• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آرشیو موسیقی های مجاز سنتی ایرانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
sonat.jpg

کودکان را دیده اید ؟وقتی دراوج گریه ای که ناشی از بی قراری وبهانه گیری است صدای موسیقی را می شنوند باتمام وجود به این نوا گوش می دهند وآرام می شوند . سرشت ماآدمیان موسیقی را می پسندد غنا وغیر غنابودنش به گفته عالمان دینی مرزی شخصی دارد چراکه گاهی ترانه ای شاد، کسی را به یاد خاظره ای می اندازد وبرداشتش از این ترانه با اصل شعر وآهنگ متضاد می شود .

خدا را محتسب ما را به فریاد دف و نی بخش *** که ساز شرع از این افسانه بی قانون نخواهد شد

سلام
خب در پی توضیحاتی که در تاپیک آرشیو آهنگ های بی کلام ایرانی دادم قصد دارم در این موضوع به علاقه ی دیگر خودم در زمینه موسیقی یعنی موسیقی های سنتی ایرانی بپردازم.
موسیقی هایی که با شنیدن اونها حس های لطیف شاعرانه ایرانی رو به خوبی میشه لمس کرد. موسیقی هایی که فقط مختص به ما هستند و ریتم و سبک خوندن اونها از هیچ ترانه و یا سبک خارجی برداشت نشده!

خب بگذریم، خدمتتون توضیح مختصری میدم در رابطه با این تاپیک:
قبل از هر چیز با توجه به حساس بودن مبحث موسیقی از همگی عزیزان درخواست دارم که چه در این تاپیک و چه تاپیک های دیگر بر طبق قوانین ایران انجمن لینک دانلود موسیقی و یا فیلم رو قرار ندهند و وجود این تاپیک رو مصداقی برای تغییر روال قانون ایران انجمن در رابطه با عدم ارائه لینک دانلود موسیقی و فیلم ها قرار ندهند.
بنده در این تاپیک نهایت تلاشم رو میکنم تا جایی که امکانش هست موسیقی های مجاز ایرانی رو خدمت عزیزان ارائه کنم تا محتوای خلاف قوانین جرایم رایانه ای در سایت منتشر نکنیم. همگی عزیزان میتوانند با در نظر گرفتن تأکید ما بر روی موسیقی های مجاز سنتی، اگر موسیقی سنتی ای پیشنهاد دارند اون رو برای من به صورت پیام خصوصی ارسال کنند تا بعد از بررسی با نام خود دوستان در این تاپیک منتشر بشه.

هدف ایجاد این دو موضوع پرداختن و برجسته کردن قسمت های اصیل موسیقی ایرانی است، با تمام کاستی های موجود!
در این تاپیک موسیقی های مجاز سنتی ایرانی قرار داده خواهند شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا