• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش معرفی وبلاگ و یا سایت به موتورهای جستجو

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مقدمه :
معرفی یك سایت یا وبلاگ به موتورهای جستجو، باعث افزایش چشمگیر بازدیدكنندگان آن وبلاگ و یا سایت خواهد شد . ولی در اینجا ذكر این نكته را لازم می دانیم كه پس از معرفی وبلاگ و یا سایت توسط شما، شرط قبول شدن آدرس شما در موتورهای جستجوگر این است كه وبلاگ و یا سایت شما دارای حداقل 5 مطلب ارسالی باشد .
در اكثر مواقع دیده میشود كه وبلاگ ها و یا سایتهای بدون محتوا توسط موتورهای جستجوگر پذیرفته نمیشوند و یا در صورت پذیرش، وبلاگها و سایتهای بی محتوا را از نتایج جستجوی كاربرانشان حذف میكنند .
در زیر به ارائه آموزشی برای معرفی وبلاگ و یا سایتتان به سه موتور جستجوگر معروف دنیا پرداخته ایم .
همچنین در ادامه مواردی را كه به بالا رفتن رتبه ی شما در موتورهای جستجو گر، و در نتیجه به افزایش بازدیدكنندگان شما كمك خواهند كرد را برشمرده ایم .

الف : معرفی سایت و یا وبلاگ به موتور جستجوگر گوگل ( Google )
در ابتدا برای معرفی وبلاگ و یا سایت خود به این موتور جستجوگر مستقیماً به این آدرس رفته : http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl
حال پس از ورود به این صفحه با 3 كادر خالی سفید رنگ رو به رو خواهید شد :
1- در قسمت URLنشانی دقیق سایت و یا وبلاگ خود را بنویسید .
به عنوان مثال : http://www.marandonline.mihanblog.com
2- در قسمتComments توضیح مختصری از سایت و یا وبلاگ را خود بنویسید .( نوشتن این گزینه اختیاری میباشد)
3- و در آخر كد عكس موجود در آنجا را در كادر سوم وارد كنید .
حال پس از انجام این مراحل دكمه ی Add URLرا در همان صفحه فشار دهید تا آدرس وبلاگ شما در این جستجوگر ثبت شود . پس از انجام این كار وارد صفحه ی جدیدی خواهید شد كه در آن ضمن اعلام ثبت آدرس از شما تشكر شده است .

ب : معرفی سایت و یا وبلاگ به موتور جستجوگر یاهو ( Yahoo )
در ابتدا برای معرفی وبلاگ و یا سایت خود به این موتور جستجوگر مستقیما به آدرس زیر رفته :
https://login.yahoo.com/config/login_verify2?.src=siteex&.intl=us&.done=http%3A%2 F%2Fsiteexplorer.search.yahoo.com%2Fsubmit
پس از ورود به این صفحه در قسمت مربوطه نام کاربری یاهوی خود و کلمه ی عبور آن وارد نمایید . (برای ثبت آدرس وبلاگ و یا سایت خود در جستجوگر یاهو نیاز به یك ایمیل یاهوو یا آی دی پیام رسان یاهو( یاهو مسنجر) دارید.) پس از اینكه نام كاربری و كلمه ی عبور خود را در یاهو وارد نمودید وارد صفحه ی دیگری خواهید شد . كه دارای كادری به نام Submit Your Siteمیباشد كه در این كادر دو گزینه ی Submit a Website or Webpage و Submit Site Feed وجود دارد . كه شما باید گزینه ی اول یا همان Submit a Website or Webpage را انتخاب نمایید .
با انتخاب این گزینه كار سفیدی ظاهر خواهد شد كه شما باید درون آن كادر سفید رنگ نشانی دقیق سایت و یا وبلاگ خود را وارد نموده و در آخر بر روی گزینه ی Submit URLکلیک نمایید .
به عنوان مثال : http://www.marandonline.mihanblog.com
پس از انجام این كار وارد صفحه ی جدیدی خواهید شد كه در آن ضمن اعلام ثبت آدرس از شما تشكر بعمل آمده است .

ج : معرفی سایت یا وبلاگ به موتور جستجوگر ام اس ان ( Msn ) :
در ابتدا برای معرفی وبلاگ و یا سایت خود به این موتور جستجوگر مستقیما به آدرس زیر رفته :
http://www.bing.com/docs/submit.aspx?FORM=WSDD2
حال پس از ورود به این صفحه(كه شامل دو كادر خالی سفید رنگ میباشد) در كادر اول (Characters) كد تصویر مربوطه كه در آن صفحه وجود را وارد نمایید و در كادر دوم (Type the URL of your homepage) باید آدرس سایت و یا وبلاگ خود را به صورت دقیق وارد نموده و سپس گزینه ی Submit URL را بفشارید . پس از انجام این كار وارد صفحه ی جدیدی خواهید شد كه در آن ضمن اعلام ثبت آدرس از شما تشكر بعمل آمده است .
به عنوان مثال : http://www.marandonline.mihanblog.com

ادامه دارد...
 

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چند نكته ی مهم :

1- در اكثر موتورهای جستجو ، معرفی کامل و ایندکس مطالب وبلاگ شما توسط این موتورها بین پانزده روز تا دو ماه پس از معرفی آدرس سایت و یا وبلاگ به طول می انجامد . بنابراین برای مشاهده مطالب وبلاگ در نتایج جستجوی جستجو گرها مدتی زمان لازم است .
2- برای مطلع شدن از شناخته شدن آدرس سایت و یا وبلاگ شما در موتور جستجوگر گوگل باید عبارت (.comآدرس شماsite:) را جستجو نمایید .(نكته :آدرس شما باید بدون www. باشد )
به عنوان مثال: برای مطلع شدن از معرفی وبلاگ مرند آنلاین د ر گوگل باید عبارت زیر را در گوگل، جستجو نماییم :
site:marandonline.mihanblog.com
ولی برای مطلع شدن از شناخته شدن آدرس سایت و یا وبلاگتان در سایر موتورهای جستجو گر كافیست كه مستقیما آدرس سایت و یا وبلاگ خود را در قسمت جستجوی آنها وارد نمایید .
به عنوان مثال : برای مطلع شدن از معرفی وبلاگ مرند آنلاین در جستجوگر یاهو باید عبارت زیر را در یاهو جستجو نماییم :
www.marandonline.mihanblog.com
3- سوالی كه ممكن است در اینجا برای شما عزیزان پیش آید، این است كه آیا معرفی متعدد یك وبلاگ و یا سایت به موتورهای جستجو بهبودی در بالا بردن رتبه ی سایت و یا وبلاگ شما خواهد داشت و یا نه ؟
پاسخ شما منفی است . معرفی متعدد و بی دلیل وبلاگ و یا سایت به موتورهای جستجوگر فقط وقت شما را به هدر خواهد داد و در عین حال، انجام این كار باعث بروز هیچ گونه صدمه ای به اعتبار شما در موتورهای جستجوگر نخواهد شد . (نكته : معرفی متعدد باعث حذف آدرس شما از موتورهای جستجوگر نمیشود )
4- شاید شما هم از این مساله مطلع باشید كه هر وبلاگ و یا سایتی در موتورهای جستجوگر دارای رتبه ای میباشد .
به عنوان مثال هر كدام از سایتها و وبلاگ ها در معروفترین موتور جستجوگر دنیا (google ) داری رتبه ای بین 1 تا 10 میباشند كه با توجه به رتبه شان در گوگل مرتب میشوند . یعنی رتبه ی سایت ها و یا وبلاگ ها هر چه قدر به عدد 10 نزدیكتر باشد، در نتیجه به صفحه ی اول نتیجه ی جستجوی كاربران نزدیكتر خواهند بود .
5- برای اینكه از رتبه ی خود در نزد جستجوگر گوگل مطلع شوید، كافیست تا سایت های ارائه دهنده ی این خدمات رایگان را پیدا كنید . (سایت های فراوانی برای نشان دادن سطح رتبه ی شما در گوگل وجود دارند . كه با وارد كردن آدرس سایت و یا وبلاگ خود و یا دیگران در بخش مربوطه ی این سایت ها میتوانید كه از رتبه ی خود و یا دیگران در گوگل مطلع شوید . برای یافتن این سایتها كافیست كه عبارت "سایت نشان دهنده ی رتبه در گوگل" را جستجو نمایید .)
6- حال اگر با دقت این مطالب را مطالعه كرده باشید سوالی در ذهن شما نقش می بندد، و آن اینكه "چگونه میتوانیم رتبه ی خود را در موتور های جستجوگر و بخصوص گوگل افزایش دهیم ؟
