Maryam
متخصص بخش ادبیات
مصرف میوههای ملین در كودكان میتواند باعث ایجاد مشكل در هضم دستگاه گوارش آنها شده و او را با مشكلات بعدی مواجه كند.
دكتر سیدعلی كشاورز استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران در گفتگو با ایسنا گفت: با توجه به حساس بودن دستگاه گوارش كودكان، مصرف میوههای ملین مانند گیلاس، آلبالو و گوجه سبز توسط كودكان زیر 3 سال خطر مسمومیت و ایجاد اسهال میكند.
وی افزود: چیدن میوهها به صورت نارس و زودهنگام بهخصوص در میوههایی چون گوجه سبز، چغاله بادام و سم پاشی زیاد آنها كه باعث آلودگی بیشتر میوه میشود، امكان هضم آن را در دستگاه گوارش كودك مشكلتر میكند كه با رشد بیشتر میوه و حرارت خورشید و شستشوی تدریجی سم با آب بارندگی و آبیاری، سطح تماس سم با میوه كمتر میشود كه این امر در میوههایی كه به صورت رسیده مصرف میشوند و ملین نیستند، به چشم میخورد.
به گفته این استاد تغذیه، در صورت بروز مسمومیت در اثر مصرف این نوع میوهها در كودك، بهتر است تا دو روز هیچ نوع میوهای به وی داده نشود و در صورت شدت مسمومیت از سرمهای خوراكی و در نهایت سرمهای تزریقی استفاده شود.
وی در پایان یادآور شد: مصرف میوهها به ویژه میوههایی چون آلبالو و گیلاس كه سرشار از ویتامینها بوده و پیش ساز ویتامین A میباشد برای بدن بسیار مفید بوده و برای جبران كمبود آن میتوان از آب چنین میوههایی برای كودكان استفاده كرد.
دكتر سیدعلی كشاورز استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران در گفتگو با ایسنا گفت: با توجه به حساس بودن دستگاه گوارش كودكان، مصرف میوههای ملین مانند گیلاس، آلبالو و گوجه سبز توسط كودكان زیر 3 سال خطر مسمومیت و ایجاد اسهال میكند.
وی افزود: چیدن میوهها به صورت نارس و زودهنگام بهخصوص در میوههایی چون گوجه سبز، چغاله بادام و سم پاشی زیاد آنها كه باعث آلودگی بیشتر میوه میشود، امكان هضم آن را در دستگاه گوارش كودك مشكلتر میكند كه با رشد بیشتر میوه و حرارت خورشید و شستشوی تدریجی سم با آب بارندگی و آبیاری، سطح تماس سم با میوه كمتر میشود كه این امر در میوههایی كه به صورت رسیده مصرف میشوند و ملین نیستند، به چشم میخورد.
به گفته این استاد تغذیه، در صورت بروز مسمومیت در اثر مصرف این نوع میوهها در كودك، بهتر است تا دو روز هیچ نوع میوهای به وی داده نشود و در صورت شدت مسمومیت از سرمهای خوراكی و در نهایت سرمهای تزریقی استفاده شود.
وی در پایان یادآور شد: مصرف میوهها به ویژه میوههایی چون آلبالو و گیلاس كه سرشار از ویتامینها بوده و پیش ساز ویتامین A میباشد برای بدن بسیار مفید بوده و برای جبران كمبود آن میتوان از آب چنین میوههایی برای كودكان استفاده كرد.