• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ابراهيم‌زاده:بازي بااستقلال ايجادانگيزه مي‌کند

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: استقلال يک تيم قدر است از طرف ديگر بايکنان من انگيزه دارند و بازي کردن مقابل استقلال در ورزشگاه آزادي ايجاد انگيزه مي کند

[TD="align: left"]
00942436.jpg
[/TD]

منصور ابراهيم زاده در کنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار مقابل استقلال گفت: اگر در خصوص بازي استقلال بايد صحبت کنم اين است که اول از همه بحث تيم استقلال است چون مهره هاي زيادي دارد و برخي از بازيکنان اين تيم مي تواند نتيجه را تغيير دهند. کادر فني اين تيم بهترين کارنامه را دارد و اين نشان مي دهد استقلال يک تيم قدر است از طرف ديگر بايکنان من انگيزه دارند و بازي کردن مقابل استقلال در ورزشگاه آزادي ايجاد انگيزه مي کند. ما ميلاد نوري و بازيکن خارجي خود را در اختيار نداريم و اميدوارم در بازي فردا بدشانسي دو بازي قبل را نياوريم. دو پنالتي در بازي هاي قبل براي ما نگرفتند و فکر مي کنم که فردا بتوانيم به بدشانسي ها پايان دهيم.

به گزارش فارس،وي در مورد وقفه در نشست خبري افزود: از فرصت استفاده کرده و نزد شهبازي رفتم.

ابراهيم زاده در پاسخ به اين سوال که نشست هاي خبري ساعت مقرر دارد که او واکنش نشان داد، خاطرنشان کرد: خبرنگاران مي خواهند حرفي که از قول خودشان مطرح مي شود به من نسبت دهند.

سرمربي راه آهن در پاسخ به همان خبرنگار که گفت شائبه قهر شما به وجود آمد تأکيد کرد: من روي همين مسئله حرفم را زدم و چيزي ندارم بگويم.

وي در پايان در مورد عملکرد خط حمله اش در بازي هاي پاياني گفت: اين نقطه ضعف ما بوده که سعي مي کنيم از اين پس آن ها را برطرف کنيم.

بالا