• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش تصویری و قدم به قدم ساخت لوگو و بنر های متحرک با نرم افزار یولید گیف (Ulead GIF Animator) + دانلود نرم افزار

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
:توافق: ادمین میشه جواب بدین ؟

کمی صبر کنی تا ساعتی دیگه یه آموزش تصویری ساخت gif با نرم افزار Easy GIF Animator میذارم
فقط باید برنامه رو دانلود کنی حجمش زیاد نیست میتونی از سایت سازنده اش دانلود کنی در این صفحه
این برنامه خیلی عالیه و البته نیاز به سریال داره شما trial رو دانلود کن سریالش رو من دارم بهت میدم تا همیشگی بشه
آموزش رو که گذاشتم بهت پیام میدم و نیاز نیست توی این تاپیک درخواست دوباره بذاری
نکته:
برنامه های ساخت gif بهت کمک میکنن که متحرکشون کنی و کمی هم امکانات دیگه
اگه میخوای شکلکی بسازی مثلا این :توافق: باید شکل اولیه عکس رو بسازی یا همین شکلک رو کپی در سیستم داشته باشی
و هنگام متحرک سازی ادیتشون کنی .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خسته نباشی واقعا ممنونم عالی بود

ببخشید یه سوال اگه بخوایم یه چیزی شبیه این شکلک
%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86.gif
درست کنم باید چکار کنم ؟ شما چه جوری اون متن ایران انجمن رو گذاشتین؟

ممنون میشم زود جواب بدین

سلام خیلی خوش اومدید به ایران انجمن :گل:
دوست عزیز با کمک نرم افزار فتوشاپ خیلی راحت میشه یکی از شکلک های مدنظر رو ویرایش و متن دلخواه رو به آن اضافه کرد، نرم افزار فتوشاپ شما می بایست این ورژن Adobe photoshop CS باشه.
به این صورت که تصویر gif و متحرک خودتون رو ابتدا با این ابزار 3.PNGجانبی فتوشاپ باز میکنید، بمحض باز کردن تصویر لایه های آن از هم جدا میشود در این مرحله شما بر روی پر سبز رنگی که در قسمت سمت چپ صفحه قدر تصویر پایین علامت زده شده کلیک میکنید و وارد محیط اصلی فتوشاپ میشوید!

2.PNG

در این محیط شما میتونید متن دلخواهتون رو بنویسید، و پس از نوشتن متن مجدد با زدن گزینه سمت چپ به محیط اولیه باز گشته و تصویر رو سیو کنید.
اضافه میکنم اگر از قبل آشنایی با نرم افزار فتوشاپ داشته باشید میتونید به راحتی تصویری به این شکل رو بسازید :ایرانجمن:
اگر هم آشنایی ندارید بخش فتوشاپ انجمن رو بهتون معرفی میکنم، در این بخش آموزش های مقدماتی بسیار مفیدی برای آشنایی با این نرم افزار حیرت انگیز وجود داره که میتونه کمک خوبی باشه :63:

rahaaa

New member
سلام گلم مرسی. مریم جون میشه نرم افزارشو واسه دانلود بزارید یا اسمشو بگید من از سایتی دان کنم

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
با تشکر از مریم خانم بابت آموزش:گل:خواستم آموزشی برای این کاربر بذارم که شما زحمتش رو کشیدین:گل:

rahaaa

New member
ادمین ممنون میشم دانلود این نرم افزار هم بزاری مثل ترم افزار همین موضوع

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
:سکوت:تا کی منتظر بمونم خیلی عجله دارم

خب اون نرم افزار رو که گفتم رو دانلود کن 3 مگ هست نیاز به پسورد داره ولی عجله دارم باید یرم شب میام و
پسورد بهت میدم بعد نصب برنامه تا 30 رو برات کار میکنه که پسورد ر وارد کنی همیشگی میشه
سریع برات یه عکس گذاشتم با توضیحات:

q969_20130511_144030.jpg

این هم نمونه

q729_dfg.gif

qqqqw

New member
سلام واقعا ممنون بابت پست عالیتون
شرمنده من فونت فارسی بهش اضاف کردم ولی فونتهام کهمنویسم توی برنامه بینشون فاصله میفته یعنی اینطوری میشه مثلا س ل ا م
اینطوری میشه اگر میشه کمکم کنید واقعا ممنون میشم خیلی متشکر از سایت خوبتون منتظرم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام واقعا ممنون بابت پست عالیتون
شرمنده من فونت فارسی بهش اضاف کردم ولی فونتهام کهمنویسم توی برنامه بینشون فاصله میفته یعنی اینطوری میشه مثلا س ل ا م
اینطوری میشه اگر میشه کمکم کنید واقعا ممنون میشم خیلی متشکر از سایت خوبتون منتظرم
با نرم افزار های فارسی نویس تست کنید دوست عزیز.
چندین نرم افزار موجود هستند که میتونید از سطح اینترنت هم اقدام به جستجو و دانلودشون کنید.

qqqqw

New member
با نرم افزار های فارسی نویس تست کنید دوست عزیز.
چندین نرم افزار موجود هستند که میتونید از سطح اینترنت هم اقدام به جستجو و دانلودشون کنید.

سلام خیلی ممنون از راهنماییتون من این دان کردم
ولی شرمنده این بازم همون جوری مطلبا جدا میاد ممنون از اینکه راهنماییم میکنید اگر راه دیگه ای داره کمکم کنید مرسی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون من این دان کردم
ولی شرمنده این بازم همون جوری مطلبا جدا میاد ممنون از اینکه راهنماییم میکنید اگر راه دیگه ای داره کمکم کنید مرسی

تنها از طریق نرم افزارهای فارسی نویس میتونید این کار رو انجام بدید.
با فارسی نویس مریم هم تست کنید. یادم هست قدیم من این کار رو انجام دادم و مشکلی نبوده.
البته در متن آموزش یک روش دیگه برای فارسی نویسی به صورت عکس هم بیان کردم میتونید مطالعه ش کنید.

behii

New member
سلام خسته نباشید
ممنون از اموزش این نرم افزار خیلی به دردمون خورد
فقط یه مشکل داریم ما میخوایم یه انیمیشنی که تو نرم افزار دیگه کار کردیم تو این برنامه یه جا جمع کنیم یه انیمیشن باشه اینکار رو میکنیم ولی ثابت نمیمونه چیکار کنیم این انیمیشن رو میخوایم تو تابلو روان استفاده کنیم

.zahra

New member
من تا مرحله 8 انجام میدم وقتی رو گزینهfinish کلیک می کنم عکس ها رو صفحه کار و پایین برنامه نمی یاد که بقیه مراحل رو انجام بدم البته عکسای من اینجوری نیست

بالا