• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آرزو های خودتونو بنویسین

neda_omid

متخصص بخش گردشگری
ارزو های خودتونو اینجا بنویسین

البته اونایی که بزرگ هستن

البته باید اینو در نظر داشت که ارزو بر جوانان عیب نیست پس هر چی میخواین بنویسین

neda_omid

متخصص بخش گردشگری
من خودم ارزو های زیادی دارم
یکیش اینه کاش می تونستم حرف بزنم که نمیتونم

این بزگترین ارزومه که غیر محال ترینه
ارزو بر حوانان عیب نیست

neda_omid

متخصص بخش گردشگری
یه ارزو دیگه هم دارم که این یکی حتما به واقعیت می پیونده

اینه که میخوام بعد از تموم شدن درسام و گرفتن مدرکم برم تو محیط زیست زندگی کنم
بین مردمی که معنی واقعی صمیمیت رو حس کنن

rahnama

پدر ایران انجمن

آرزو دارم ندای گلم به آرزویش برسد.

(ویرایش کردم )

آخرین ویرایش:

amin khan

مدیر انجمن
واقعا این احساسی ترین تایپیکی بود که من تا حالا دیده بود.:گریه::گریه::گریه::گریه:

اما آرزوی من ای کاش همه مردم از احساسات قلبی همدیگر نسبت به خودشون خبر داشتن.
البته میدونم این یه رویا ست،اما شما آرزو حسابش کنید مشتری شیم.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
انسانها با آرزو زندگی میکنند .و برآورده شدن آرزو از طرف خدا غیرممکن نیست.
مسائلی را من از خدا خواستم که بمن داد و وقتی بنویسم هیچ عزیزی باور نخواهد کرد.
آرزو و خواستنم از خدا هیچ زمانی روی احساس نبوده و نخواهد شد. فقط روی ایمان و باور بوده است .
آرزو کنیم با نیت درست و باور کنیم و ایمان داشته باشیم که به آن می رسیم.کسانی آرزویشان بر آورده می شود که ایمان داشته باشند هیچ چیزی برای خدا غیر ممکن نیست جز مصلحت . واگر جواب آرزویمان را نگرفتیم بدانیم از حکمت های خدا است و چیزی بهتر از آرزو را می دهد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
من آرزو دارم تمام صفات و خصوصيات و اخلاقيات بد آدما از بين بره

neda_omid

متخصص بخش گردشگری
اااااااااا امین خان خودتو لو دادیااااااااااااااااااا
خب بگو ببینیم طرف کیه؟؟
اسمش چیه ؟؟؟ کیه که تونسته دل پسر ما رو ببره ؟؟؟

این اقا امید هم که معصومانه ارزو کردن

موافقم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آرزو میکنم ، برای دست یافتن به تمام آرزوهاتون ...

neda_omid

متخصص بخش گردشگری
یه ارزو دیگه هم دارم اینکه تو بازی تراوین جز شاخ ها باشم
و شاخ شکنی کنم

rahnama

پدر ایران انجمن
منم آرزو دارم با ندا جان در تراوین دهکده را حفظ کنم. البته اگر قطع و وصل نت تمام شه.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
من هم آرزو دارم تا توی این هوای سرد همه آدم ها غذای گرم و یه خونه گرم و مهم تر از اون دل خوش داشته باشن ...

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
کاربر neda_nest شما قوانین این بخش رو رعایت نکردید...
فقط این بار به دلیل حضور کاربران دیگر این تاپیک به بایگانی منتقل نمیشود ...
لطفا از دفعات بعد قوانین این بخش را مطالعه نمائید...
چون در صورت تکرار مجدد به محض مشاهده به بایگانی منتقل میشود...

neda_omid

متخصص بخش گردشگری
ارزو میکنم همه مهربون بودن با داد فریاد که چیزی درست نمیشه خانم سنجاقی
خب مهربون مهربون میگفتی بهتر بود
ای خدا عقده ای شدم

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
اينم يه آرزو
2Wish....jpg

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
ارزو میکنم همه مهربون بودن با داد فریاد که چیزی درست نمیشه خانم سنجاقی
خب مهربون مهربون میگفتی بهتر بود
ای خدا عقده ای شدم

اول از همه برایت آرزومندم که عاشق شوی، و اگر هستی، کسی هم به تو عشق بورزد، و اگر اینگونه نیست، تنهائیت کوتاه باشد، و پس از تنهائیت، نفرت از کسی نیابی.

آرزومندم که این‌گونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد، بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی کنی.

برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی، از جمله دوستان بد و ناپایدار، برخی نادوست، و برخی دوستدارکه دست کم یکی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.

چون زندگی بدین گونه است، برایت آرزومندم که دشمن نیز داشته باشی، نه کم و نه زیاد، درست به اندازه، تا گاهی باورهایت را مورد پرسش قرار دهد، که دست کم یکی از آنها اعتراضش به حق باشد، تا که زیاده به خودت غرّه نشوی.

همچنین آرزومندم مفیدِ فایده باشی نه خیلی غیرضروری، تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن کافی باشد تا تو را سرِ پا نگهدارد.

باز برایت آرزومندم صبور باشی نه با کسانی که اشتباهات کوچک می‌کنند چون این کارِ ساده‌ای است، بلکه با کسانی که اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر می‌کنند و با کاربردِ درست صبوریت برای دیگران نمونه شوی.

امیدوام اگر جوان که هستی خیلی به تعجیل، رسیده نشوی و اگر رسیده ای، به جوان نمائی اصرار نورزی و اگر پیری، تسلیم ناامیدی نشوی چرا که هر سنّی خوشی و ناخوشی خودش را دارد و لازم است بگذاریم در ما جریان یابند.

امیدوارم حیوانی را نوازش کنی، به پرنده ای دانه بدهی، و به آواز یک سَهره گوش کنی وقتی که آوای سحرگاهیش را سر می دهد. چرا که به این طریق به رایگان احساس زیبائی خواهی یافت،.

امیدوارم که دانه ای هم بر خاک بیفشانی هرچند خُرد بوده باشد و با روئیدنش همراه شوی تا دریابی چقدر زندگی در یک درخت وجود دارد..

بعلاوه، آرزومندم پول داشته باشی زیرا در عمل به آن نیازمندی و برای اینکه سالی یک بار پولت را جلو رویت بگذاری و بگوئی: این مالِ من است. فقط برای اینکه روشن کنی کدامتان اربابِ دیگری است!

در پایان، اگر مرد باشی، آرزومندم زن خوبی داشته باشی و اگر زنی، شوهر خوبی داشته باشی که اگر فردا خسته باشید، یا پس فردا شادمان باز هم از عشق حرف برانید تا از نو بیاغازید.

اگر همه ی اینها که گفتم فراهم شد دیگر چیزی ندارم برایت آرزو کنم.

:بغل::بغل::بغل:

بالا