• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش تصویری ساخت یک شبکه وایرلس (در مد adhoc)

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
آموزش ساخت یک شبکه وایرلس (در مد adhoc)

100.gif
رمز فایل : netnic.mihanblog.com

parsrayaneh

New member
لینک دانلود ق_ی_لتر شده اگه میشه در یک جای دیگر آپلود کنید
من هنوز دانلود نکردم
من 3 مودم نانو استیشن 5 دارم یکی از آی اس پی اینترنت میگیره
میخوام این اینترنت رو به خونه هو ببرم
یک مودم باز روی سقف دفتر و یک مودم روی سقف منزل (البته روی سقف دفتر 2 مودم است که یکی به اینترنت وصل است)
به چه صورت میتونم از دفتر اینترنت رو به منزل ببرم
ممنون میشوم کمک کنید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فایل پیوست شد.

پیوست ها

• sakhte_shabake_wireless_adhoc_Iranjoman.com.rar
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 335

Cube

دوستانی که مرتب در باره شبکه وایرلس سوال دارن ، اول این مقاله رو بخونن

maysam227

New member
سلام- خسته نباشین - من یه گوشی اچ تی سی وایرلد فایر دارم و میخوام از اینترنت ای دی اس ال لپتاپم توی گوشیم استفاده کنم تا حالا خیلی جاها رفتم و مقاله خوندم ولی نتونستم موفق به این کار بشم - متشکر میشم اگه منو راهنمایی کنین - مرسی

noki50

New member
سلام خسته نباشید من نتنستم دانلود کنم ***** شده بود ،میشه راهنمایی کنید ممنون میشم:نه:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
در چارمين پست همين تاپيك فايل پيوست شده است
از اونجا دانلود كنيد

Cube

آموزش ساخت یک شبکه وایرلس (در مد adhoc)

100.gif
رمز فایل : netnic.mihanblog.com

سلام بر همه

اول اینکه لینک دانلود بالا میزونه میزونه و مشکلی نداره (اگر قبلا مشکلی داشته .... الان که درسته :) )

دوم اینکه دوستان عزیز توجه کنن که مد Ad hoc مدی است که فقط 2 تا سیستم بصورت point-to-point به هم وصل می شوند ، پس نمیشه بوسیله این کار چند تا سیستم رو به هم وصل کرد و یا چند تا کامپیوتر رو به اینترنت وصل کرد
(اینترنت خونه رو بیسن چند تا کامپیوتر شیر کرد)

آموزش نحوه شیر کردن (Share) اینترنت بین چند تا کامپیوتر رو توی انجمن قرار دادم (البته خودم پیداش نکردم .... :( از بس این بازرسای انجمن تاپیکامو اینور اونور Move کردن .... هیچی سر جاش نیست ..... 4 تا تاپیک آموزشی خوب زده بودما .... همه یا غیب شدن .... یا عکساشون لود نمیشه ..... امان از دست این بچه ها ....)

خلاصه کار به این صورته که شما یکی از کامپیوتر یا لپ تاپاتون رو که کارت شبکه وایرلس داره رو از طریق سیم به مودم adsl تون وصل می کنین ، بعد کارت شبکه سیمیتون (همونی که به مودم adsl وصله) رو شیر می کنین (روش کلیک راست می کنین و share this ..... رو میزنین)
بعد یک شبکه وایرلس می سازین ، و یک پسورد براش میزارید ....
و تمام.

با کامپیوتر های دیگتون شبکه وایرلسی که ساختین رو سرچ می کنین و با زدن پسورد ، بهش کانکت میشین .....
حال اگر کامپیوتر اصلیتون اینترنتش وصل باشه .... هر کامپیوتری که به شبکه وایرلستون وصل باشه هم اینترنت داره ..... به همین راحتی. >> فایل pdf رو دانلود کنین و بخونین

نکته مهم : به این روش اگر یک کامپیوتر به کامپیوتر اصلی ما وصل بشه و از اینترنتش استفاده کنه ، دیگه کامپیوتر های دیگتون نمی تونن به کامپیوتر اصلی وصل بشوند و از اینترنتش استفاده کنن

برای کانکت شدن همزمان چند کامپیوتر به اینترنت ، باید اکسس پواینت بخرید که بهترین راحش اینه که مودم adsl تون رو بتدازید دور و یک مودم adsl وایرلس (تو خودش اکسس پواینت داره) بگیرید

آخرین ویرایش:

rahim444

New member
با سلام و سپاس فراوان از زحمات دوستان بنده همه كار هار و انجام دادم و شبكه واير لس رو با استفاده از دو عدد يو اس بي واير لس تي پيب لينك بين دو كامپيوتر انجام دادم ولي از طريق ad-hoc نميتونم فايلهاي شير شده بين دو كامپيوتر رو ببينم لطف كنيد نحوه ديدن فايلهاي شير شده بين دو كامپيوتر و روش اونرو توضيح بديد

Cube

سلام

کلیک راست روی پوشه مورد نظر و رفتن به بخش sharing ... و زدن تیک share

بعد تو اون یکی pc توی run اینو بزنین: (جای آی پی زیر آی پی و یا اسم کامپیوتر اونور رو بزنید)
اگر آی پی رو ندارید و یا ..... بهترین راه اینه که full computer name کامپیوتر اونور رو بزنید

کد:
\\192.168.3.1

بعدش همه پوشه های شیر شده رو نشون میده و می تونید برید توشون و حالی به حالی :):شاد::نیش:

1- اول ببینید کامپیوتر اونوز پینگ می کنید ؟

(روی کارت وایرلساتون آی پی از رنج یکسان ست کنین بعد از یکی از pc ها آی پی اون یکی رو پینگ کنین)

soleymanin

New member
سلام من تازه عضو شدم اگه سوالم و بيجا مطرح ميكنم ببخشيد.من يك شبكه وايرلس دارم درواقع شبكه نيست همه روي سيستمها يا انتن وايرلس داريم يا از usb استفاده كرديم و يه روتر داريم كه ميتونيم فايل شير شده و ببينيم . من ميخوام كامپيوتر هاي ديگه سطح دسترسيشون و كم كنم اما نميدونم چه جوري يه راحي كه قبلا مي رفتم اين بود كه روي my com كليك راست ميكردم mange و..... ولي از اين راه يوزرهاي ديگه و به من نشون نداد ممنون ميشم كمكم كنيد.

gorg nama

متخصص بخش
شما My Computer رو باز کنین سمت چپتون تو پنل دوم گزینه ی my network palce رو انتخاب کنید. بازم تو پنجره ای که باز میشه سمت چپ پنل اول گزینه ی view workgroup compuet رو انتخاب کنید تا کل سیسیتم هایی که به شبکه وصل هستن رو نشون بده. اگرم از وایرلس دارین استفاده میکنین. از گزینه ی بالاییش یا همون set up wireless network home or small office رو انتخاب کنید تا کلیه کامپیوتر هایی که به وایرلس وصل هستن رو نشون بده.

soleymanin

New member
خب حالا که درست شد من چه جوری میتونم ااونها رو با یوزر با یه سطح دسترسی محدود تعریف کنم؟

بالا