• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش خیاطی به انتخاب شما

سایه قدیمی

کاربر ويژه
خانمهایی که دوست دارند می تونند از بین این سه گزینه یک گزینه رو برای آموزش اول انتخاب کنند

1- لباس گره ای
2- شلوار
3- کت با یقه شال پیلی دار

Maryam

متخصص بخش ادبیات

آقا امین گفتن خانوما ! :خنده2:
سایه جان به نظر من ابتدا از مبحثی که ساده تر هست شروع کنید
ممنون که انتخاب رو گذاشتی به عهده خودمون :1:

سایه قدیمی

کاربر ويژه
amin khan از کی تا حالا شما هم به خیاطی علاقه پیدا کردی چشم به خاطر روی گل شما هم که شده اول لباس گره ای رو آموزش می دم :giggle::چشمک::giggle::giggle::giggle::giggle::giggle:راستی امین خان اسم پسر من هم محمد امین خان .عکس پسرم رو دیدی .
چشم مریم جان فکر کنم گزینه 1 برای شروع بهتره

سایه قدیمی

کاربر ويژه
ببخشید که هنوز کارم رو شروع نکردم منتظرم کم بتونم یک پیوست داشته باشم یعنی الگو ها رو به صورت تصویری ارسال کنم باید کمی صبر کرد
متشکرم از تمام دوستان

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ببخشید که هنوز کارم رو شروع نکردم منتظرم کم بتونم یک پیوست داشته باشم یعنی الگو ها رو به صورت تصویری ارسال کنم باید کمی صبر کرد
متشکرم از تمام دوستان
سلام
مدیریتتون رو در این بخش به صورت آزمایشی فعال کردم، میتونید پیوست فایل و سایر امکانات مورد نیازتون رو در این بخش داشته باشید.

موفق باشید

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
اگه مطالعه کنی دوست عزیز کلی الگو و آموزش هست بازم اگه سوالی راجب هرکدوم داشته باشی جواب میدیم

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام ممنون ازایده جالبتون:گل:فکرکنم امین خان هم میخوان برای همسرشون بدوزن:خنده2:اگه میشه عکس باالگو وتوضیح کامل بذاریدچون منم تازه کارم:خجالت2:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
تشکر برا این همه زحمتی که میکشید دوست عزیز
هر کدوم ساده تر و راحتره من موافقه اونم :خجالت2:

گزينه يك .فقط لطفا خيلي ساده توضيح بدين آخه ظاهرا آوازمانهاش كمي پيچيده است .مررررررررررسسسسسسسسسيييييي:98:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام دوستان لباسهای گره ای همه با هم فرق میکنند متاسفانه این کاربر عزیز با زدن این تاپیک نتونستند در خواستیهای دوستان رو انجام بدهند
وشلوار یا مدلهای دیگه اگه در خواست داشتید لطفا به این تاپیک با تصویر مورد نظر در پست بگذارید و حتما در خواست شما بی پاسخ نمیماند خواهشا درخواستتون با تصویر باشه
ممنونم:گل:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=69773

asaljon

کاربر ويژه
سلام.خسته نباشین.من گزینه3 رودوست دارم یادبگیرم.ممنون ازلطفتون.خداقوت

بالا