• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

أرز !!!!!...

amir1867

New member
سلام
icon_e_sad.gif
icon_e_confused.gif
لطفا کمکم کنید, من اطلاعات ندارم ولی مطمئنم برای شما که اطلاعت دارید جواب دادنش کاری نداره. از وققتتون سپاسگذارم.

**سوالی دارم در رابطه با ارز و آن اینکه چطور میتونم ارز رو به نرخ فروش بانکی در داخل کشور گیر بیارم:
برای مثال بانک ملی دلار رو به تاریخ دوشنبه 12 دی 1390 بدین شکل اعلام کرد:

دلار آمريکا :
خرید: 11160
فروش: 11195
مسافرتی: 13513
حلا من از کجا میتونم دلار رو امروز به همین نرخ فروش یا خرید از این بانک بخرم یا اصلا از هر جایی ولی فقط در داخل کشور! مسافرتی هم نباشه ها!
اگر نمیشه پس چرا این نرخ خرید و فروش ثبت شده؟؟
لطفا کمکم کنید.
از وققتتون سپاسگذارم.

icon_razz.gif
راستی اگر شما میتونید در این زمینه باهام همکاری بفرمایید مشتاقانه آماده به همکاری میباشم.

Reza.M

Banned
سلام دوست عزیز
نرخ به نرخ فروش بانکی رو فقط از شعبه هایی که پول رو چنج میکنند میتونید خریداری نمایید و در خارج از سیستم بانکی باید مبلغی اضافه هر چند ناچیز به دلال معاملات پرداخت کنید
سعی کنید از فروشندگان رسمی ارز تهیه کنید
قیمتی که باید ارز رو تهیه کنید همان قیمت فروش شعبه ها است و اگر قصد خرید دارید باید به قیمت خریدی که اعلام شده است به بانک ارز خود را بفروشید

سلامت باشید و پایدار ...

Reza.M

Banned
در ضمن من به شما شعبه های ارزی بانک اقتصاد نوین و بانک پارسیان رو یشنهاد میکنم چون خودم از خدماتشون استفاده کردم
اگه قصد استفاده از خدمات صرافی رو دارید پیشنهاد می شود از صرافی های مطرح و صاحب نام خرید فرمایید

با تشکر ...

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام
icon_e_sad.gif
icon_e_confused.gif
لطفا کمکم کنید, من اطلاعات ندارم ولی مطمئنم برای شما که اطلاعت دارید جواب دادنش کاری نداره. از وققتتون سپاسگذارم.

**سوالی دارم در رابطه با ارز و آن اینکه چطور میتونم ارز رو به نرخ فروش بانکی در داخل کشور گیر بیارم:
برای مثال بانک ملی دلار رو به تاریخ دوشنبه 12 دی 1390 بدین شکل اعلام کرد:

دلار آمريکا :
خرید: 11160
فروش: 11195
مسافرتی: 13513
حلا من از کجا میتونم دلار رو امروز به همین نرخ فروش یا خرید از این بانک بخرم یا اصلا از هر جایی ولی فقط در داخل کشور! مسافرتی هم نباشه ها!
اگر نمیشه پس چرا این نرخ خرید و فروش ثبت شده؟؟
لطفا کمکم کنید.
از وققتتون سپاسگذارم.

icon_razz.gif
راستی اگر شما میتونید در این زمینه باهام همکاری بفرمایید مشتاقانه آماده به همکاری میباشم.

سلام دوست عزیز
واقعا این سوالتون بود یا بنا به شوخی همچین حرفی رو گفتین.....!!

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام
خب جواب دوستمون رو من میدم تا اگه کسی هم مشتاق بود بتونه ازش بهره بگیره...
اولا قیمتی که دولت برای فروش زده به نظر من در حد یک رقم بوده و فاقد ارزش دیگری میباشد
و این اشفته بازار ارز 2 تا دیدگاه وجود داره
1 خود دولت بیشترین سود رو از این زد و بند ها بدست میاره و با افزایش نرخ دلار درسته موجب رشد قیمت های اکثر کالا ها میشه چون همانطور که همه میدونیم ایران یک کشور وارد کنندس و در مورد وسایل مورد نیازش خود کفاء نیست
پس برای واردات کالا که اکثرش از امارات وترکیه میباشد چه از طریق دولتی و چه از طریق بخش خصوصی نیاز به دلار دارد
که در این صورت 2 راه جلو راحشه...
1-دولت دلار رو به قیمت 1100 تومن در اختیار بخش خصوصی قرار بده تا با خارج کردن ارز کالاش رو وارد کنه
2-دلار رو به قیمت 1700تومن در اختیار بخش خصوصی قرار بده تا مبادلاتش رو انجام بده..
مطمئنا گزینه دومبرای دولت مرقوم خواهد بود کرچه با ازاد کردن قیمت دلار افزایش شدیدی رو روی قیمت هاا خواهیم داشتکه این بر اقتصاد کشور لطمه زیادی میزنه و باعث افت چشمگیر ارزش ریال میشه

