• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ابراهيم توره:‌ اگر پنالتي‌ها را مي‌زدم الان آقاي گل بودم

ahmadfononi

معاونت انجمن
در هفته‌هاي باقيمانده تلاش مي‌کنم تا آمار گلزني‌ام را بالا برده و آقاي گل ليگ شوم.

00024203.jpg

‌ ابراهيم توره مهاجم سنگالي سپاهان در بازي با صنعت نفت آبادان دو گل براي تيمش به ثمر رساند.
او که حالا يکي از شانس‌هاي کسب عنوان آقاي گلي رقابت‌هاي ليگ برتر است، در اين مورد گفت:«‌من هر سال خوب گل مي‌زنم و اين را ثابت کردم ولي متأسفانه هنوز آقاي گل نشده‌ام. امسال اما تلاش مي‌کنم تا به اين عنوان برسم. البته اگر پنالتي‌هاي سپاهان را من مي‌زدم الان آقاي گل بودم ولي اين موضوع چندان مهم نيست و در هفته‌هاي باقيمانده تلاش مي‌کنم تا آمار گلزني‌ام را بالا برده و آقاي گل ليگ شوم.»
توره در پاسخ به اين سوال که آيا سپاهان امسال قهرمان ليگ خواهد شد، تأکيد مي‌کند:« شک نکنيد که اين اتفاق خواهد افتاد. من براي همه تيم‌ها احترام قائلم ولي بهتر است هيچ تيمي به قهرماني فکر نکند. ما امسال صددرصد قهرمان خواهيم شد و بقيه تيم‌ها بايد به فکر مقام دومي يا سومي باشند. ما امسال تيم فوق‌العاده‌اي داريم و با جرأت مي‌گويم که حتي در ليگ قهرمانان آسيا هم يکي از مدعيان قهرماني هستيم.»

بالا