• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آرشیو آهنگ های بی کلام ایرانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

bikalam.jpg
با شنیدن موسیقی بی کلام ترانه های خیال انگیز و زمزمزمه ی شعرهای آن دمی درآسمان رویا و موسیقی پرواز کنیم و دمی بزنیم که گفته اند :آنجا که که کلام باز می ماند موسیقی آغاز می شود .

سلام
دوستان شاید به مدت یک سال هست که من قصد ایجاد مبحثی در رابطه با موزیک های سنتی و بیکلام در انجمن رو دارم که مدیریت اونهارو خودم بر عهده بگیرم و به نحو مطلوب و مورد پسند خودم ادامه بدم.
خب هم موارد مختلف و هم درگیری های مختلف در بخش های مختلف باعث شده که تا به الان نتونم این تصمیمم رو عملی کنم.
قصد دارم از امشب استارت این دو مبحث رو در انجمن بزنم، منتها خواهشی رو از همگی عزیزان دارم و امیدوارم که من رو برای رسیدن به این هدف یاری کنند و اون هم این هست که با توجه به حساس بودن این مبحث به صورت کلی و قانون عدم ارائه ی لینک دانلود موسیقی و فیلم در ایران انجمن دوستان لطف کنند و چنین لینک هایی رو چه در این تاپیک و چه در بخش های دیگر انجمن ارسال نکنند.
شخصاً سعی میکنم نهایت دقت خودم رو در قرار دادن لینک های دانلود به خرج بدم و مطمئناً محتوای مشکل ساز رو در سایت انتشار ندم. هر عزیزی هم اگر پیشنهاد موسیقی جهت انتشار در این تاپیک داشت میتونه لینک دانلود رو برای من به صورت پیام ارسال کنه تا بعد از بررسی با نام خود دوستان در این تاپیک منتشر بشه.

من علاقه بسیار شدیدی به سبک خاصی از موسیقی های سنتی و بیکلام دارم و هرچند وقت کم و درگیری های فکری بسیار باعث شدند که کمتر به این علاقه ی همیشگی خودم توجه کنم منتها همیشه نهایت لذت و آرامش خودم رو در گوش دادن به موسیقی های بیکلام و سنتی پیدا کردم. امیدوارم بتونیم با کمک هم این تاپیک رو به یک منبع با ارزش و غنی و آرامش بخش در این زمینه تبدیل کنیم و همچنین کمکی باشه تا با چشم پوشی مصلحتی از قوانین محتوای ایران انجمن در بخش موسیقی های شنیداری بی نصیب نمونه.

در این تاپیک موسیقی های بی کلام مجاز ایرانی قرار داده خواهند شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا