• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ابراهيم‌زاده: مقابل پرسپوليس شانس‌مان را از دست داديم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن پس از شکست برابر پرسپوليس گفت: اتفاق خاصي رخ نداده،‌ ما فقط شانس خود را از دست داديم.

00002986.jpg

منصور ابراهيم‌زاده قبل از اينکه در نشست خبري حاضر شود، يک وايت‌بردي که زمين فوتبال در آن نقش بسته بود، نصب کرد و سپس حرف‌هايش را اينگونه آغاز کرد: در دور رفت با پرسپوليس هم سعيد مظفري‌زاده قضاوت بازي را برعهده داشت. به گفته کارشناسان اين داور بي‌جهت علي احمدي را اخراج کرد و دوباره براي بازي برگشت هم همين داور را انتخاب کردند. من نمي‌خواهم راجع به نحوه قضاوتش در اين بازي صحبت کنم،‌ بلکه مي‌خواهم در اين باره صحبت کنم که چرا او را دوباره براي اين بازي انتخاب کردند؟
وي افزود: در نيمه اول کاسترو توپي را سانتر کرد و در همن لحظه اسماعيل فرهادي را در محوطه جريمه زدند. بازيکنان پرسپوليس براي شروع مجدد بازي توپ را 6، 7 متر عقب‌تر از صحنه خطا کاشتند و داور هيچ اعتراضي نکرد، اما در يک صحنه مشابه وقتي بازيکنان ما مي‌خواستند توپ را در زمين قرار دهد، داور خيلي سريع به او تذکر داد که توپ را جلوتر کاشته است.
ابراهيم‌زاده تاکيد کرد: خطاب من به حسين عسگري است؛ آقاي عسگري شما که مي‌گوئيد مربيان نبايد درباره مسائل داوري حرف بزنند، برويد ببينيد چرا تيم‌هاي ايراني در مسابقات آسيايي بهتر نتيجه مي‌گيرند. برويد اين مشکلات را بررسي کنيد.
سرمربي ذوب‌آهن تصريح کرد: حتي داوراني که براي قضاوت به خارج مي‌روند قضاوتشان بهتر از مسابقات داخلي است. البته اين حرف‌هايي که من مي‌زنم براي توجيه باخت نيست. آنهايي که در اين فوتبال داوري کردند و از مسائل داوري سر در مي‌آورند، حرف‌هاي مرا درک مي‌کنند. يک داور مي‌تواند به راحتي يک بازي را از جذابيت بيندازد. در هرحال به پرسپوليس تبريک مي‌گويم.
ابراهيم‌زاده خاطرنشان کرد: من نيمه اول به بچه‌ها گفته بودم که پرسپوليس با سيستم 4-3-2-1 بازي مي‌کند و تاکيد کرده بودم که از کناره‌ها حرکت کنند. خيلي‌ها به من مي‌گفتند که چرا کاسترو را از ابتدا بازي نمي‌دهم، اما او امروز هرچه توپ گرفت به وسط زمين آورد.
سرمربي ذوب‌آهن با بيان اينکه با اين شکست اتفاق خاصي رخ نداده، گفت: ما هنوز هم مي‌توانيم با اقتدار جلو برويم از فردا تمرينات خود را شروع مي‌کنيم. ما در اين بازي فقط شانس‌مان را از دست داديم. من هيچ‌وقت به دنبال اين نبودم که از نتايج ضعيف رقبا شاد شوم بلکه حرفم اين بود که ابتدا تيم خودمان ببرد و سپس از نتايج ضعيف رقبا شاد شويم.
ابراهيم‌زاده بار ديگر با اشاره به داوري تصريح کرد: هرداوري که به ميدان مي‌رود ابتدا بايد وجدان خود را به کار بيندازد. بازيکنان ذوب‌آهن به من گفتند که گل اول که پرسپوليس زد، اوت اين تيم درست نبوده و توپ به نفع ذوب‌آهن بيرون رفته است.
سرمربي ذوب‌آهن درباره اينکه گفته مي‌شود اين تيم فقط مي‌تواند به مقام نايب قهرماني برسد، اظهار داشت: من اين حرف‌ها را قبول ندارم. تيم ملي هلند تا به حال چندين بار به فينال جام جهاني راه پيدا کرده است اما نايب قهرمان شده است. بايد بگوئيم که آنها شايسته رسيدن به فينال نبودند؟ در فوتبال براي نتيجه گرفتن خيلي مسائل دخيل است. ما هنوز شانس داريم. دليل اصلي نتايج ضعيف‌مان در چند وقت اخير مصدوميت بازيکنان بوده است.

بالا