این پنکیک به واسطه داشتن ذرت شیرین و خوشمزه است که میتوانید برای یک وعده شام سبک همراه با سالاد دلخواه سرو نمایید. .
[h=2]مواد لازم برای 4 نفر:آرد سفید 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
شیر دو سوم پیمانه
کنسرو ذرت 1 عدد، 200 گرمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
چاتنی گوجه فرنگی* برای سرو
[h=2]طرز تهیه:مرحله 1 - آرد، سفیده تخم مرغ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود.
مرحله 2 - نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله 3 - روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله 4 - پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.
[h=2] [h=2]* چاتنی گوجه فرنگیچاتنی یک نوع چاشنی هندی میباشد که در کنار غذای اصلی میتوانید همراه با نان یا برنج سرو کنید.
[h=2]مواد لازم:گوجه فرنگی متوسط 10 عدد
نعناع کمی
دانه خردل 1 قاشق چایخوری
برگ کاری 2 تا 3 عدد
زیره 1 قاشق چایخوری
تمبر هندی 2 قاشق غذاخوری
سیر 4 تا 5 حبه
زنجفیل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز 2 عدد بزرگ
بادام هندی 2/1 پیمانه
روغن 2/1 پیمانه
نمک به مقدار لازم
آب کمی
[h=2]طرز تهیه:مرحله 1 - نیمی از روغن را داخل ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن فلفل قرمز و زیره را افزوده سپس فلفل سبز و تمبر هندی را اضافه کرده و بعد از 15 ثانیه بادام هندی و برگ کاری را افزوده، از آخر گوجه فرنگیهای خرد شده را همراه نعناع اضافه کرده، کمی نمک زده، در ظرف را گذاشته تا زمانی که گوجهها کاملاً پخته شوند.
مرحله 2 - مواد آماده شده را داخل غذاساز ریخته و در صورت نیاز کمی آب افزوده و مخلوط کرده تا مواد یکدست شوند سپس در ظرف مورد نظر بریزید.
مرحله 3 - باقیمانده روغن را در ماهیتابه ای ریخته، فلفل قرمز و دانه خردل را اضافه کرده و کمی تفت دهید و به صورت داغ روی چاتنی ریخته و سرو کنید.
[h=2]نکات:میتوانید به جای برگ کاری از برگ بو استفاده کنید.
می تونید به دلخواه مقدار فلفل را کم یا زیاد کنید.