از دوستم بود نوشته بود عیدت مبارک:بدجنس:
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , April 3 #284 آروم زل بزن به گوشیت.........................فقط خواستم بگم دیوونه همین نگاتم.
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , April 3 #285 برای رمز های موفقیت عدد 20 را به 70786 پیامک نمایید. هر ارسال 35تومان:نیش:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 5 #288 همراه اول قبض 90،6 مبلغ :... ریال :52::52: همین الان اومد، بدبخخخخخخخخت شدم :قاطی::قاطی: دوستان کمک های نقدی و غیر نقدیتون رو همین الان بفرستین:4::73::53:
همراه اول قبض 90،6 مبلغ :... ریال :52::52: همین الان اومد، بدبخخخخخخخخت شدم :قاطی::قاطی: دوستان کمک های نقدی و غیر نقدیتون رو همین الان بفرستین:4::73::53:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , April 6 #293 هدیه همراه اول به دانش آموزان سراسر کشور ، نرم افزار هوشمند قرآنی همراه با سیم کارت دانش (رایگان) دانش آموزان جهت دریافت کارت هدیه دانش به مسئولین محترم مدارس مراجعه نمایند . اطلاعات بیشتر در www.mci.ir
هدیه همراه اول به دانش آموزان سراسر کشور ، نرم افزار هوشمند قرآنی همراه با سیم کارت دانش (رایگان) دانش آموزان جهت دریافت کارت هدیه دانش به مسئولین محترم مدارس مراجعه نمایند . اطلاعات بیشتر در www.mci.ir
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , April 7 #295 دیشب به قلبم گفتم: مدتهاست شبها به چشم من خواب نمی آید قلبم گفت:از بس تا ظهر میخوابی بیخود ادای عاشقا رو درنیار :10:
دیشب به قلبم گفتم: مدتهاست شبها به چشم من خواب نمی آید قلبم گفت:از بس تا ظهر میخوابی بیخود ادای عاشقا رو درنیار :10:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , April 8 #296 آدمای کنارم مثل جمعه میمانند!!! معلوم نمیکنند فرد هستند یا زوج ؟؟؟ پراز ابهام اند...
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 19 #298 به سلامتیه اونایی که روز قیامت فقط زمین ازشون شاکیه اونم بخاطر سنگینیه معرفتشون :دوست::گل: