• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنتاليا / منصوري: به هواداران بگوئيد منتظر پرسپوليس رويايي باشند

South Boy

متخصص بخش فوتبال
آنتاليا / منصوري: به هواداران بگوئيد منتظر پرسپوليس رويايي باشند

محمد منصوري بازيكن خوش قامت و ارزنده تيم فوتبال پرسپوليس و زننده تك گل سرخپوشان در بازي برابر فرانكفورت به سايت باشگاه گفت: خوشحالم از اينكه در مقابل يك تيم بزرگ به ميدان رفتم و زننده گل بودم.

بازي مقابل اينتراخت چطور بود؟
بازي بسيار مفيدي بود، چون بچه‌ها مي‌خواستند توانايي‌هاي خودشان را با تمريناتي كه با سختي و مشقت فراوان پشت سر گذاشته بودند را به نمايش بگذارند و انصافا خوب هم ظاهر شدند.
در مورد گلزني خودت در اين بازي چه احساسي داشتي؟
به نظر من گلي كه زدم در شرايطي بود كه تيم رو به جلو حركت مي‌كرد و مهم نبود كه من گل بزنم، مهمتر از آن حركات تيمي و نتيجه بازي بود. وقتي ديدم زارعي نفوذ مي‌كند، خودم را در شرايط گلزني قرار دادم و ضربه خوبي هم زدم تا نتيجه تساوي رقم بخورد.
آيا براي خودت برنامه‌اي داري كه به تركيب اصلي برسي؟
حتما. من با تمام توان تلاش مي‌كنم تا بتوانم نظر كادر فني را به خودم جلب كنم و بتوانم جزو نفرات اصلي تيم قرار بگيرم.
اردوي آنتاليا تاكنون توانسته شرايط آمادگي بازيكنان را تقويت كند؟
يكي از بهترين اردوهايي كه تا به حال در آن حضور داشته‌ام، همين اردو بوده چون همه چيز براي رسيدن به شرايط آرماني مهياست و بچه‌ها با آرامش و روحيه بالا تمرينات را پشت سر مي‌گذارند.
حرف آخر...
به هواداران سلام مرا برسانيد و بگوئيد منتظر پرسپوليس رويايي باشند.

بالا