[FONT="Comic Sans MS"]آیا شما جرات دارید که آخرین نفری باشید که در این مسیر خوابیده است؟
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2013 , May 15 #1 آیا شما جرات دارید که آخرین نفری باشید که در این مسیر خوابیده است؟
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , May 15 #2 :10: دریا اون لحظه ای که پاهاش روی زمین میاد رو میبینم دقیقاً به حرفت می رسم که آخرین نفر چی می تونه به سرش بیاد! :غش: :دست::گل:
:10: دریا اون لحظه ای که پاهاش روی زمین میاد رو میبینم دقیقاً به حرفت می رسم که آخرین نفر چی می تونه به سرش بیاد! :غش: :دست::گل:
S stars کاربر ويژه 2013 , May 15 #3 مگه جونمو از سر راه آوردم. اونهایی که قصد خودکشی دارند بسم الله:بله:
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , May 15 #4 فکر نکنم چیزی بشه! من امادگیشو دارم :خنده1: چون تو باشگاه از اینکارا زیاد انجام دادم:خنده1:
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2013 , May 15 #8 baroon گفت: :10: دریا اون لحظه ای که پاهاش روی زمین میاد رو میبینم دقیقاً به حرفت می رسم که آخرین نفر چی می تونه به سرش بیاد! :غش: :دست::گل: کلیک کنید تا باز شود... می ترکه باروونی:10:
baroon گفت: :10: دریا اون لحظه ای که پاهاش روی زمین میاد رو میبینم دقیقاً به حرفت می رسم که آخرین نفر چی می تونه به سرش بیاد! :غش: :دست::گل: کلیک کنید تا باز شود... می ترکه باروونی:10:
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , May 15 #9 darya91 گفت: می ترکه باروونی:10: کلیک کنید تا باز شود... بدجووووووور :غش2::دست:
F Fa.Sa مدیر بخش پزشکی 2013 , May 16 #10 خیلی سخت و هیجانیه!!! شاید اگه اونجا بودم میرفتم بخوابم مثل اون آدما، ولی خدارو شکر که نیستم!!!!:18:
B Black Lover کاربر ويژه 2013 , May 16 #12 میتونم یه کار مفید تر بکنم...آخه مگر عقل از سرم پریده:خنده1:
ر رئیس کاربر ويژه 2013 , May 16 #13 نفر آخر که نه ، ولی جزء نفرات اول میخوابیدم... در کل ایول داره ،دمش گرم...عجب بدن آماده ای داشت...