khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2]سرمربي راه آهن سورينت که تيمش بعد از چند هفته ناکامي به برد دست يافت، از اعتماد باشگاه تشکر کرد و گفت: اگر بازيکنانش در ساير بازيها هم دقت کنند، ميتوانند پيروز باشند. |
[TD="align: left"]
منصور ابراهيمزاده بعد از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل داماش گيلان در هفته يازدهم ليگ برتر در نشست خبري اظهار کرد: هفته گذشته اتفاقاتي برايمان رخ داد که کل هفته را برايمان پرفراز و نشيب کرد اما باشگاه و مسئولانش حمايت بزرگي از من کردند و من خوشحالم که امروز جواب اعتمادشان را دادم. به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: تلاش بازيکنانم تاثيرش را گذاشت. تمام برنامههايي که داده بودم رعايت شد. همچنين در اين بازي از سه بازيکن جوان استفاده کردم. البته باتجربهها هم خوب بودند و بايد به آنها تبريک و دست مريزاد گفت. اگر دقت بيشتري داشته باشيم از پس خيلي از تيمها برخواهيم آمد. موفقيت راه آهن آرزوي من است. ابراهيمزاده همچنين در ادامه اين نشست خبري در پاسخ به اين پرسش که دليل عصبانيتش در دقايق پاياني نيمه دوم چه بود توضيح داد:شرايط و اتفاقات طوري رقم خورد که باعث عصبانيت من شد. يک خطا در دقايق پاياني در پشت 18 قدم ما براي حريف گرفته شد که هرچند درست بود اما عصباني شدم. به هر حال ما سعي ميکنيم با داد و فرياد فشارها را از خودمان خارج کنيم. |