• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آخرین اخبار از تیم محبوب پرسپولیس(پیروزی)

eliza

متخصص بخش
وقتی کمیته انضباطی چشمش را بروی حقیقت می بندد
sang1.jpg

مرجع خبری پرسپولیس : اگر حوادثی که فصل گذشته و در ورزشگاه یادگار امام تبریز و سایر ورزشگاه هایی که عده ای با نمادهای تراکتورسازی در آن حضور دارند، با برخورد قاطع و ریشه ای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مواجه می شد، امروز شاهد تراژدی غم انگیز فقر فرهنگی در دیار ستارخان نبودیم.

حوادثی که عصر شنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریز رخ داد و عاملی شد تا سرمربی پرسپولیس بعد از ماه ها بار دیگر با چهره ای بر افروخته در کنفرانس خبری حاضر شود، دیگر اتفاق جدیدی نیست و پیش از این مسابقه هم پیش بینی وقوع چنین حوادثی مشکل نبود.

پرتاب بطری، شعارهای جدایی طلبانه و سیاسی، باران فحش و ناسزا ، حمله به بازیکنان و کادرفنی حریف و حواشی از این دست به فرهنگ غالب هوادارانی تبدیل شده که هر هفته به ظاهر برای تشویق تیم شهرشان به ورزشگاه می روند.

پیش از هر چیز باید اعتراف کنیم که این مسائل جایی در فرهنگ آذربایجان ندارد چرا که مردم این دیار در طول تاریخ نقش موثری در دفاع از وحدت ملی و مرزهای فرهنگی کشورمان داشتند.

با این حال هستند عواملی که حضور دو تیم تبریزی را دستمایه ای می دانند برای رسیدن به اهداف ----- ، و برتری طلبی قومیتی. سناریویی که فصل گذشته با ورود تراکتورسازی تبریز به لیگ برتر آغاز شد و صعود شهرداری تبریز به لیگ دهم برگ جدیدی در دفتر دشمنی دیرینه این جماعت با ایران و ایرانی گشود.

سال گذشته و در -- حوادثی در مسابقه پرسپولیس و تراکتورسازی و فینال جام حذفی مقابل گسترش فولاد تبریز رقم خورد به فدراسیون فوتبال هشدار دادیم ساده انگاری و چشم بستن روی مسائلی که در ورزشگاه تبریز رخ می دهد نه تنها کمکی به فوتبال ایران نخواهد کرد، بلکه رفته رفته برخورد ریشه ای با عوامل اصلی این جریان غیرممکن خواهد شد.

در طول یک سال و نیم گذشته، شعارهای نژادپرستانه و جدایی طلبانه، پرتاب سنگ و بطری به سمت تیم حریف و هوادارانش، آسیب به صندلی ها، تاسیسات و امکانات ورزشگاه ها، درگیری هواداران تراکتورسازی با علی کریمی، سوء قصد به جان سرمربی پرسپولیس؛ مشکلات عادل فردوسی پور با این دسته از هواداران تبریزی، تنگناهای صدا و سیما برای پخش شعارهای این دسته از هواداران تبریزی و ... مواردی است که مکرر در خصوص آن صحبت شده.

اگر حوادثی که فصل گذشته و در ورزشگاه یادگار امام تبریز و سایر ورزشگاه هایی که عده ای با نمادهای تراکتورسازی در آن حضور دارند، با برخورد قاطع و ریشه ای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مواجه می شد، امروز شاهد تراژدی غم انگیز فقر فرهنگی در دیار ستارخان نبودیم.

سرمربی پرسپولیس درست می گوید، عده ای که با عنوان هوادار فوتبال پا به ورزشگاه یادگار امام تبریز می گذارند افکار دیگری در سر دارند و آنچه مسلم است، هیچ وابستگی به حمایت از تیمشان و نام شهرشان ندارند.

توهین این دسته از تماشاگرنماها به کریم باقری، علی دایی و دیگر آذری هایی که به نوعی نام خود را در فوتبال ایران مطرح کرده اند نشان می دهد ، این افراد اساسا با هدف ایجاد نفاق و از بین بردن وحدت ملی ، حضور در استادیوم های ورزشی را به صحنه نبرد قومیتی خود تبدیل کرده اند.

بی انصافی است اگر این گروه را در دسته هموطنان آذری قرار دهیم، هم اویی که در تاریخ معاصر ایران با ستارخان و باقرخان نقش عمده ای در تحکیم وحدت ملی ایفا کرده اند.

امروز ذکر این نکته الزامی است، که اگر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، قوه قضاییه و سایر دستگاه های ذی صلاح ضمن ریشه یابی بحران کنونی به حل مسئله کمک نکنند، به سرعت بحران فقر فرهنگی در ورزشگاه تبریز گسترش یافته و چه بسی به سایر استادیوم های ورزشی و حتی فضای اجتماعی کشور وارد شود.

