردی ک کسب کرده عکس میندازه و توی تاپیک میگذاره :بدجنس:
1-مهلت شرکت در مسابقه هم "یک روز الی نهایت دو روز"
2-هر کس فقط میتونه یک عکس از رکوردی ک کسب کرده در طول مدت بازی توی تاپیک بگذاره
3-همزمان یک تاپیک دیگر راه اندازی میشه برای صحبت ها و کل کل و رجز خوانی بین گروه ها :)
4- مخترع این بازی خودم هستم :))))
5- همین دیگه
در آخر تمام امتیاز های خانوم ها جداگانه جمع زده میشه و تمام امتیاز های آقایون هم جداگانه جمع زده میشه و گروهی ک بیشتر از اون یکی گروه امتیاز کسب کرده باشه برنده هست :giggle:

t92

متخصص بخش
سلام مریم خانم :نیش:
بازیهای گرافیکی هم جالبن اما برای بهتر شدن نتیجه این مدل بازی ها باید روی انجمن قرار داده بشن
که اماربازی ها تو انجمن به صورت مستقیم ثبت بشه
یا حالت های مشابه
این که روی انجمن قرار داده بشه مورد سواله فقط
اگه هم داخل یه تاپیک باشه یکم نتیجه ها غیر دقیق میشه‌:نیش:
حالا نظر دوستان دیگه هم بشنویم در این باره.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام مریم خانم :نیش:
بازیهای گرافیکی هم جالبن اما برای بهتر شدن نتیجه این مدل بازی ها باید روی انجمن قرار داده بشن
که اماربازی ها تو انجمن به صورت مستقیم ثبت بشه
یا حالت های مشابه
این که روی انجمن قرار داده بشه مورد سواله فقط
اگه هم داخل یه تاپیک باشه یکم نتیجه ها غیر دقیق میشه‌:نیش:
حالا نظر دوستان دیگه هم بشنویم در این باره.

خب من پیشنهاد بازی غیر گروهی و دادم، همون طور ک میدونید بازی گروهی کم هست مخصوصا با این سرعت کمی ک ماها داریم سخت میشه بازی و پیدا کرد ک همه بتونند با هم همزمان اون و بازی کنند، از دوستانی ک بازی تک نفره خوب و با سرعت مناسبی و سراغ دارند میخوام ک اینجا اعلام حضور کنند چون متاسفانه سرعت بازی ک مد نظر من بود خیلی کمه :73:
آقای آرش ایده شما هم خیلی خوبه باید با ادمین در این رابطه هماهنگ کنید

بالا