• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ابراهيم‌زاده: ناباورانه حذف شديم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
منصور ابراهیم زاده پس از شکست خانگی برابر سوان سامسونگ کره جنوبی و حذف از لیگ قهرمانان آسیا در نشست خبری اظهار داشت: در روزی که می‌توانستیم پیروز شویم و نتیجه فوتبال را به نفع خود تمام کنیم شکست خوردیم به بازیکنانم خدا قوت می‌گویم ما ناباورانه باختیم آن هم در حالی که بازی خوبی انجام دادیم
تیم ما نظم و انضباط خود را حفظ کرد. اما همان طور که دیروز گفتم نباید احساسی بازی می‌کردیم که این اتفاق افتاد.ابراهیم زاده تاکید کرد: مدام به بازیکن سمت چپ تیم خود می‌گفتم که عقب نیاید اما این اتفاق افتاد و تیم کره‌ای فرصت ارسال پیدا کرد و آنها به گل رسیدند. این بازی تمام شد و ما باید تمام هم و غم خود را برای ادامه لیگ برتر و همچنین فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا بگذاریم.
سرمربی ذوب آهن در مورد اینکه این تیم بعد از گلزنی برنامه نداشت گفت: برنامه تیم ما این بود که نظم تیمی را حذف کنیم و گل‌های بیشتری بزنیم، اما موقعیت‌های گلزنی از دست رفت، یک فرصت را هوار خراب کرده و دیگری را ایگور کاسترو از دست داد.ابراهیم زاده در مورد اینکه پنالتی سوان سامسونگ پنالتی بود یا نه گفت: فارغ از اینکه آن صحنه پنالتی بوده است یا نه باید بگویم به علی احمدی گفته بودم که نباید احساسی بازی کند. او باید خودش را در مسیر توپ قرار می‌داد تا توپ وارد محوطه جریمه نشود احساسی عمل کرده احمدی باعث شد که داور آن صحنه را پنالتی بگیرد.
وی در مورد تعویض‌هایش گفت: شما در کنار تیم نیستید و از درون تیم خبر ندارید. من وضعیت تیم را بهتر از شما می‌دانم. من یک هافبک تخصصی اضافه کردم و شرایط تیمی خود را حفظ کردیم. من با حنجره‌ام پاره شده‌ام آنقدر که بر سر فرهادی داد زدم که به عقب نباید اما او حرفم را گوش نکرد و گل دوم را خوردیم.

بالا