حواشی سریالی عده ای تماشاگرنمای تبریزی، اگر با برخورد قاطع مسئولان مواجه نشود قطع به یقین با اتفاقاتی تلخ در آینده ای نه چندان دور همراه خواهد بود و این موضوع یقینا در شان فوتبال آذربایجان و هموطنان آذری زبان نخواهد بود.

eliza

متخصص بخش
پرسپوليسي‌ها پنجشنبه به آسايشگاه ثارالله و مدرسه اختر مي‌روند

بازيکنان، مربيان و مسئولان باشگاه پرسپوليس براي گراميداشت هفته دفاع مقدس روز پنجشنبه به آسايشگاه ثارالله مي‌روند.

00019271.jpg
در جلسه روز گذشته علي دايي و کاشاني علاوه بر پرداختن به مسايل تيمي پرسپوليس درباره اقدامات فرهنگي در 6 ماه دوم سال نيز صحبت هايي شد.
به همين منظور قرار است به مناسبت هفته دفاع مقدس بازيکنان، کادر فني و مسئولان باشگاه پرسپوليس صبح پنجشنبه با دست گل هاي قرمز رنگ به پاس گراميداشت هشت سال دفاع مقدس و ديدار با جانبازان سرافراز به آسايشگاه ثار الله بروند.
پرسپوليسي ها همچنين به مناسبت بازگشايي مدارس پس از ديدار با جانبازان جنگ تحميلي به مدرسه اختر در منطقه 10 شهرداري تهران خواهند رفت و با دانش آموزان به گفت و گو مي پردازند.
قرار است در اين ديدار دايي و کاشاني دقايقي درباره اهميت درس و تحصيل براي دانش اموزان صحبت کنند و سپس زنگ شروع آغاز تحصيلي را به صدا درآورند.

eliza

متخصص بخش
نوروزي: هواداران دعا كنند اما نگران دربي نباشند

مهاجم پرسپوليس با اشاره به آسيب ديدگي‌اش گفت: از هواداران مي‌خواهم فقط دعا کنند و نگراني براي بازي با استقلال نداشته باشند.
00000571.jpg

هادي نوروزي درباره آخرين وضعيت مصدوميتش عنوان کرد: همچنان کمي احساس درد مي‌کنم و همين موضوع اجازه نمي‌دهد در تمرينات گروهي شرکت کنم.
وي در خصوص از دست دادن ديدار با استقلال که 23 مهر برگزار مي‌شود گفت: خودم هم بسيار نگران هستم. اين روزها براي من خيلي سخت مي‌گذرد. سعي مي‌کنم هر چه زودتر خوب شوم چون فکر از دست دادن بازي با استقلال من را آزار مي‌دهد. از هواداران مي‌خواهم فقط دعا کنند اما نگران دربي نباشند چون آماده برد در ديدار برابر استقلال هستيم.

نوروزي تصريح کرد: از ناحيه مينيسک پا و رباط صليبي دچار کشيدگي شديد شده‌ام و فعلا فيزيوتراپي مي‌کنم، وزنه سبک مي‌زنم و آب‌درماني انجام مي‌دهم. انشاء‌الله در اردوي کيش نرم دويدن را شروع مي‌کنم و فقط خدا کند درد، اجازه دهد که کارم را ادامه دهم.
مهاجم پرسپوليس تأکيد کرد: براي بازي هفته آينده با ملوان هنوز تکليفم روشن نيست. اگر پايم درد داشته باشد در ديدار با ملوان نمي‌توانم به ميدان بروم اما در غير اين صورت در خدمت پرسپوليس هستم.

نوروزي درباره اتفاقات بازي با شهرداري تبريز به فارس گفت: به تبريز نرفته بودم اما وقتي از تلويزيون صداها را مي‌شنيدم ناراحت مي‌شدم که چرا بايد با اين اسطوره‌ها اين طور برخورد شود. اين موضوع براي اولين بار در تبريز اتفاق نمي‌افتد. اميدوارم با اين افراد که به نظر من به هيچ عنوان تماشاگران فهيم تبريزي نيستند برخورد شود چون فوتبال ما نياز به آرامش دارد. متأسفانه در حال حاضر توهين‌ به اسطوره‌ها بسيار فراوان شده که اگر از اين کار جلوگيري نشود روزهاي بدي در انتظار ما است.

وي در پايان در خصوص کري خواندن مهاجمان استقلال اظهار داشت: ما پرسپوليسي‌ها اهل کري‌خواندن نيستيم. ما بيشتر کارهاي خود را عملي مي‌کنيم. اميدوارم در دربي گل بزنم آن وقت ببينيم چه کسي کري خوانده است؛ همانطور که پارسال خيلي‌ها حرف مي‌زدند اما شوت کريم باقري کار آنها را يکسره کرد.

eliza

متخصص بخش
تذکر به فشنگچي و رسيدگي به پرونده پروين در آينده

اكبري 10 ميليون و شيري 3 ميليون جريمه شدند

دبير جديد کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس، از صدور احکام اين کميته براي 3 بازيکن اين تيم خبر داد.
00019277.jpg
منصور بيک محمدلو، با اشاره به جلسه روز پنجشنبه کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس، گفت: در اين جلسه، امير حسين فشنگچي، جلال اکبري و مهدي شيري حضور پيدا کردند و توضيحات خود را درباره موارد انضباطي مربوط به خود مطرح کردند.
وي افزود: کميته انضباطي نيز پس از شنيدن دفاعيات بازيکنان، آراي خود را صادر کرد. بر اين اساس در مورد دريافت کارت زرد و قرمز از سوي اميرحسين فشنگچي، به تذکر شفاهي به ايشان بسنده شد.