2- یا واقعا دولت توانایی کنترل بازار رو نداره که دلار این روزا 300 تومن 300تومن میاد روش
چون پیش بینی افزایش قیمت دلار به 1700 تومن برای اواسط سال91 بود تا اینکه این موقع از سال
تو این شرایط فرضیه ای که قویتره اینه که دولت واقعا کنترل بازار رو از دست داده و نمیتونه کنترلش کنه

این قیمت دلار ملی که نوشتن 1100تومن قابل تهیه نیست چون هیچ یک از بانک هاا همچین فروشی ندارن
و اما دلار مسافرتی هم محدودیت داره اولا بیش از 1500 دلار رو در اختیار مردم نمیزارن دوما باید بلیت سفر به خارج از کشور تهیه کرد و ویزای ورود به کشور مقصد رو پرداخت کرد تا دلار رو در اختیار فرد قرار بدن
بیشتر افراد سود جو در اوایل این طرح دست به چنین کارایی میزدن که در صورت حساب میبینیم که با پرداخت هزینه بلیت و ویزا قیمتی که برای ارز شون تموم میشه همون یه چیزی حدود 1600 و 1700در میاد که این افراد که صرفا جهت فروش در بازار ازاد دست به همچین کاری رو زدن یه نوع قیمت گزاری میشه در بازار.....

آخرین ویرایش:

amir1867

New member
سلام دوست عزیز
واقعا این سوالتون بود یا بنا به شوخی همچین حرفی رو گفتین.....!!

!!!!!!!!
:تعجب::فکر::دل شکسته:

سلام
خب جواب دوستمون رو من میدم تا اگه کسی هم مشتاق بود بتونه ازش بهره بگیره...
اولا قیمتی که دولت برای فروش زده به نظر من

.
.
.
هزینه بلیت و ویزا قیمتی که برای ارز شون تموم میشه همون یه چیزی حدود 1600 و 1700در میاد که...

:فکر::ایول::احترام:

amir1867

New member
دوباله سلام! :تعجب:
آقا شرمنده من دوباله یه سوال دالم!

حقیقتش سوالی که پرسیده بودم واسه این بود که:
[HIGHLIGHT]میخواستم ببینم میشه ارز رو به قیمت پایین فرضا نرخ مرجع خرید و بعد برد تویهصرافی اون رو فروخت .[/HIGHLIGHT]
میدونم خیلی دل درد میگیرم اما خوب سوال دیگه!!!:فکر:
حالا اکه ممکنه باز هم وققتون رو بهم قرض بدید و کمکم کنید
سپاسگذارم

آخرین ویرایش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
!!!!!!!!
:تعجب::فکر::دل شکسته:

دوست عزیز دلگیر نشین از حرفم
واقعیت این هست متاسفانه.....!
قیمتی که فقط کاربردش بر روی صفحه تلویزیون و در وبسایت ها میباشد چی میشه گذاشت.....!!

عمل بهتر از کاغذ بازیه...

amir1867

New member
در ضمن من به شما شعبه های ارزی بانک اقتصاد نوین و بانک پارسیان رو یشنهاد میکنم چون خودم از خدماتشون استفاده کردم
اگه قصد استفاده از خدمات صرافی رو دارید پیشنهاد می شود از صرافی های مطرح و صاحب نام خرید فرمایید

با تشکر ...

جسارته اما ::راز:
:هنگ: من نیاز به توضیح بیشتر تو این زمینه دارم آخه نمیدونم چطور با بانک پارسیان مبادله ارز کنم و البته توش حساب باز کردم اما خب نمیدونم. امکانش هست یه کم بهم یاد بدهید.
متشکرم از لطفتون

maksemos

متخصص بخش خودرو
جسارته اما ::راز:
:هنگ: من نیاز به توضیح بیشتر تو این زمینه دارم آخه نمیدونم چطور با بانک پارسیان مبادله ارز کنم و البته توش حساب باز کردم اما خب نمیدونم. امکانش هست یه کم بهم یاد بدهید.
متشکرم از لطفتون

دوست عزیز
شما منظور و هدف اصلیتون رو بپرسین من راحت تر میتونم به شما کمک کنم.

rahnama

پدر ایران انجمن
لطفا جواب ماکسیموس عزیز را مطالعه فرمائید. هیچ بانکی به قیمت دولتی به من و شما ارز نمی فروشد.
یا مسافرتی و یا تجاری باید باشد.

amir1867

New member
سلام
از لطف تمامی بزرگان متشکرم.

[HIGHLIGHT]حقیقتش یه فکری کردم که اکه بشه از یه جا مثل بانک یا صرافی که نرخ پایین نزدیک به مرجع داشته باشه ارز رو تهیه کنم
؛ آنوقت این شانس رو دارم که به یک صرافیه دیگه با نرخ بالاتر بفروشم و سود کنم.[/HIGHLIGHT]
البته متوجه هستم که شاید این فکر رویایی باشه , اما وقتی نمیتونم واسش دلیل منطقی پیدا کنم , ناچار میشم مزاحم شما شم.
اگه امکانش هست تو این زمینه هم راهنماییم بفرمایید.

با تشکر و سپاس فراوان.

بالا