پاسخ : سوالات مشابه فراوانی شبیه همین سوال از ما پرسیده میشود كه ما در پاسخ به شما عزیزان چند مورد موثر را در بالا بردن رتبه ی سایت و یا وبلاگ شما بر می شماریم :
الف : تعداد لینک بالاتر به کسب موقعیت بهتر در نتایج موتورهای جستجوگر کمک میکند . بدین معنی كه موتورهای جستجو اهمیت صفحات وب را بر اساس میزان لینک به آن طبقه بندی میکنند. چنانچه لینک بیشتری در سایر پایگاه ها ثبت کنید رتبه بالاتری کسب خواهیدکرد . بدین منظور میتوانید با تبادل لینك با سایر وبلاگ ها و یا سایت های دیگر موجب افزایش رتبه خود در موتورهای جستجو شوید . شما همچنین میتوانید با ثبت لینك خود در سایت هایی كه مخصوص ثبت لینك میباشند و نیز با شركت در بحث های تالار های گفتگو و ارائه ی لینك خود در آنها علاوه بر افزایش بازدیدكنندگان خود از این طریق ، موجب بالا رفتن رتبه ی خود در موتورهای جستجوگر شوید . ولی ذكر این نكته لازم است كه بدانید"هر لینکی تاریخ مصرفی دارد" به عنوان مثال لینکی را که یک سال پیش سایت دیگری به شماداده است هیچ نقشی در بالا بردن رتبه شما ایفا نمی کند، زیرا موتورهای جستجو بهمرور لینک های قدیمی را حذف می کنند .
ب : شاید دیده باشید كه اخیراً مقالات زیادی در سراسر وب منتشر شده، مبنی بر اینكه کلمات کلیدی نقش كمی را در افزایش رتبه در موتورهای جستجو ایفا می کنند . ولی در اینجا این نكته را متذكر میشویم كه شاید نقش كلمات كلیدی در تعداد كمی از موتورهای جستجو (مثل گوگل) نسبت به گذشته كاهش یافته باشد ولی ، هنوز كلمات كلیدی در اكثر موتورهای جستجو نقش مهمی را ایفا میكنند . و از طرفی همانطور كه اشاره نمودیم نقش كلمات كلیدی در جستجو گرهایی مثل گوگل كمرنگتر شده ولی هنوز از بین نرفته پس كلمات كلیدی میتوانند موثر واقع شوند .
ج : موتورهای جستجو حساسیت ویژه ای نسبت به نام صفحه و توضیحات صفحه دارند، پس در انتخاب آنها دقت نمایید .
د : صفحات اضافی : خب اگر شما هم مثل ما وبلاگ نویس هستید(این موضوع در رابطه با سایتها نیز صدق میكند.) حتماً با صفحات اضافی كه سرویس های ارائه ی وبلاگ به كاربران ارائه میدهند آشنا هستید . اكثر وبلاگ نویسان این صفحات اضافی را نادیده گرفته و از آنها استفاده نمیكنند .
ولی باید آگاه باشید كه هریك از این صفحات اضافی به نوعی در حكم یك وبلاگ میباشند كه مطالب موجود در آنها به صورت مجزا در موتورهای جستجوگر نمایش داده میشوند . پس اگر مطالبی دارید كه مایلید در نتایج جستجوی جستجوگرها قرار گیرند بهتر است آن را در یکصفحه مجزا قرار دهید . ( مثل آموزش های ویژه و یا مقالات شما )
ظ : موتورهای جستجو معمولا هر چند یك بار وبلاگ و یا سایت شما را دوباره مورد برسی قرار میدهند پس این طرز فكر از موتورهای جستجوگر مبنی براینكه به محض اعمال تغییرات توسط شما در سایت و یا وبلگتان، رتبه ی شما در موتورهای جستجوگر بالا خواهد رفت، برداشت كاملا اشتباهی است .( معمولا به طور متوسط موتورهای جستجوگر هر 1 یا 2 ماه یك بار اقدام به بررسی دوباره ی وبلاگ و یا سایت شما میكنند . كه البته در این مورد استثنا هم وجود دارد )
ك : هر چقدر تعداد كلیك مخاطبین بر روی سایت و یا وبلاگ شما در نتایج جستجوی جستجوگرها بیشتر شود، رتبه ی شما در آن موتور جستجو گر بالا خواهد رفت . پس در نوشتن متن و عناوین وبلاگ و یا سایت خود دقت نمایید و از كلمات مناسب استفاده نمایید .
ل : اگر مطلب و یا نوشته ای برای سایتها و وبلاگهای دیگر ارسال میكنید حتی اگر میخواهید در وبلاگ و سایت های دیگر نظر دهید باز لینک خودرا در زیر آن قرار دهید .