بيک محمدلو از جريمه 100 ميليون ريالي جلال اکبري خبر داد و گفت: اکبري نيز به دليل عدم آماده کردن مدارک خروج خود در زمان اردوي آلمان به 10 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شد. همچنين مهدي شيري نيز که به دليل مشکلات مالياتي مربوط به گذشته، از سفر به آلمان بازماند، به 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

دبير کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس، با اشاره به عدم حضور محمد پروين در کشور، تاکيد کرد: با توجه به لزوم حضور اين بازيکن در کميته انضباطي باشگاه براي اداي توضيحات و دفاعيات خود، رسيدگي به مورد انضباطي محمد پروين به اولين جلسه اين کميته، پس از اردوي کيش موکول شد.

eliza

متخصص بخش
گزارش تمرين امروز پرسپوليس

آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از سفر به کيش برگزار شد.
00019277.jpg

آخرين تمرين پرسپوليس از ساعت 16 امروز قبل از سفر به کيش براي تشکيل اردويي 10 روزه بعدازظهر برگزار شد.
درا ين تمرين، بازيکنان پرسپوليس پس از گوش کردن به صحبت‌هاي دايي بدن‌هاي خود را گرم کردند و سپس استارت‌هاي کوتاه و بلند زدند. در مرحله بعدي در سه گروه حفظ توپ و پرسينگ تمرين کردند. در مرحله آخر نيز در قالب سه تيم با فوتبال در دروازه هندبالي تمرينات خود را به پايان رساندند. در اين فوتبال دستگرمي محمد پروين و سعيد حلافي هت‌تريک کردند.

* دکتر زرينه به دليل سفر به ترکيه، محمد نوري و عليرضا حقيقي به دليل همراهي تيم ملي و حميد علي عسگر و تياگو غايب بودند.

* غلامرضا رضايي در تمرين امروز حضور پيدا کرد و پس از جلسه‌اي با دايي دقايقي با لباس شخصي نظاره گر شد. او پس از 20 دقيقه محل تمرين را ترک کرد.

*امروز تولد محمود خوردبين سرپرست باشگاه پرسپوليس بود به همين دليل بازيکنان و باشگاه براي او مراسمي بعد از تمرين ترتيب داده بودند.

* يک مدرسه فوتبال که از گرگان آمده بود در تمرين امروز حضور داشت. آنها که حدود 60 نفر بودند به شدت بازيکنان پرسپوليس را مورد تشويق قرار دادند که باعث شد کريم باقري و محمود خوردبين از آنها تشکر کنند اما نکته جالب بي‌توجهي علي دايي به تشويق اين هواداران بود که باعث ناراحتي آنها شد. اين هواداران حدود 5 دقيقه دايي را مورد تشويق قرار دادند اما هيچ گونه عکس‌العملي را در جواب نديدند.

* به دليل عدم حضور دکتر زرينه امروز هم يک دستگاه آمبولانس به همراه پزشک در محل تمرين پرسپوليسي‌ها حضور داشت.

* در پايان تمرين هواداراني که به ورزشگاه شرکت واحد آمده بودند با کريم باقري و بازيکنان پرسپوليس و کادر فني عکس يادگاري انداختند.

* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 18 به پايان رسيد. اين تيم فردا ساعت 16:30 براي تشکيل اردويي يک هفته‌اي عازم جزيره کيش خواهد شد.

eliza

متخصص بخش
كمالوند:نظر دو باشگاه براي معاوضه اولروم و آرفي مثبت است

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: نظر ما و باشگاه پرسپوليس براي معاوضه اولروم و آرفي مثبت است.
00007740.jpg
فراز کمالوند در مورد انتقال اولروم به پرسپوليس و حضور آرفي در تراکتورسازي اظهار داشت: هم باشگاه پرسپوليس و هم باشگاه ما ابراز تمايل کرده ايم که اين دو بازيکن با هم معاوضه شوند و تاکنون نظر دو باشگاه براي اين اتفاق مثبت بوده و قرار شد در نيم فصل اين جابجايي صورت گيرد.
وي در خصوص عدم حضور وحيد هاشميان در تراکتورسازي گفت: قصد جذب او را داشتيم اما به لحاظ قانوني نمي توانستيم ديگر بازيکن آزاد بگيريم. با جذب تيموريان سهميه جذب بازيکن آزاد را ديگر نداشتيم. ما با وحيد اصلا بحث مالي نداشتيم و فقط بحث آيين نامه اي باعث شد تا نتوانيم او را بگيريم.

بالا