• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آیا وقت من تمام است؟ :دی

baroon

متخصص بخش ادبیات

یک خانم 45 ساله حمله ی قلبی داشت و در بیمارستان بستری بود؛ در اتاق جراحی کم مانده بود مرگ را تجربه کند که خدا را دید و پرسید:

آیا وقت من تمام است؟

خدا گفت: نه. شما 43 سال و 2 ماه و 8 روز دیگه عمر می کنید. :نیش:

وقت مرخصی خانم تصمیم گرفت در بیمارستان بماند و عمل های زیر را انجام دهد:

کشیدن پوست صورت- تخلیه ی چربی ها(لیپو ساکشن)- جمع و جور کردن شکم و چند عمل زیبایی دیگر.

و بعد به فکر رنگ کردن موها و سفید کردن دندان هایش بود.:12:

از آنجایی كه او زمان بيشتری برای زندگی داشت از اين رو تصميم گرفت بتواند بيشترين استفاده را از اين موقعيت (زندگی اش) ببرد.

بعد از آخرين عمل از بيمارستان مرخص شد و موقع گذشتن از خیابان در راه منزل بوسیله ی یک آمبولانس کشته شد! :نیش:

وقتی با خدا روبرو شد او پرسید: من فکر کردم شما فرمودید من 43 سال دیگر فرصت دارم. چرا شما مرا از زیر آمبولانس بیرون نکشیدید؟

خدا جواب داد : اِاِاِا شمايييييييد؟ نشناختمتووووووون! :غش2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

خوب بود :نیش:

اما در جواب ادمین عزیز :بدجنس: :

علی جان این خدا نیست که کلک شده این ما آدم ها هستیم که برای خدا هم جوک درست می کنیم. :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اتفاقاً من معتقد هستم رابطه اگر یک رابطه ی درست باشه دوستی بین خدا و بنده در حد چنین دیدی هم میتونه باشه.
البته نیت ها متفاوت هست.
اما شخصاً تصورم از خدا، خدای عذاب دهنده ی سرسخت و خشک آتش جهنم ده نیست! خدای در ذهن و قلب من به همین مهربونی و شوخی هست که نمونه ی کوچکش هم اینجا البته به شوخی بیان شده.
و اما جدا از ظاهر، این داستان (مثال) به زبان ساده و شیرین پیامی رو در خودش داره که در تعجبم چطور عمق موضوع رو ندیدید؟!

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
اتفاقا توی این داستان طنز به تنها کسی که انتقاد نشده،خداست

Silver Star

مدير ارشد تالار
منم با علی موافقم. ما که میتونیم یه رابطه ی صمیمی با یه دوست که مثلا تو یه شهر دیگه هم زندگی میکنه داشته باشیم، چرا نتونیم با خدایی که از رگ گردن به ما نزدیکتره دوست باشیم؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

احمد گل قطعاً مقصود نویسنده ی این داستان و منی که این رو در اختیارتون گذاشتم، این نبوده که خداوند عالم نیست! سیطره ی قدرت خدا همه ی عالم رو بی چون و چرا فرا می گیره.
این از این.:نیش2:

بعد اینکه، خدا هم کلک بلده. چرا بلد نیست؟ تا حالا ندیدید که نقشه های خبیثانه رو چطور برهم می زنه؟ :بدجنس: عبارت «الله خیر الماکرین» هم گواه مدّعای ماست.:بدجنس:

در کل امّا، اینجا محوریت داستان روی چیزی اشاره داره که پسندیده ست و رسالت طنز همینه. حاشیه نرویددد.:ایست::نیش:

بالا