• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آبشار پیران (آبشار ریجاب)

Nicol

متخصص بخش گردشگری
گندم زارهای پیران در فصل طلایی آن...
M.Gaeini_Rijab30.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
بالای آبشار پیران، منطقه ریجاب سرپل ذهاب می باشد و برای دیدن نمای کامل و دورتر آبشار باید به روستای ژالکه ریجاب رفت...
نمای پانوراما از روستای ریجاب، روستا و دره پیران، آبشار پیران و کوه های دالاهو (بر روی عکس کلیک کنید)
برای رفتن به ریجاب، از کرمانشاه به سمت اسلام آباد غرب و کرند غرب حرکت کرده، و پس از عبور از سرخه دیزه، در ۱۸ کیلومتری سرپل ذهاب، سه راهی ریجاب کاملا مشخص خواهد بود...
M.Gaeini_Rijab17.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
و پس از ۷ کیلومتر به منطقه ریجاب می رسیم....
M.Gaeini_Rijab_28.jpg
وقتی بر بالای دره پیران قرار بگیری، دوست داری ساعت ها بنشینی و این عظمت را تماشا کنی...
M.Gaeini_Rijab37.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
از این بالا یک لحظه حس کردم نیروی جاذبه خیلی بیشتر از حالت عادیه و داره من رو به پایین می کشه...
M.Gaeini_Rijab_31.jpg
ارتفاع این دیواره و بالطبع آبشار پیران را می توانید با توجه به قامت فردی که بالای آن ایستاده، حدس بزنید...
M.Gaeini_Rijab_34.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
فاصله دسترسی پایین تا بالای آبشار ریجاب یعنی فاصله روستای پیران تا روستای ژالکه ریجاب حدود ۴۰ کیلومتر است!
M.Gaeini_Rijab_33.jpg
ریجاب تغییریافته کلمه "ریژآوو" به زبان کردی کرمانشاهی می باشد که "آوو" به معنی آب و "ریژ" به معنی ریختن می باشد...
M.Gaeini_Rijab21.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
این منطقه جاذبه های زیادی دارد. یکی از آثار تاریخی بسیار مهم ایران به نام آنوبانی نی در سرپل ذهاب واقع شده است. منطقه بابایادگار و زیارتگاه مقدس آن نیز در این منطقه واقع شده است. سراب اسکندر، مجموعه دیدنی و بسیار عجیب قلعه یزدگرد یادگار یزدگرد سوم بر بلندای کوه های صعب العبور دالاهو، قبرستان و مقبره ابودجانه از دیگر جاذبه های منحصر به فرد سرپل ذهاب و ریجاب می باشد. امیدوارم بتونم گزارش های جداگانه ای از هر کدام از این دیدنی ها منتشر کنم.
M.Gaeini_Rijab_32.jpg

بالا