khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي راهآهن سورينت گفت: فشار روي دو تيم سپاهان و راهآهن سورينت باعث شد محتاطانه بازي کنند و بازي مساوي شود. |
[TD="align: left"]
سرمربي راهآهن سورينت پس از تساوي بدون گل تيمش در اصفهان برابر سپاهان گفت: اين يک بازي خاص براي تيم ما و تيم سپاهان بود؛ چرا که هم بايد پيروز ميشديم تا از فشار پايين جدول خارج شويم و هم سپاهان بايد پيروز ميشد تا ميتوانست در کورس قهرماني بماند اما همين فشار روي دو تيم باعث شد محتاطانه بازي کنند و بازي مساوي شود. به گزارش ايسنا، ابراهيمزاده افزود: اين روزها تيم سپاهان روي ضدحملهها برنامهريزي کرده است و ما با آگاهي از اين مسئله جلوي آنها را گرفتيم و تقريبا حربه خود آنها را عليه خودشان اتخاذ کرديم. بايد به بازيکنانمان خداقوت بگوييم. سپاهان با اين شرايط که بازي ميکند هرچه در هر بازي به دقايق پاياني نزديک ميشود، شرايط تيمش ضعيف شده و همين باعث ميشود تا بازيکنان سرعتي تيم مقابل به آنها ضربه بزنند. مقابل تيم قوياي همانند سپاهان از ضربات ايستگاهي نيز بايد استفاده کرد و اين حربه نيز امروز به ما کمک کرد تا بتوانيم چندين موقعيت خوب به دست آوريم اما متاسفانه به گل تبديل نشد. مربي تيم راهآهن سورينت ادامه داد: اگر من مرد طلايي ايران ناميده ميشوم به دليل لطفي بوده که مردم اصفهان به من داشتند و من آرزوي قلبيام اين است که سپاهان به روزهاي اوجش بازگردد و همان سپاهان گذشته باشد. وي درباره انتخاب بهترين بازيکن زمين نيز گفت: اگر من در کميته فني حضور داشتم مطمئنا با چنين نتيجهاي يکي از بازيکنان راهآهن سورينت را به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب ميکردم. |