• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آخرین نسل یک ابزار برای دسکتاپ+دانلود

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
توضیحات جزیی در این صفحه از تاپیک دسکتاپ بچه های ایران انجمن داده شد

خب،باید بگم که این ابزار طبق آماری که من دارم و باید درست هم باشه دیگه نسخه ای ارائه نکرده بعد از این که گذاشتم
ابتدا این نسخه که فقط روی xp عمل میکرد و اصلا 7 رو ساپورت نمیکرد چون 7 در اون زمان تازه رو کار اومده بود
ولی خوشبختانه در آخرین ادیت برای 7 هم کار کرد و الان دیگه مدتهاست نسخه ای نداده و مهمتر این خاصیت نیاز به نصب رو ازش گرفتم:ناراحت:
پرتابلش کردم و بایک کلیک فقط اجراش کنید(البته بهتره در جایی توی سیستم بذارید و یک کپی از خود فایل اجراش بگیرید توی دسکتاپ قرار بدید ،که
اشتباها حذف شد یکی دیگه داشته باشید )

این برنامه چند تا از گزینه هایی که در ویندوز هستند و شاید باهاشون زیاد کار دارید و از طرفی دسکتاپ خلوت تر باشه و لی برنامه ها در دسترس
رو در خودش جا داده!با اجرای برنامه این تصویر ظاهر میشه

attachment.php

در پایین از راست لون لوگوی ویندوز رو بزنید (عکس بعدی)رو میبینید که ابزارهایی مثه پاینت و..قرار داده

attachment.php

دومی که شکل کره زمینه رو اگه بزنید که حرکت خوبیه که برنامه گذاشته و میتونید به سایتهای اشتراک گذاری دسترسی داشته باشید(عکس پایین)

attachment.php

بعد از اون هم بازیهای ویندوز و بعد Favorites بعدی کنترل پنل و در آخر هم که آفیس قرار داره

attachment.php

اگه مثلا آفیس رو نصب نداشته باشید براتون عمل نمیکنه

4تا گزینه هم بالا داره بستن - پخش کننده موزیک !!که حتی ویدیو های تصویری رو هم میتونید باهاش پخش کنید ولی فقط صوت پخش میشه نه تصویر
آپشن و در نهایت گزینه Run ویندوز

اوه خسته شدم:ناراحت: خب خواستید دانلود کنید از فایل پیوست حجم کمتر از 2 مگ

1.jpg 2013-01-23_131628.jpg 2013-01-23_131645.jpg 2013-01-23_131709.jpg

پیوست ها

• SkyBoy.rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 40

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
امیدوارم که بکارتون بیاد و اضافه کنم که:
راستش یه یکی دو روز هستش که یه سری خونه تکونی داشتم و تغییرات اساس ظاهری و خواستم این کار رو منتقلش کنم به ایران انجمن:خجالت2:
این برنامه با توجه به سایز و کارکردی که داره واقعا خوبه، ولی عالی نیست و حالا که تاپیک دسکتاپ بچه های ایران انجمن و این برنامه برای دسکتاپ رو گذاشتم
با یه برنامه عالی تمومش میکنم اونقدر عالی که هر کسی باهاش کار کنه بعد از چند مدت بهش وابسته میشه
و توی دسته نرم افزاری خودش برخلاف بقیه : مختصر -مفید و کم حجم و پویا و اصن یه وضعی:خنده2:اون برنامه هم مثل این آخرین نسخه خودشه و هنوز با این که این همه طرفدار داره
چندین سال هم از آخرین نسخه گذشته ولی نسخه ای نیومده :خجالت2:تعریفاش رو فعلا بخونید تا انشالله امشب با توضیحات اساسی بذارمش

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
برنامه ها چجوری اضافه میشه بهش؟
با درگ دروپ که اضافه نشد:فکر:

من نگفتم این برنامه چیزی بهش اضافه میشه!! چون نمیشه ولی اشاره شد هم اینجا و هم در تاپیک عکس دسکتاپ که یه برنامه دیگه هم هست
که اون رو نذاشتم(بسیار عالیه)و امروز حتما میذارمش و میدونم که راضی کننده هست+قابلیتهای بسیار بیشتر

بالا