• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آلبوم عکسهای مشهد

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

rahsazan

کاربر ويژه
كاخ خورشيد
عكاس : سيد حميد سده‌ئي
كاخ خورشيد در سال ۱۱۵۱ هـ.ق، به دستور نادرشاه جهت اقامت و خزانه براي جواهرات و غنايم دركلات ساخته شده‌است.
اين بنا مربوط به سال‌هاي آغازين به قدرت رسيدن نادرشاه افشار مي‌باشد. عمليات ساخت كاخ در تمام طول پادشاهي ادامه داشته و حتي تا آخرين سال‌هاي حيات نادرشاه يعني سال ۱۱۶۰ هجري قمري در دست ساخت بوده‌است.زيرا كتيبه ثلث بسيار زيباي «سوره نباء» كه در قسمت دور تا دور فضاي گنبد نوشته شده به همين تاريخ اشاره دارد.
اين كاخ در وسط باغ بزرگي قرار دارد كه شامل يك بنا در سه طبقه‌است. ارتفاع آن در گذشته، حدود ۲۵ متر بوده‌است اما در حال حاضر به علت خرابي طبقه سوم، ارتفاع آن بيش از ۲۰ متر نيست. طبقه اول آن ۸ ضلعي است كه آن را روي چهار رديف پلكان به شكل هرم بر پا كرده‌اند.ورودي‌هاي كاخ، در اضلاع هشتگانه قرار دارد كه به سالن اصلي كاخ منتهي مي شود.
اين كاخ مجموعاً داراي ۱۲ اتاق است كه داخل هراتاق نيز تزئيناتي از نقاشي و گچ بري ديده مي شود. تا چند دهه پيش در ميان اين تزئينات، تصاويري از شاهزادگان نادري نيز وجود داشت. در وسط اين بناي هشت ضلعي، برج استوانهاي مانند، در دو طبقه قرار دارد كه محل اقامت شاه و خانواده اش بوده‌است. زيبايي اين كاخ بيشتر در آرايش نماي خارجي كنگره دار ساختمان است.
در وسط اين بنا از سطح پشت بام برجي مدور با ترك‌هاي شبيه نيم ستون معروف به خياري احداث شده‌است.
ShowPicture.aspx

سیبری

کاربر ويژه
بند گلستان
قدیما خارج شهر حساب میشد اما میشه گفت الان به مشهد چسبیده !(از آخر وکیل آباد تا اینجا 5 کیلومتر هم نمیشه)

6mkmu5mbc6pude045vq.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
نمايي از فلكه شمالي حرم امام رضا (ع)
حدفاصل خيابان طبرسي تا بست بالا خيابان فعلي
تاريخ عكس : سال1320هجري شمسي

ShowPicture.aspx

rahsazan

کاربر ويژه
طبيعت زيباي دره‌‌ي آل
عكاس : محمد زائرنيا
دره آل درنزديكي روستاي آل،در۴۵ كيلومتري شمال شرقي مشهد و در مسير جاده كلات واقع شده است.

ShowPicture.aspx

rahsazan

کاربر ويژه

احمدآباد-سه راه راهنمایی
image28362.jpg

احمدآباد-ابتدای قائم(عج)
image30877.jpg

احمدآباد-ابتدای کلاهدوز
image10462.jpg

میدان امام رضا(ع)-انتهای ابن سینا
image577.jpg

احمدآباد
image22738.jpg

ملک آباد
image27840.jpg

میدان جانباز
image32346.jpg

میدان احمدآباد
image46411.jpg

سجاد
image14109.jpg

میدان استقلال
image35911.jpg

image14913.jpg

image37266.jpg

بولوار فردوسی
image46290.jpg

میدان آزادی-پل شرقی
image31912.jpg

ابتدای بزرگراه وکیل آباد(باند شمالی)
image42558.jpg

ابتدای بزرگراه وکیل آباد
image42750.jpg

پارک ملت-ضلع شمالی یا غربی
image30031.jpg

image28770.jpg

احمدآباد-بین ابوذر و سه راه راهنمایی
image35656.jpg

میدان فلسطین
image16509.jpg

ابتدای ملک آباد
image49737.jpg

parisa

متخصص بخش
سلام وتشکرخاص ازشما:گل:
راستش این پست234 خیلی واسه من جذاب بود چون خیلی ازاین ماکت ها رو ندیده بودم :خنده2:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام وتشکرخاص ازشما:گل:
راستش این پست234 خیلی واسه من جذاب بود چون خیلی ازاین ماکت ها رو ندیده بودم :خنده2:

سلام
خواهش میکنم
البته برخی المانها عکسش در سایت شهرداری موجود نبود که مثل اینکه باید خودم عکس بگیرم یا منتظر بشیم تا دوستان سایتهای عکس مشهد و رضوی دست به کار بشن

بالا