ادامه دارد ...
 

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در موارد بالا چند مورد از عواملی كه برای افزایش بازدیدكنندگانتان و نیز عوامل موثر بر افزایش رتبه ی شما در موتورهای جستجوگر تاثیر بسزایی دارند را ذكر نمودیم ولی هیچگاه این موضوع را فراموش نكنید كه هر چقدر هم از روشهای مختلف استفاده نمایید ، ولی وبلاگ و یا سایت بی محتوا ویا کم محتوایی داشته باشید، توفیق چندانی در به دست آوردن بینندگان و رتبه ی خوب در موتورهای جستجوگر به دست نخواهید آورد، چون آنچه كه بیش از همه ی این موارد ذكر شده در بالابردن رتبه ی شما در موتورهای جستجو مهم است، داشتن وبلاگ و یا سایت هایی پر محتوا و غنی میباشد . پس هر چقدر كه میتوانید ارسالهای خود را به سایت و یا وبلاگتان افزایش دهید و سعی نمایید كه مطالبی را كه ارسال میكنید به گونه ای باشند كه ارزش خواندن داشته باشند چو برای ما نویسندگان وبلاگ ها و سایتها قبل از خودمان و موتورهای جست جو بازدیدكنندگانمان مهم ترند . پس نهایت احترام را به آنها خواهیم گذاشت . خود به شخصه معتقدم كه ارائه ی یك مطلب خوب و به درد بخور برای دو نفر بهتر از ارائه ی یك مشت مطالب كم محتوا به هزاران بازدیدكننده است . چون بازدیدكنندگان پس از ورود به وبلاگ و یا سایت شما انتظار دیدن مطالب مفید و نو را داراند كه تا به حال آنرا نخوانده اند و یا كمتر خوانده باشند و نه مطالبی كه از این ور و آن ور كپی شده و یا بی محتوا و بی معنی باشند .
خب برای روشن شدن این مطلب و درك بهتر آن مثالی را از این نوع كارهایی كه در واقع غیر حرفه ای و غیر اخلاقی می باشند، میزنیم .
احتمالا شما هم در برخی از سایتها و وبلاگ ها گاهاً با پستهایی از قبیل پست زیر برخورد نموده اید :

مین جان گو , نرم افزار های موبایل , آموزشword , dvb فروش , آماده به کار , دانلود نرم افزار , پرورش اندام , تقویم86 , املاک تبریز , بازار کار اصفهان , ساعت casio.حمله اسرائیل به سوریه , اس ام اس های زیبا , گالری تصاویر , عکس , حاشیه کاغذ , کارت ویزیت , گالری گرافیک , persian , تصاویر با کیفیت , تصاویر گل , آرم های گرافیکی , آموزش نقاشی , اس ام اس های سرکاری, ژنراتور, ربات فوتبالیست , جزوه الکترونیک 1 , جزوه اصول سرپرستی , جزوه الکترونیک صنعتی , جوان الکترونیک , جزوه مدار منطقی , خازن , عکس ارسالی, دانلود فارسی ساز , سایت کرک , اکانت رایگان, آهنگهای قدیمی , افزایش صدای سونی اریکسون , نقشه کامل تهران , وانت پراید , کرک مترجم پارس , کرک نارسیس , آموزش دریم ویور , آموزش powerpoint , آموزش , sms توپ , sms خنده دار , دانلود نرم افزار , دانلود نرم افزار و بازی موبایل , نرم افزار موبایل, سریال امپراتور دریا , سریال پرستاران , سریال پزشک دهکده , عاشقانه , عاشقانه ها , اس ام اس جوک ,

(نكته : متن انتخابی بالا فقط گزیده ی اندكی از متن اصلی میباشد. (در حدود 50/1))
این نوع متن ها كه برای افزایش بازدید در بعضی وبلاگها و سایتها قرار میگیرند و شامل هزاران كلمه ی مهم و پر بازدید در وب می باشند، باعث گمراهی موتورهای جستجو و به دنبال آن جویندگان میشوند .

تهيه و تنظيم : ایران انجمن - مرند آنلاين

 
بالا