• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آخرین حرف های سال 1389

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
c6556bzoqlar9xnclllf.gif
c6556bzoqlar9xnclllf.gif
c6556bzoqlar9xnclllf.gif
و همچنان زندگی در جریان است
c6556bzoqlar9xnclllf.gif
c6556bzoqlar9xnclllf.gif
c6556bzoqlar9xnclllf.gif

سلام از امروز شمارش معکوس برای پایان سال 1389 شروع شده ...
این تاپیک برای وداع با سال 89 هستش ...
سال 88 یه همچین تاپیکی رو برای دوستان ایجاد کردم تا محلی باشه برای حرف هاشون با سالی که داشت تموم میشد
امسال هم قسمت شد برای سال 89 اینجا در کنارتون باشم و این تاپیک رو بزنم ...

پایان یک روز شروع یک روز دیگر است
پایان یک ماه شروع ماه دیگر است
پایان یک سال شروع سال دیگر است

بیایید همه با هم از نو متولد شویم ...:گل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
به نام خدا

مرسي از تاپيك قشنگ و به يادماندني كه اينجا زدي مريماي مهربونم.سال 1389 هم با تمام خوبي ها بدي هاش داره تموم ميشه.عزيزاي مهربون بياين واسه همديگه و تمامي مردم دنيا آرزوي بهترينا رو داشته باشيم.شايد خيلي ها پارسال توو جمع ما بودن و امسال نيستن.پس خيلي راحت ميتونيم اگه ناخواسته كسي رو ناراحت كرديم از دلش در بياريمو به هم ديگه عشق و محبت بديم.من از همه دوستاي گل و خوبي كه اينجا توو اين چند ماهه پيدا كردم تشكر ميكنم . مهربونا اگه ناخواسته دل كسي رو شكوندم يا خدايي نكرده باعث آزرده خاطر شدن كسي شدم به بزرگواري خودتون ببخشيد.مطمئن باشيد ناخواسته بوده.واسه همه تون آرزوي موفقيتو سربلندي ميكنم و اميدوارم سال 90 سال پراز شادي و خوشبختي واسه هممون باشه.يكي از بهترين خاطرات سال 89 برام آشنايي با اين انجمن بود.من اولين بار توونستم توو اين سال برم مشهد.توونستم از طرف دانشگاه معرفي بشم به كالج كووين واسه ادامه تحصيل و ... .

دوستتون دارم.

عيد همه مبارك
.

آخرین ویرایش:

mario8344

متخصص بخش
سلام به همگي سلام به دوستان گل

من هم از مريم عزيز تشكر مي كنم كه اين تاپيك رو ايجاد كردند

من فكر كنم حدودا 1 ماه تا 2 ماه هست كه با اين انجمن آشنا شدم دوستان خيلي خيلي خوبي پيدا كردم از اين بابت خيييلي خوشحالم

هر چه بدي از ما ديدين حلالمون كنين

من اگه حرفي زدم كه باعث ناراحتي شما دوستان گل شده از همه دوستان عذر خواهي مي كنم

بهترين اتفاق تو اين سال اين بود كه با سايتي به اين خوبي با دوستان عزيز آشنا شدم
خيييييييييييييييييييييييييييييلي خوشحالم
اميدوارم سال خوب در پيش داشته باشيم

دوستتون دارم پيشاپيش سال 90 رو تبريك ميگم

باتشكر
بهمن جووووووووووووووون

737mvx0rg9gdjr9rw6n.jpg

sofre-haft-sin-9.jpg

Serie_1_5_.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات

89
این سال برای من مملو از خاطرات تلخ و شیرین و بد و خوب بود و اتفاقات پیش بینی نشده بود !
از خاطرات بدش که بگذریم میمونه خاطرات خوبش ... یکی از بهترین خاطرات خوبی که برام توی این سال اتفاق افتاد افتتاح ایران انجمن بود
این اتفاق برای من مثل از نو متولد شدن بود مثل ساختن دوباره ... و این ساختن ممکن نبود مگر با زحمات شبانه روزی آدمین انجمنمون و همکاری دوستان ، اینجا ما درست مثل یه خانواده ایم ... خانواده ای که در غم ها و شادی های همدیگه شریک هستیم درست یادمه روزی رو که میخواستم بنر تسلیت برای یکی از عزیزان انجمن بزنم چه حال بدی داشتم ... یا روزی که اولین تولد رو توی انجمنمون گرفتیم چقدر شاد بودم ؛ اینجا برای من لحظه لحظه اش پر از خاطره است
بی حد و مرز خوشحالم که در کنار یه همچین خانواده گرم و صمیمی هستم و برای تک تک اعضای این خانواده مجازی آرزوی سلامتی و شادی دارم امیدوارم همه دوستان به خواسته های دلشون برسند
از همه عزیزانی که توی سال 89 حتی برای دقایقی از دست من غمگین و ناراحت شدن میخوام که منو ببخشند

پرودگارا !
آرامشم بده...
تاهر آنچه را که نمی توانم تغییر بدهم،بپذیرم!
و شجاعتم بده...
تا هر آنچه را که می توانم تغییر دهم، به
تغییرش همت بگمارم!
و عقلم بده...
که تفاوت این دو را نیز بدانم!

qhy1y3gv9z1gdibjcl2a.gif

eliza

متخصص بخش
مریم عزیز من هم از ایجاد این تاپیک ازت تشکر میکنم.
:گل::گل::گل::گل:
باید بگم سال 89 لحظه های شاد:شاد: و غم انگیز :دل شکسته: توام باهم داشت.اینکه من توی این سال فارغ التحصیل شدم و جشن خیلی توپی داشتیم و اشنایی با این انجمن و آشنایی با دوستای خیلی خوب وگل ومهربون..... از لحظه های خوش و به یادمادنی است اما از یه نظرم تمام شدن روزهای خوب دانشجویی و کنار رفتن دوستای خوب دیگه از این انجمن حال به دلایل گوناگون جزئ لحظه های غم انگیزه.همه ما میدونیم این دوستای ما همگی از ابتدا ی کار همراه این انجمن بودن و این بی انصافیست که اینگونه کنار زده شوند.به هر حال این تاپیک آخرین حرفهای سال 89 . باید گفتنی ها گفته میشد.
درآخر برای همه دوستان گل این انجمن آرزو میکنم که سال خوشی توام با سلامتی و موفقیت آغاز کنن و اگر حرفی زدم که کسی رو ناراحت کرده به بزرگی خودتون ببخشین.:احترام:
پیشاپیش سال نو همگی مبارک.:نیش::گل:

یگانه جان

متخصص بخش ادبیات
01.jpg

منم از مریم جونم بابت این تایپک ممنونم . تو همیشه بهترینی عزیزم.

در این روزهای پایانی سال فکر میکنم ، امسال نسبت به چندسال گذشته که برام زیاد جالب نبود خوب گذشت. یعنی اونقدر که خداروشکر میکنم . و متن زیر رو به همه گل های انجمن تقدیم میکنم :

هر روز

شیطان لعنتی

خط های ذهن مرا

اشغال می كند

هی با شماره های غلط ، زنگ می زند،‏ آن وقت

من اشتباه می كنم و او

با اشتباه های دلم

حال می كند.

دیروز یك فرشته به من می گفت :

تو گوشی دل خود را

بد گذاشتی

آن وقت ها كه خدا به تو می زد زنگ

آخر چرا جواب ندادی

چرا بر نداشتی ؟!

یادش به خیر آن روزها

مكالمه با خورشید

دفترچه های ذهن كوچك من را

سرشار خاطره می كرد

امروز پاره است

آن سیم ها

كه دلم را

تا آسمان مخابره می كرد .

با من تماس بگیر ، خدایا

حتی هزار بار

وقتی كه نیستم لطفا پیام خودت را

روی پیام گیر دلم بگذار

+ ســال ِ نــو پیشــاپیش
مبــارک

احساسّ

کاربر ويژه
سال نو مبارك برايتان ..

ارزو شما هميشه خوشحال وشادى ..

سال نو زيبا برايتان ...

من هم شادم زيرا شما خوشحاليد ..

تبريك ميكويم ..

big+heart+3.jpg

مبارك مبارك سال نو مبارك .. براي عزيزان مبارك ..

rahnama

پدر ایران انجمن
سال 89 سال موفقیت برای من بود و از این باعث شکر گذار خداوند هستم که یک سال دیگر را پشت سر گذاشتم.امیدوارم تک به تک عزیزان سال خوبی داشته و سال 90 را هم به خوبی سپری کنند.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
عیدددددددددتون پیشا پیش مبارررررررررک........:شاد::شاد:

این روزاااا من حالم زیاد خوب نیس........اگه میشه واسم دعا کنین...خیلی دووووستون دارم...امیدوارم سال خوبی شروع کنین و تا آخر همیشه شادی باشه واستون......مشکلی هم پیش اومد بدونیم که خدارو داریم...نباید خودمونو ببازیم...و اینکه دوست داشتنو نشون بدیم...کسایی که واسمون عزیز هستن رو بهشون بگیم....چون خیلی خوشحالشون میکنه...:نیش:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سال 89
خب امروز روز اخره نه اخر ساله
سال بدی نبود، اما خیلی خوب هم نبود
ولی خوب خیلی چیزها رو فهمیدم. این که برای هر ﮐس به اندازه ی خودش گذشت کن.
برای راحت تر زندگی کردن مثل مار هوشیار و مثل کبوتر ساده باش این گفته ی حضرت مسیح و اعتقاد قلبی من هستش.
برای هر ﮐس به اندازه ای که در توان واقعیت هست لحظه هاش رو پرکن.
برای همیشه خوش بین باش اما خوش بین دیر باور.

tiredgirl.jpg

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سال 89 داره میره ولی کسی نمی تونه جلوش وایسه.
امسال برای من شاید مهمترین سال زندگی بود(البته بزرگترین ناراحتی زندگی در آن بود).
امیدورام سال90 باز هم بهتر از امسال(پارسال) باشد.

rahnama

پدر ایران انجمن
سال 1390 امیدوارم سالی پر از شادی ونشاط برای تک تک شما عزیزان و خانواده محترمتان باشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا